Ожеледиця - не проблема! Запалимо новий тур разом! , Анонс чергового туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

11.12.2020

Ожеледиця - не проблема! Запалимо новий тур разом!

11.12.2020

Ожеледиця - не проблема! Запалимо новий тур разом!

FAVBET GOLD DIVISION

TOPIAR - DEVELOPEX

MFC ALTERRA - ФК СТАЛЬ

AUTO ENERGY - CENTRAL YARD

АГРОСЕМ - AURORA TEAM

Максимально цікавий тур очікує нас в найближчі вихідні.

По-перше, між собою зустрінуться команди, які ще не вигравали в основному етапі: Topiar і Developex. Якщо для Topiar це ще можна пояснити відсутністю досвіду і різким переходом до протистояння з більш сильними опонентами, то Developex неприємно здивував, особливо на тлі того, що команда рознесла усіх опонентів у відбірковому раунді. Фактично той колектив, який програє у звітному матчі, закінчить боротьбу за медалі чемпіонату.

MFC ALTERRA впевнено перемогла Developex з рахунком 5:3 в минулому турі. В психологічному плані колектив точно на підйомі, а от в якому стані їх опоненти зі Сталі, важко сказати. Справа в тому, що «сталевари» останній раз грали офіційну зустріч майже три тижні тому.

AUTO ENERGY, колектив, який реально може вести боротьбу за медалі, але перший матч проти Террикону завершився з рахунком 0:3. Стабільності не вистачає, але і суперник, CENTRAL YARD, в минулому турі зробив усе, аби перемогти, проте, виграючи з рахунком 4:1 за 8 хвилин до кінця матчу, зіграв 4:4. Робимо висновок, що командам стабільності не вистачає, тому переможе той, хто буде менше помилятися.

Агросем йде без втрат, вигравши обидва матчі в Лізі. Інше питання, що гра проти Аврори точно буде непростою, адже колектив Дмитра Влоха зробив карколомний камбек в матчі з «барберами», коли вирвав нічию, програючи 1:4 за 8 хвилин до кінця зустрічі. Головний герой команди наразі Степаненко. Саме Єгор тоді оформив хет-трик.

LP-CRM SILVER DIVISION

АФК ХУНТА - BIOS

UTR - UMG

САЛТІВСЬКИЙ МК - ONE CALL

МФК ЮНІОН - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

АФК ХУНТА і BIOS в минулому турі пропустили на двох 14 голів, синхронно програвши свої матчі. Обом колективам також не вистачає довжини лави запасних, адже більшу кількість матчів сезону хлопці грали, маючи 1-2 заміни. Цей фактор може стати вирішальним за для здобуття позитивного результату.

UTR і феномен минулого туру Дручків (оформив покер і зробив асист в матчі проти Хунти) зіграє проти автомобілю, який завівся і тепер його не зупинити. UMG виграв три матчі поспіль і тепер ця команда реально може бути фаворитом Срібного дивізіону. Мабуть, ця гра буде найцікавішою у звітному дивізіоні.

САЛТІВСЬКИЙ МК в минулому турі на характері здолав Bios з рахунком 6:5, а ось ONE CALL врятувався у грі з Нікофлексом (3:3). На наш суб’єктивний погляд обидвом колективам не вистачає стабільності, а особливо це стосується колективу ONE CALL.

МФК Юніон і КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ мають в своєму активі рівно нуль залікових балів. Але, якщо Юніон вже один матч зіграв в лізі, то Митники лише почнуть свій шлях, можливо, навіть до медалей. Поки що команда Костянтина Власенко не демонструє тієї гри, якої ми від неї очікували побачити, тому Юніон виглядає фаворитом.

KELME BRONZE DIVISION

BINOTEL - SOFTSERVE

LP-CRM - KAPELOU

ASSISTANT GROUP - ECLIPSE

ABM CLOUD - EUROBIS

BINOTEL в минулому турі поступився LP-CRM з рахунком 0:6, але головне, що команда не виглядала безнадійно. Моментів біля чужих воріт вистачало, а от гра на своїй половні поля, звичайно, виглядала жахливо. Є шанс виправити ситуацію у матчі проти SOFTSERVE. Хоча… «Айтішники» в минулому турі поступалися опонентам з рахунком 0:3, а потім здобули перемогу 4:3. Команда точно зараз на підйомі.

