Останній тур в 2020 році. Хто, з ким і як?, Анонс туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

25.12.2020

Останній тур в 2020 році. Хто, з ким і як?

25.12.2020

Останній тур в 2020 році. Хто, з ким і як?

FAVBET GOLD DIVISION

AUTO ENERGY - MFC ALTERRA

АГРОСЕМ - ФК СТАЛЬ

ТЕРРИКОН - CENTRAL YARD

Цікавий буде тур. «Автомобільні енергетики», які зробили фантастичний камбек в минулому турі (6:6 з 1:4) будуть протистояти MFC Alterra. Цей колектив наразі не може виграти вже два матчі поспіль, тому в контексті продовження боротьби за медалі потрібно вигравати. Інше питання, що «автомобільні енергетики» - команда з характером і просто так очок не віддасть.

Агросем поки посідає перше місце, але зіграв на один матч більше ніж Террикон. Тому перемагати Сталь просто необхідно, однак Моргушка (який в минулому турі оформив хет-трик) і компанія будуть явно проти такої історії. Тож легкої прогулянки «аграріям» очікувати точно не варто.

Террикон залишається єдиною командою, яка ще не втрачала очок у Золотому дивізіоні. Цікаво, що в минулому сезоні саме з «барберами» підопічні Ігоря Киричка вели боротьбу за чемпіонство, яку у підсумку програли. Є за що реабілітуватися. Тим паче, що «барбери» наразі не виграли жодного з трьох матчів основного етапу.

LP-CRM SILVER DIVISION

АФК ХУНТА - САЛТІВСЬКИЙ МК

BIOS - МФК ЮНІОН

UMG INTECH - НІКОФЛЕКС

ONECALL - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

Дуже цікаво наскільки стабільно буде виступати Салтівський МК? Прямо зараз підопічні Максима Ріпи виграли всі три своїх матчі, а ось Хунта не виграла жодного зі своїх двох. Інше питання, що Мазур і компанія виступають настільки нестабільно, що від них можна очікувати чого завгодно. Нагадаємо, що в трьох останніх матчах Помазанов забивав 2,3 та 4 голи. Чекати 5 в цьому турі?

МФК Юніон і Bios виграли лише один з 10 останніх матчів на двох. Однак Bios у трьох матчах забив в два з половиною рази більше ніж суперник (10 проти 4). Інше питання, що у МФК Юніон є повноцінний резерв, тобто гравців, які можуть у будь-який момент підсилити гру команди. У Bios якраз є великі проблеми зі стабільним збором на гру.

UMG-Intech після серії з трьох перемог, наразі програв два останніх матчі. Більше того, на останню гру команда приїхала без замін. Такий підхід може негативно сказатися не грі проти Нікофлексу, у якого не має проблем такого характеру. Цей колектив зараз має лише один бал, але Нікофлекс зіграв всього один матч в основному етапі.

One Call… Як зіграє ця команда сказати вкрай важко. І ми повторюємо це з туру в тур. З восьми матчів цього сезону цей колектив не виграв ще жодного разу двічі поспіль. В минулому турі підопічні Мельника якраз здобули перемогу… Якій, до речі, граючий тренер добряче посприяв (два голи і асист). У митників взагалі одна перемога в 5 матчах сезону, тому можна зробити простий висновок, що команда точно перебуває далеко не в оптимальній формі.

KELME BRONZE DIVISION

ASSISTANT GROUP - LP-CRM

BINOTEL - KAPELOU

ECLIPSE - SOFTSERVE

EUROBIS - PLAYTIKA

Чи буде четверта перемога поспіль у Kapelou? Сидорко і компанія виграли усі три своїх матчі, забиваючи в середньому по 4,5 голи за гру. Binotel, звичайно, зараз не в найкращий формі, адже команда не вигравала в чотирьох останніх матчах.

Буров, Кабиш (10 голів в сезоні на двох) та інші «асистенти» буду намагатися стримати Майстренка, Луценка і LP-CRM. Цей колектив, до речі, має одну з найпотужніших оборонних ліній в дивізіоні, адже хлопці пропустили всього лише 6 голів. «Асистенти», в свою чергу, виграли лише один матч з останніх 5.

Eclipse програв усі 6 своїх матчів в сезоні. Причому тут історія не про те, що команда виглядає безнадійно. Ні, просто цьому колективу банально не вистачає резерву. І поки це питання не буде вирішено, позитивних результатів не буде.  А тут ще й SoftServe у суперниках. Колектив, який жодного разу не програв у останніх трьох матчах, а також пропустив лише шість голів в основному етапі.

За колективом Eurobis дуууже цікаво спостерігати в цьому сезоні. Команда грає натхненно, результативно (33 забитих в 7 матчах) і зараз посідає другу сходинку. Про колектив Playtika, який, як і раніше, нам дуже симпатичний, ми цього сказати не можемо. Жодної перемогу в семи матчах і цілком заслужене останнє місце. Фаворит гри, здається, очевидний.

