Швидка Тєлєга, спритний Усіньйо та бадьорі Козаки Огляд чергового туру SFCK, Набираємо обертів!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

16.12.2020

Швидка Тєлєга, спритний Усіньйо та бадьорі Козаки Огляд чергового туру SFCK

16.12.2020

Швидка Тєлєга, спритний Усіньйо та бадьорі Козаки Огляд чергового туру SFCK

FAVBET GOLD DIVISION

TOPIAR 4-8 DEVELOPEX

MFC ALTERRA 1-1 ФК СТАЛЬ

AUTO ENERGY 3-2 CENTRAL YARD

АГРОСЕМ 3-3 AURORA TEAM

ТОП-новин Золотого дивізіону:

  • По-перше, даруйте за тавтологію, першу перемогу здобув Developex. Лише у третьому турі. В цьому, звичайно, просто колосальна заслуга граючого тренера цієї команди Олександра Уса. Усіньйо оформив пента-трик, ставши головним героєм матчу проти Topiar. Що стосується колективу Смірнова, який програв третій матч поспіль… Насправді це абсолютно нормальне явище, коли команда переходить у найвищий дивізіон. В жодному з програних матчів Topiar не виглядав приречено, тому всі перемоги ще попереду. Ми впевнені.
  • MFC Alterra була вкрай близькою до другої перемоги в основному етапі, однак виграючи за хвилину до кінця матчу зі «сталеварами», все ж не змогла втримати Моргушку, який вкотре врятував свою команди, забивши вже 12-й гол в сезоні.
  • Приємно здивували «автомобільні енергетики», які вирвали перемогу у матчі з «барберами». Гра була, як гойдалки: швидкий гол Бублика вже на третій хвилині, потім два голи у відповідь від Цисаря та Ільящука. Але долю матчу вирішив вбивчий дует Пащенко-Сурков. Тимофій забив двічі після асистів Андрія і приніс своїй команді перемогу!
  • А в центральному матчі туру між Агросемом і Aurora Team переможця ми так і не виявили. Головними дійовими особами зустрічі стали Запісецький і Гринчук, які оформили дубль До речі, для легендарного Гринчука це перші голи за Аврору в нашому турнірі!

LP-CRM SILVER DIVISION

АФК ХУНТА 2-2 BIOS

UTR 3-1 UMG-INTECH

САЛТІВСЬКИЙ МК 4-0 ONE CALL

МФК ЮНІОН 1-1 КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

З головного:

  • UTR міг зупинити UMG, який до цього виграв три матчі поспіль Особливо вартий уваги гол Дмитра Старцева, гарматний удар якого майже з центра поля, прийшовся у самісіньку дев’ятку воріт Абдуллаєва.
  • Хунта і Bios сильнішого не виявили, хоча гравці Bios двічі виходили вперед, однак втримати свою перевагу не змогли.
  • Салтівський МК здобув другу перемогу поспіль! Команда Макса Ріпи зараз на ходу. Хет-трик Помазанова допоміг оформити перемогу над One Call за 24 хвилини. Щодо One Call. Хлопці, ми розуміємо, що цей сезон дещо «перебудовний» для вашої команди, але пам’ятачи ваші можливості, ми буквально вимагаємо від команди більшого!
  • Юніон і Митниця грали в гросмейстерську партію до 30-ї хвилини матчу, аби потім вистрілити двома голами, які у підсумку звели гру до нічийного результату. Наразі саме ці команди посідають дві останні сходинки.


KELME BRONZE DIVISION

BINOTEL 3-3 SOFTSERVE

LP-CRM 2-5 KAPELOU

ASSISTANT GROUP 4-3 ECLIPSE

ABM CLOUD 2-4 EUROBIS

Binotel і SoftServe видали класний матч з великою кількістю гострих моментів. І тут важко сказати, хто може бути більше задоволений результатом, адже Binotel доволі швидко рахунок відкрив, але потім двічі відігравався по ходу гри. Більше того, саме рятівний гол Мельника на останніх секундах матчу, врятував його команду від поразки.

KAPELOU, схоже, з самого моменту появи у нашому чемпіонаті автоматично став фаворитом ліги. Цей колектив здобув другу перемогу поспіль, знову вилізши з великих проблем по ходу гри. Спочатку LP-CRM відвантажив два голи у ворота своїх опонентів, але потім тріо Сидорко-Яновський-Русін буквально знищили захист опонентів, забивши 5 голів у відповідь.

Eclipse був близьким до перших очок в сезоні, вкрай потужно відігравши перші 10 хвилин матчу проти «асистентів». Але потім у команди почали закінчуватися сили і у підсумку за 3 хвилини до кінця гри Грабовенко (гол і два асисти) і компанія вигравали 4:1. Eclipse пішов вабанк, граючи з 5-м польовим і навіть на куражі скоротив відставання у рахунку, але цього виявилося недостатньо. Констатуємо першу за останні чотири матчі перемогу «асистентів»!

Сорожук буквально вирвав перемогу для Eurobis. Максим оформив хет-трик у матчі проти ABM Cloud, нагадавши нам того самого Сторожука, який декілька сезонів тому був одним з найкращих гравців на турнірі.

