​«Авіатори» проти «нафтовиків» у Суперлізі, непередбачувана група «С» та хто зупинить Футбол 1/2/3?, Анонс туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

03.07.2020

​«Авіатори» проти «нафтовиків» у Суперлізі, непередбачувана група «С» та хто зупинить Футбол 1/2/3?

03.07.2020

​«Авіатори» проти «нафтовиків» у Суперлізі, непередбачувана група «С» та хто зупинить Футбол 1/2/3?

Суперліга

PRIME – Донбасенерго

SkyUp – Бізнесоілгруп

Aurora Team – Advocates

THIS IS ПИВБАР – FC Phenix

Суперліга в повному зборі. Відбудуться усі чотири заплановані протистояння, які повинні викликати неабиякий інтерес у вболівальників. Донбасенерго, будемо відверті, наразі має лише одного серйозного опонента в битві за чемпіонство – БізнесОілГруп. «Енергетики» зіграють проти максимально амбітного PRIME, який налаштовувати на матч з лідером зайвий раз непотрібно. Ми впевнені, що підопічні Максима Каплунова вийдуть максимально зарядженими на позитивний результат, але головне витримати стартову навалу своїх опонентів.

Бізнесоілгруп, в свою чергу, має супер непростого опонента.  SkyUp, якщо програє у звітному матчі, суттєво погіршить свої шанси на перше місце, хоча попереду ще багато матчів. Після поразки від «енергетиків» (4:6) «авіатори» точно будуть налаштовані лише на перемогу. До речі, зазначимо, що у минулому турі цей колектив продемонстрував класну гру з п’ятим польовим (за виключенням одного епізоду), тому «нафтовикам» потрібно звернути на це увагу. З іншого боку, у цього колективу є свій козир – Роман Помазан, який відзначився хет-триком в грі з Авророю.

 Aurora Team, в свою чергу, може скористатися очними матчами конкурентів і заскочити в першу трійку. Або, принаймні, піднятися до неї впритул. Для цього потрібно переграти «адвокатів», які в цьому сезоні непогано підсилилися, а один з їх трансферів, Владислав Яковенко, вже оформи дубль у своєму першому матчі в сезоні!

THIS IS ПИВБАР змінив тренера, трішки оновив склад і, сподіваємося, зможе привезти свою основу. На першу гру, яка закінчилася поразкою 1:7 від БізнесОілГруп команда Сергія Шадрина не змогла зібрати найсильніших, тому зараз, дуже сподіваємося, покаже все, на що здатна. Звичайно, їх опонентам з FC Phenix кортить вже перервати серію з трьох поразок поспіль, але за що ми поважаємо команду Юрія Уска, так це за бажання завжди грати проти найсильніших. Жодного разу не було такого, що хлопці просили місце у нижчому дивізіоні. Тільки вгору, тільки вперед!

Відбір Gold|Silver|Bronze група «А»

FC BilinkIntercity

Нікофлекс – Chevrolet

Три Медведя – Big Board

Ільченко і Крук будуть тягнути на собі FC Bilink в матчі проти Intercity. Власне кажучи, будемо відверті… від «залізничників» очікували більшого. Початок відбору був непоганим (перемога над Тремя Медведями), але потім дві поразки, в яких цей колектив пропустив 11 голів. В чому проблема? Невже клас суперників настільки вищий? FC Bilink, на наш погляд, виглядає більш цілісно за грою, але ми, звичайно, можемо помилятися…

Нікофлекс, ау?! Очки набирати будемо? Хлопці, у вас крутий колектив (суто з людської точки зору), у вас крутий тренер Олександр Ус, у вас відмінні президенти (брати Скоріки) та й зі складом повний порядок. Та в чому ж тоді проблема? Наприклад, у ваших опонентів з Chevrolet в минулому турі вона була очевидна: голкіпера Гевака на матчі не було, а команда не відчувала впевненості біля власних воріт. З точки зору гри «автомобілісти» виглядають краще, але коли виходиш проти пораненого звіра, змагатися вдвічі складніше.

Дві найрезультативніші команди секстету (по 10 забитих голів): Три Медведя і BigBoard зіграють між собою в центральному матчі групи. Нам реально здається, що обидві команди фактично рівні, як за класом гравців, так і за грою колективу в цілому. Поставимо на нічию, наприклад, 2:2.

Відбір Gold|Silver|Bronze група «B»

UMGChillout Team

Футбол 1/2/3 – LP-CRM

Укргазвидобування – Central Yard

Цікаво-цікаво. Фаворити цієї групи (або команди, які ми такими вважали перед початком) поки розчаровують. UMG – 1 бал в 2 матчах, Укргазвидобування – 0 очок.

