Фантастичний бомбардир з Суперліги, герой Нікофлексу та голеодор з Golazo!, Найкращі гравці 13-го туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

09.09.2020

Фантастичний бомбардир з Суперліги, герой Нікофлексу та голеодор з Golazo!

09.09.2020

Фантастичний бомбардир з Суперліги, герой Нікофлексу та голеодор з Golazo!

Challenge Division

Голкіпер: Ігор Кравцов, Kronac

Красава! Даруйте за цей сленг і панібратство, але саме так можна охарактеризувати гру Кравцова у матчі проти Royal Credit, який, здавалося, без перешкод дійде до чемпіонства. Але просто космічна кількість сейвів Ігоря дозволила його колективу святкувати перемогу і максимально посилити боротьбу за перше місце.

Віталій Лимар, Матадор Русанівка

Цього хлопця просто неможливо спинити. Мабуть, коли Лимар реально зрозумів, що може стати найкращим бомбардиром ліги, він увімкнув режим Холанда і почав забивати голи на будь-який смак. ФК Тєлєга постраждала від нього шість разів: 4 пропущених і два асисти.

Владислав Усик, Young Boys

Саме максимально результативна гра Владислава у першому таймі (особливо у першому, якщо бути точним) дозволила «юним хлопцям» здобути максимально важку, але заслужену перемогу над «джокерами». Дубль, який Усик оформив за дві хвилини, у підсумку виявився вирішальним і зробив необхідну різницю у рахунку – 6:5.

Євген Халимончук, Joker

Женя чекав п’ять матчів, аби продемонструвати свій потенціал. У попередніх чотирьох зустрічах він забив всього один гол, зате в матчі проти Young Boys відзначився двома забитими голами, асистом і ще купою корисних дій на футбольному полі!

Іван Пальшин, Avatar

Справжній герой «аватарів», які завдали поразки міцним «легіонерам»! Іван увесь матч був одним з найкращих у складі своєї команди,  але головний свій «рух» він зробив на останніх секундах матчу, коли ударом фактично від власного штрафного майданчику,  забив у порожні ворота суперника і вирвав перемогу для свого колективу – 2:1!

 


Urban Division

Голкіпер: Олексій Гладков, Євротехнобуд

Ви знаєте, друзі, не зважаючи на дублі Мажули і Некрасова у складі «будівельників» нам здається, що саме Олексій заслуговує на місце в когорті найкращих гравців туру! Гладков рятував, потім знову рятував і, в кінці-кінців, ще раз рятував свою команду від пропущених голів. Так, три він пропустив, але сейвів було набагато більше!

Владислав Клокун, FC Getman Kyiv

Найрезультативніша гра «гетьманів» за останні декілька сезоні (7:5) співпала просто з космічною результативністю Клокуна. Аби ви розуміли: у попередніх п’яти матчах в активі Влада рівно нуль забитих. А зараз хет-трик + результативна передача. Причому останній гол Клокуна зняв усі питання, щодо переможця матчу!

Дмитро Тітовський, UTR

Дмитро, ти що під допінгом? Пів сезону голів не забивав, а потім хет-трик в минулому турі і от зараз дубль у ворота претендента на медалі (Уличная Еда). Дмитро знову грав вкрай активно і неочікувано для суперника, а головне, що за два матчі він став (принаймні для нас) справжнім лідером свого колективу!

Ростислав Скляр, Playtika

Перший – коронний, останній – похоронний. Даруйте за такі слова, але саме так простіше за все охарактеризувати гру Скляра в матчі проти Assistant Group. Саме Ростислав розпочав переможну ходу своєї команди, голом на 12-й хвилині матчу, а потім, за дві хвилини до фінальної сирени, приніс чергову перемогу в сезоні – 4:3.

Сергій Барабаш, Уличная Еда

Єдиний гравець, який не опустив руки в матчі, в якому УЄ зазнала гучної поразки від UTR з рахунком 2:6. Саме Барабаш грав до кінця, не зупинявся, бився за кожний м’яч, за що і був ви нагороджений двома забитими голами!

 


Bronze Division

Голкіпер: Павло Штифонов, Topiar

Смірнов і компанія здобули надважливу з турнірної точки зору перемогу, героєм якої ми вважаємо саме Павла. Найцікавіше, що він не рятував свою команду кожну хвилину, але усі сейви, які він здійснив були настільки круті, що є великі сумніви, що хтось зміг би це повторити

Євген Шендрик, MFC Alterra

Ми вже писали в огляді туру, що Шендрик – справжній джокер для свого колективу в цьому сезоні. У переможній грі проти FBS він виконав просто величезний обсяг роботи, сам створив собі гол, а також відзначився результативною передачею.

Олександр Голодніков, Topiar

Якщо Штифонов тягнув усе на лінії воріт, то саме геройства Сашка дозволили переломити хід непростої гри. Фактично саме його дубль, який він оформив у заключній частині матчу, дозволили Topiar перемогти з рахунком 3:1 і зберегти третю позицію в лізі

Єгор Масюк, Нікофлекс

Саме Єгор став героєм в другому поспіль переможному матчі для своєї команди. Програючи міцному Bilink з рахунком 0:1, Масюк перевернув гру за 8 хвилин. Спочатку відмінно реалізував стандарт завдавши більярдного удару в кут воріт, а трохи згодом холоднокровно реалізував вихід сам на сам.

Павло Покривець, NewsOne

Дебютні голи Покривця за «журналістів» в цьому сезоні співпали з надважливою перемогою над АМФК. В ситуації, коли суперник створив ледь не втричі більше моментів, саме відмінна реалізація Павла дозволила його колективу перемогти з рахунком 3:1 (дубль Покривця)!


