Кураж "барберів", легендарна перемога Тєлєгі і драма в матчі Avatar - The Saints!, Огляд 6 туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

01.12.2020

Кураж "барберів", легендарна перемога Тєлєгі і драма в матчі Avatar - The Saints!

01.12.2020

Кураж "барберів", легендарна перемога Тєлєгі і драма в матчі Avatar - The Saints!

GOLD DIVISION

TOPIAR 1-6 ТЕРРИКОН

АГРОСЕМ 7-4 DEVELOPEX

Доволі неочікувані з точки зори рахунку результати у першому турі Золотого дивізіону.

«Айтішники» програли перший матч в сезоні, вперше забивши менше 5 голів за гру. Причому розпочиналося все доволі непогано, адже Ус, точним ударом у ближній кут з лівого флангу, відкрив рахунок вже на першій хвилині матчу. Однак надалі Developex був лише у ролі наздоганяючих. Причому, що навіть після забитого голу «айтішники» могли декілька разів збільшити перевагу у рахунку, але Павелко був на висоті. А потім відбувся автогол від Стрельченка і гол Приходька, який скористався помилкою голкіпера опонентів, добивши м’яч у порожні ворота – 2:1. А коли Цапенков і Тесленко забили ще два голи за 10 хвилин, здалося, що відігратися майже нереально. Надалі команди лише обмінювалися взяттями воріт по черзі, а фінальну крапку поставив голкіпер Агросему Павелко, забивши у порожні ворота – 7:4!

Topiar, в свою чергу, доволі результативно поступився Террикону. Малюнок гри, до речі, дуже нагадав сценарій зустрічі між Агросемом і Developex. Либа відкрив рахунок вже на другій хвилині матчу, відмінно зігравши на добиванні. Після цього Topiar мав ряд відмінних можливостей, аби збільшити перевагу, але Ковтун творив у воротах Террикону дива. Переломним моментом став гол Киричка, який класно пробив у кут воріт суперника з-за меж штрафного майданчику і далі полетіло… Бродський забив після елегантної передачі п’ятої від Лобанова ще у першому таймі, а у другій половині гри Террикон відправив ще 4 голи у ворота суперників.  По два голи на свій рахунок записали Киричок і Заіка.

GROUP B (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ 6-5 EUROBIS

НІКОФЛЕКС 3-3 SOFT SERVE

EUROBIS 4-0 ONE CALL

«Газовики» ще до матчу проти Eurobis гарантували собі місце в Золотому дивізіоні, тому перший тайм відверто провалили, закінчивши його з рахунком 1:4. Тут, звичайно, потрібно віддати належне Кириченку і компанії, які провели один з найкращих таймів за увесь відбірковий раунд. Однак у другому таймі все перевернулося з ніг на голову. Капанистий увімкнув «режим Кавані» (дивись останній камбек МЮ в АПЛ) і забив три голи (додавши до гола у першому таймі) у другій половині матчу. Eurobis виглядав доволі розгублено, тому поразка цієї команди виглядає заслужено. Грати потрібно усі 40 хвилин.

Інше питання, що Eurobis повністю реабілітувався за поразку від «газовиків» у матчі проти One Call. Хлопці вийшли на цю гру через годину після виснажливого матчу з «газовиками», але це не завадило їм ще у першому таймі знищити своїх опонентів: дубль Петра Фабріки і гол Сторожука забезпечив комфортну перевагу у три голи. Головне, що у другому таймі не було провали, а гол Курчія розставив усі крапки над «і». One Call після цієї поразки продовжить свої виступи у Срібному дивізіоні, що виглядає доволі непоганим рішенням на тлі доволі нестабільних результатів команди.

Нікофлекс буквально видряпав собі місце в Срібному дивізіоні. Soft Serve з перших хвилин почав грати з 5-м польовим, а керував цим процесом Рибальченко, однак бажаного результату це не дало. Більше того, Масюк забив на останніх хвилинах першого тайму і на перерву Нікофлекс пішов у статусі лідера – 1:0. Однак у другому таймі «айтішники» показали, як потрібно реалізовувати свої моменти, а Жихарєв оформив другий дубль за цю команду в сезоні. Тим не менш, на допомогу знову прийшов голкіпер «рожевих» Пуха. Сашко забив у порожні ворота за декілька секунд до завершення гри, оформивши другий гол в сезоні. Soft Serve займає останню сходинку в турнірній таблиці та продовжить свій шлях у Бронзовому дивізіоні.

