Непереможна Playtika! Чи зможуть "айтішники" взяти золоті медалі ліги URBAN?, Пресслужба SFCK поспілкувалася з капітаном головної сенсації ліги!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

16.09.2020

Непереможна Playtika! Чи зможуть "айтішники" взяти золоті медалі ліги URBAN?

16.09.2020

Непереможна Playtika! Чи зможуть "айтішники" взяти золоті медалі ліги URBAN?

Капітан колективу Playtika, який виграв 9 матчів поспіль загалом і 8 в рамках ліги Urban Богдан Олексюк, розповів про рекорди команди, та як їх вдалося досягти.

Якщо ми не помиляємося, такої серії з 9 перемог поспіль у вашої команди на нашому турнірі ще не було? В чому секрет такого дійсно колосального успіху?

Це не тільки найдовша переможна серія на SFCK, а взагалі найдовша переможна серія в турнірах для команди!

Тут багато компонетів нашого прогресу: склад що довгий час грає один з одним - мало змін порівнюючи з попереднім сезоном(декілька чоловік втратили, але ті що приєднались минулого сезону зайняли їх місце), націленість на результат - мало хто пропускає тренування без поважної причини, тож взаємодія у команди значно покращилася!

Функціонально краще готові і індивідуальний прогрес ніхто не відміняв, ну і граємо в рівній по силі лізі - якщо раніше грали в лігах де майже в кожній команді є або граючі тренера(що і нам, граючи там, доводилось використовувати) або гравці, що значно вище рівнем своєї команди і вони  витягували свої команди в більш менш рівних матчах, то зараз ліга рівна і хоч і є команди, що переважають нас індивідуально і технічно, проте нам є чим відповісти з точки зору командної гри.

 Playtika ще рік тому і зараз - це дві різні команди. Невже Сергій Цибенко зміг за доволі короткий проміжок часу зробити з вашого колективу справжнього, можливо, чемпіона?

Через те, що ми не професійна команда, то я б сказав, що ми не так швидко сприйняли вимоги Сергія, адже рік, погодься, це не швидко
Але поступово прониклись новою філософією - до того все було побудовано у конратакуючій манері, а зараз маємо декілька схем, в середині яких можемо імпровізувати.

В нашому прогресі як команди, крім роботи кожного гравця на тренуваннях і над собою, не менша, а може навіть і більша заслуга тренера - у нього вистачило віри і терпіння в те, що ми сприймемо його вимоги і зможемо виконати їх спочатку на тренуванні, а потім вже і на іграх, а це знаючи ситуацію з середини не просто зробити.

В двох останніх турах вам доведеться зустрітися з прямими конкурентами за чемпіонство - Євротехнобудом та УЄ? Скажи, як оцінюєш шанси на золото і  чи буде команда якось інакше готуватися до цих матчів?

Ми не оцінюємо шанси. Йдемо за простою формулою, як і в попередніх іграх чемпіонату: маємо зробити все залежне від себе, щоб у наступній грі виграти!

І маю надію, що футболу буде в цих матчах більше ніж емоцій!

Пресслужба SFCK