BPRO URBAN DIVISION

KMA - CROWN KYIV

ЛЕГІОН - RwS BANK

LP-CRM 2 - GETMAN KYIV

ХУРМА - UPTECH TEAM

YOUNG BOYS - MATADOR

ДИРЕКТ - НІКОС

В цьому дивізіоні відбудуться усі шість матчів, і в кожній парі ми виокремили для себе декілька питань:

  • Чи випадковою була поразка КМА від Нікос в минулому турі? Зараз перевірка буде просто відмінною. Crown Kyiv в минулі вихідні програв вперше за шість матчів (до цього 5 перемог) і віддав першу сходину Легіону. «Киянам», до речі, зараз теж втрачати очки не бажано.
  • Легіон продовжить серію перемог, яка з урахуванням відбіркового раунду становить вже 5 матчів поспіль? За грою до команди Тарана майже не має претензій. Головне, у команди величезне бажання здобувати позитивний результат. Але у «банкірів» є своя мотивація: в разі перемоги вони наздоженуть Легіон і максимально загострять боротьбу за перше місце.
  • Чи зможуть «гетьмани» здобути свою першу перемогу в основному раунді (наразі 5 матчів і 1 бал)? Час підходящий, адже LP-CRM-2 програв два матчі поспіль.
  • UpTech Team вирішив проблему зі своєю нестабільністю? Чи буде команда реально претендувати на боротьбу за медалі? Чи продовжить феєрити Андрющенко, за яким вже відкрили полювання команди Золотого дивізіону. На ці питання, до речі, може відповісти матч з Хурмою. Від цього колективу можна очікувати чого завгодно.
  • Young Boys взагалі збирається вигравати в основному раунді? Жодної перемоги в чотирьох матчах! Більше того, цілком можливо, що зараз хлопці потраплять під розлючених Матадорів, які вже два матчі не знають радості перемог, тож будуть максимально націлені на позитивний результат.
  • Нікос зможе продовжити вдалу серію після перемоги над КМА? Зробити це буду вкрай важко, адже Директ зараз, як казали в рекламі, на коні, адже команда виграла два останніх матчі, в яких забила 14 голів!

VEGA CHALLENGE DIVISION

BROOKLYN - SECUR

MFC FLEX - OILER

ФК СОКІЛ - JOOBLE

FULL HOUSE UTD - ФК SAINTS

AVATAR - FC VEGA

Secur після не дуже вдалого відбіркового раунду, поступово набрав оберти і зараз вже не залежить на 100% лише від Дацка, яка було раніше. Brooklyn, в свою чергу, в минулому турі нарешті перервав свою жахливу серію з поразок, тому зараз підходить до матчу в класному настрої. Особливо це стосується Лахненка, який в минулому турі оформив дубль.

MFC Flex, здається, переживає невеликий кризовий період. Дві поразки поспіль і 15 пропущених голів… Хлопці, що з вами сталося після доволі яскравого старту? Зараз теж очікувати позитиву не доводиться. Oiler на ходу. Oiler не програв в жодному з 5 матчів. Oiler здолав принципового, з турнірної точки зору суперника, FC Vega в минулому турі. Фаворит для нас очевидний.

Сокіл так розправив крила, що якщо вистачить стабільності цілком може поборотися за медалі. Головне зупинити наразі найрезультативнішу команду ліги, адже «айтішники» вже наколотили у ворота своїх опонентів 20 голів.

Full House UTD в минулому турі нарешті переміг, причому не просто здолав суперника, а відвантажив у його ворота вісім голів (8:2). Все це добре на тлі майбутнього матчу зі «святими», але в захисті у Full House UTD біда: 21 пропущений м’яч і це найгірший показник в лізі. А Юрій Бритвін, який в цьому сезоні вже набрав 12 очок за системою гол+пас точно не втратить шансу поповнити свій бомбардирський запас.

Останній раз Avatar перемагав ще 25 жовтня, тобто рівно два місяці тому. У FC Vega, який наразі може похвастати найкращою обороню в лізі (всього 7 пропущених) такої проблеми не має. Але команда зараз точно по-спортивному зла, адже команда Мацюка поступилася Oiler і минулому турі, віддавши першу позицію в групі. Бажання реабілітуватися буде космічним!

SOCCER SHOP DIVISION

RLC LOGISTIC - АЛЬЯНС

МАТАДОР РУСАНОВКА - RED FOXES

ВРЕМЯ ГАЗА - SFCK TEAM

«Время Газа» поки що забиває найменше в цій лізі (всього два забитих голи), що в протистоянні з лідером турнірної таблиці (ніколи не думали, що так напишемо) командою організаторів, яка виграла обидва своїх матчі, вкрай мало. Якщо Олександровський продовжить свою феєрію, як в минулому турі (3 голи і 2 асисти), то гравцям «Время Газа» буде непросто.

Матадор Русанівка після двох перемог на старті дещо забуксував у грі з командою організаторів, тому протистояння з новачком наших змагань Red Foxes, якраз в тему.

Чи зможуть «логісти» реабілітуватися за поразку від «Веселых Ребят» в минулому турі? Цілком можливо, адже до цього в активі у хлопців було одразу дві перемоги поспіль, а от Альянс, в свою чергу, програв обидві гри, пропустивши в них 13 голів.

Пресслужба SFCK