Реванш у Суперлізі, фантастичні заруби у Сріблі і фіаско лідера ліги Challenge!, Огляд 13-го туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

09.09.2020

Реванш у Суперлізі, фантастичні заруби у Сріблі і фіаско лідера ліги Challenge!

09.09.2020

Реванш у Суперлізі, фантастичні заруби у Сріблі і фіаско лідера ліги Challenge!

СУПЕРЛІГА FAVBET

S.C. ADVOCATES 2-0 PRIME

THIS IS ПИВБАР 4-3 AURORA TEAM

PHENIX 3-11 SKY UP

Що тут сказати: ледь не вперше, але наші прогнози в анонсі туру фактично справдились на 100%.

Ми писали, що This Is ПИВБАР може взяти реванш у Аврори за поразку в першому колі, але початок матчу для підопічних Славінського інакше, як жахливим назвати не можна. «Рок-н-рольники» спочатку пропустили на 4-й хвилині матчу, потім зрівняли, але майже одразу отримали другий гол у свої ворота, потім було вилучення Крайнюкова і третій гол «в роздягальну» від тренера AURORA TEAM Задорожнього – 1:3. Але другий тайм у виконанні THIS IS ПИВБАР вийшов просто фантастичним. Гол+асист від Макаренка і переможний удар Загури, дозволили здобути другу перемогу в сезоні – 4:3.

PRIME, як ми і прогнозували, дав справжній бій «адвокатам». По кількості створених моментів підопічні Максима Каплунова не поступалися одному з головних претендентів на бронзові нагороди турніру, але спрацював «фактор Бровка». Дмитро, який є одним з найяскравіших гравців цьогорічного розіграшу Суперліги, оформив дубль за сім хвилин і здобув перемогу для своєї команди.

PHENIX, нажаль, продовжив свою жахливу серію без набраних залікових балів, зазнавши найбільшу поразку в цьому сезоні. 12 пропущених голів – це історія не тільки про командний доробок «авіаторів», а й про космічну гру Горбатого. Юліан оформив пента-трик та зробив дві гольові передачі.

GOLD DIVISION

ONE CALL 7-4 УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

ТРИ МЕДВЕДЯ 2-6 GOLAZO

POKUPON.UA 3-1 БМК

ФУТБОЛ 1/2/3 1-5 ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА

В цьому дивізіоні усі лідери синхронно здобули перемоги. Pokupon.ua доволі прогнозовано переміг БМК, завдяки голу Шундрика, однак віддамо належне команді Максима Ріпи, яка фактично на рівних протистояла «любителям знижок», але переможний гол президента цієї команди Бритченка, зняв усі питання щодо переможця гри.

ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА без проблем переграли розбалансований склад «журналістів», які не змогли зібрати і 50% оптимального складу. Однак це зовсім не зменшує заслуг цього колективу, який увесь матч домінував на полі. Відзначимо два асисти від Кучерука, який в цьому сезоні вже зробив шість результативних передач і забив шість голів.

ONE CALL, як ми і прогнозували не зміг впоратися з індивідуальною майстерністю Дмитра Лещенка,  який в звітному матчі оформив покер, однак підтримки партнерів йому знову не вистачило, тому «газовики» програли в четвертий раз поспіль. З іншого боку черговий яскравий перфоманс видав лідер ONE CALL Науменко. Андрій забив всього лише раз, однак зробив 4 результативні передачі.

Дві важливі події відбулися і в матчі Три Медведя – Golazo. Євген Драговоз, який у звітному сезоні забив лише один гол в трьох матчах, в грі проти «Ведмедів» буквально знищив оборону суперника, оформивши три асисти і гол! «Голеодори» таким чином здобули першу перемогу в сезоні (в лізі). НАРЕШТІ! А ось для вболівальників «ведмедів» у нас погані новини адже ця поразка стала вже третьою поспіль.

SILVER DIVISION

АГРОСЕМ 4-6 CENTRAL YARD

CHEVROLET 5-5 NTERCITY

112 УКРАЇНА 5-4 ТЕРРИКОН

PROMETHEUS 2-2 АФК ХУНТА

Подивіться на ці результати! Дві бойові нічиї,  і дві вкрай важкі перемоги!

Central Yard знову вгорі турнірної таблиці. Цьому хлопці повинні завдячити Дарахвелідзе. Гіо у звітному протистоянні неодноразово брав гру на себе, а усі його сольні проходи завершувалися взяттям воріт суперника. Більше того, за рахунку 4:4, коли до фінальної сирени залишалося 2 хвилини, він оформив дубль і приніс своїй команді перемогу!

