Інсайд з ліги Silver, непередбачуваний бронзовий дивізіон і одразу декілька екзаменів в лізі URBAN, Анонс 13-го туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

04.09.2020

Інсайд з ліги Silver, непередбачуваний бронзовий дивізіон і одразу декілька екзаменів в лізі URBAN

04.09.2020

Інсайд з ліги Silver, непередбачуваний бронзовий дивізіон і одразу декілька екзаменів в лізі URBAN

СУПЕРЛІГА FAVBET

S.C. ADVOCATES - PRIME

THIS IS ПИВБАР - AURORA TEAM

PHENIX - SKY UP

PRIME, ми скучили за вами. Радіємо, що в цьому турі знову побачимо характер команди Макса Каплунова, який хоча і посідає шосту сходинку, але не залишає байдужим до своєї гри. Звичайно, з «адвокатами» буде вкрай важко, особливо на тлі їх поразки прямому конкуренту за медалі в минулому турі, однак є нюанси. «Адвокати» в психологічній кризі і це очевидно, адже колектив не може виграти в трьох матчах поспіль!

THIS IS ПИВБАР проти AURORA TEAM! Славінський проти Задорожнього! Цікава дуель, яка точно не повинна залишити когось байдужим. З одного боку «рок-н-рольники», які останній раз вигравали ще 4 липня, а з іншого боку Аврора, яка за грою (не за набраними балами) скоріш за все могла точно взяти чемпіонство у будь-якому іншому дивізіоні. До того ж, не забувайте про бажання реваншу для THIS IS ПИВБАР, який в першому колі вигравав у своїх майбутніх опонентів майже увесь матч, але в кінці пропустив двічі і поступився 1:2.

PHENIX! Хлопці, рідненькі! Чекаємо на вашу перемогу так, як на традиційну вечірку в честь закінчення чемпіонату! Та бодай навіть на нічию адже «фенікси» залишаються єдиною командою, яка програла усі свої матчі. Враховуючи, що «авіатори» забили 42 голи у 8 матчах (майже по 6 в середньому за гру), то сподіватися на позитивний результат для команди PHENIX не доводиться..

GOLD DIVISION

ONE CALL - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

ТРИ МЕДВЕДЯ - GOLAZO

POKUPON.UA - БМК

ФУТБОЛ 1/2/3 - ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА

Цікавий тур, власне кажучи, як завжди.

Дуже цікаво чи зможуть «газовики», які, відверто кажучи, провалюють сезон (3 поразки в 3 матчах), дати бій лідеру і головному претенденту на чемпіонство – One Call. Знаючи Укргазвидобування, це команда, яка цілком може зібратися на окремо взятий матч, та дати бій фавориту. Тому прогнозуємо важку, але перемогу для Мельника і компанії. Якщо, звичайно, хлопці зможуть закрити Дмитра Лещенка.

Три Медведя перебувають у крутому піке, програвши останні два матчі, в яких пропустили 18 голів. Аби вийти з цієї кризи суперник підходить, адже «голеодори» в цьому сезоні перебувають у стадії перебудови команди, і навіть була інформація, що команда не дограє сезон. Зараз все більш менш добре, але зрозуміти, хто серед цих кризових колективів буде сильнішим вкрай важко.

Pokupon.ua за логікою повинен здобути чергову перемогу в сезоні. В цих словах не має навіть краплі неповаги до БМК, але цей колектив взяв лише один бал в сезоні (нічия з «голеодорами»), а також пропустив найбільше за інші команди – 25 голів. «Любителі знижок» забивають в середньому майже по 7 голів за матч, тому тут все виглядає доволі очевидно.

ФУТБОЛ 1/2/3 - ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА: це буде дійсно веселий матч. «Журналісти», як правило, розуміють хто буде на матчі за декілька хвилин до його початку, а Веселые Ребята, хоча і виграли два останніх матчі, проте грали з командами з нижньої частини турнірної таблиці. Найцікавішим в цій дуелі буде битва між форвардами обох команд: Собченко і Співаковим, відповідно. Якщо, звичайно, ці виконавці будуть на матчі.

