Kelme - новий технічний партнер турніру SFCK, Kelme - новий технічний партнер турніру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

04.09.2020

Kelme - новий технічний партнер турніру SFCK

04.09.2020

Kelme - новий технічний партнер турніру SFCK

Висока якість, доступна ціна, широкий асортимент та стильний дизайн екіпіровки, вигідно вирізняють іспанський бренд з-поміж інших виробників спортивного одягу, завдяки чому все більше команд обирають Kelme.

cz.

На сьогодні Kelme є технічним спонсором більш як 70 команд у тридцяти країнах світу. Найзначиміші команди, які екіпірує іспанський бренд є:

RCD Espanyol — команда виступає в іспанській Прімері. Чотирьох разовий переможець Кубку Іспанії та дворазовий фіналіст Кубку УЄФА.

Deportivo Alavеs — впевнений “середняк” Прімери. Поки без особливих досягнень на внутрішній чи міжнародній арені.

Rayo Vallecano — команда співпрацює з іспанським брендом вже 5 років. Зараз команда перебуває в іспанській Сегунді.

SD Huesca — команда з іспанської Сегунди. Найвищим досягненням якої був вихід до Прімери в сезоні 2018/19.

ElPozo Murcia — п’ятиразовий чемпіон Іспанії, чотирьох разовий володар Кубку Іспанії та трьох разовий володар Суперкубку Іспанії з футзалу

Baskonia — іспанський баскетбольний клуб. Має значні досягнення, як на внутрішній так і на зовнішній арені (чотирьох разовий чемпіон Іспанії, володар Кубку та Суперкубку Іспанії, фіналіст Євроліги)

Національна збірна Туреччини з баскетболу — найвищі досягнення: 2-ге місце на чемпіонаті світу та 2-ге на чемпіонаті Європи.