Асистент Сиворакша, повернення Гринчука та забивний Шевченко. Збірні найкращих гравців туру SFCK, Тур від 12-13 грудня , STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

17.12.2020

Асистент Сиворакша, повернення Гринчука та забивний Шевченко. Збірні найкращих гравців туру SFCK

17.12.2020

Асистент Сиворакша, повернення Гринчука та забивний Шевченко. Збірні найкращих гравців туру SFCK

Золотий дивізіон

Голкіпер: Роман Башаєв, Central Yard

Не те щоб аванс, адже ми знаємо про високий рівень голкіперської майстерності Романа, проте у звітному турі було вкрай важко виявити найкращого воротаря. Нам здалося, що навіть три пропущених гола не зашкодять нам включити Башаєва у збірну найкращих гравців туру.

Олександр Ус, Developex

Найкращий гравець не тільки матчу проти Topiar, а й всього туру. Сашко був так обурений двома поспіль поразками своєї команди, що у звітному турі оформив пента-трик, тобто відзначився у воротах своїх опонентів 5 разів! Машина!

Тимофій Пащенко, AutoEnergy

Тимофій став справжнім героєм матчу проти «барберів», адже йому знадобилася всього лише одна хвилина, аби повністю змінити перебіг подій у звітному протистоянні. Пащенко відзначився двічі у воротах своїх опонентів за 60 секунд, здобувши вкрай важливу для команди перемогу в основному етапі.

Юрій Гринчук, Aurora Team

Юрій проводив лише другий матч у складі Аврори, але вже став незамінним гравцем для цього колективу. По-перше, він двічі зрівнював рахунок у матчі проти Агросему (3:3), а по-друге, створив найбільше проблем для захисників суперника!

Владислав Запісецький, Агросем

Саме через Влада і будувалася більшість атак Агросему в матчі проти Аврори. Запісецький постійно був на вістрі, постійно створював моменти біля воріт суперника і головне відзначився двома забитими голами!

 

Срібний дивізіон

Голкіпер: Богдан Біндюженко, МФК Юніон

Фактично гра між Митницею і МФК Юніон була нічийною, як по рахунку, так і по грі. Але цьому всіляко посприяла класна і дуже надійна гра Біндюженка, який в деяких епізодах по декілька раз поспіль рятував ворота своєї команди.

Вадим Цимбаленко, UTR

Справжній герой UTR в матчі проти UMG. Саме Вадим взяв участь у всіх трьох голах своєї команди, відзначившись двома голами і результативною передачею (до слова, асист на Старцева можна зарахувати лише умовно, адже Дмитро забив після удару майже з центру поля!)

Роман Помазанов, Салтівський МК

Ми вже давно звикли до того, що Роман є лідером Салтівського МК. Інше питання, що він не завжди радує нас і партнерів результативністю. Тим не менш, в матчі проти One Call він проявив себе з найкращого боку, забивши три з чотирьох голів у ворота суперників – 4:0.

Віталій Жеребцов, АФК Хунта

Жеребцов, як і Вологдін, про досягнення якого ви можете прочитати нижче, ключовий гравець у побудові гри Хунти. Він може не забити, не віддати гольову передачу (хоча асист в матчі з BIOS він на свій рахунок записав), але Хунта з Жеребцовим і без нього – дві різні команди.

Микола Вологдін, BIOS

Вологдін, як завжди, провів дуже сильний матч. Не дарма в команді його часто називають Брабус. Потужний, швидкісний, а головне вкрай корисний. В матчі проти Хунти він зіграв роль першої скрипки, відзначившись результативною передачею (2:2).

 

Бронзовий дивізіон

Голкіпер: Анастасія Терех, SoftServe

Так сміливо, самовіддано і головне по-голкіперські правильно, грає не кожен чоловік. Настя у матчі проти Binotel пропустили три голи у власні ворота (3:3), але разів з десять вона точно рятувала свою команду від неминучого голу.

Михайло Сидорко, Kapelou

В усіх двох матчах, в яких брав участь Kapelou, гравці цього колективу незмінно опинялися у когорті найкращих в турі. Цей вікенд виключенням не став. Просто блискавичну гру продемонстрував Сидорко, який в матчі проти LP-CRM оформив три результативні передачі і відзначився голом (5:2).

Максим Сторожук, Eurobis

В огляді звітного туру ми вже писали, що колись Сторожука дійсно можна було вважати одним з найкращих гравців на турнірі. Потім він дещо зменшив оберти, але у матчі проти ABM Cloud він знову постав перед нами у всій красі: хет-трик за 17 хвилин першого тайму і перемога його команди з рахунком 4:2.

Юрій Грабовенко, Assistant Group

Грабовенко до звітного туру зіграв у 5 матчах, в яких набрав всього лише 2 очки по системі гол+пас. Але у грі проти Eclipse він нагадав, чому колись його прізвище фігурувало буквально у всіх матеріалах пов’язаних з командою. Два асисти і гол – та звання найкориснішого гравця матчу проти Eclipse.

