Що спільного у Сиворакши і Дікапріо, як зупинити лідера Матадорів і нашатирний спирт, як допінг!, Збірні SFCK 14, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

17.09.2020

Що спільного у Сиворакши і Дікапріо, як зупинити лідера Матадорів і нашатирний спирт, як допінг!

17.09.2020

Що спільного у Сиворакши і Дікапріо, як зупинити лідера Матадорів і нашатирний спирт, як допінг!

Суперліга

Голкіпер: Максим Бабенко, Sky Up

«Авіатори» стали єдиною командою в турі, яка не пропустила голів у власні ворота. Але Максима ми обрали не випадково: адже він здійснив декілька дуже крутих сейвів проти потужних «адвокатів», а також відзначився результативною передачею.

Євген Яблонько, Донбасенерго

Женя насправді проводить далеко не найрезультативніший сезон у своїй кар’єрі, але у дуууже непростому матчі проти THIS IS ПИВБАР (5:2) видав справжню результативну феєєрію: три голи і результативна передача.

Анатолій Жихарєв, Aurora Team

Аби ви розуміли, за 9 попередніх матчів на рахунку Анатолія було всього п’ять результативних дій в матчах Суперліги, але у грі проти «феніксів» він перевершив усі наші очікування! Два голи, два асисти і просто неймовірний обсяг виконаної роботи Одним словом – маестро!

Юліан Горбатий, Sky Up

Єдиний, хто може завадити Юліан стати найкращим по системі гол+пас в Суперлізі, це його партнер по команді Микита Тмєнов. Однак в матчі проти Prime він був дійсно найкращим на поле, забивши гол і віддячивши партнерам за допомогу двома асистами!

 

Gold division

Голкіпер: Євген Старовойтов, Pokupon.Ua

Коли позаду тебе у ворота розташувався голкіпер калібру Старовойтова, то ти можеш бути максимально спокійним за власні ворота. Саме сейви Жені, його своєчасні виходи з воріт і підказки, дозволили «любителям знижок» здобути наразі, мабуть, найважчу перемогу в сезоні, обігравши Веселых Ребят – 2:1.і

Максим Ріпа, БМК

Ріпа прийде – порядок наведе! Це не слоган кандидата у депутати в мери Києва, але це реальний опис гри Максима в минулому турі. Тренер БМК вийшов на поле за рахунку 3:0 на користь суперника і буквально за 10 хвилин перевернув усе – 4:3. У підсумку перемогти не вдалося, але те що робив на полі Ріпа, то шедевр!

Дмитро Лещенко, Укргазвидобування

Діма, зупинися! Ми реально вже не знаємо, скаутів яких клубів запрошувати на матчі нашого турніру через твою фантастичну результативність. В матчі проти Укргазвидобування Дмитро оформив покер, який став для нього вже третім в сезоні. А головне приніс своїй команді довгоочікувану перемогу – 7:4!

Євген Малік, Big Board

Головне дочекатися потрібного моменту! Ці слова класно характеризують гру Жені в цьому сезоні Шість матчів поспіль він йшов з поля без забитих голів, але для того, аби видати крутий перфоманс в матчі проти телеканалів Футбол 1/2/3! Три голи і асист! Просто Машина!

Денис Митник, Developex

Майже, як Левандовські, тільки Митник. Вже другий тур поспіль Денис оформлює хет-трик, але цього разу в матчі проти «ведмедів» він додав до трьох забитих голів ще два асисти. Тобто з десяти голів команди на його совісті п’ять.

 

Silver division

Голкіпер: Євген Каскевич, Террикон

У надважливому протистоянні з Агросемом Каскевич відіграв супер важливу роль у перемозі Террикону. 15 сейвів і перемога його команди з рахунком 4:2, дозволила «червоним» очолити турнірну таблицю ліги!

