Анонс туру SFCK. Початок двобоїв у Золотому дивізіоні, Буде цікаво!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

27.11.2020

Анонс туру SFCK. Початок двобоїв у Золотому дивізіоні

27.11.2020

Анонс туру SFCK. Початок двобоїв у Золотому дивізіоні

GOLD DIVISION

ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА - MFC ALTERRA

TOPIAR - ТЕРРИКОН

АГРОСЕМ - DEVELOPEX

Вітаємо усі команди Золотого дивізіону з початком основного етапу. Так, безумовно, в найближчому турі ще будуть догравання, але картинка вже зрозуміла – буде заруба. Одразу зазначимо, що до когорти команд Gold ліги приєдналися Веселые Ребята, які в попередньому сезоні стали срібними призерами цього ж дивізіону.

В якому вони зараз стані і чи зможуть протистояти потужному колективу MFC Alterra, сказати важко, але цілком ймовірно буде цікаво. Особливо варто остерігатися Грушка, який вже забив 6 голів і зробив 2 асиста в 4 зіграних ним матчах сезону.

Агросем і Developex – це взагалі пушка-ракєта. В тому сенсі, що у відбірковому раунді ці команди забили 57 голів на двох, впевнено вигравши свої групи, не зазнавши жодної втрати очок. Як буде в очній дуелі сказати важко, все ж таки перший матч основного етапу, тому команди можуть грати обережно.

Topiar – Террикон, може, й не центральний матч туру, але те, що він буде найгарячіший, можемо вас запевнити. Якщо говорити виключно про амбіції команд нашого турнірну, то і Террикон, і Topiar точно будуть серед ТОП-5 команд, які хочуть рости, рухатися вгору і вигравати. Якби зараз перед нами був Террикон дворічної давнини, ми би сказали, що конкурентів в Золоті у Киричка і компанії не буде. Зараз ситуація інакша. Команда пройшла важкий процес реорганізації і поступово повертається до колишніх здобутків. У Topiar цих здобутків, звичайно, менше, зважаючи на максимально короткий термін існування команди. Але у цьому колективі у 90% гравців серйозна футбольна школа за плечима, так само, як і у Террикону, то ж бій буде вогняний!

GROUP B (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - EUROBIS

НІКОФЛЕКС - SOFT SERVE

EUROBIS - ONE CALL

Група В дограє повноцінний тур відбору, але в цілому картина вимальовується така:

Укргазвидобування виходить в Золотий дивізіон з першого місця, а Лещенко, скоріш за все, відзначиться декількома голами у воротах Eurobis. І це не зневага до команди Кіріченка, просто Діма забиває постійно.

 А от далі справжній фаталіті. Цілком можливо, що за підсумками цього туру одразу три команди наберуть по 9 очок, а місце в Золотому дивізіоні буде лише одне. Мова про Сталь, One Call і Нікофлекс. Так от, якщо таке станеться, то в першу чергу буде рахуватися різниця голів у матчах між цими командами.

Ми підрахували і вийшло так, що у Сталі цей показник «+1», у One Call «0», а у Нікофлексу «-1».  Якщо, звичайно, по 9 очок набере дві команди, то тут буде набагато простіше: вище буде той, хто виграв очну дуель.

Також додамо, що Eurobis зіграє одразу два матчі за вікенд. В минулому турі справжню гольову феєрію видав Хайрутдінов, оформивши хет-трик. Цікаво, то був просто спалах, чи чекати від Темура нових звершень вже у цьому турі?

GROUP С (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

ECLIPSE - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

Матч за передостаннє місце в звітному секстеті, який зовсім нічого не вирішує. Обидва колективи програли усі свої матчі, тому у звітній дуелі на перший план, як нам здається, виходить битва за власний престиж.

GROUP D (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

BIOS - CENTRAL YARD

Все або нічого? Золото чи срібло? Пан або пропав? Коротше кажучи, ми можемо ще довго продовжувати грати в «або», але головне, що варто зазначити: переможець звітної дуелі йде в Золотий дивізіон, той, хто програє – в срібло. Однак Bios, який набрав на три залікові бали більше, ніж їх опоненти, влаштує навіть нічия. Більше того, «барберам» необхідно обіграти своїх опонентів з різницею не менш ніж у 2 голи. Статистика забитих і пропущених голів у «барберів» трішки гірше, однак в першу чергу це через те, що звітний колектив не забив, як Bios 13 голів у ворота Матадорів, обмежившись 5-ма. Дарахвелідзе проти Шаповалова. Гайден проти Цисаря. Битва буде ого-го!

GROUP E (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

AUTO ENERGY - САЛТІВСЬКИЙ МК

Ситуація доволі проста: якщо «енергетики» перемагають Салтівський МК – вони в Голді. Якщо нічия або поразка – ліга Silver. Взагалі обом командам реально не вистачає стабільності і концентрації: наприклад, МК втратив перемогу над Playtika, виграючи 37 хвилин, а потім отримавши гол після удару з чужої половини поля. «Енергетики», в свою чергу, вигравали у Юніона в два голи за 6 хвилин до фінальної сирени, але зіграли внічию. Цікаво також буде поспостерігати за битвою найяскравіших наразі гравців обох команд – Бондзіка і ШВалюка.

