Серйозне випробування для Developex, супер матч між Central Yard і Topiar та інші заруби туру!, Анонс четвертого туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

13.11.2020

Серйозне випробування для Developex, супер матч між Central Yard і Topiar та інші заруби туру!

13.11.2020

Серйозне випробування для Developex, супер матч між Central Yard і Topiar та інші заруби туру!

Ну що, друзі, в ці вихідні будемо спостерігати за черговим туром SFCK, в якому зіграють команди, що продовжують боротьбу за вихід в дивізіони Gold|Silver|Bronze, а також колективи, що закінчують відбірковий раунд в лігах Urban|Challenge.

GROUP A (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

MFC ALTERRA - ABM CLOUD

UTR - AURORA TEAM

UMG - LP-CRM

ABM Cloud в минулому турі здобув перший бал в сезоні, зігравши внічию з LP-CRM. Однак зараз випробовування буде ще складнішим, адже MFC Alterra не програла жодного з двох зіграних матчів, маючи при цьому не найоптимальніший склад. Принаймні, на нашу думку. Жодного матчу ще не зіграли Сиворакша і Шундрик, тому якщо вони будуть на матчі з «айтішниками» підопічним Роми Ковальчука буде дуже непросто.

UTR проти Aurora Team! Перше місце проти другого! Команда, яка посіла четверту сходинку в минулому сезоні ліги Urban, проти екс-представника Суперліги! Буде вкрай цікавий бій, а враховуючи, що обидві команди забивають в середньому по чотири голи за матч, очікуємо на результативне протистояння.

UMG зможе взяти перші очки в сезоні? ЦЕ не риторичне питання, це цілком доречний інтерес, адже в суперниках LP-CRM, який набрав доволі непоганий хід (4 бали з 6 можливих). Більше того, UMG пропускає в середньому по три голи за матч, забиваючи лише по одному. Все говорить проти хлопців, але футбол гра непередбачувана!

GROUP B (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

ФК СТАЛЬ - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

НІКОФЛЕКС - ONE CALL

SOFT SERVE - EUROBIS

Нам здається, що це найбільш рівний секстет за якістю команд.

Сталь програла в минулому турі One Call, а хлопцям навіть не допоміг черговий дубль від Моргушки. З Укргазвидобуванням буде ще складніше, адже Дмитро Лещенко забив 6 голів у двох матчах, вкотре підтвердивши реноме одного з найсильніших наразі нападників на турнірі. Однак, якщо Сталь зіграє так само впевнено, як в першому турі проти Нікофлексу (4:1), все складеться позитивно.

Власне кажучи, Нікофлекс зіграє проти One Call, який після перемоги над «сталеварами» (5:3) точно перебуває на куражі. Нагадаємо, що команда вирвала перемогу в останні 5 хвилин, відвантаживши у ворота суперника 3 голи. Нам здається, що результативні удари на останніх хвилинах говорять в тому числі і про хорошу фізичну підготовку команди, якої вистачає на увесь матч. З іншого боку, Нікофлекс в останньому для себе матчі також розбив опонентів з Eurobis – 6:2. Причому ми, відверто кажучи, цього не очікували.

Ну, а Eurobis зіграє проти потужного SoftServe, у складі якого феєрив в минулому турі Рибальченко, оформивши дубль! «Айтішники» дійсно виглядали максимально потужно, і якби не проблеми в обороні, цілком могли переграти Укргазвидобування. Євробіс, в свою чергу, вкрай важко увійшов  в сезон, маючи доволі непоганий склад у матчі з Нікофлексом. Можливо, ця поразка була виключенням з правил?

GROUP С (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

ECLIPSE - ТЕРРИКОН

АГРОСЕМ - АФК ХУНТА

Eclipse не позаздриш. По-перше, команда провела найменше матчів серед усіх в своїй групі, а точніше один, в якому поступилася 2:6. По-друге, на команду Дмитра Косенка очікує випробування Терриконом, який вже два тури поспіль не може виграти. В таких ситуаціях, зазвичай, колектив Ігоря Киричка виходить на матч максимально сконцентрованим, агресивним (по-спортивному) і налаштованим!