Сергій Юрченко, Chevrolet

Як гравець досвідчений, хитрий і розумний, Юрченко чека поки суперник трішки втомиться  аби нанести свій вбивчий удар. Точніше навіть два. ЗА другий тайм матчу проти Binotel Сергій відзначився двічі, записав на свій рахунок асист, а ще одного разу порадував вболівальників результативною передачею у першому таймі – 7:1!

Ігор Киричок, Террикон

Капітан, як завжди, зіграв на ТОП-рівні! Агросем точно знав, проти кого з опонентів потрібно грати максимально щільно, але не зміг втримати Киричка. Ігор в своїй улюбленій манері дочекався необхідного епізоду оформивши два голи і асист у звітному матчі.

Тарас Тріска, АФК Хунта

Колись максимально невідомий співак Дмитро Корс співав: а я чекатиму, стільки скільки треба, я чекатимуууу. Так от ці слова саме про Тріску. Тарас забив один гол і зробив 4 асисти у попередніх восьми матчах сезону. У грі проти Chillout Team він за 40 хвилин ігрового часу забив гол, оформив два асисти і став справжнім жахливим сном захисту суперника – 6:4!

Антон Варфоломєєв, Chillout Team

Усі голи Chillout Team відбувалися за безпосереднього сприяння Антона, якого здавалося, просто неможливо було зупинити. Варфоломєєв оформив хет-трик і відзначився асистом, доклавши руку до всіх голів своєї команди. Але здобути бодай нічию не вдалося  - 4:6.

 

Bronze Division

Голкіпер: Дмитро Самолюк, News One

Не будучі основним голкіпером (здається, Дмитро взагалі не голкіпер) він відіграв просто топовий матч проти Topiar! За гру він зробив більше десяти сейвів, деякі з яких, здається, були яскравіші, ніж у професійних голкіперів!

Володимир Панасюк, NewsOne

Володимир, як завжди, був найактивнішим у складі «телевізійників». На його рахунку красень-гол (шукай в нашому Instagram #streetfootballchallngekyiv), а також результативна передача. Як наслідок, нічия 2:2 з одним з претендентів на золоті медалі ліги.

Денис Гайден, Київська Митниця

Денис вкотре продемонстрував свій клас, оформивши гол+пас. Він виконав колосальний обсяг роботи в матчі проти LP-CRM, грав майже без замін, а посеред гри підзаряжався нашатирним спиртом і йшов далі в бій!

Сергій Мельниченко, UMG

Перша перемога UMG в сезоні (Bilink – 5:1) точно не відбулася без капітана цього колективу. Сергій забив гол, оформив два асисти, а через  нього будувалася уся гра команди. Він єдиний, хто відмінно чіплявся за м’яч на чужій половині поля, при тому що його колектив багато часу грав без м’яча.  

Радислав Сиворакша, MFC Alterra

Важко уявити, як би грав звітний колектив без Радислава у цьому сезоні. В матчі проти Нікофлексу він став головним кошмаром захисту суперника, оформивши асист, відзначившись голом і, що важливо, відібравши безліч сил у гравців суперника!

Urban Division                                                

Голкіпер: Вадим Кужелюк, Хурма

Один з головних героїв і рятівників своєї команди в матчі проти «гетьманів» (2:1). Саме Вадим відбив величезну кількість ударів в площину від суперника, та буквально стіною став на захист позитивного результату для своєї команди!

Дмитро Комісарук, Playtika

В непростому матчі проти «банкірів» (4:1) Дмитро провів свою найрезультативнішу гру в сезоні. Раніше він не відзначався двічі за один матч, але зараз, саме його дубль допоміг команді здобути 8-му перемогу в лізі поспіль і вийти на чисте перше місце!

Олександр Мальона, UTR

Оце так! Оце Сашко! За три попередні матчі у нього було 3 результативні дії у складі своєї команди. В матчі проти Eclipse він показав просто неймовірний клас! Хет-трик, результативна передача і статус найкращого гравця матчу. Більше того, саме його голи допомогли UTR розділити з Євротехнобудом звання найрезультативнішої команди ліги (34 голи).

