Битва за чемпіонство в Urban, одразу 5 матчів Суперліги і 8 команд претендентів на медалі в Silver!, ​ Анонс 15-го туру SFCK , STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

18.09.2020

Битва за чемпіонство в Urban, одразу 5 матчів Суперліги і 8 команд претендентів на медалі в Silver!

18.09.2020

Битва за чемпіонство в Urban, одразу 5 матчів Суперліги і 8 команд претендентів на медалі в Silver!

СУПЕРЛІГА FAVBET 

ADVOCATES - AURORA TEAM

БІЗНЕС ОИЛ ГРУП - SKY UP

PHENIX - THIS IS ПИВБАР

ДОНБАСЕНЕРГО - PRIME

ДОНБАСЕНЕРГО - ADVOCATES

В цей вікенд відбудеться одразу п’ять матчів Суперліги! Коли таке свято ще було?  

Одразу відзначимо дві гри «енергетиків», які у випадку двох перемог фактично забезпечать собі чемпіонство у Суперлізі. Наразі у команди Віталія Мельника дві гри в запасі порівняно з головним конкурентом SkyUp. Звичайно, проти характерного Prime, який точно захоче зробити відмінний подарунок до Дня Народження свого граючого тренера Антона Струка, буде непросто. Можливо, навіть ще складніше буде проти «адвокатів», які після поразки в минулому турі від «авіаторів» з рахунком 0:8 повинні бути по-спортивному злими і мотивованими.

До речі, «адвокати» також зіграють два матчі на вихідних. Причому Аврора точно не дасть спокійного життя цій команді,  ти паче, що підопічні Євгена Задорожного захочуть взяти реванш за поразку у першому колі з рахунком 2:5.

БІЗНЕС ОИЛ ГРУП - SKY UP: стовідсотково центральний матч туру. «Нафтовики» мають гру в запасі і відстають від «авіаторів» на шість очок. Тобто вигравай звітний матч, потім пропущений і різниця в таблиці нівельована. Інше питання, що протистояти Тмєнову і Горбатому, які на двох забили 28 голів – справа не з легких.

Phenix продовжує йти без перемог, програвши усі свої 9 матчів, в яких пропустили 56 голів. В матчі першого кола проти THIS IS ПИВБАР «фенікси» поступилися 2:7, а Загура і Кадиров тоді відзначилися двома забитими голами. Нам здається, що підопічні Славінського поступово прогресують у командній взаємодії, тому саме ця команда буде фаворитом звітного матчу.

GOLD DIVISION

ФУТБОЛ 1/2/3 - GOLAZO

DEVELOPEX - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА - ТРИ МЕДВЕДЯ

Насправді усі три матчі золотого дивізіону будуть по-своєму цікаві.

Наприклад, протистояння «голеодорів» і «журналістів». Команда Олександра Русіна після шокуючої новини про припинення виступів на нашому турнірі (але потім емоції вщухли і команда продовжила своє існування) заграла в інший футбол. Потім була нічия з БМК, розгром «ведмедів» і максимально достойна поразка від One Call. «Журналісти», в свою чергу, програли три останні матчі, тож будуть максимально налаштовані перервати свою програшну серію.

DEVELOPEX, який періодично розносить своїх опонентів з розгромними рахунками (8:0, 7:1, 10:5) зіграє проти Лещенка. Даруйте, проти Укргазвидобування. Насправді ми знаємо характер і можливості команди Капанистого, проте в цьому сезоні «газовики» вкрай залежні від Дмитра Лещенка. Він наколотив вже 26 голів в сезоні, а в останніх двох матчах забив по 4 голи.

ТРИ МЕДВЕДЯ програли чотири останні матчі, в яких пропустили 34 голи у свої ворота. Результат, безумовно, жахливий, але ми знаємо, що ця команда здатна продемонструвати свої найкращі якості. Інше питання, коли ці якості вдасться продемонструвати, адже «веселі хлопці» ведуть жорстку боротьбу за бронзу з Developex, тож будь-яка втрата очок може бути фатальною.

SILVER DIVISION

INTERCITY - CENTRAL YARD

АФК ХУНТА - CHEVROLET

BINOTEL - 112 УКРАЇНА

Ті ж самі три матчі відбудуться і у Срібній лізі.

«Залізничники» спробують зупинити «барберів», які мають фору в один і два бали відповідно, перед опонентами в боротьбі за чемпіонство (Террикон і Агросем).  Більше того, незважаючи на проблеми зі складом, які доволі часто трапляються у «барберів», за цей сезон голами відзначилися вже 12 різних гравців. Особлива увага трійці Цисар, Ільящук, Дарахвелідзе, на рахунку якої 28 голів в сезоні. Але зазначимо, що «залізничники» не програють вже п’ять матчів поспіль, а їх лідер Євген Федотов (7 голів в лізі) самотужки може зробити результат для команди.

