33 матчі за вихідні! Гарячий вікенд на SFCK!, Анонс нового туру SFCK , STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

11.09.2020

33 матчі за вихідні! Гарячий вікенд на SFCK!

11.09.2020

33 матчі за вихідні! Гарячий вікенд на SFCK!

СУПЕРЛІГА FAVBET 

THIS IS ПИВБАР - ДОНБАСЕНЕРГО

AURORA TEAM - FC "PHENIX"

PRIME - БІЗНЕС ОІЛ ГРУП

SKY UP - S.C. ADVOCATES

THIS IS ПИВБАР на куражі після перемоги над Авророю в минулому турі (4:3), спробує дати бій «енергетикам». При всій повазі до команди Славінського, повірити в позитивний результат для «рок-н-рольників» важко. В першу чергу через те, що суперник виграв усі свої сім матчів, в який пропускав в середньому по 1,2 гола за матч.

FC "PHENIX" програв усі вісім матчів, але попереду у хлопців 6 протистоянь, в яких можна спробувати виправити ситуацію. Насправді ще рік тому, ми навіть не сумнівалися б у перемозі «феніксів» над AURORA TEAM, однак за ці 12 місяців команда Дмитра Влоха зробила неабиякий крок вперед, доволі непогано виступаючі в когорті найкращих команд турніру.

БІЗНЕС ОІЛ ГРУП наразі продовжує наздоганяти «адвокатів» в боротьбі за третю позицію в Суперлізі. У «нафтовиків» на один бал менше (15 проти 16) тому втрачати очки вкрай небажано. Однак давайте згадаємо події матчу між цими командами в першому колі, коли БІЗНЕС ОІЛ ГРУП вигравав 3:0, але у підсумку характерна команда Макса Каплунова вирвала перемогу з рахунком 4:3! Одні захочуть взяти реванш, а інші довести, що перемога була невипадковою!

SKY UP - S.C. ADVOCATES – однозначно центральний матч туру! Наразі «адвокати» відстають від своїх майбутніх опонентів на 5 балів, але є декілька нюансів. Перший, безумовно, можливість скоротити розрив у таблиці за рахунок перемоги в особистій дуелі. Другий – у «авіаторів» на один зіграний матч більше. З іншого боку, якщо SKY UP переможе «адвокатів», то навряд чи Бровко і компанія зможуть взяти бронзові нагороди Суперліги!

GOLD DIVISION

ФУТБОЛ 1/2/3 - BIG DOARD

ONE CALL - GOLAZO

ТРИ МЕДВЕДЯ - DEVELOPEX

БМК - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

POKUPON.UA - ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА

«Журналісти», які програли 2 матчі поспіль, спробують реабілітуватися в матчі проти BIG DOARD. Однак у їх опонентів ситуація наразі ще гірша. Ми навіть не можемо згадати, коли цей колектив видавав серію з чотирьох матчів без перемог. Однак у «журналістів» все ж таки було виправдання, адже останні два тури команда не могла зібрати основний склад. Буде до речі дуже цікаво подивитися за дуеллю двох топових голкіперів ліги – Пархоменка і Чучки!

One Call мчить до чемпіонства, але під пильним наглядом Pokupon.ua. Очевидно, що саме Мельник і компанія будуть фаворитами двобою з «голеодорами». Однак не забувайте, що команда Олександра Русіна в минулому турі здобула впевнену перемогу (6:2) з хет-триком Драговоза і відмінною грою голкіпера Очеретяного. Тому легкої прогулянки точно не буде!

Три Медведя відмінно стартували з двох перемог, а потім… три поразки поспіль, в яких командо отримала 24 голи у власні ворота. Враховуючи той факт, що Developex у своїх двох виграних матчах забив у ворота опонентів 15 голів, висновки напрошуються самі собою.

БМК! Хлопці, час вигравати свій перший матч! Дуже не хочеться, щоб команда з такою перспективою закінчила сезон без перемог. Їх опоненти так само не виграли жодного матчу, але має один крутий козир. Мова, звичайно, йде про Лещенка, який в цьому сезоні забив вже 22 голи (у минулому турі покер) та ще ніколи не закінчував матч без забитих голів!

Pokupon.ua і Веселые Ребята зіграють центральний матч туру. «Любителі знижок» випереджають своїх опонентів на три бали і продовжують битися з One Call за чемпіонство. Від цього матчу залежить наступне: або ми остаточно залишимо два претенденти на чемпіонство, або, в разі перемоги «веселих хлопців» One Call отримує суттєву фору на фініші в битві за перше місце.