Silver Division

Голкіпер: Михайло Гєвак, Chevrolet

Михайло потрапив до збірної найкращих гравців туру не через те, що на початку звітного тижня йому виповнилося 40 років J Насправді ветеран «автомобілістів» провів максимально сильний і насичений на відмінні сейви матч. Аби ви розуміли, навіть не дивлячись на 5 пропущених голів, він став героєм своєї команди, яка змогла піти від поразки.

Алім Султан, 112 Україна

Алім – основна бойова одиниця для телеканалу 112 Україна в матчі проти Террикону. Усі, в прямому сенсі слова, атаки «журналістів» будувалися саме через Султана, який не тільки ці атаки відмінно завершував (оформив хет-трик), а й встиг навіть відзначитися результативною передачею. Як наслідок, 112 Україна переграв головного претендента на чемпіонство Террикон – 5:4.

Віталій Жеребцов, Intercity

Віталій – справжній локомотив у грі «залізничників». Він не відзначився в цьому матчі колосальною результативністю, хоча гол+пас все ж таки оформив. Однак саме Віталій розганяв атаки своєї команди, брав активну участь у захисті власних воріт, а також доречно підказував партнера на полі.

Ігор Киричок, Террикон

Киричок – не тільки ключовий гравець в Терриконі, а й справжній мотиватор. От скажіть, яка команда, програючи в середині другого тайму з рахунком 0:5, змогла б прийти до тями і фактично врятувати гру?! Ігор оформив дубль, вів команду за собою і ледь не врятував безнадійний матч – 4:5.

Гіо Дарахвелідзе, Central Yard

Можливо, на такі героїчні дії, які він продемонстрував у матчі з Агросемом його надихнув вихід дебютного кліпу (нагадаємо, Дарахвелідзе – учасник нац.відбору на Євробачення), але він продемонстрував просто фантастичну гру. Усі його сольні проходи завершувалися взяттям воріт суперника, сам гравець оформив покер і повернув «барберів» на першу сходинку в турнірній таблиці!


Gold Division

Голкіпер: Олександр Очеретяний, Golazo

Перший з двох героїчних «голеодорів», які цього туру потрапили до когорти найкращих. Сашко, як молодий голкіпер, грає вкрай нестабільно. Але коли він ловить кураж, ховайся! Так вийшло і в матчі проти «ведмедів», в якому Очеретяний зробив близько десяти сейвів і допоміг своїй команді здобути перемогу!

Андрій Науменко, One Call

Якої гри варто очікувати від футболіста, який брав участь у фіналі Кубку України з футзалу? Зрозуміло, що феєричної, агресивної і результативної. Гравці Укргазвидобування відчули це на собі, адже Наум відзначився 4-ма асистами і ще встиг одного разу власноруч засмутити голкіпера опонентів.

Євген Драговоз, Golazo

Перша перемога «голеодорів» в рамках Золотого дивізіону співпала з першою супер результативною грою Драговоза в сезоні. Женя буквально кайфував від усього, що відбувалося на полі. Як наслідок, три асисти і забитий м’яч. Тобто з шести голів команди – 4 «на совісті» Євгена.

Артем Шундрик, Pokupon.ua

Фантастична гра Артема… Такі слова ми вже неодноразово використовували, описуючи гру Шундрика в нашому чемпіонаті. З такими темпами доведеться брати словник і шукати нові епітети. Насправді саме Артем зробив гру проти БМК. І не тільки своїм дублем, а колосальною роботою, яку він виконав на полі.

Сергій Кучерук, Веселые Ребята

Сергій, як і його партнер по команді Андрій Співаков, були однозначно кращими у грі проти телеканалів Футбол 1/2/3. Однак ми вирішили, що за легкість, впевненість, відмінне бачення полі я партнерів, а також за дві голові передачі, саме Кучерук повинен бути у когорті найкращих гравців туру!


Суперліга

Голкіпер: Рустам Рахмєтов, S.C. Advocates

Чесно кажучи, ми очікували, що саме голкіпер «адвокатів» може опинитися у збірній найкращих гравців туру. Справа в тому, що опоненти цієї команди Prime, навіть поступаючись у класі, завжди грають ефектно. Власне кажучи, так вийшло і у звітному матчі, в якому Рустам зробив 12 сейвів, ставши єдиним голкіпером, кому вдалося зберегти свої ворота в недоторканості.

Юліан Горбатий, Sky Up

Нам здається, що повторити подібну результативність у звітному сезоні, як мінімум в Суперлізі, буде вкрай важко! Юліан п’ять разів відзначився у воротах «феніксів», а крім цього ще двічі асистував своїм партнерам! 7 з 12 голів «авіаторів» - заслуга саме Горбатого!

Дмитро Бровко, S.C. Advocates

Коли у складі суперника є Бровко – чекай біди. Впевнені, що Каплунов і компанія детально розібрали гру «адвокатів», проте втримати забивного футболіста не вдалося. Дмитру вистачило семи хвилин, аби забезпечити позитивний результат для своєї команди. Знаєте, це як у виразі: Мавр сделал дело, мавр может уходить.

Сергій Макаренко, THIS IS ПИВБАР

Найрезультативніший матч Сергія в сезоні співпав з надважливою перемогою «рок-н-рольників». По-перше, підопічним Славінського вдалося взяти реванш за поразку в першому колі, а по-друге, саме гол+пас від Сергія, коли його колектив поступався з рахунком 1:3, дозволив вийти «з коми», а потім забити й переможний гол.

Микита Тмєнов, SkyUp

Не зважаючи на геройства Горбатого, саме Тмєнов прийняв найбільш активну участь у перших чотирьох голах своєї команди, після яких стало все зрозуміло (дубль+асист). Всього на рахунку досвідченого виконавця два голи і дві результативні передачі.

Пресслужба SFCK