Завдяки трьом поспіль матчам без поразок Хунта реально може втрутитися у боротьбу за медалі. Як, власне кажучи, і Chevrolet. Команда Юрія Кулешина наразі випереджає Хунту на один заліковий бал, проте звітний колектив зіграв на один матч менше. Прямо зараз третю сходинку займає Агросем, але якщо Хунта здолає «автомобілістів», а потім виграє очну зустріч у «аграріїв» все швидко може змінитися. Однак для цього спочатку потрібно втримати Юрченка, який у минулому турі зробив 2+2 за «автомобілістів».

Для команди, яка посідає останню сходинку в турнірній таблиці, Binotel не виглядає приречено. Насправді команда пропустила всього лише 22 голи (причому 7 з них в останньому турі), намагаючись в кожному матчі давати бій. Інше питання, що напад шкутильгає на обидві ноги. 7 забитих в 5 матчах – це вкрай мало. У їх суперників з команди 112 Україна, до речі, на 20 голів більше (27). 17 з яких на рахунку дуету Скробач – Султан.  

BRONZE DIVISION

MFC ALTERRA - АМФК VEGA

TOPIAR - FBS

UMG - NEWSONE

НІКОФЛЕКС - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

LP-CRM - BILINK

Що не матч, то пісня.

Наприклад, MFC Alterra, яка посідає першу сходинку, зіграє проти АМФК (остання позиція в лізі). Тим не менш команда Сергія Ананка не з тих безнадійних аутсайдерів, які програють завжди і всюди. Навпаки, нам здається, що АМФК банально не вистачає удачі в деяких матчах, а також лідера, який точно може взяти гру на себе, адже у хлопців лише 7 забитих в 5 зіграних матчах. Найцікавіше те, що MFC ALTERRA, знаходячись на першій сходинці, пропустила 16 голів, а їх опоненти, з останньої позиції, всього 18.

TOPIAR потрібно терміново переривати свою серію з однією перемогою в чотирьох матчах, інакше не те що про чемпіонство, про бронзові медалі доведеться лише мріяти. Претендентів позаду вистачає (Нікофлекс, Митниця, News One, FBS). Власне кажучи, з останніми і доведеться зіграти. Цікаво, що обидві команди мають в своєму розпорядженні швидкісних гравців, тож ми пророкуємо матч на зустрічних курсах і з великим темпом.

UMG в минулому турі нарешті вперше переміг в сезоні, продемонструвавши ідеальну результативність в матчі проти BILINK. Тоді суперник пішов ва-банк, граючи майже увесь матч з п’ятим польовим, чим і створив зони і моменти для команди Мельниченка. З «журналістами» буде інакше. Ця команда відмінно діє другим номером (минула гра проти Topiar яскравий приклад) і може своїми контратаками застати зненацька своїх опонентів.

Нікофлекс проти Київської Митниці – один з ключових матчів за розподіл місць вгорі турнірної таблиці. Поразка може значно ускладнити шанси Ніко на медалі. Все ж таки хлопці мають на один бал менше, ніж їх опоненти. Однак проблема Митниці – їх захист. 20 пропущених – це другий найгірший результат в лізі. Здавалося б, цим потрібно скористатися. АЛЕ! Ніко забив лише 8 голів в шести матчах, то ж з грою в атаці є величезні проблеми.

Найрезультативніша команда ліги LP-CRM зіграє проти BILINK, який потрапив до крутого піке, не вигрававши вже чотири матчі поспіль. Команда до сих пір залишається однією з найкращих по кількості пропущених (всього 15 голів), але вистояти проти бомбардирів Луценка і Майстренка буде важко!

URBAN DIVISION

UTR - ФК ХУРМА

PLAYTIKA - ЄВРОТЕХНОБУД

GETMAN KYIV - RwS BANK

ФК СОКІЛ - ULICHNAYA EDA

Якби UTR, який в останніх трьох переможних матчах забив 23 голи у ворота своїх опонентів, грав би так увесь сезон, то цілком міг боротися за чемпіонство. Зараз – максимум четверта сходинка. Однак і Хурма набрала непоганий хід, вигравши два матчі поспіль.

PLAYTIKA – ЄВРОТЕХНОБУД – оце буде битва!!!!!!! Головний матч в лізі цього сезону (або один з головних). За два тури до фінішу «будівельники» відстають від суперника на три бали, але в разі перемоги у звітному матчі, в останньому турі все буде залежати виключно від них. Якщо ж «айтішники» переможуть і продовжать свою серію до 9 перемог поспіль, то в битві за чемпіонство можна ставити масну крапку! Найкращий напад «будівельників» просто найбільш міцного захисту «айтішників»! УХХХХХХ!!!!