SILVER DIVISION

АГРОСЕМ - CENTRAL YARD

CHEVROLET - INTERCITY

112 УКРАЇНА - ТЕРРИКОН

PROMETHEUS - АФК ХУНТА

І тут одразу інсайд. Може навіть два. «Барбери», схоже, зберуться в максимально не оптимальному складі на Агросем і до того ж, не дуже вірять у свої шанси на боротьбу за чемпіонство. Невже золото розіграють між собою Террикон і Агросем?

Террикону, до речі, буде дуже не солодко в матчі з телеканалом 112 Україна. Звісно, дивлячись на турнірну таблицю (перше місце і другий найкращий напад ліги – 24 голи) команда Ігоря Киричка буде фаворитом, однак швидкі, по-спортивному агресивні і голодні до перемог «журналісти» на чолі зі Скробачем і Султаном (23 голи на двох в сезоні) захочуть дати бій. Єдина проблема – захист. 28 пропущених це найгірший результат в дивізіоні.

Chevrolet та Intercity, хоча і мають ще вдосталь матчів (5 та 6 відповідно) навряд чи зможуть нав’язати боротьбу хоча б за бронзу. Зараз у обох команд по чотири залікові бали, однак є і відмінності. «Залізничники» вкрай мало пропускають, всього лише 6 голів в звітному дивізіоні. «Автомобілісти», в свою чергу, пропускають в середньому по 4 за матч, тому вся надії на бомбардирські здібності Юрченка, який в цьому сезоні вже забив 10 голів.

PROMETHEUS - АФК ХУНТА: на нашу думку, це найбільш непередбачувана пара туру. «Прометеї», коли до них приєдналися Голодніков і Митник (саме в дуеті) стали зовсім іншим колективом, який після жахливого старту, не програв жодного матчу за три останні тижні. Тай забила команда вже 29 голів – найкращий показник в лізі. Однак Хунта на чолі з Мазуром настільки непередбачуваний колектив (112 Україна точно підтвердить ці слова), що може реально зробити багато неприємних сюрпризів.

BRONZE DIVISION

FBS - MFC ALTERRA

TOPIAR - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

NEWSONE - АМФК VEGA

BILINK - НІКОФЛЕКС

Феєричний тур! Дивіться самі:

FBS і цьому сезоні виглядає вкрай кволо (поразка в останньому турі від Нікофлексу з рахунком 0:1 – найкраще підтвердження), однак уявіть що лідер цього колективу Стрельченко перерве своє гольове мовчання, яке триває тури, а також на гру завітає Іван Глуцький, який в цьому сезоні не провів жодного матчу, але якщо приїде може самотужки розібрати будь-яку команду. Тим паче, на MFC ALTERRA тисне той факт, що LP-CRM має на три очки більше (хоча і зіграв на один матч більше), тому в цьому протистоянні можливо все.

АМФК VEGA в минулому турі здобув взагалі першу перемогу в сезоні, обігравши UMG 3:2, однак «журналісти» - не подарунок. Так команда виграла лише один матч з чотирьох, але зіграла з Alterra внічию, та мінімально поступилася лідерам – LP-CRM та Київській Митниці. Ведемо до того, що саме ця команда, мабуть, буде фаворитом у звітному матчі.

Нікофлекс, який в чотирьох матчах забив всього лише чотири голи, зіграє проти команди, яка, за виключенням останнього туру, пропустила у свої ворота лише чотири рази в трьох матчах. Щось нам підказує, що багато голів у матчі BILINK – НІКОФЛЕКС очікувати не доведеться…

TOPIAR - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ: однозначно один з найбільш цікавих матчів не тільки ліги, а й туру. Topiar без свого дискваліфікованого лідера Полозка (2 жовті в останньому матчі) зіграє проти Митників, які, є відчуття, не зможуть розраховувати на свого головного лідера Гайдена. Враховуючи той факт, що у суботу Денис буде святкувати весілля своїх друзів за містом, а матч призначено на ранок неділі такі висновки напрошуються самі по собі. Ну і не забувайте, що обидві команди мають по 7 очок, розділяючи між собою третю позицію!

