Збірні найкращих гравців 4-го туру SFCK, Лізунов і Цапенков на двох набрали 9 балів по системі гол+пас, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

19.11.2020

Збірні найкращих гравців 4-го туру SFCK

19.11.2020

Збірні найкращих гравців 4-го туру SFCK

Група «А»

Голкіпер: Олександр Абдуллаєв, UMG-Intech

Перший з двох гравців UMG у звітному турі, які потрапили у збірну найкращих гравців. Співпало це, до речі, з першою перемогою команди в сезоні. Сашко відмінно грав у воротах, витягуючи іноді просто шалені удари суперника, а головне саме його своєчасний і точний пас через усе поле призвів до голу у ворота опонентів.

Сергій Гєрдов, Aurora Team

Сергій провів дуже сильний матч проти UTR. Особливо другий тайм. На його рахунку результативна передача під удар Задорожному, блискуче реалізований вихід сам на сам і передача на порожні ворота для Жихарєва. Тобто з чотирьох голів своєї команди Сергій взяв участь у трьох!

Богдан Трофименко, ABM Cloud

Безумовно, саме Богдан скоріш за все буде одним з лідерів «айтішників» у цьому сезоні. Це гравець з колосальним досвідом і відмінною технікою. Власне кажучи, це він і продемонстрував у грі проти MFC Alterra, коли елегантно п’ятою віддав передачу на Романа Ковальчука. Та й в цілому саме він був найактивнішим у складі своєї команди.

Сергій Мельниченко, UMG Intech

Відсутність Сергій у двох попередніх матчах його команда суттєво позначалася на результатах колективу, який зазнав дві поразки. Але у матчі проти LP-CRM він був справжнім лідером свого колективу, забивши перший гол у зустрічі, відмінно відкрившись поблизу чужого карного майданчику, а потім пробивши у дальній кут. Присутність Мельниченка – це додаткова психологічна стійкість для його колективу.

Віталій Грушко, MFC Alterra

 Два голи Грушка у ворота ABM Cloud були вкрай необхідні з точки зору здобуття позитивного результату. Наприкінці першого тайму він вивів свою команду вперед, завершивши стрімку контратаку, а за 5 хвилин до завершення матчу зняв усі питання, щодо переможця гри, оформивши дубль.

Група «В»

Голкіпер: Олександр Пуха, Нікофлекс

Один з найкращих у складі своєї команди в грі проти One Call. По-перше, він відбив величезну кількість ударів суперника. По-друге, відзначився забитим голом, який фактично зняв усі питання, щодо переможця гри. По-третє, Пуха дійсно випромінював впевненість на футбольному полі!

Ярослав Фабріка, SoftServe

Взагалі дивовижну гри продемонстрував увесь колектив «айтішників», який спочатку абсолютно безвольно отримав чотири голи у власні ворота, а потім максимально героїчно врятував матч, зігравши внічию 4:4. Власне кажучи, саме дубль Фабрікі в якійсь мірі став вирішальним для здобуття нічийного результату.

В’ячеслав Капанистий, Укргазвидобування

По-перше, ми залюбки хочемо привітати капітана «газовиків» з минулим днем народження, а по-друге, сказати, що перемога над «сталеварами» стала можливою завдяки його відмінній грі. Вже на першій хвилині матчу, він як маестро більярду О’Салліван, точно пробив у кут воріт суперника, а також встиг відзначитися гольовою передачею на Дмитра Лещенка!

Андрій Максюта, Нікофлекс

Незважаючи на той факт, що Максюта не відзначився результативними діями у матчі проти One Call, однак іноді на поле він виробляв справжні шедеври. Як от, наприклад, момент у другому таймі, коли він розкрутився в оточенні трьох футболістів суперника, а потім віддав передачу партнеру фактично на порожні ворота. В цілому Андрій зіграв максимально потужно і постійно створював проблеми обороні суперника.

