Збірні найкращих гравців 5-го туру, Всі ТОПи в одному матеріалі, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

26.11.2020

Збірні найкращих гравців 5-го туру

26.11.2020

Збірні найкращих гравців 5-го туру

Ліга «А»

Голкіпер: Сергій Панченко, Aurora Team

В центральному матчі туру проти Альтери Сергій неодноразово рятував свою команду від пропущених голів. Та й взагалі пропустив всього один гол, що є найкращим результатом в турі.

Дмитро Коростов, UMG-Intech

Дмитро виявився неймовірно корисним для своєї команди в матчі проти ABM Cloud. Саме його дубль наприкінці матчу дозволив переломити хід гри і виграти з рахунком 4:3.

Олександр Майстренко, LP-CRM

Олександру не було б ціни, якби він грав максимально стабільно. Ми пояснимо: в матчі проти UTR він оформив дубль за 4 хвилини, врятувавши свою команду від поразки. Інше питання, що увімкнутися в активну фазу можна було раніше.

Дмитро Чайка, UTR

Діма, який до звітного туру жодного разу не відзначався результативними діями у сезоні, піймав кураж. Його дубль допоміг команді здобути один заліковий бал, а перший гол вийшов взагалі дуже ефектним, адже він одним дотиком прибрав опонента на фланзі, а потім пробив у дальній кут.

Віталій Грушко, MFC Alterra

В матчі проти LP-CRM він розпочав розгром суперника, він же його і закінчив. В першому таймі Грушко відзначився голом і асистом, а у другому поставив фінальну крапку в матчі!

Ліга «В»

Голкіпер: Сергій Бужор, One Call

Вибір був непростим, адже кандидатів вистачало. Однак серед усіх голкіперів туру ми вирішили, що саме Сергій зробив найбільше для свого колективу, до того ж, він ще й забив гол у ворота своїх опонентів.

Юрій Моргушка, ФК Сталь

За сукупністю Юрій 100%-во награв на позицію в збірній найкращих гравців туру. В двох матчах, в яких його команда змогла, як виграти, так і програти, Юрій забив 5 голів і оформив два асиста.

Дмитро Лещенко, Укргазвидобування

Дмитро поховав Нікофлекс в очному протистоянні за 19 хвилин. Саме цього часу йому вистачило, аби забити 4 голи у ворота своїх опонентів і зняти усі питання, щодо переможця матчу.

Дмитро Поліщук, One Call

Дмитро зіграв дуже важливу роль у перемозі своєї команди в матчі проти SoftServe (6:2). За рахунку 2:1 на початку другого тайму він оформив дубль всього за чотири хвилини і таким чином оформив перемогу своєї команди.

Тимур Хайрутдінов, Eurobis

Здається, Тимур був єдиним гравцем у складі своєї команди, який був проти програвати «сталеварам» (4:8). В звітному матчі він забив 3 з 4 голів свого колективу, надовго запам’ятавшись захисникам суперника!

Ліга «С-D»

Голкіпер: Андрій Павелко, Агросем Андрій пропустив лише один гол від команди Митниці, яка, до речі, має доволі потужну атакуючу лінію. Таким чином, його партнери по команді могли бути спокійні за свої володіння і спокійно займалися своєю справою біля чужих воріт.

Олександр Пуха, Хунта

Сашко не тільки найкращий гравець матчу проти Eclipse, він найрезультативніший гравець туру взагалі. На його рахунку шість з 9 голів у ворота суперника, і це при тому, що Хунта грала без замін! Просто маестро!

Алім Султан, Bios

Дебют так дебют! В матчі проти Assistant Group Алім провів перший матч в сезоні, в якому одразу відзначився двома результативними ударами. Враховуючи той факт, що підсумковий рахунок 3:2 – заслуга Султана у перемозі просто величезна.

Гіо Дарахвелідхе, Central Yard

Вже котрий впевнений матч від лідера «барберів». Він грає настільки спокійно і виважено в результативних епізодах, що у суперника просто не залишається жодного шансу. У воротах Матадорів він відзначився двічі, а його команда перемогла 5:1.