SILVER DIVISION

BINOTEL - CHEVROLET

АФК ХУНТА - CHILLOUT TEAM

INTERCITY - PROMETHEUS

ТЕРРИКОН - АГРОСЕМ

Binotel і Chevrolet – команди, які в середньому пропускають по 4 голи у власні ворота за один матч. Однак з результативність у Binotel – жах. 1,5 гола за гру. «Автомобілісти» в цьому питанні виглядають краще, адже забивають вони більше трьох голів за матч. Більше того, свого потенціалу ще повністю не розкрив Вакулюк, який є одним з найнебезпечніших гравців «автомобілістів».

З 9-ти голів Chillout Team у Срібному дивізіоні фактично половину голів забив Соколенко (4). Даня дійсно визначає гру цього колективу, але в цілому команда виглядає не дуже стабільно. Для Chillout Team цей сезон перехідний, адже команда грає з більш сильним колективами, тому оцінювати їх гру ми будемо пізніше. Хунта, в свою чергу, зараз у непоганій формі – перемога і нічия. Мазур, який записав на свій рахунок п’ять голів, так само є головним героєм своєї команди. Соколенко проти Мазура – буде цікаво подивитися.

Intercity хоча і посідає сьому позицію, програв лише один раз в чотирьох матчах, зігравши внічию з Агросемом і міцним Chevrolet. Однак для «прометеїв», принаймні зараз, неважливі результати суперника, адже команда реально може поборотися за бронзу. Зазначимо, що підопічні Титаренка мають найкращий напад в лізі – 31 гол. Фактично половину з цих голів на свій рахунок записали Голодніков і Митник (14).

Агросем і Террикон зіграють в центральному матчі туру, за результатами якого може суттєво загостритися боротьба за чемпіонство. Агросем наразі пропустив найменше в лізі  - 12 голів, однак команда Киричка ніколи не шукала легких шляхів до перемоги, тому віддасть усі сили, аби реабілітуватися за поразку в минулому турі (4:5). Тоді, нагадаємо, хлопці майже зробили диво, адже програвали до середини другого тайму 0:5.

BRONZE DIVISION

UMG - BILINK

NEWSONE - TOPIAR

LP-CRM - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

FBS - АМФК VEGA

НІКОФЛЕКС - MFC ALTERRA

П’ять матчів Бронзового дивізіону обіцяють нам величезну інтригу.

Наприклад, чи зможе UMG нарешті здобути першу перемогу в сезоні? Грати доведеться проти команди з кращим захистом в лізі (10 пропущених), однак, в той же час зазначимо, що Bilink не виграє вже в трьох матчах поспіль!

Topiar очікує дуже непросто випробовування матчем проти Newsone, найбільш непоступливої команди в лізі. З іншого боку, Смирнов і компанія вже неодноразово доводили, що перешкоди роблять їх сильнішими. Наприклад, у минулому турі, коли без дискваліфікованого Полозка змогли впевнено переграти Київську Митницю. Однак варто зазначити, що гравцям Topiar варто бути готовим до того, що кожен гравець «журналістів» може нести велику небезпеку.

LP-CRM – Київська Митниця – це один з найбільш непередбачуваних матчів туру. Неочікувано для нас, але цілком закономірно і заслужено підопічні Андрія Нікітіна ведуть боротьбу за чемпіонство, тому втрачати очки зараз заборонено. Київська Митниця, в свою чергу, в разі перемоги точно продовжить боротьбу за бронзові медалі, однак встояти проти найкращого нападу ліги (29 голів) буде важко!

Якщо АМФК Vega зіграє так само гостро, так само натхненно і самовіддано проти FBS, як грали проти NewsOne, то цілком зможуть розраховувати на другу перемогу в сезоні. Тим паче, що FBS зараз виглядає вкрай нестабільно, а в останніх п’яти матчах програв чотири рази.

Нікофлекс, який ми встигли на початку основного етапу списати з рахунків,  виграв два матчі поспіль і цілком може розраховувати на третю позицію. Однак проблема в тому, що грати доведеться проти MFC Alterra, колективу який в цьому сезоні бачить лише одну задачу – здобуття золотих медалей!

URBAN DIVISION

ФК ХУРМА - GETMAN KYIV

ECLIPSE - UTR

PLAYTIKA - RwS BANK

ASSISTANT GROUP - ФК СОКІЛ

ЄВРОТЕХНОБУД - ULICHNAYA EDA

Хочемо одразу перепросити у команди Хурма, в яку ми не вірили перед минулим туром. Хлопці, ви молодці. Але для закріплення позитивного враження, непогано було б обіграти «гетьманів». Однак зазначимо, що у минулому турі команда Ігоря Криворучка видала найбільш результативний свій матч в нашому турнірі за останні роки (перемога 7:5), тому, враховуючи проблеми обох команд в захисті (50 пропущених голів), очікуємо результативний матч.