BPRO URBAN DIVISION

ДИРЕКТ 8-5 МАТАДОР

UPTECH TEAM 6-3 GETMAN KYIV

ЛЕГІОН 7-1 НІКОС

KMA 3-3 YOUNG BOYS

LP-CRM-2 3-7 CROWN KYIV

ХУРМА 0-5 RwS BANK ТП

Розпочнемо з того, що Хурма отримала технічну поразку від «банкірів», адже не змогла зібрати достатню кількість гравців на звітний матч.

Продовжує приємно дивувати UpTech Team. Завдяки дублю і двом асистам від Андрющенка «айтішники» здобули другу перемогу поспіль, здолавши кризовий Getman, якій якраз результатами дивує зі знаком мінус… Четверта поспіль поразка підопічних Ігоря Криворучка

Так само невдало наразі виступає і Нікос. Міцний колектив Дмитра Сисоєва вже другий сезон поспіль класно розпочинає відбірковий раунд, а потім розпочинаються проблеми в основному етапі. Друга поразка поспіль, тепер вже від Легіону, виглядає ще болючіше, а у двох зіграних матчах Нікос пропустив вже 11 голів. Легіон, в свою чергу, йде без втрат. Три матчі – три перемоги. Чемпіонський темп, але подивимось!

Директ створив міні-сенсацію, перегравши Матадорів, які йшли до цього без поразок. Осадчук і Слободенюк відзначились дублем, а Тоток буквально розірвав захист опонентів, оформивши покер.Матадорам не допоміг навіть хет-трик Лимара.

Цей Crown Kyiv, здається, неможливо зупинити. «Столичні» здобули четверту перемогу поспіль продовжуючи одноосібно очолюючи турнірну таблицю. LP-CRM-2 розпочав гру з голу на 2-й хвилині, але потім отримав 5 м’ячів за 14 хвилин, які стали вирішальними у звітному матчі.

КМА вкотре продемонстрував характер, Young Boys не виграв у четвертому матчі поспіль. Дубль Усика за перші чотири хвилини матчі, схоже, розслабив «юних хлопців», тому дуету Сергієнко-Савинський вдалося оформити камбек!

VEGA CHALLENGE DIVISION

BROOKLYN 5-8 JOOBLE

ФК СОКІЛ 7-2 MFC FLEX

ТЄЛЄГА 5-4 ФК SAINTS

FULL HOUSE UTD 2-2 OILER

JOOBLE прорвало! Після чотирьох поразок на старті сезону, команда виграє другий матч поспіль! Поп Нцуц провів найсильніший матч в сезоні, оформивши хет-трик. Тут ми більше хочемо звернутися до капітана Brooklyn Олексія Штанька. Друже, ми не звикли бачити твою команду з 5-ма поразками поспіль. Ви вже ветерани турніру, потрібно підтверджувати свій клас.

MFC Flex не зміг продовжити свою вдалу серію, павши під натиском «соколят». Радислав Сиворакша продовжує куражити на футбольном полі, оформивши у звітному матчі покер. Покер гольових передач. Але не менш класно себе проявили ветерани Соколят – Гордійчук і Горянський, які оформили дубль.

Зупиніть Тєлєгу! Хоча ні, краще не зупиняйте цю машину, яка наразі проводить найкращий сезон за свою історію виступів на SFCK. Завдяки трьом голам і двом асистам від Томчука хлопці перервали серію «святих» з двох перемог поспіль!

А ось Full House UTD не може виграти вже четвертий матч поспіль. Хоча нічия з «нафтовиками», яких зараз можна вважати претендентами на медалі, не виглядає поганим результатом. Більше того, підопічні Лошака вигравали з рахунком 2:0, але не змогли втримати свою перевагу!

 

SOCCER SHOP DIVISION

RLC LOGISTIC 3-2 ПОБЕДА

АЛЬЯНС 2-9 МАТАДОР РУСАНОВКА

ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА 8-1 RED FOXES

ФК КОЗАКИ 6-0 ВРЕМЯ ГАЗА

Намічається вкрай цікава заруба за чемпіонство. Після двох турів одразу три команди мають в своєму активі по шість очок. Завдяки геройствам і дублю Чечета «Победа» була близькою до того, аби взяти залікові бали у матчі з «логістами», але зупинити Сьомку не вдалося.

Матадори, в свою чергу, відчули смак перемоги у першому турі і тепер доволі впевнено розібралися з Альянсом. Чотири голи і два асисти від Жихарєва – це фантастика.

«Веселые Ребята» нарешті почали виправдовувати статус фаворитів сезону і розтрощили «червоних лисів», які наразі після двох матчів вже пропустили у свої ворота 13 голів. Сумно, але час для того, аби реабілітуватися ще є.

А ось Козаки Володимира Петрова взагалі йдуть чемпіонським темпом. Друга перемога поспіль і просто феєрична гра від Олександра Шевченка, який оформив покер! «Время Газа» дебютували не найкращим чином, але, хлопці, зберіться і результат обов’язково прийде!

 

Пресслужба SFCK