Ярослав Пуха, Хунта

Не згадати в контексті найкращих гравців туру Ярослава було б справжнім злочином. Наряду з Олександром він постійно тероризував оборону Eclipse, забивши 2 голи та відзначившись трьома результативними передачами.

Ліга «Е»

Голкіпер: Голкіпери Developex

Ми вважаємо, що саме обидва голкіпера «айтішників» заслуговують на місце в когорті найкращих, то ж в цій позиції переможця не має. Володимир Кашин і Андрій Кириченко провели прекрасні тайми, залишивши свої ворота у недоторканності.

Олександр Ус, Developex

Граючий тренер – є граючий тренер. Сашко на своєму досвіді продемонстрував партнерам, в якому він порядку. На рахунку Уса два голи і два асисти, а також впевнена перемога «айтішників» з рахунком 7:0.

Артем Назаренко, МФК Юніон

До звітного матчу проти «енергетиків» (5:5) Артем мав лише один гол в чотирьох матчах. Однак в цій зустрічі його неможливо було зупинити. Він тричі засмутив голкіпера опонентів, причому останній гол врятував команду від поразки.

Валерій Корнілов, Playtika

Майстерність Віталія не можна недооцінити, адже саме його відмінний, точний і виважений удар зі своєї половини поля, допоміг «айтішникам» врятуватися у матчі проти Салтівського МК за три хвилини до фінальної сирени.

Віталій Бондзік, AutoEnergy

Якби ми не включили Віталія в збірну найкращих гравців туру, то вона апріорі була б неповноцінною. З 5-ти голів своєї команди у матчі проти МФК Юніон він приклав свою ногу до чотирьох, оформивши три асиста і один гол!

Дивізіон Urban

Голкіпер: Денис Лещенко, Легіон

Єдиний голкіпер в турі, який провів увесь матч і не пропустив жодного гола у власні ворота. Окрім непоганих сейвів іноді здавалося, що Денис буквально зачаровує нападників суперника, адже вони не могли влучити у ворота з досить вигідних позицій.

Володимир Баталін, Matador

Володимир за три матчі до протистояння з «гетьманами» забив лише один матч, а тут буквально вибухнув і знищив захист суперника, оформивши у звітному матчі хет-трик (5:2). Браво!

Микола Олексін, КМА

Олексін тримався увесь перший тайм матчу проти Директ, не відзначаючись результативними діями. Зате у другій половині матчу він забив одразу тричі, зробивши різницю для своєї команди!

Владислав Слободенюк, ФК Директ

Якби у Владислава була підтримка від власних партнерів, то Директ міг би і не програти КМА. Слободенюк зі свого боку зробив усе можливе, взявши участь у всіх голах своєї команди – 3 голи і 1 асист.

Андрій Володько, FC Crown Kyiv

Володько зробив величезний внесок у перемогу своєї команди в матчі проти Хурми (4:2). По-перше, він забив гол у роздягальню на останній хвилині першого тайму, а по-друге, за рахунку 1:1 знову вивів свою команду вперед.

Дивізіон Challenge

Голкіпер: Олександр Цвілій, FC Vega

Ми вважаємо, що Сашко був найнадійнішим голкіпером у звітному турі. По-перше, він пропустив всього один гол, а по-друге, зробив більше 10 сейвів за матч.

Максим Ріпа, Avatar

Всього за 8 хвилин гри проти MFC Flex Максим перевернув все з ніг на голову. У другому таймі за рахунку 0:2 він зробив дубль і відзначився гольовою передачею, але це все одно не допомогло його команді перемогти – 3:3.

Сергій Ананко, FC Vega

Граючий тренер цієї команди, здається, встигав завжди і всюди. І в обороні, і в атаці, і навіть підказувати партнерам на футбольному полі.  На рахунку Сергій гол+пас.

Ігор Терещенко, FC Oiler

«Нафтовики» змогли розпочати основний раунд з перемоги над ветераном нашого турніру Black Alfa, завдяки феноменальній грі Терещенка. У звітному матчі Ігор записав на свій рахунок гол і результативну передачу.

Олександр Яценко, MFC Flex

Сашко зробив усе, аби його команда здобула перемогу у матчі проти Аватарів, відзначившись дублем ще у першому таймі. Але, нажаль, партнери його не підтримали – 3:3.

Пресслужба SFCK