Ярослав Телятник, UTR

Ще один гравець UTR, який буквально знищив захист суперника. Дриблінг, удари, гольова передача і два забитих голи з різницею у 20 секунд! Фантастичний показник!

Микита Стефанський, Assistant group

В останніх двох турах Микита просто ТОП. Дубль в попередньому турі і гол+пас на минулих вихідних в матчі з непростими «соколятами». Перемога «асистентів» (3:2) - величезна заслуга саме Стефанського!

 

Challenge League

Голкіпер: Олександр Стегура, Uptech team

Якби не Сашко, цілком ймовірно, що «айтішники» поступилися і з більшим рахунком, аніж 0:3. Він просто артист, король і король власних воріт. Стільки карколомних сейвів, стільки відбитих ударів, як було на рахунку Стегури у матчі з Матадорами, ми навіть і пригадати не можемо. А пропущені голи в цій ситуації… то таке.

Владислав Усик, Young Boys

За перші 15 хвилин Усік буквально знищив захист «аватарів» оформивши дубль. Після цього він голів не забивав, але головне, що Влад постійно тримав захист суперника у напрузі, а також саме його два голи у підсумку зробили необхідну різницю у рахунку – 3:4.

Сергій Савінський, Легіон

Сергій дуже сподобався своєю самовіддачею і націленістю на результат. Савінський забив всього раз у ворота Brooklyn, але його гра не повинна оцінюватися забитими голами, адже він виконав просто колосальний обсяг роботи!

Віталій Лимар, Матадор Русанівка

Ми вже зрозуміли, що Лимаря доведеться згадувати у кожній збірній туру. А що поробиш, коли людина робить результат для своєї команди? Саме голи дубль Віталія і його асист забезпечили перемогу над UpTech Team з рахунком 3:0. Наразі у нього 21 гол в лізі!!!!!

Радислав Сиворакша, "Royal Credit"

Спіймай мене, якщо зможеш. Хтось пам’ятає цей голвідуський блокбастер? Так ось, здається, у головній ролі замість Лео Ді Капріо повинен був зніматися Сиворакша. Нажаль, тоді він був занадто юний для цього. Але спільне з Лео у нього дійсно є, адже гравці Flex так і не змогли спіймати невтомного Радислава, який оформив у звітному матчі два асисти (3:1)!

Favbet division

Голкіпер: Віктор Кракович, One Call-2

За рахунку 2:2 Віктор увімкнув режим Аліссона, та відбивав все, що летіло у його ворота. Якби не Кракович, хто знає, змогли би гравці One Call-2 здобути дебютну перемогу? Але надихнувшись діями свого кіпера польові гравці побігли вперед, забивши ще три м’ячі у ворота суперника (5:3).

Артем Осадчук, Директ

Найбільш активний гравець своєї команди в дебютному матчі сезону проти FavBet. Власне кажучи, така активність була винагороджена двома забитими голами і статусом найрезультативнішого гравця матчу (4:1).

Тимофій Пащенко, Auto Energy

Безумовно, людина, яка доклала над зусиль для того, щоб «автомобілісти» взяли свої перші залікові бали у новій лізі. Тимофій оформив дубль, безліч разів пробивав по воротам суперника і був налаштований виключно на позитивний результат. Однак команда, як слід не допомогла – 3:5.

Ільдар Емірсалієв, Jooble

Фактично самотужки Ільдар розібрав на запчастини Black Alfa, ставши найрезультативнішим гравцем туру в лізі FavBet. Різко, швидко і результативно – три слова, які найкраще характеризують гру Емірсалієва, на рахунку якого дубль і два асисти.

Андрій Ковальчук, Fans Team Arsenal

Як не намагалися гравці команди організаторів зупинити Андрія, але зробити їм цього не вдалос. Навіть чіпляючи його за футболку, за бутси, за шорти, вони все одно не могли встигнути за його швидкісними проривами, які у підсумку принесли Ковальчуку три голі і асист. P.S. Ігрова екіпіровка Ковальчука не постраждала.

Пресслужба SFCK