LP-CRM, як ми зазначали, виграв 6:0, але зараз суперник вкрай непростий. KAPELOU увірвався в наш чемпіонат з перемогою та й в цілому команда виглядала дуже потужно. Допускаємо, що цей матч буде один з найцікавіших в лізі.

ASSISTANT GROUP потрібно реабілітуватися за провал у матчі проти SOFTSERVE (читайте вище), зробивши правильні висновки. ECLIPSE, нажаль, для цього підходить найкраще, в тому сенсі, що команда Дмитра Косенка в цьому сезоні програла усі свої 4 матчі.

ABM CLOUD також зробив камбек в минулому турі, коли команда поступалася 0:2, а у підсумку виграла 5:3. EUROBIS, в свою чергу, саме з таким рахунком поступився, хоча команда Захара Кириченка приємно дивує якістю гри в цьому сезоні, то ж точно буде розраховувати на три бали в звітному протистоянні.

BPRO URBAN DIVISION

ДИРЕКТ - МАТАДОР

ХУРМА - RwS BANK

UPTECH TEAM - GETMAN KYIV

ЛЕГІОН - НІКОС

KMA - YOUNG BOYS

LP-CRM-2 - CROWN KYIV

Найбільше матчів буде саме у цьому дивізіоні – 6. Ми для себе відокремили головні питання майбутнього туру.

  • Чи вийшов Директ з Кризи після перемоги в минулому турі і чи зможе цей колектив дати бій одному з фаворитів нинішнього сезону? Матадори в 3 матчах вже набрали 7 очок.
  • Чи продовжиться серія без перемог для Хурми? Цей колектив не може виграти вже два матчі поспіль, а на кону гра з «банкірами», які точно розлючені на першу поразку в сезоні, яка відбулася у них в минулому турі.
  • Чи все так погано у «гетьманів»? Підопічні Ігоря Криворучка програли три матчі поспіль і зі статусу претендента на медалі перетворилися на аутсайдера змагань. UPTECH TEAM в минулому турі навпаки перервав серію з двох поразок поспіль, продемонструвавши найбільш впевнену гру за весь сезон (Нікос – 4:0).
  • Що там у YOUNG BOYS? Команда не виграє 3 матчі поспіль, маючи класний підбір гравців! Хлопці, зберіться, хоча проти молодого і амбітного КМА буде непросто.
  • Чи продовжить CROWN KYIV йти без очкових втрат? Наразі команда виграла три матчі з трьох, хоча зрозуміти, як буде складатися гра проти LP-CRM-2, і в якому стані і складі суперник, вкрай важко.
  • Чи прийде до тями BROOKLYN? Штанько і компанія не виграють вже 4 матчі поспіль. Та що там не виграють – чотири матчі без очок. JOOBLE – суперник однозначно рівний за класом, однак «айтішники» в минулому турі здобули першу перемогу в сезоні, тому явно захочуть продовжити вдалу серію.
  • Сиворакша продовжить свою феєриію за Сокіл? В минулому турі Радислав забив двічі і ще встиг відзначитися асистом, проте зараз суперник на ходу: MFC FLEX йде на другому місці, вигравши два з трьох матчів, та забивши у ворота опонентів в них 17 голів.
  • ТЄЛЄГА наразі проводить один з найбільш яскравих сезонів в історії виступів на нашому турнірі. Команда реально прогресує, але і їх опоненти перебувають у відмінній формі. «святі» виграли два останніх матчі, забивши у ворота суперника одразу 11 голів.
  • Чи зможе FULL HOUSE UTD перервати серію з трьох матчів без перемог? Зробити це проти лідера дивізіону і команди, у складі якої Лимар забив 5 голів за два матчі буде важко.

VEGA CHALLENGE DIVISION

BROOKLYN - JOOBLE

ФК СОКІЛ - MFC FLEX

ТЄЛЄГА - ФК SAINTS

FULL HOUSE UTD OILER

SOCCER SHOP DIVISION

RLC LOGISTIC - ПОБЕДА

АЛЬЯНС - МАТАДОР РУСАНОВКА

ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА - RED FOXES

ФК КОЗАКИ - ВРЕМЯ ГАЗА

Цікава група, але після першого туру висновки робити зарано. RLC LOGISTIC, МАТАДОР РУСАНОВКА і Козаки спробують продовжити свої переможні серії. Команда Время Газа дебютує на нашому чемпіонаті, а ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА, RED FOXES і ПОБЕДА спробують здобути свої перші звитяги!

Пресслужба SFCK