Володимир Мельник, Binotel

Останні півтори сезони Володимир вже не такий результативний і активний у складі своєї команди. Пригадуючи перші кроки Binotel в нашому чемпіонаті ми завжди пов’язували успіхи цього колективу саме з Мельником. Потім результативність Володимира дещо впала, але в матчі проти SoftServe він був справжнім диригентом атак своєї команди, та оформив гол+пас.

 

BRPO Urban Division

Голкіпер: Денис Лещенко, Легіон

Не те щоб у цьому дивізіоні не має інших голкіперів, але стабільність ознака професіоналізму. Денис вкотре провів відмінний матч, а його команда наразі пропустила лише два голи в трьох зустрічах.

Арсен Тоток, Директ

Він, як Левандовський, тільки грає за Директ. Оформити покер для Арсена не є чимось нереальним, тим паче цей матч проти Матадорів став для нього 5-м поспіль, в якому він не йде з поля без забитого голу. Більше того, до 4 голів у ворота своїх опонентів, він додав ще гольову передачу.

Олексій Андрющенко, UpTech Team

Після матчу з «гетьманами», в якому «айтішники» здобули перемогу з рахунком 6:3, Андрющенко одноосібно став найкориснішим гравцем команди за системою гол+пас (4+6). У звітному протистоянні він не тільки оформив дубль, а й відзначився двома асистами.

Сергій Савинський, КМА

Нам здається, що у грі проти Young Boys саме Сергій був найактивнішим на футбольному полі серед гравців обох команд.  Він класно грав у нападі, забивши два голи у ворота своїх опонентів (3:3) та постійно створював моменти біля воріт суперника!  

Михайло Бегус, FC Getman Kyiv

Михайло провів свої перші голи у складі «гетьманів» в нашому чемпіонаті, причому забивши одразу тричі. Історія про Бегуса – це історія про те, як один в полі не воїн. Михайло зробив усе, аби здобути позитивний результат для команди, але партнери його не підтримали.

 

Vega Challenge Division

Голкіпер: Андрій Кравець, Oiler

Молодий гравець «нафтовиків» прогресує семимильними темпами, то ж його місце у збірній найкращих гравців дивізіону – рішення абсолютно логічне. Безумовно, його колективу перемогти не вдалося (2:2), але Андрій продемонстрував виважену і надійну гру.

Радислав Сиворакша, Сокіл

Яка ж збірна без найкращого асистента звітного туру? Саме Радіслав зробив більше за всіх гольових передач в минулий вікенд, оформивши так би мовити покер з результативних передач, що посприяло перемозі його команди з рахунком 7:2.

Андрій Томчук, ФК Тєлєга

Тєлєга в цьому сезоні залежить від Томчука так, як ПСЖ віж Мбаппе чи Баварія від Левандовського. Переграти «святих» дозволила саме результативна гра Андрія, який записав на свій рахунок три голи і два асисти.

Поп Нуцу, Jooble

Нуцу, власне кажучи, як і його команда, поступово набирає обертів. «Айтішники» оформили другу перемогу поспіль, а Поп оформив перший хет-трик в сезоні. Впевнені, що з таким бажанням ми ще не раз побачимо його у когорті найкращих.

Андрій Гордійчук, Сокіл

Ветеран «соколят» вів партнерів за собою у матчі проти дуже непоступливого MFC Flex і це у нього виходило дуже непогано. Про це і свідчать два забиті голи та результативна передача, які дозволили перемогти та вивести команду на другу позицію.

 

Soccer Shop Division

Голкіпер: Богдан Ярема, Козаки

Єдина команда, яка не пропустила жодного голу в цьому турі це Козаки. Не можна сказати, що у Яреми було багато роботи, проте декілька разів він дуже ефектно і ефективно рятував свої ворота.

Олександр Шевченко, Козаки

Прізвище Шевченко завжди було максимально футбольним. Сашко підтвердив це на практиці у матчі проти «ФК Время Газа», в якому він став найрезультативнішим гравцем матчу, оформивши у ворота суперника покер.

Анатолій Жихарєв, Матадор Русанівка

Жихарєв у звітному турі став справжнім королем Матадорів. Він провів не просто результативну гру, а матч космічного рівня, в якому він оформив покер, відзначився двома асистами та ще й забив ефектним ударом через себе!

Максим Муха, Веселые Ребята

За всі 13 матчів минулого сезону Муха набрав 6 очок по системі гол+пас. А ось у звітному матчі проти Red Foxes він набрав рівно половину очок з минулого сезону. Його команда перемогла 8:1, а Максим записав у свій актив гол і два асисти.

Владислав Сьомка, RLC Logistic

«Логісти» здобули другу поспіль перемогу в сезоні, здолавши «ФК Победа» з рахунком 3:2, а головним митцем і творцем цієї перемоги став нестримний Сьомка, який оформив у звітному матчі дубль.

 

Пресслужба SFCK