Старт ліг Urban і Challenge, Анонс 5-го туру чемпіонату, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

20.11.2020

Старт ліг Urban і Challenge

20.11.2020

Старт ліг Urban і Challenge

GROUP A (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

  • ABM CLOUD - UMG-INTECH
  • AURORA TEAM - MFC ALTERRA
  • LP-CRM - UTR
  • MFC ALTERRA - LP-CRM

У відбірковій групі «А» відбудеться одразу чотири матчі. Два поєдинки за вікенд проведуть MFC ALTERRA і LP-CRM.

ABM CLOUD і UMG-INTECH – матч команд, які посідають останнє і передостаннє місця, відповідно і, скоріш за все, продовжать боротьбу в сезоні у лізі Bronze. І тут важко сказати, хто буде фаворитом звітного протистояння. «Айтішники» хоча і не виграли жодного матчу в сезоні, виглядають доволі міцним колективом, у складі якого є класні виконавці (Трофименко, Приймак, Ковальчук). Однак з іншого боку UMG може зіграти на куражі, адже хлопці в минулому турі виграли перший матч в сезоні і зіграли проти LP-CRM маже ідеально (звичайно, в контексті можливостей цієї команди).

Aurora наразі є головним претендентом на вихід в Золотий дивізіон. Ця команда йде на першій позиції і може скористатися тим, що між собою у звітному турі зіграють LP-CRM, MFC Alterra і UTR. Однак аби гарантувати собі місце в «золоті» потрібно перегравати MFC Alterra, колектив, який не програв жодного з 3 матчів і пропустив найменше голів в сезоні (7). Однак, якщо Жихарєв і Гєров зіграють у звітному матчі так само яскраво, як і у грі проти UTR (5 результативних дій на двох), то перемога буде цілком ймовірною.

Як ми і писали вище, LP-CRM зіграє два матчі за день і першим протистоянням буде гра проти UTR. Їх опоненти в минулому турі перервали свою серію з трьох матчів без поразок, доволі закономірно поступившись Аврорі. Причому цей матч, як нам здається, показав певну кількість проблем в обороні UTR, а це сигнал для швидких Майстренка і Луценка, які можуть самотужки вирішити долю епізоду. Однак є відчуття, що UTR поставив собі за мету вихід в Золотий дивізіон, тож команда точно буде грати на максимумі власних можливостей.

До того ж, як би там не було, але гравці LP-CRM повинні тримати в голові той факт, що в цей же день їх очікуватиме ще двобій з MFC Alterra. Ця команда, як ви розумієте, також зіграє свій другий матч за день. Чесно кажучи, єдине що можна сказати про цю гру: сильнішим буде той, хто правильно розподілить сили на два своїх матчі.

GROUP B (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

  • ONE CALL - SOFT SERVE
  • ФК СТАЛЬ - EUROBIS
  • SOFT SERVE - ФК СТАЛЬ
  • НІКОФЛЕКСУКРГАЗВИДОБУВАННЯ

В групі «В» також заплановано чотири протистоянні, адже SoftServe буде грати свій пропущений матч. І тут ось в чому справа. Жихарєв, який в минулому турі був лідером «айтішників», якщо і зіграє за цю команду, то точно буде не в найкращій формі, адже перед цим він проведе два матчі за Аврору (регламентом у відборі не заборонено грати за дві команди, які ведуть боротьбу за вихід у одні і ті ж самі дивізіони). Анатолій, звичайно, боєць, але уявити його після чотирьох матчів поспіль за день важкувато. Більше того, цікаво, як зіграє One Call, адже команду поки лихоманить (поразка-перемога-поразка) і очікувати від неї можна чого завгодно. Якщо згадувати попередній матч з Нікофлексом, то можна нагадати, що One Call пропустив декілька голів після стрімких контратак опонентів.

Сталь, яка програла вже два матчі поспіль, спробує реабілітуватися у матчі проти Eurobis. Зробити це, запевняємо, буде непросто, адже Кіріченко і компанія в минулому турі показали, що не опускають рук у будь-якій ситуації. Поступаючись SoftServe з рахунком 0:4, вони змогли врятувати гру, закінчивши її з рахунком 4:4. Гол Петра Фабріки з центра полю став справжньою окрасою цього матчу.