Окрім того перше місце «барберів» це в тому числі досягнення телеканалу 112 Україна! Хлопці просто знищили Террикон в першому таймі, забивши у ворота суперника 4 сухих голи! Більше того, на 27-й хвилині матчу Сажин забив п’ятий гол своєї команди (три з яких на рахунку Аліма) і зробив рахунок 5:0. Але тут почалося найцікавіше: Террикон забив 4 у відповідь за 13 хвилин, а також мав шанси забити й п’ятий, однак це, мабуть, було б забагато…

Chevrolet та Intercity забили 10 голів на двох. Chevrolet був дуже близький до перемоги, адже вигравав 2:0, 3:1 та 4:3, але потім ледь врятував це протистояння. Якби не гол Усенко, за рахунку 5:4 на користь «залізничників», то навіть одного залікового балу могло і не бути.

Хунта реально набирає хід під кінець сезону. Бій «прометеям» хлопці дали серйозний, і навіть могли вигравати, якби не декілька факторів. Перший: за рахунку 2:1 на користь Хунти Олександр Ус в карколомному стрибку врятував свою команду від третього пропущеного голу, а потім Куценко забив ледь не на останній секунді матчу і здобув для своєї команди нічию – 2:2.

BRONZE DIVISION

FBS 0-2 MFC ALTERRA

TOPIAR 3-1 КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

NEWSONE 3-1 АМФК VEGA

BILINK 1-2 НІКОФЛЕКС

FBS знову програв, причому вчетверте за останні п’ять матчів. MFC ALTERRA явно вгадала, коли включила до заявки Євгена Шендрика, який зіграв всього лише третій матч, але користі від нього більш ніж достатньо. Власне кажучи, саме Женя забив перший гол на 34-й хвилині звітного матчу, а потім віддав результативну передачу на Рибальченко, який встановив остаточний рахунок.

TOPIAR максимально реабілітувався за поразку в минулому турі, вигравши центральний матч туру у Київської митниці навіть без дискваліфікованого Полозка. Більше того, попри наші прогнози Гайден все ж таки зіграв у цьому матчі і навіть забив гол. Проте Голодніков відповів на це своїм дублем, а чудовий, неймовірний гол зі штрафного від Скуратова, розставив всі крапки над «і».

NEWSONE, як ми і прогнозували, здолав АМФК, але тут є один важливий нюанс. Підопічні Сергія Ананка створили з 20 відмінних моментів і тричі перевіряли на міцність каркас воріт суперника. Звичайно, ми не зменшуємо заслуги «журналістів», а особливо Покривця, який оформив дубль, однак пройти повз цей момент ми не могли.

Нікофлекс здобув другу перемогу поспіль! Вперше у цьому сезоні, зробивши відмінний подарунок до Дня Народження одного зі своїх лідерів, Андрія Максюти, якому сьогодні виповнилося 32 роки. Головним героєм став Єгор Масюк, який спочатку відмінно реалізував стандарт (домашня заготовка Нікофлексу), а потім холоднокровно відзначився після виходу сам на сам. BILINK, в свою чергу, хоча і пропускає знову мало, але не може виграти вже третій матч поспіль.

URBAN DIVISION

ФК ХУРМА 5-3 ECLIPSE

FULL HOUSE UTD 3-5 ЄВРОТЕХНОБУД

GETMAN KYIV 7-5 ФК СОКІЛ

PLAYTIKA 4-3 ASSISTANT GROUP

ULICHNAYA EDA 2-6 UTR

Цікава гра вийшла між PLAYTIKA та ASSISTANT GROUP. Підопічні Сергія Цебенка провели фактично ідеальний перший тайм, перегравши суперника по всім параметрам, однак забили всього лише раз. Парадокс в тому, що «асистенти» виглядали краще в другому таймі але все одно поступилися супернику. Однак ми помітили відмінну взаємодію між Стефанським і Остап’юком: перший відмінно завершував атаки, другий – асистував своєму партнеру.

Другий претендент на чемпіонство Євротехнобуд, так само важко здобув чергову перемогу в сезоні. Швидкий гол Ігоря Мажули не зламав Full House UTD, який ще у першому таймі зробив камбек і вигравав 2:1. Однак другий тайм розставив все по своїх місцях. Черговий дубль Некрасова і другий м’яч Мажули розставили всі крапки над «і». Однак ми вкотре хочемо респектнути  Full House UTD за характер і бажання!

