Початок Urban і Challenge, і шалені заруби в Суперлізі!, П’ятий тур SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

10.07.2020

Початок Urban і Challenge, і шалені заруби в Суперлізі!

10.07.2020

Початок Urban і Challenge, і шалені заруби в Суперлізі!

26 матчів відбудеться у найближчий ігровий вікенд, серед яких, ми вас запевняємо, буде величезна кількість цікавих протистоянь!

Суперліга

Донбасенерго – THIS IS ПИВБАР

S.C.Advocates – SkyUp

Phenix – Aurora Team

БізнесОілГруп – PRIME

THIS IS ПИВБАР, який в попередньому турі здобув першу і впевнену перемогу (над «феніксами» з рахунком 7:2), зустрінеться з головним фаворитом Суперліги – Донбасенерго. «Енергетики» втратили Смоловика, який отримав червону картку в минулому матчі, але завжди є Степаненко, шедеври якого вже стали легендою на турнірі. Тим не менш, якщо підопічні Славінського зберуть оптимальний склад, бій буде, дай Боже!

S.C.Advocates – SkyUp: без питань центральний матч туру. «Авіатори» розбили Бізнесоілгруп з рахунком 4:0, а швидкі ноги Апті Накаєва оформили хет-трик. S.C.Advocates, в свою чергу, мають стовідсоткові показники, адже виграли обидва своїх матчі. Поки «адвокати» виглядають бездоганно, але «авіатори», які вже поступилися Донбасенерго розуміють, що права на помилку не має.

Phenix, хлопці, чекаємо на вашу першу перемогу! 4 поразки поспіль і 20 пропущених голів – це не те, що ми від вас очікували. Зберіться і покажіть свій клас, який у вас 100% є. Інше питання, що зробити це проти колективу Євгена Задорожнього буде важкувато, адже Аврора. Незважаючи на дві поразки поспіль, все більше і більше набирає обертів.

БізнесОілГруп спробує реабілітуватися за досить неочікувану поразку від «авіаторів» з рахунком 0:4. Звичайно, за складом, грою та іншими компонентами хлопці фаворити у грі з PRIME, але є одне важливе зауваження! Колектив Максима Каплунова вже відчув присмак гри проти найсильніших команд (поразка 2:4 від Донбасенерго), зрозумів, що проти них грають такі ж самі люди, тому за рахунок свого характеру дасть бій супернику на 101%!

Відбір. Група «А»

BigBoardBilink

Три Медведя - Нікофлекс

BigBoard, на нашу суб’єктивну думку (а також думку деяких вболівальників), даруйте за сленг, трішки «розслабили булки», поступившись в минулому турі 1:3. Питання виходу в Золотий дивізіон хлопці не вирішили і, більше того, якщо вони програють Bilink, Три Медведя переграють Нікофлекс,  а потім ще невдало зіграють з Chevrolet, може бути біда… Bilink, мабуть, найбільш непоступливий суперник в секстеті (1 перемога і дві нічиї), тому гра буде дуже цікавою

Нікофлекс… як багато болю у назві цієї команди #прямозараз! Ну скільки можна програвати? Три поспіль матчі без залікових балів і 4 пропущених голи в середньому за гру. Ми переживаємо, засмучуємось і закликаємо дати бій Трьом Ведмедям, які, щоправда, є лідером і найрезультативнішою командою групи,  а одразу п’ять гравців цього колективу забили 2 і більше голів.

Відбір. Група «В»

Chillout Team – Футбол 1/2/3

Central YardUMG

LP-CRM - Укргазвидобування

За інсайдерською інформацією «журналісти» не зможуть зібрати оптимальний склад на гру проти Chillout Team, але з іншого боку вони фактично гарантували собі місце у Золотому дивізіоні. Chillout Team, до речі, може зробити супер серйозний ривок: з ліги Challenge у минулому сезоні до дивізіону Gold в звітному чемпіонаті.