Цікаво, що після матчу з Eurobis «сталевари» зіграють проти SoftServe, який так само гратиме другий матч за день. Знову ж таки – у кого буде більший резерв, кращий настрій після першого матчі і більше сил – той і здобуде перемогу.

Нікофлекс і Укргазвидобування зіграють у матчі за перше місце. «Газовики» випереджають Ніко на один бал і цілком теоретично можна уявити, що та команда, яка переможе у звітному матчі практично гарантує собі місце в Золотому дивізіоні. Ми, звичайно, не можемо приписати це досягнення собі, але після критики на адресу Ніко після першого туру, команда виграла два матчі поспіль. Інше питання, що в матчі проти «газовиків» просто необхідно розібрати детально гру Дмитра Лещенка, який забиває по декілька голів у кожному матчі сезону.

GROUP С (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

  • КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ - АГРОСЕМ
  • АФК ХУНТА – ECLIPSE

В матчі між Митниками і Агросемом зустрінуться команда, яка програла обидва своїх матчі в сезоні і колектив, який має серію з трьох перемог, відповідно. Звичайно, в такій ситуації фаворит гри є очевидним. Тим паче, що в минулому матчі Олег Цапенков видав просто-таки бенефіс у складі Агросему, забивши у ворота суперника чотири голи.

АФК Хунта проти Eclipse – цікавий і максимально непередбачуваний матч. Хунта встигла в цьому сезоні вже виграти, зіграти внічию і програти. Натомість колектив Дмитра Косенка Eclipse програв обидва своїх матчі, причому в останньому турі була поразка від Террикону – 1:7. Обидві команди мають проблеми у захисті, але з іншого боку люблять багато забивати, то ж ми очікуємо доволі результативний матч.

GROUP D (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

  • CENTRAL YARD - МАТАДОР РУСАНОВКА
  • BIOS - ASSISTANT GROUP

Дуже цікаво, як зіграють Матадори проти «барберів»? Наразі цей колектив провів три матчі, в яких зазнав три поразки, пропустивши у свої ворота 25 голів. Ми, звичайно, очікувало зовсім іншого результату від цього колективу, однак маємо те, що маємо. Гра проти «барберів» наразі не віщує нічого хорошого, адже Цисарь і компанія програли попередній матч Topiar, то ж зараз будуть сповненні бажання реабілітуватися і продовжити боротьбу за вихід в Золотой дивізіоні. Атакуючий потенціал «барберів» (якщо вони в повній обоймі) виглядає набагато потужніше, ніж у Матадорів, які зараз можуть розраховувати на продовження гольової феєрії від Скіценко, який в минулому турі оформив дубль.

BIOS в минулому турі просто не помітив Матадорів, забивши у ворота суперника 13 голів. Причому 8 з 13 результативних ударів оформив дует Шаповалов – Гайден, які синхронно оформили покер. Цікаво, що у першому матчі сезону цей колектив забив всього один гол. Суперник у хлопців непередбачуваний, адже «асистенти» встигли вже двічі програти і одного разу здобути перемогу. Якщо винести за лапки розгромну поразку від Topiar (0:6) в першому турі, два наступних матчі хлопці провели дуже достойно. Чи зможе Кабиш (оформив дубль в минулому турі) і компанія зламати захист суперника, який пропустив всього лише 2 голи?

GROUP E (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

  • PLAYTIKA - САЛТІВСЬКИЙ МК
  • DEVELOPEX - BINOTEL
  • МФК ЮНІОН - AUTO ENERGY

Гравцям Binotel доведеться вирішити непросту задачу: нейтралізувати дует Стрельченко – УС, який на двох забив 13 голів і зробив 6 результативних передач. «Айтішники» фактично гарантували собі місце в Золотому дивізіоні, тому чи буде ця команда грати на максимумі власних можливостей, покаже лише гра. З іншого боку, згадаємо минулий матч Binotel, коли команда продемонструвала доволі непогану гру в обороні, пропустивши лише один гол, а також забила одразу 5 голів у ворота суперника (Мельник і Самусь оформили дубль) Буде дуже цікавий бій.

