Збірні найкращих гравців чергового туру SFCK, ТОП-30 гравців туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

11.12.2020

Збірні найкращих гравців чергового туру SFCK

11.12.2020

Збірні найкращих гравців чергового туру SFCK

Золотий Дивізіон

Голкіпер: Денис Ковтун, Террикон

Клін шіт – або матч проведений на нуль. Це завжди важливо для будь-якого голкіпера. Враховуючи той факт, що захист Террикона ніколи не відрізнявся надійності, Ковтуна сміливо можна назвати героєм матчу проти Auto Energy, в якому він зробив більше 10 сейвів і залишив свої ворота в недоторканості.

Олег Цапенко, Агросем

Майстер гольових передач знову у справі. Олег не забив жодного голу у ворота Topiar, але ми вважаємо, що ані він, ані його партнери не засмутилися цим фактом, адже Олег виконав три результативні передачі, а його команда здобула важливу перемогу з рахунком 6:4.

Владислав Рибальченко, MFC Alterra

І тут, і там, і знову тут. Він усюди. Саме так можна охарактеризувати гру Рибальченка проти Developex. Рибальченко не тільки допомагав своїм партнерам на усіх клаптиках футбольного поля, а ще й встиг оформити гол + пас у переможному матчі!

Єгор Степаненко, Aurora Team

Король Аврори, як писали ми в огляді. І від своїх слів не відмовляємося. Адже Степаненко реально врятував команду від поразки. Коли до завершення матчу залишалося 9 хвилин, його колектив програвав 1:4, але хет-трик Степаненка дозволив врятувати гру – 4:4.

Іван Цисар, Central Yard

Іван завжди грає, як справжній капітан. Але у матчі проти MFC Alterra він перевершив навіть наші очікування. Два голи і результативна передача – тобто Іван взяв участь у трьох з чотирьох голів своєї команди!

Срібний дивізіон

Голкіпер: Олександр Абдулаєв, UMG-Intech

Сашко вже не в перше серед когорти найкращих, але це і не дивно. Просто раніше він не ловив кураж так, як в цьому сезоні. Юніон створив стільки моментів біля воріт Абдулаєва, що вистачило б на декілька матчів, однак забити вдалося ще тричі. Тому перемога UMG-Intech – багато в чому заслуга саме Сашка.

Максим Дручків, UTR

Максим провів просто фантастичний поєдинок. Як то кажуть, то бачити треба! Його покер, його супер результативна гра і оформлений покер, стали запорукою перемоги в матчі проти Хунти!

Максим Стеценко, UMG-Intech

Максим – справжня знахідка для UMG-Intech. Стеценко забивав у кожному з трьох матчів сезону, в яких брав участь. Однак цього разу Максим перевершив усі очікування. В матчі проти МФК Юніон він оформив хет-трик, забезпечивши третю поспіль перемогу для своєї команди.

Олександр Шаповалов, Bios

Один в полі не воїн – це не про Шаповалова. Олександр на тлі доволі кволої і блідої гри команди не те щоб виділявся, він просто сяяв. Сашко робив усе, аби хоча б спробувати здобути позитивний результат, оформивши хет-трик і відзначившись результативною передачею.

Андрій Максюта, Нікофлекс

Саме Андрій заклав перші цеглинки у доволі позитивний результат матчу проти One Call (3:3). За перші дванадцять хвилин першого тайму він встиг оформити результативний удар і відзначитися гольовою передачею. Інше питання, що потім команді не вдалося підтримати цей вдалий фундамент.

P.S. Перемога Салтівського МК над колективом BIOS була настільки яскравою, що ми вирішили не виділяти нікого з гравців окремо, а просто сказати «БРАВО» всьому колективу!

Бронзовий дивізіон

Голкіпер: Сергій Лук’яненко, LP-CRM

Однозначно – найкращий голкіпер звітного дивізіону. Є три прості причини. Перша – не пропустив жодного голу, буквально гіпнотизуючи нападників суперника. Друга – віддав гольову передачу на Майстренка, який реалізував вихід сам на сам. Третя – Сергій забив гол у ворота суперника, точним ударом від власних воріт.

Михайло Сидорко, Kapelou

Перший і останній. Саме так забивав гол у матчі проти Eurobis Сидорко. Михайло рахунок відкрив, потім відзначився результативною передачею, а в кінці матчу фактично поставив крапку у дебютній і переможній грі.

Артем Фишелев, ABM Cloud

Фишелев провів доволі рівний матч, але у другому таймі забив два дууууже важливих голи. Саме завдяки двом голам від Артема, «айтішникам» вдалося перемогти своїх фактично колег у максимально принциповому протистоянні.