UMG набрав один бал в трьох матчах. Чесно кажучи, навіть не згадаєш, коли таке відбувалося в останнє (принаймні, не в рамках Суперліги). Тим не менш, підопічні Сергія Мельниченко поки не можуть зібрати основний і оптимальний склад на матчі, а гра проти «барберів» не віщує нічого позитивного, адже Central Yard видав просто феєричний матч проти «газовиків», зробивши камбек з рахунку 1:4, а капітан цього колективу Іван Цисар вже забив 6 голів і записав на свій рахунок один асист у цьому сезоні.

LP-CRM може, як опинитися в срібному дивізіоні, так і закінчити в зоні Бронзової ліги. Однак в разі перемоги над «газовиками», срібло підопічні Нікітіна собі фактично гарантують. Інша права екс-чемпіон Суперліги Укргазвидобування: хлопці, один бал після двох турів, це якось несолідно!

 

Відбір. Група «С»

TopiarGolazo

Pokupon.uaPrometheus

112 Україна – FBS

В цьому секстеті суто теоретично навіть 112 Україна, колектив, який не набрав жодного балу за два матчі, ще може поборотися за путівку в Золотий дивізіон.

Однак переграти FBS буде вкрай важко, адже Стрельченко – Сосницький – Биков: тріо, яке може змучити будь-який захист. Дмитро взагалі вже п’ять голів забив у цьому сезоні. Вся надія на Кузнецова, який видав просто космічний матч проти Pokupon.ua, забивши справжній шедевр у ворота опонентів (дивись у нашому telegram-каналі: https://t.me/streetfootballchallangekyiv/593)

Topiar вже готовий до Золотого дивізіону, чи ще поки зарано? Гра проти «голеодорів», в якому сенсі стане ключовою для колективу Єгора Смирнова, адже поразка фактично відбере усі шанси на перебування у найвищому після Суперліги дивізіоні. Інше питання, що «голеодори» команда вкрай нестабільна, а поразка з рахунком 3:7 від «прометеїв» найкраще ілюструє наші слова.

Pokupon.ua – Prometheus: просто супер битва туру. Підопічні Олександра Титаренка вже, здається, прийшли до тями (після перемоги над «голеодорами»), тому зараз готові дати бій фавориту групи. Зробити це цілком реально, але дует Кібиш – Шундрик, на нашу думку, поки виглядає найпотужніше серед усіх претендентів на Золотий дивізіон.

Відбір. Група «D»

NewsOne – АФК Хунта

Developex – Террикон

АМФК Vega – БМК

NewsOne на минулих вихідних отримав технічну поразку, не приїхавши на гру з БМК. Очевидно, що «журналісти» в цьому сезоні мають певні проблеми зі складом, тому зрозуміти в якому стані вони приїдуть на матч проти Хунти важко. Інше питання, що Терлецький і компанія повинні зібрати усю волю і честь в кулак, аби швидше реабілітуватися за ганебну, як для такого досвідченого колективу поразку від Developex, 2:10.

Власне кажучи, Developex зіграє проти Террикону і це однозначно матч туру! «Айтішники» вже гарантували собі місце в Золотому дивізіоні, але зрозуміло, що віддавати перше місце вони не будуть. Террикон, в свою чергу, в разу поразки ризикує втратити місце у лізі GOLD, тому команда Ігоря Киричка зробить усе, аби вирвати перемогу. Сам капітан в цьому сезоні «дає джазу» - 5 голів і 5 асистів.

АМФК Vega – останній шанс виграти в рамках відбіркового раунду. Більше того, перемога у грі проти БМК, цілком можливо, дозволить підопічним Сергія Ананко вийти навіть в срібний дивізіон і зробити приємно Террикону. Інше питання, що БМК може бути трішки більш свіжішим, адже хлопці в минулі вихідні не грали через неявку NewsOne на гру.  

Відбір. Група «Е»

Веселые Ребята – Binotel

Київська Митниця – FC Alterra

Агросем – One Call

Веселые Ребята залишаються диною командою в групі, яка ще не поступалася жодного разу: дві перемоги і нічия. Binotel, в свою чергу, спробує реабілітуватися за розгромну поразку 1:7 від One Call, хоча поки що в звітному сезоні Binotel  виглядає не дуже впевнено.