Статистика колективу Playtika наразі говорить сама за себе: найгірший напад (6 забитих), найгірший захист (18 пропущених) і жодної перемоги в 4 матчах. Це, звичайно, не вирок, адже ми знаємо, на що здатен цей колектив. Інше питання, що Салтівський МК, схоже, вирішив активно боротися за вихід у Золотий дивізіон, а значить, цей колектив буде налаштований виключно на 3 залікових бали. До того ж, з настроєм у підопічних Ріпи повинен бути повний порядок: в минулому турі команда перемогла Юніон, зробивши камбек на останніх хвилинах – 2:1.

Власне кажучи, МФК Юніон зіграє проти AutoEnergy. Виключно по нашим відчуттям, ми «вангуємо», що ці колективи продовжать сезон у Срібному дивізіоні (наразі команди посідають якраз 3 і 4 сходинки). Обидва колективи програли свої попередні матчі. Однак, якщо «енергетики» виявилися дійсно слабшими від Developex, програючи по ходу матчу 0:3, то МФК Юніон майже увесь матч перемагав Салтівський МК, однак пропустив на останніх хвилинах і залишився ні з чим. Віддати перевагу комусь у цій парі вкрай важко.

URBAN DIVISION

  • ДИРЕКТ - КМА
  • МАТАДОР - GETMAN KYIV
  • CROWN KYIV - ХУРМА
  • YOUNG BOYS - ЛЕГІОН

В дивізіонах Urban і Challenge поки рано робити якісь прогнози, адже основний етап тільки розпочинається. Тим не менш, декілька прогнозів ми все ж таки зробимо.

Наприклад, матч між Директ і КМА – це гра доволі результативних команд, які забили у відборі 13 і 14 голів, відповідно. Тож очікуємо багато голів. Матадор, багато в чому завдяки результативності Лимаря і Литвинчука (9 голів на двох), вийшов в лігу Urban, де в першому турі зіграє проти «гетьманів», які провели, здається, найкращий відбір в історії участі в нашому турнірі, вигравши усі матчі. Інше питання, як команда Ігоря Криворучка покаже себе на довгій дистанції? CROWN KYIV – ХУРМА – на наш погляд найрівніша пара в цьому турі. З шести матчів на двох команди програли лише один, продемонструвавши доволі непогану результативність у відбірковому раунді. YOUNG BOYS і ЛЕГІОН доволі впевнено посіли другі місця у своїх групах. Команди не багато забивали, а найрезультативнішими гравцями у складі цих колектив були Мазур і Сальников та Дітковський і Радченко, відповідно, які забили по два голи.

CHALLENGE DIVISION

  • OILER - BLACK ALFA
  • MFC FLEX - AVATAR
  • ФК СОКІЛ - ТЄЛЄГА
  • ФК SAINTS - FC VEGA
  • FULL HOUSE UTD - BROOKLYN

Чи зможе FC Vega, як один з найбільш досвідчених бійців у звітному дивізіоні, взяти свої перші медалі в історії участі в нашому турнірі? Якщо ні, то потрібно буде робити якісь висновки.

Окрім цього, в лізі є ще одні ветерани – Black Alfa. Коли Фарафонов і Педько у формі і головне присутні на матчах, то цей колектив переграти вкрай важко. Саме проти нього буде грати дебютант нашого чемпіонату Oiler, який в попередньому матчі програв 4:6, і головною причиною цієї поразки були помилки на рівному місці.

Сокіл, Тєлєга, Full House UTD, Brooklyn. Saints, MFC Flex та Avatar – колективи приблизно рівного рівня, які можуть, як вистрілити, так і серйозно розчаровувати. З перерахованих вище команд ми, мабуть, відзначимо Brooklyn, який також вже давно «награв» на медалі…

Пресслужба SFCK