А ось боротьба за чемпіонство для УЄ завершилася. Друга поразка в сезоні, скоріш за все, стане фатальною в цьому питанні, адже відставання у шість балів від першого місця за три тури до фінішу відіграти буде важко. Відсутність Гайдена, схоже, негативно вплинула на гру команди Ковша. Замінити легенду зміг Барабаш, який вперше у цьому сезоні відзначився у воротах суперника, причому двічі. Однак було це вже за рахунку 0:5. Відзначимо, що UTR перемагає в останніх двох матчах, забивши у ворота суперників 14 голів.

Ми хочемо перепросити у Хурми, яку «поховали» ще до матчу з Eclipse. Цікаво, щ у звітному матчі цей колектив вийшов вперед вже на першій хвилині матчу, завдяки голу Воронкова. Однак потім Eclipse ще двічі виходив вперед. Якась божа сила зійшла з небес до Хурми на 37-й хвилині матчу починаючи з якої Кужелюк (двічі) та Сєліхов забили три голи у ворота суперника і здобули першу перемогу в сезоні!

FC Getman Kyiv здобув, мабуть, найбільш результативну перемогу за свої останні роки участі в нашому турнірі. І знову ми провалилися з прогнозом. Перед матчам, враховуючи статистику ми говорили, що матч буде максимально не результативним. Однак вийшло максимально навпаки. «Соколята» тричі виходили вперед, однак Клокун у другому таймі розігрався не на жарт. Саме його хет-трик забезпечив підопічним Ігоря Криворучка перемогу з рахунком 7:5.

CHALLENGE DIVISION

BROOKLYN 2-0 MFC FLEX

FC КРОНАС KYIV 4-1 ROYAL CREDIT

ТЕЛЕГА ФК 2-8 МАТАДОР РУСАНОВКА

AVATAR 2-1 ЛЕГІОН

JOKER 5-6 YOUNG BOYS

Це такі сталося. ROYAL CREDIT програв перший матч в основному етапі. Причому Кронас, який ми вже встигли списати з боротьби за чемпіонство, абсолютно заслужено і впевнено переграв «кредиторів». В цьому матчі гравці Кронас продемонстрували ідеальну реалізацію, а от їх суперники навпаки, багато нервували (8 фолів в матчі) і, як наслідок, Альмурзаєв отримав червону картку за образи на адресу арбітра.

Матадори, як ми і прогнозували, впевнено переграв Тєлєгу. Однак це виглядає так, якщо не знати про події, які відбувалися в матчі. Лідер команди Нікітіна Кагамлик, зробив усе, аби його колектив здобув позитивний результат, забивши двічі у першому таймі… Однак сил у Андрія і його партнерів не вистачило. Та й до того ж Лимар знову продемонстрував свій височенний клас. З восьми голів своєї команди він забив чотири, а також відзначився двома асистами! Наразі у Віталія 19 голів в сезоні!

Наш прогноз з приводу матчу Аватару і Легіону виявився максимально неточним. «Легіонери» програли другий матч поспіль з рахунком 1:2, опустившись на 7-му позицію. Тепер боротьба за бронзові медалі виглядає вкрай песимістично. Причому підопічним Максим Ріпи ми хочемо висловити величезний респект. Цей колектив забив два м’ячі у другому таймі, причому переможний удар Пальшина відбувся на останніх секундах гри.

Brooklyn зараз перебуває у відмінній формі, вигравши три з чотирьох останніх матчів. І знову, як і в минулому матчі, в грі проти FLEX вистрелив новачок команди – Сидоркін. Сергій проводив другий матч у звітному сезоні, в якому йому вдалося оформити гол і результативну передачу. А ось для колективу FLEX ця гра стала четвертою, в якій не вдалося взяти залікові бали.

І на останок хотілося б висловити величезну подяку і шанування для команди Joker. Відверто кажучи, цей колектив поступається більшості колективів ліги за командною грою та індивідуальною майстерністю. Тим не менш, навіть поступаючись «юним хлопцям» 0:3 та 2:6, хлопці продемонстрували характер і закінчили матч достойною поразкою 5:6. До речі, Young Boys ледь не опинився в тій ситуації, з якої героїчно вийшов в минулому турі (коли поступаючись 0:3 Нікосу, врятував гру  3:3).

Пресслужба SFCK