Анатолій Жихарєв, SoftServe

Перший матч в сезоні і одразу дубль. Мова йде, звичайно, про першу гру Анатолія у складі «айтішників» у цьому чемпіонаті. Одразу було видно наскільки швидко і правильно він приймає рішення на футбольному полі. Ці рішення, власне кажучи, втілилися у два забитих голи.

Група «С-D»

Голкіпер: Денис Ковтун, Террикон

Денис пропустив найменше з усіх голкіперів команд звітної групи в цьому турі, які провели повноцінний матч. Він неодноразово рятував свою команду у скрутних ситуаціях та просто бездоганно керував захистом свого колективу.

Олександр Лізунов, Topiar

Цей гравець – однозначно не тільки MVP матчу Topiar – Central Yard, а й всього туру. Те, що Сашко зробив в матчі з дуже потужним опонентом, заслуговує на повагу. З 5-ти голів своєї команди Лізунов записав три на свій рахунок, а ще двічі асистував Добровольському. Просто, браво!

Гіо Дарахвелідзе, Central Yard

Гіо був, якщо не найпомітнішим у складі своєї команди в матчі проти Topiar, то точно найнебезпечнішим. Саме Дарахвелідзе забив другий гол «барберів» у першому таймі, а на початку другої половини гри взяв участь одразу в трьох гострих моментах біля воріт суперника, але забити більше йому не вдалося.

Олег Цапенков, Агросем

Просто красень. У першому таймі матчу проти Хунти він забив двічі, відмінно граючи на добиванні. А у другій половині звітного протистояння йому взагалі вдалося оформити покер, адже спочатку він обіграв захисника і голкіпера, забивши третій гол, а потім точно пробив у порожні ворота зі своєї половини поля!

Сергій Зубарєв, Хунта

Нам дуже запам’яталася гра Сергія в матчі проти Агросему, адже саме він забив два з трьох голів свого колективу. Спочатку відмінно завершив стрімку атаку свого колективу, а потім вже самотужки реалізував вихід сам на сам. Команда програла, але Зубарєв точно може занести собій цей матч в актив.

 

Група «Е»

Голкіпер: Дмитро Русс, Салтівський МК

Гра Дмитра у другому таймі матчі проти Юніона заслуговує лише на позитивні відгуки. По-перше, він не пропустив жодного гола у власні ворота, хоча суперник атакував нерідко. По-друге, активно підключався до розіграшу 5-го польового. По-третє, його команда змогла зробити камбек і вирвати перемогу 2:!

Дмитро Стрельченко, Developex

Дмитро – нічний кошмар колективу AutoEnergy. Чотири з шести пропущених голів «енергетиків» у звітному турі – на совісті саме Стрельченка. Дмитро оформив у звітному матчу три голи і результативну передачу, постійно розриваючи захист суперника.

Ярослав Самусь, Binotel

Саме Ярослав розпочав рух своєї команди до першої перемоги в сезоні в матчі з колективом Playtika. Його відмінний удар з-за меж штрафного майданчику вже на першій хвилині матчу точно додав сил Binotel, який у підсумку здобув перемогу. Більше того, Ярослав оформив у звітному матчі дубль.

Віталій Бондзік, AutoEnergy

Гравець, який не зупинявся до фінального свистка матчу проти Developex! Навіть коли його команда поступалася в рахунку і було зрозуміло, що матч вже не врятувати, Бондзік бився до кінця, за що і був винагороджений двома забитими голами!

Антон Кавуненко, Салтівський МК

Назвати Антона ключовим гравцем звітного колективу, нам здається, не можна. Однак у матчі проти МФК Юніон він зіграв майже відмінно. Але головне, коли до закінчення гри залишалося менше двох хвилин, а рахунок був рівний, він своєчасно зорієнтувався в ситуації, відібрав м’яч у голкіпера опонентів в центрі поля, а другим дотиком пробив у порожні ворота, здобувши перемогу для свого колективу – 2:1!

Пресслужба SFCK