URBAN DIVISION

КМА - МАТАДОР

UPTECH TEAM - CROWN KYIV

GETMAN - RwS BANK

LP-CRM 2 - YOUNG BOYS

ЛЕГІОН - ДИРЕКТ

Цікавий тур по багатьом причинам.

Наприклад, ми хвалили «гетьманів» за три перемоги у відбірковому раунді, знову замислилися над тим, що команда Ігоря Криворучка може поборотися за медалі, але хлопці отримали 5 голів від Матадорів (2:5), а попереду гра з завжди непоступливим RWS bank, який в першому турі здолав UpTech Team, а Євген Коновалов відзначився дублем.

Власне кажучи, «айтішники» зіграють проти CROWN KYIV, який розпочав основний раунд з перемоги, а Володько і Сурков, оформивши по два голи і асисти відповідно, буквально знищили захист опонентів. UPTECH TEAM, ми неодноразово це говорили, команда настрою. Робити прогнози на матч цієї команди – справа абсолютна невдячна.

КМА і Матадор зіграють у абсолютно точно центральному матчі туру! КМА здолав Директ з рахунком 6:4, а Олексін оформив у цьому матчі хет-трик за один тайм. У Матадорів також є свій герой першого туру: Володимир Баталін, який також забив тричі, маючи до цього в трьох матчах лише один гол. І, звичайно, не забувайте про джокера матадорів Лимаря, який в цьому сезоні вже забив 5 голів і відзначився 4 асистами.

LP-CRM-2 приєднався до чемпіонату замість команди BRO і в першому своєму матчі зіграє проти Young Boys, який точно буде по-спортивному злий на себе після поразки у першому турі від Легіону з рахунком 0:3. В якому стані LP-CRM-2, хто з першої команди приєднається до дублюючого складу, поки сказати важко, то ж поспостерігаємо з цікавістю за цим матчем.

Легіон і Директ зіграють між собою у другому, як нам здається, за значимістю матчі туру. Директ ми не будемо списувати з рахунків навіть після поразки в першому турі від КМА. Команда продемонструвала непогану гру, а Слободенюк забив 3 і оформив асист. Легіон, в свою чергу, виграв 3:0, продемонструвавши класну гру в обороні, чого не скажеш про захист Директу.

CHALLENGE DIVISION

ФК СОКІЛ - OILER

ТЄЛЄГА - FULL HOUSE UTD

BROOKLYN - MFC FLEX

FC VEGA - JOOBLE

AVATAR - ФК SAINTS

SECUR - BLACK ALFA

У звітному дивізіоні команди також вже зіграють другий тур.

Secur – Black Alfa – найдосвідченіші команди з усіх, які виступають у звітному дивізіоні, зіграють між собою. Цікаво, що досвід-досвідом, але результати і гра наразі залишає бажати кращого. BLACK ALFA поступилася OILER 1:2, а SECUR врятував матч на останніх секундах гри з FULL HOUSE UTD. До оптимальних кондицій командам ще далеко. Нам здається, що у звітному протистоянні на перший план вийде довжина лави для запасних. І, звичайно, її якість.

Avatar міг святкувати першу перемогу в основному етапі, красиво зробивши камбек у матчі проти MFC Flex, коли відігрався з 0:2 і вигравав 3:2. Однак пропустив на останніх хвилинах. Ріпа, звичайно, був on fire – 2+1. «Святі», в свою чергу, поступилися FC Vega 2:4, запоровши купу можливостей біля чужих воріт. Зараз потрібно реабілітуватися, адже тоді про боротьбу за медалі можна забути.

FC VEGA, яку ми сприймаємо, як одного з претендентів на медалі чемпіонату, зіграє проти Jooble, який попередній тур пропускав, однак, якщо згадувати матчі відбору, то цей колектив програв три з трьох. Можливо, хлопці особливо то й не налаштовувались на матчі відбіркового раунду, то ж перші висновки зробимо вже після цього туру.

Brooklyn в цьому сезоні поки неприємно дивує, адже після перемоги на старті, команда отримала дві поразки поспіль. Для такого досвідченого і зіграного колективу – це неприпустимо. Подивимось, як «нью-йоркці» розпочнуть свій шлях в основному етапі?! MFC Flex – точно не подарунок. В минулому турі хлопці могли легко обіграти Аватар, але у підсумку ледь врятували матч (3:3), тому від цієї команди можна очікувати чого завгодно.

Тєлєга в минулому турі зіграла 2:2 з доволі міцним складом Сокола, але по факту, якби не автогол Чернова, могла і вигравати той матч. Їх опоненти з FULL HOUSE UTD, здається, трішки недооцінили Secur, у підсумку зігравши також внічию – 3:3. По складу FULL HOUSE UTD є точно одним з найдосвідченіших колективів ліги. Інше питання, що якість іноді не завжди дає результат.

«Соколята» спробують реабілітуватися за нічию в першому турі в матчі проти «нафтовиків». Але зробити це буде вкрай важко, адже з огляду на те, що ми бачимо, цей колектив планомірно прогресує, роблячи висновки з попередніх помилок чи невдач. Невеличкою перевагою Соколу може бути більш молодший вік, адже у «нафтовиків» вистачає вікових (суто за футбольними мірками) гравців, які при цьому демонструють класну самовіддачу. В минулому турі капітан OILER Ігор Терещенко видав крутий матч, зробивши асист і відзначившись голом. У «соколят», в свою чергу, великі надії покладаються на Сиворакшу.

Пресслужба SFCK