Про проблеми Київської Митниці ми вже неодноразово писали і в анонсах, і в оглядах туру. Тому зайвий раз про це згадувати не будемо. FC Alterra, насправді, виглядає лише трішечки краще, набравши один заліковий бал в двох матчах.

Агросем доволі несподівано переміг Митницю в минулому турі, а голкіпер цієї команди Андрій Павелко творив справжні дива. Не завадило б йому так зіграти і проти One Call, у складі якого Науменко в минулому турі оформив три голи і три асисти. Тому, якщо він приїде на матч буде непереливки.

Challenge League

Young BoysMFC FLEX

Легіон – Joker

Uptech TeamBrooklyn

Нікос – ФК Кронас Kyiv

ФК Тєлєга – Royal Credit

«Танцуй тетя, атя-тя», адже в звітному дивізіоні буде шалена заруба за чемпіонство. Команди підібралися максимально рівні, тож ми можемо вас запевнити: починайте вболівати за свого фаворита зараз, аби потім не називали глором.

Joker може взяти реванш у Легіону вже через тиждень після поразки 0:5. Команда ще пам’ятає цю неприємну поразку в рамках відбіркового раунду, тому емоції повинні переповнювати. І ще, даруйте, що CapsLock, але РЕКОМЕНДУЄМО УВАЖНО СЛІДКУВАТИ ЗА ЦІЄЇ ГРОЮ В ПРЯМОМУ ЕФІРІ, БУДЕ ДУЖЕ ЦІКАВО.

Young Boys у відборі зарекомендував себе найбільш видовищною командою: 15 забитих і 14 пропущених. MFC FLEX, в свою чергу, зіграв два матчі, з яких один виграв і один програв. Така от історія, поки це все, що можна сказати про дуель цих команд.

ФК Тєлєга і Royal Credit на двох пропустили 27 голів в матчі відбору, але на відміну від «банкірів», Тєлєга один матч виграла. Також зазначимо, що «банкіри» у двох матчах забили всього два голи, що за футзальними мірками дуже мало.

Uptech Team і Brooklyn посіли останні місця у своїх відбіркових групах, відверто кажучи, розчарувавши нас на початку сезону. Зараз є прекрасна можливість реабілітуватися, адже вже починається серйозна стадія змагань!

Нікос, як нам здається, головний фаворит звітного дивізіону. Як мінімум, за рахунок  свого досвіді і підбору виконавців, який зібрав Дмитро Сисоєв. Суперник – дуже цікавий: ФК Кронас Kyiv, в якому зібрана частина гравців Геьмана та два гравці Миротворця (Кравцов і Вужунов), тобто перевірка на міцніть буде добряча.

Urban Division

ФК Сокіл – Євротехнобуд

FC Getman Kyiv – UTR

RWS Bank – Уличная Еда

В цьому дивізіоні наразі зібралися 11 команд, тому також очікуємо цікаву боротьбу за медалі.

Сокіл одразу очікує серйозне випробовування, адже Євротехнобуд виграв усі три відбіркових матчі в своїй групі і, д о того ж, пропустив всього три голи. Супрун, Бекір і Некрасов забили по п’ять, чотири і три голи, відповідно, то ж рекомендуємо «соколятам» переглянути матчі суперника і звернути свою увагу саме на це тріо.

RWS Bank і нестримний Поліщук, який настріляв в цьому сезоні вже 12 голів в трьох матчах, зіграє проти одного з найдосвідченіших колективів нашого чемпіонату, Уличной Еды. Цей колектив також доволі впевнено пройшов відбірковий раунд, але у фінальному матчі програв перше місце Євротехнобуду. Досвід УЕ проти швидкості «банкірів». Буде цікаво.

FC Getman Kyiv – UTR – на нашу думку, одна з найбільш очевидних пар в цьому турі. «Гетьмани» - максимально нестабільні, а їх опоненти виграли усі свої матчі у відборі, забиваючи в середньому по три гола за матч.

Пресс-служба SFCK