URBAN DIVISION

ФК ХУРМА - ECLIPSE

FULL HOUSE UTD - ЄВРОТЕХНОБУД

GETMAN KYIV - ФК СОКІЛ

PLAYTIKA - ASSISTANT GROUP

ULICHNAYA EDA - UTR

В останніх двох турах Eclipse програв двом претендентам на чемпіонство (УЄ та Євротехнобуд), тому матч проти Хурми повинен складатися для команди Косенка трішки легше. Як мінімум, через те, що суперник не виграв жодного з шести матчів, та забив всього лише 7 голів у ворота своїх опонентів.

ЄВРОТЕХНОБУДУ знову доведеться грати проти команди, яка володіє потужним атакуючим потенціалом. В матчі проти Eclipse «будівельники» отримали у свої ворота 4 голи, але завдяки феноменальній грі Некрасова (2 голи та 3 асисти) здобув важливу перемогу. Стівен Тубо і Хрістіан Уче, які забили по 9 голів в сезоні точно попсують нерви захисту «будівельників», тому розраховувати на легку прогулянку не варто.

«гетьмани» зіграли більше за інших матчів (7), але в середньому забивають найменше у ворота суперників серед усіх команд дивізіону – 11 результативних ударів (в середньому 1,5 гола за матч). Це, звичайно, погано, однак і суперник в цьому турі не найсильніший. «Соколята» мають другий найгірший захист в лізі (23 голи) та й так само, як і підопічні Ігоря Криворучко забивають по 1,6 гола за матч.

PLAYTIKA проекзаменує «асистентів». Чому ми говоримо про екзамен? Все дуже просто: після трьох матчів без поразок, «асистенти» зазнали гучного фіаско від UTR – 1:8. Нам вкрай цікаво – це невдалий збіг обставин, чи нинішній рівень команди? Матч проти лідера чемпіонату точно дасть відповідь на це питання.

Власне кажучи, UTR також буде проходити перевірку на міцність. Уличная Еда не має права втрачати залікові баои, адже одразу закінчить боротьбу за чемпіонство (зазначимо, що і зараз команда Ковша залежить не лише від своїх результатів). По останнім двом перемогам (над Eclipse – 4:3 та Хурмою – 7:2) питань не має, але UTR – команда-боєць, з якою важко грати першим номером. Впевнені, що Маранс і компанія дадуть бій претенденту на медалі!

CHALLENGE DIVISION

BROOKLYN - MFC FLEX

FC КРОНАС KYIV - ROYAL CREDIT

ТЕЛЕГА ФК - МАТАДОР РУСАНОВКА

AVATAR - ЛЕГІОН

JOKER - YOUNG BOYS

Дуже насичений тур очікується і у звітному дивізіоні.

Наприклад, чи збере «джокер» склад на матч проти Young Boys, який точно буде грати на психологічному піднесенні, після того, як у минулому турі зробив неймовірний камбек (після 0:3) і вирвав нічию в матчі з Нікосом – 3:3. До того ж, «банкіри» можуть втратити залікові бали, а це означає, що підсилиться боротьба за чемпіонство.

Власне кажучи, ROYAL CREDIT зіграє проти вкрай нестабільного але дуже небезпечного Кронаса. Можливо, ми говоримо про цю команду так, згадуючи вдалий старт (2 перемоги і 15 забитих голів в двох матчах), однак щось підказує, що на гру проти лідера мотивація буде стовідсоткова!

Легіон, який ледь не відібрав очки у «банкірів» в минулому турі (поступився 2:3) точно не захоче втрачати очки з Аватаром. Підопічні Максима Ріпи програли два останніх матчі, в яких отримали 11 голів у власні ворота. Та й забили всього тричі. Це говорить про те, що команда точно перебуває не в оптимальній формі.

Brooklyn спробує перервати свою «серію зебри» (в цьому сезоні після кожної перемоги у команди неодмінно йде поразка) в матчі проти Flex. Суперник, який не може виграти в трьох останніх матчах не виглядає якимось міцним опонентом, проте не забувайте, що молоді команди (а цей колектив, мабуть, наймолодший за середнім віком на турнірі) можуть робити неприємні сюрпризи. Кронас запевнився в цьому на собі у минулому турі.

Ну і, нарешті, Матадори, скоріш за все, не зустрінуть особливого супротиву у матчі проти Тєлєгі, яка не виграла жодного матчу в лізі і забила всього лише 11 голів у ворота своїх опонентів.  

Пресслужба SFCK