GROUP С (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

ECLIPSE 3-7 КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

7 хвилин і 7 пропущених голів. Саме так можна охарактеризувати гру Eclipse у звітному матчі. В цілому команда виглядала проти Митників доволі непогано, але спочатку отримали три голи в період з 3-ї по 5-ту хвилини. А потім 4  у період з 30-ї по 34-ти хвилини. Все. Фініш. Відзначимо, що по три голи у звітному протистоянні на свій рахунок записали Макарчук і Гайден.

GROUP D (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

BIOS 1-7 CENTRAL YARD

BIOS підходив до звітного матчу у якості лідера групи і головного претендента на вихід в Золотий дивізіон. Але, будемо відверті, команда не змогла зібрати оптимальний склад, маючи лише дві заміни, а також продемонструвала особливого бажання для здобуття позитивного результату. Саме таке бажання і було у лідера «барберів» Гіо Дарахвелідзе, який просто-таки зробив гру своєї команди. Гіо встигав і тут, і там, усюди і завжди. Більше того, на рахунку Дарахвелідхе 2 голи і 4 асисти. Тобто він взяв участь у 6 з 7 голів команди. Після цієї перемоги «барбери» йдуть у Золотий дивізіон, а Bios продовжить свої виступи в сріблі.

GROUP E (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

AUTO ENERGY 7-3 САЛТІВСЬКИЙ МК

«Енергетики» змогли зібрати майже ТОП-склад та гравців, які, власне кажучи, і зробили результат звітного протистояння. Взяти, наприклад, Тимофія Пащенка, який вперше зіграв у цьому сезоні і одразу оформив хет-трик. Каминін і Шестерньов проводили лише другий матч в чемпіонаті, забивши три голи на двох. Гру було зроблено ще у першому таймі, який закінчився з рахунком 4:0 на користь «енергетиків», а єдиною світлою плямою у грі МК був дубль від Олександра Орла, який до цього не відзначався результативними діями.

URBAN DIVISION

КМА 4-4 МАТАДОР

UPTECH TEAM 1-3 CROWN KYIV

GETMAN 5-6 RwS BANK

LP-CRM 2 6-4 YOUNG BOYS

ЛЕГІОН 2-1 ДИРЕКТ

Ми не помилилися, коли назвали матч КМА – Матадор – одним з найцікавіших у звітному турі. Матадори тричі виходили вперед, але у підсумку ледь не програли. Нам здалося, що доволі кволо зіграли лідери цього колективу Лимар і Баталін, хоча Віталій і оформив черговий дубль. Тим не менш, якоїсь феєрії не було. До того ж, КМА продемонстрував характер, тричі відігравшись по ходу матчу, а також класні фізичні кондиції, адже два останніх голи були забиті в кінці матчу. Однак концентрації не вистачило, а точний, хоча і не найкращий удар від Андрія Шевченка, допоміг Матадорам врятувати гру – 4:4.

Крутезний матч видали «банкіри» і «гетьмани». RWS Bank мав лише дві заміни, але той склад, що зібрався можна назвати фактично ТОПовим для цієї команди. Технічні, швидкі гравці «банкірів» з перших хвилин почали крутити мережива біля воріт суперника і за 25 хвилин матчу забили аж 5 разів. До речі, відзначаємо дубль Коновалова, який став для Жені вже другим поспіль. Однак потім, мабуть втомившись, «банкіри» віддали супернику перевагу і ледь за це не поплатилися. «Гетьмани» на куражі бігли вперед і за 11 хвилин, що залишалися у другому таймі забили 4 рази (!!!). Однак в цей проміжок втиснувся гол від ветерана RWS Євгена Петренка, який і вирішив долю матчу – 4:6. 4 поспіль перемога «банкірів» і другий матч без очок для «гетьманів».

Легіон підтвердив статус найнадійнішої команди дивізіону, пропустив лише 1 гол у власні ворота. Звичайно, в цьому просто-таки величезна заслуга Дениса Лещенка, який вже другий тур поспіль творить дива у воротах власної команди. Окрім того, відзначимо вдалий старт від «легіонерів», які забили два голи за 15 хвилин, а гол Арсена Тотока у відповідь так і залишився єдиним для Директа. Тим не менш, ця команда могла забити з 10-метрового удару, але 6-й фол Легіону був відмінений після перегляду VAR.

Young Boys після поразки від LP-CRM2 опинився на останній сходинці в турнірній таблиці. Владислав Усик намагався зробити усе, аби його команда змогла взяти залікові бали і навіть оформив хет-трик, але суперник відповів трьома голами від Олександра Луценка. Тим не менш, найважливішими голами для LP-CRM2 були результативні удари Пороха, адже Ігор забив на першій хвилині першого і другого таймів.