«Гетьмани» і «банкіри» продовжують боротьбу виключно за право закінчити чемпіонат в першій п’ятірці. У обох команд фактично ідентичні статистичні показники, але також є свої переваги. У «гетьманів» тренерський хист Криворучка. У «банкірів» - нестримний Поліщук, який останнім часом, до речі, трішки загальмував.

УЄ потрібно обігравати «соколят», а далі вже математика. За чемпіонство можна поборотися. Для цього потрібно а) щоб Playtika і Євротехнобуд зіграли внічию б) в останньому турі здолати «айтішників» в очному протистоянні в) розраховувати на те, що «будівельники» в останньому турі не зможуть здолати «асистентів». Тоді у них будуть дві перемоги в матчах з лідерами і перше місце в кишені. Звичайно, це суто теоретична історія, але Сокол, який вже давно ні на що не претендує, може стати командою, яка прямо вплине на розподіл місць вгорі турнірної таблиці!

CHALLENGE DIVISION

YOUNG BOYS - ЛЕГІОН

МАТАДОР РУСАНОВКА - НІКОС

BROOKLYN - ROYAL CREDIT

ТЕЛЕГА ФК - FC КРОНАС KIEV

AVATAR - UPTECH TEAM

YOUNG BOYS – ЛЕГІОН: однозначно один з центральних матчів ліги. «Юні хлопці» наразі займають другу позицію і випереджають «легіонерів» на п’ять очок, але Таран і компанія мають один матч в запасі. Тобто за логікою: перемога в звітному матчі і пропущеному, дозволить обійти суперника в турнірній таблиці.

Скільки заб’є Лимар з Матадорів (наразі 21 гол в 7 матчах)? Питання, звичайно, риторичне, але в тому, що один-два голи у ворота Нікоса він заб’є, ми майже впевнені. Нікос в цьому сезоні вкрай нестабільний, хоча за складом і досвідом ця команда може дати фору багатьом учасникам ліги!

Brooklyn! Або пан, або пропав. Суто теоретично Штанько і компанія точно можуть боротися за бронзові нагороди. Для цього, як мінімум, потрібно виграти усі три матчі, що залишилися. Якщо команда проведе матч проти «кредиторів» так само впевнено, як останні хвилини минулого туру, шанси точно є! Однак грати проти команди з однією з найкращих атакуючих ліній (35 голів) в лізі у відкритий футбол – буде великою помилкою.

Кронас майже стовідсотково здолає Тєлєгу. Команда з третьою найкращою результативністю (34 голи) в лізі і найкращим захистом (10 пропущених) просто не може зіграти інакше. При всій повазі до команди Андрія Нікітіна.

Avatar і UpTech Team насправді фактично рівні за класом команди з однієї спільною рисою – нестабільністю. Один матч команди можуть зіграти відмінно, інший – просто провалити. Аватари виглядають набагато сильніше у нападі, проте пропускають колосально багато (35 голів). У «айтішинків» навпаки – непоганий захист, але всього 19 забитих у 9 матчах ліги.

FAVBET DIVISION

ONE CALL-2 - JOOBLE

FAVBET - AUTO ENERGY

BLACK ALFA - FANS TEAM ARSENAL

SFCK STAFF - ФК ДИРЕКТ

Навіть побачивши команди в першому турі, важко робити якісь прогнози. Наприклад, Black Alfa, хоча і поступилася  JOOBLE з рахунком 1:6, мала всього одну заміну і далеко неоптимальний склад. З іншого боку, «каноніри» у грі з організаторами показали, що вони налаштовані лише на золоті медалі. Гра Ковальчука (3+1) – найкраще тому підтвердження.

ONE CALL-2 і непробивний Кракович, якого було визнано найкращим голкіпером минулого туру, зіграє проти JOOBLE, у складі якого феєрив Ільдар Емірсалієв, забивши два голи та відзначившись двома асистами. Здається, у Краковича буде достатньо роботи!

FAVBET точно буде андердогом у матчі проти Auto Energy. «Букмекерам», при всій повазі, поки не вистачає дисципліни на футбольному полі. Простіше кажучи, іноді ми бачимо справжній хаос на полі. З таким підходом зупинити невтомного Пащенка, який був головною ударною силою «енергетиків» в минулому турі (дубль) буде важко!

Ну і, звичайно, всі з нетерпінням чекаємо на гру команди організаторів. Програвши «канонірам», SFCK STAFF точно зрозумів, що в цій лізі не буде прохідних матчів, хоча за складом у організаторів повний порядок! Директ свій матч впевнено виграв з рахунком 4:1, а Осадчук і Тоток точно повинні були запам’ятатися організаторам, адже від цих хлопців варто очікувати найбільшої небезпеки.

Пресслужба SFCK