Футбол 1/2/3, навпаки, просто не помічає своїх опонентів, про яких ми написали вище, обігравши ці команди, забивши 15 голів у двох матчах. Тому й не дивно, що в матчі проти LP-CRM будуть фаворитами. А якщо ще буде Собченко (5 голів і 2 асисти в двох матчах), то команді Луценко буде дуже непросто.

UMG! Хлопці, ми розуміємо, що на Золотий дивізіон ви не розраховуєте, але у нас в голові не вкладається той факт, що цілком можливо побачимо вашу команду в Бронзовому дивізіоні. Це що, перебудова колективу? Чи карантин так вплинув на ваші виступи? Враховуючи, що Chillout Team вже прибив барберів з рахунком 4:1 (привіт, Ілючок, який оформив дубль), а потім ще грати проти Укргазвидобування і тих самих барберів, поки що ситуація не дуже позитивна. Хоча ми й дуже поважаємо і навіть любимо UMG.

Укргазвидобування – Central Yard: буде заруба! Між собою зустрінуться вкрай емоційні команди, і якщо, не Дай Боже, Іван Цисар піде в зарубу з В’ячеславом Капанистим, буде біда. Це, звичайно, жарт, але матч 100% буде емоційним. Нагадаємо, про нову зброю барберів – Андрія Козачука, який в минулому турі оформив три асисти.

Відбір Gold|Silver|Bronze група «C»

FBSTopiar

PrometheusGolazo

Pokupon.ua – 112 Україна

Ми не хочемо хизуватися, але ми попереджали, що ця група буде найцікавішою серед усіх відбіркових секстетів. Найцікавіше, що прямо зараз п’ять з шести колективів мають в своєму активі по три залікових бали.  Найгірша, поки що, ситуація у «прометеїв», адже вони зіграли найбільше матчів – 3.

З приводу майбутнього туру: FBS зі своїм бомбардиром Стрельченко (5 голів в сезоні) зіграє проти команди, яка знає, як забивати зі стандартів. В минулому турі Topiar переграв Prometheus з рахунком 4:0, забивши усі голи зі стандартних положень (3 з кутового). Як бачите, у обох колективів є свої переваги.

Prometheus, власне кажучи, разом зі своїм тренером Карлом Лагерфельдом (даруйте, це «внутряк»), повинен налагодити збір на матчі, адже з 20 гравців, стабільно приїжджає 6-7. Якщо є мета опинитися в бронзовому дивізіоні – без проблем. Golazo, на відміну від своїх опонентів, зіграв лише один матч і переміг FBS (3:2), а Олександр Русін зробив два асисти і забив гол. Лідер команди? 100%, але чи зможе Сашко мотивувати команду на одного з аутсайдерів секстету? Більше того, ми можемо побачити історичну дуель організаторів і кумів: Олександр Русін проти Руслана Катаранчука. Ох, буде бійня!

Pokupon.ua і 112 Україна зіграють у заключному матчі групи. Поки не зрозуміло, чи зможуть «журналісти» збирати той, майже чемпіонський склад, який приніс їм бронзові нагороди у минулому сезоні, адже в першому турі була поразка від «прометеїв» - 0:2. Pokupon.ua – однозначно фаворит, а ще нас цікавить питання, скільки заб’є Шундрик?

Відбір Gold|Silver|Bronze група «D»

АФК Хунта – Developex

Террикон – АМФК Vega

БМК – News One

Developex, досить! Нам і так здається, що три перемоги поспіль у вас ще не було за часів виступів у нашому турнірі (якщо було, напишіть про це в коментарях). Дійсно, особисто для автора цього матеріалу, саме за грою Developex зараз просто ТОП, серед усіх команд, які проходять відбір у ліги Gold|Silver|Bronze. Ус, Зражевський, Щербатюк і Митник забили на всіх 16 голів! 16!!! Хунта, будь-ласка, не лишайте Юру Марчука наодинці з цими монстрами, адже йому буде дуже непросто. До речі, від ваших лідерів, Мазура і Жеребцова, чекаємо набагато більше, ніж 3 голи в двох матчах!

АМФК Vega має в своєму активі лише один бал після трьох матчів. Розкриємо інсайд , адже саме для цього потрібні журналісти: головний тренер АМФК Сергій Ананко був не сильно задоволений принципом відбору команд у ліги Gold|Silver|Bronze. Тим не менш, його колектив продовжує отримувати необхідний досвід, але гра проти Террикону, на перший погляд, не здається такою, в якій можна взяти залікові бали. Капітан Террикону Ігор Киричок, наскільки нам відомо, хоче лише в золоту лігу, а після камбеку в матчі з БМК (поступалися 0:2, а виграли 5:2) в ці слова віриш ще більше. Тим паче там розігрався Заіка, Белозуб, тому АМФК буде важко. АЛЕ! Цвілій може віддати гольову на Кофанова, який в два дотики реалізує вихід сам на сам… Так було в минулому турі.