UpTech Team знову без залікових балів. Цього разу «айтішники» поступилися FC Crown Kyiv, який продовжує утримувати перше місце в турнірній таблиці. Олександр Войтюк, який ще не відзначався голами у цьому сезоні, оформив дубль за 5 хвилин в першому таймі, чим і зробив класний внесок у перемогу своєї команди.  Богдан Топольський також забив дебютний гол у відповідь, але гол Володька у другому таймі розставив все по місцях. FC Crown Kyiv виграє з рахунком 3:1.

VEGA CHALLENGE DIVISION

ФК СОКІЛ 3-3 OILER

ТЄЛЄГА 11-0 FULL HOUSE UTD

BROOKLYN 2-7 MFC FLEX

FC VEGA 3-1 JOOBLE

AVATAR 3-6 ФК SAINTS

SECUR 7-4 BLACK ALFA

Максимально драматичним вийшов матч для «Аватарів», адже вони не тільки втратили очки у грі зі «святими», а й свого граючого тренера Максима Ріпу. Перші 10 хвилин звітного матчу пройшли при впевненій грі «святих», які за 5 хвилин зробили рахунок 2:0. Однак потім той самий Ріпа вийшов на поле і ще до перерви зробив два асисти і відзначився голом. Нажаль, пісдя цього Макс зломався ні рівному місці (бажаємо одужання!), а його підопічні не змогли протистояти «святим» і Бритвіну, який у другому таймі оформив два голи і асист, а його команда перемога 6:3.

Black Alfa програє вже третій матч поспіль, а ось Secur навпаки продовжив свою серію без поразок до трьох матчів. Чесно кажучи, говорити зараз щось про Black Alfa не варто. Команда виглядає набагато слабше, ніж у свої кращі часи, а єдиною світлою плямою у грі команди був Женя Волинець, який зробив дубль і відзначився гольовою передачею. Інтрига трималася рівно 10 хвилин, коли рахунок був рівний, а потім граючий тренер Secur Євген Дацко дістав з кишень свою харизму, техніку і швидкість, розірвавши захист суперника і оформивши у звітному матчі покер – 6:4. Зазначимо, що на 37-й хвилині матчу рахунок був 7:1.

В матчі Сокола і Oiler на перший план вийшли джокери цих команд. Мова йде про Сиворакшу, який сповна почав виправдовувати своє запрошення у стан «соколят», адже саме Радислав забив усі три голи свого колективу. Однак у «нафтовиків» був Лимар, який проводячи перший матч за команду оформив дубль за 3 хвилини наприкінці першого тайму. Однак нічийний результат звітного матчу, на наш погляд, виглядає доволі справедливим.

FC Vega поки йде «чемпіонським темпом», адже підопічні Ананка здобули вже другу перемогу поспіль. Гра проти Jooble була зроблена у перші 15 хвилин, коли завдяки братам Скопічам FC Vega забив тричі. Сашко відзначився дублем, а Юра записав на свій рахунок гол+пас. Ігор Тимончук у відповідь забив доволі швидкий гол, однак надалі таких прогалин у захисті номінальних господарів поля не було.

Під кінець ми залишили два найбільш резонансі моменти туру. Точніше результати.

Фк Тєлєга здобула найбільшу перемогу в свій історії за часів виступів на нашому турнірі. Хлопці просто не помітили Full House UTD, відвантаживши у ворота опонентів 11 «сухих» голів. Тєлєга провела дійсно ідеальний матч, особливо це стосується Коваля, адже Артур відзначився у цьому матчі покером. Тєлєга йде без поразок після двох турів. Цікаво, на що здатен цей колектив на довгій дистанції? Що стосується Full House UTD, то хлопцям, звичайно, потрібно зробити висновки і якомога швидше забути цей жах.

Ну і, звичайно, ми зовсім не очікували такого провалу від Brooklyn. Хлопці, ми все розуміємо: я проблеми зі складом, не вистачає запасних, але ми звикли, що ви колектив досвідчений і точно повинні боротися за найвищі місце у лізі Challenge. Однак цього разу поразка вийшла справедливою. За MFC Flex одразу 4 голи (синхронно оформивши дубль) забили гравці, які до цього мали лише один результативний удар на двох: Микита Димінській і Дмитро Сніяр. Саме їх гра дозволила Flex здобути також, як і колективу Тєлєга, мабуть, найбільш серйозну перемогу на нашому турнірі. У Brooklyn, в свою чергу, друга поразка поспіль. Чекаємо на реабілітацію.

Пресслужба SFCK