Агросем і Хунта зіграють у фактично матчі за перше місце. Якщо Терлецький і Ко здобудуть три залікові бали, то можуть вийти на першу позицію. Інше питання, як буде зі збором на Агросем? Адже в минулому турі команда мала лише одну заміну, а її голкіпер Пуха постійно підключався 5-м польовим, зігравши, до речі, дуже сильно. Але проти Агросему, який забиває в середньому по 5,5 голів за матч така історія не пройде!

GROUP D (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

МАТАДОР РУСАНОВКА - BIOS

TOPIAR - CENTRAL YARD

BIOS, в якому виступає 99% складу команди Уличная Еда, наразі зіграв лише один матч, здобувши важку перемогу над Topiar з рахунком 1:0. Тоді, до речі, просто феєричний матч провів голкіпер цієї команди Бабій, який разів з 10 точно рятував свою команду. Тим не менш, по грі в нападі питання були. Матадор, звичайно, зараз виглядає зовсім інакше, порівняно з минулим срібним сезоном у лізі Challenge. Команда забила лише тричі у двох матч, пропустивши у свої ворота 12 голів. З огляду на це Bios буде фаворитом звітного протистояння.

Topiar і Central Yard зіграють у однозначно центральному матчі вікенду. Перші – забивають по 4 голи в середньому за матч (Голодніков в минулому турі оформив 2+3, а Солодилов 1+2). Другі – в минулому сезоні виграли дивізіон Silver та вже стартували з непростої перемоги над Assistant Group з рахунком 3:2. Взагалі, одразу після жеребкування нам здалося, що саме ці команди повинні боротися за вихід в дивізіон Gold.

GROUP E (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

BINOTEL - PLAYTIKA

AUTO ENERGY - DEVELOPEX

САЛТІВСЬКИЙ МК - МФК ЮНІОН

Developex, який максимально впевнено переміг в усіх трьох матчах сезону, зустрінеться з командою, яка ще не програвала у цьому – AutoEnergy. Більше того, «енергетики» зараз явно на підйомі після фантастичної перемоги над Binotel в минулому турі, коли хлопці забили 5 голів за 5 хвилин, а Бублик оформив хет-трик за 120 секунд. Інше питання, що втримати тріо Стрельченко-Митник-Ус буде дууууже непросто.

Binotel спробує взяти свої перші очки в сезоні, перервавши серію з трьох поразок поспіль у матчі проти Playtika. Останні, до речі, також зараз далеко не в ідеальній формі (як мінімум, якщо порівнювати з попереднім срібним сезоном, коли команда до останньої хвилини останнього матчу боролася за чемпіонство в своїй лізі), маючи всього один бал. Більше того. На минулому матчі «айтішників» не було цілого ряду ключових виконавців і це може стати проблемою у грі з непоступливим Binotel.

Невже Швалюк знову заб’є за Салтівський МК? В останніх двох матчах на рахунку Віталія рівно половина голів команди в сезоні – 4. Однак МФК Юніон – не подарунок. У команди, до речі, є два класних і надійних голкіпери, один з яких, Біндюженко, відзначився голом в минулому турі, ударом від власних воріт. Гра буде вогонь!

GROUP G (ВІДБІР URBAN-CHALLENGE)

BLACK ALFA - SECUR

Враховуючи в якій формі зараз перебуває Secur, який на перший матч турніру не зміг зібрати склад, а в другому поступився з рахунком 1:3, нам здається, що саме Black Alfa, яка ще не програла жодного матчу в цьому сезоні, буде фаворитом звітного протистояння.

GROUP K (ВІДБІР URBAN-CHALLENGE)

ФК ДИРЕКТ – OILER

Oiler чи ФК Директ? Обидві команди точно не зможуть вийти в Лігу Urban, адже своє місце там вже забронював Матадор. Наразі Директ влаштує навіть нічия, адже команда має на один заліковий бал більше. До того ж, гра цього колективу у нападі виглядає дещо сильніше, ніж у «нафтовиків», які забили всього 3 голи за два матчі (7 у Директ). Власне кажучи, сам тому ми поставимо на ФК Директ.

Пресслужба SFCK