БМК і News One – абсолютно протилежні команди. БМК – тренерський колектив, в якому Максим Ріпа намагається поставити гру і дисципліну своїй команді. «Журналісти», в свою чергу, історія про колектив, який неодноразово мав проблеми зі збором на матч, грає більше «по наитию», за рахунок індивідуальних дій того чи іншого гравця. Різні стилі, простіше кажучи. Але який з них буде більш ефективним, ми дізнаємося лише у вихідні.

Відбір Gold|Silver|Bronze група «Е»

BinotelOneCall

Київська Митниця – Агросем

MFC Alterra – Веселые Ребята

Незрозуміло поки що, як буде в цьому сезоні виглядати Київська Митниця? Перший тур закінчився гучним фіаско від One Call з рахунком 3:6. Збір на гру також залишав бажати кращого… Та й чутки з приводу цієї команди ходять не найкращі. В такій ситуації навіть Агросем, який набрав 1 бал у двох матчах не виглядає простим суперником.

Binotel – OneCall – більше ніж гра. Команди в минулому сезоні виступали в одній лізі, але OneCall зайняв перше місце, а Binotel передостаннє. Але їх очна гра завершилася фантастичним дербі, в якому OneCall виявився ненабагато сильніше, здобувши перемогу з рахунком 5:4. Час для реваншу?

Веселые Ребята поки найбільш цікава команда секстету, адже в двох матчах за участю цієї команди було забито 13 голів. Максим Коробка і Олександр Кондратюк (чому ми постійно згадуємо про караоке на майдані) забили 5 голів на двох, тому MFC Alterra потрібно звернути увагу саме на цей дует. Поки, після одного матчу скласти враження про MFC Alterra важкувато, але бій буде точно.

Група 2 Urban|Challenge

Матадор Русановка – Full House UTD

Матч, який відверто кажучи, зовсім нічого не означає для обох команд. Full House UTD, завдяки двом перемогам гарантував собі місце в лізі Urban, а Матадори, відповідно, вже вище Challenge дивізіону стрибнути не зможуть. Враховуючи всього два забитих голи і 13 пропущених, нам здається, що Матадори будуть аутсайдером звітного протистояння.

Група 3 Urban|Challenge

Євротехнобуд – ФайноБуд

Joker – Легіон

Що ви знаєте про матчі, які фактично нічого не вирішують, але є максимально принциповими для обох команд. Вони вже точно будуть грати в дивізіоні Urban, набравши по шість очок. Але зараз на кону доля першої сходинки: це дійсно принципове питання. Євротехнобуд забив 18 голів у двох матчах, а Супрун і Бікір на двох відзначилися 9 разів. Але Файнобуд, як нам здається, все ж більш досвідчена команда, яка повинна брати в цьому матчі три бали.

Легіон, який чесно кажучи, трішки розчарував по першим двом матчам, спробує реабілітуватися і закінчити відбір, бодай на третій позиції. Joker забив лише один гол у двох матчах і пропустив 18, тому нам здається, що цей суперник по силах команді Тарана!

Група 4 Urban|Challenge

ФК Тєлєга – RWS Bank

AvatarGetman Kyiv

RWS Bank – команда, яка набрала максимум очок в двох матчах, фактично гарантувала собі місце в лізі Challenge, а ми, з одного боку, хочемо зробити декілька компліментів в бік команди Войтенка. 12 забитих і 2 пропущених – результат відмінний. Але з іншого боку і при всій повазі до опонентів, «банкіри» ще не зустрічалися з дійсно дуже сильними командами. Ще раз акцентуємо: ми дуже поважаємо ФК Тєлєга, Avatar і Getman Kyiv, але ці команди в нашому турнірі вкрай рідко боролися за призові місця.

Getman Kyiv, до речі, взагалі загадка. Програти обидва матчі з різницею 1:6, чи міг таке подумати засновник команди Ігор Криворучко перед стартом сезону? Можливо, потрібна сувора чоловіча бесіда?!

Група 5 Urban|Challenge

ФК Сокіл – Eclipse

Сокіл хоче в Urban. Це нам вдалося дізнатися після спілкування з одним з представників цього колективу. Ціль – абсолютно реальна, але Eclipse у першому матчі проти Royal Credit буквально знищив своїх опонентів. Косенко і Макарчук, нагадаємо, забили по два голи.

Група 6 Urban|Challenge

Assistant GroupUptech Team

Якщо порівнювати заявки цих команд, то «асистенти» все ж таки більш вікова команда, середній вік якої (+-) складає 27 років. «Айтішники», в свою чергу, в середньому молодші десь на роки 3-4, тому цю перевагу необхідно використовувати. З іншого боку, що логічно, Assistant Group більш досвідчена команда, яка має в своєму складі таких індивідуально сильних виконавців, як Ковальчук, Кантур та інші, тому ця команда все ж таки виглядає більш переконливо в очній дуелі!

Євген Кучін, спеціально для SFCK