Владислав Рибальченко, SoftServe

Так вже вийшло, що для Влада де вже друге потрапляння в збірну найкращих гравців за один тур. Але, по-перше, грати у двох командах в різних лігах не заборонено. А по-друге, він дійсно вів гру SoftServe, забивши гол і відзначившись результативною передачею.

Олександр Майстренко, LP-CRM

Майстренко, власне кажучи, як і Луценко, забили по два голи. Але якщо дивитися на гру комплексно, то вплив Майстренка на матч своєї команди був набагато більшим.

URBAN Division

Голкіпер: Олег Коломієць, UpTech Team

Два гравця UpTech Team в збірній найкращих гравців туру, поклавши руку на серце, доволі рідка історія. Тим паче, коли у ній опиняється голкіпер. Але місце Коломійця тут абсолютно заслужене. Адже по-перше, він залишив свої ворота в недоторканості, а також зробив величезну кількість сейвів.

Владислав Усик, Young Boys

Результати Young Boys залишають бажати кращого, але Усик в матчі проти Хурми був просто ТОП! З чотирьох голів своєї команди Влад взяв участь у… чотирьох. Три голи і результативна передача – просто браво!

Володимир Лихацький, UpTech Team

Найкращий матч Володимира в цьому сезоні. Володимир не часто з’являється на матчах своєї команди, але завжди приносить їй величезну користь. Так було і в матчі проти Нікосу, коли Володя забив перші два голи своєї команди, оформивши дубль (4:0).

Владислав Слободенюк, Директ

Розпочав і закінчив перемогу своєї команди в матчі проти LP-CRM-2. Його заслуга не тільки в забитих голах, а й в тому, що дійсно вів за собою команду і надихав партнерів на позитивний результат.

Ігор Кулешин, Хурма

Кулешин в цьому сезоні пропустив лише один матч своєї команди, але до звітного туру не забивав. Можливо, відзначається рідко, але коли ловить кураж, зупинити Кулешина неможливо. Саме так було і в матчі проти Young Boys. Дубль і постійна участь в атаках своєї команди, як нам здається, заслуговує на потрапляння до когорти найкращих.

Vega Challenge Division

Голкіпер: Ігор Тверяков, Сокіл

Тверяков, молодчина. Проти Full House UTD видав дуже сильну гру, пропустивши всього один гол на тлі майже десятка відмінних сейвів.

Ільдар Емірсалієв, Jooble

«Айтішники» здобули першу перемогу в сезоні і в цьому величезна заслуга Емірсалієва. Саме Ільдар взяв участь у половині голів своєї команди, оформивши у матчі проти «аватарів» хет-трик і відзначився результативною передачею.

Олександр Мельник, Vega

Vega йде чемпіонським темпом, а Олександр Мельник зробив величезний внесок у перемогу своєї команди, оформивши дубль у ворота ветерана нашого турніру Black Alfa.

Віталій Лимар, Oiler

Футболіст з відмінним гольовим чуттям, технічним арсеналом і вмінням забивати важливі голи. За два матчі у складі «нафтовиків» Віталій вже забив 5 голів. У звітному турі він оформив хет-трик у ворота Secur, а його команда перемогла 4:2.

Андрій Томчук, ФК Тєлєга

Один в полі воїн, якщо це Андрій Томчук. Саме Андрій вів за собою команду в супер результативному протистоянні з MFC Flex, забивши два голи і відзначившись двома результативними передачами.

Soccer Shop League

Голкіпер: Олександр Очеретяний, SFCK Team

Відмінний матч провів голкіпер команди організаторів, який неодноразово рятував свою команду після провалів в обороні. Очеретяний зробив величезний внесок для перемоги своєї команди у матчі з Альянсом.

Андрій Таймаров, «Козаки»

Команда Володимира Петрова вдало дебютувала у нашій новій лізі і відбулося це завдяки, в тому числі, відмінній грі Таймарова. Андрій оформив дубль у ворота «Веселых Ребят», а його колектив виграв 5:2 у команди, яка в минулому сезоні посіла 2 місце в Золотому дивізіоні.

Володимир Давиденко, RLC Logistic

Володимир розпочав і завершив розгром команди Red Foxes (5:0), ставши одним з найбільш активних і помітних гравців у звітному матчі.

Михайло Герасимчук, Альянс

Михайло найбільше запам’ятався в команді дебютанта нашого турніру Альянс. В протистоянні з командою організаторів відзначився двома забитими голами.

Владислав Рибальченко, Матадор Русанівка

Владислав, як завжди був максимально активним на кожному клаптику футбольного поля, але головне, що саме він забив переможний гол для своєї команди за декілька секунд до завершення матчу.

 

Пресслужба SFCK