UTR, звертаємося до вас. Одна перемога (8:1) - випадковість, дві (6:2) – співпадіння, а от чи буде третя перемога і закономірність, залежить виключно від гравців UTR.  Eclipse вже вкотре провалює другу частину сезону, зазнавши три поразки в останніх трьох матчах. Схоже, що команда Дмитра Косенка знову страждає від маленької лави запасних.

Playtika буде складати черговий іспит на міцність. На кону боротьба за чемпіонство, але суперник вкрай непростий. «Банкіри» не програють вже чотири матчі, а останні два матчі виграли. Тим не менш, підопічні Сергія Цебенка можуть похвастати найкращим захистом в лізі (8 пропущених), тому саме міцна оборона може стати запорукою успіху у звітному матчі.

Assistant Group, якщо виграє матч у «соколят», а також, якщо вдало складуться інші матчі, може вирватися одразу на четверту чи п’яту позицію. До речі, у звітному матчі зустрінуться команди, які пропустили більше за інших в лізі – 56 голів на двох.

Євротехнобуд і УЕ могли грати в центральному матчі в контексті битви за чемпіонство, але прямо зараз команда Дениса Ковша відстає від своїх опонентів на шість балів. З іншого боку, УЕ ще грати проти Playtika, а шість очок в матчах з прямими конкурентам за перше місце, залишають теоретичні шанси на золото!

CHALLENGE DIVISION

ТЕЛЕГА ФК - НІКОС

MFC FLEX - ROYAL CREDIT

FC КРОНАС KIEV - JOKER

BROOKLYN - ЛЕГІОН

AVATAR - YOUNG BOYS

UPtech Team - Матадор Русаніка

ТЕЛЕГА ФК – НІКОС… та це ж битва за передостанню сходинку! Цими словами ми не хочемо якось уколоти обидві команди. Навпаки, хочеться мотивувати їх на позитивний результат. Тєлєга в минулому турі програла Матадорам 2:8, але виглядала команда не критично.

MFC FLEX не позаздриш. Команда останній раз вигравала ще чотири тури назад, а зараз їм доведеться зіграти проти «пораненого звіра». Так-так, нагадаємо, що «кредитори» поступилися Кронасу в минулому турі і таким чином трішки ускладнили свою боротьбу за чемпіонство. Враховуючи той факт, що MFC FLEX забив найменше в лізі (12 голів), хлопцям буде важко здобути позитивний результат.

Кронас випадково переграв Royal Credit чи команда дійсно вийшла з кризи? Матч проти «джокерів» точно дасть відповідь на це питання і очевидно, що саме Бороздін (8голів), Сурков (7 результативних ударів) та компанія будуть фаворитом звітного протистояння. Однак пам’ятаючи геройства «джокерів» у минулому турі, впевнені, що бій команда дасть!

Останні два матчі будуть найцікавішими з точки зору боротьби за бронзу. BROOKLYN і ЛЕГІОН розташувалися поряд в турнірній таблиці (12 та 11 очок, відповідно), тому переможець звітної пари залишиться у боротьбі за бронзу. Команда, яка програє, в цьому сезоні точно без медалей.  BROOKLYN наразі виграв два матчі поспіль, а от «Легіонери» свої дві останні гри програли.

Avatar, в свою чергу, може скористатися битвою цих колективів і якщо переграє Young Boys, то максимально підсилить боротьбу за бронзу. Аватари в минулому турі перервали свою серію з двох поразок поспіль, вирвавши перемогу на останніх секундах, а значить, перебуває у відмінному психологічному стані.

Матадори цілком можуть претендувати на чемпіонство. Головне не втрачати очок в наступних матчах, адже у цього колективу ще є один матч в запасі. Звичайно, головний матч буде пізніше, проти "кредиторів". Однак втрачати залікові бали в матчі проти "айтішників" не можна. UpTech Team, відверто кажучи виступає вкрай нестабільно, але якщо команда упреться, то забити в її ворота буде вкрай важко.

FAVBET DIVISION

JOOBLE - BLACK ALFA

AUTO ENERGY - ONE CALL-2

FAVBET - ФК ДИРЕКТ

SFCK STAFF - FANS TEAM ARSENAL

 Нова ліга, нові команди і нові емоції. В звітному дивізіоні будуть грати вісім колективів і на перший погляд, звичайно, фаворитом виглядає досвідчений Fans Team Arsenal. Ми радіємо поверненню ветерану SFCK – колективу Black Alfa. Сподіваємося, що Педько і компанія покажуть себе у всій красі. Про інші команди будемо говорити вже постфактум, після матчів першого туру. Точно можемо сказати лише одне: SFCK Team буде найемоційнішою командою ліги :)

Пресслужба SFCK