Голкіпер, який забив двічі, Пірло з Central Yard та суперфорвард з Суперліги!, Збірні третього туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

02.07.2020

Голкіпер, який забив двічі, Пірло з Central Yard та суперфорвард з Суперліги!

02.07.2020

Голкіпер, який забив двічі, Пірло з Central Yard та суперфорвард з Суперліги!

Враховуючи, що через свята наш ігровий тур вийшов дещо неповноцінним, ми вирішили зробити окремо дві збірні: суботнього ігрового дня та недільного. А також додали резервну команду гравців, які також класно себе проявили.

Збірна суботи

Голкіпер: Павло Штифонов, Topiar

Тут варіантів майже не було. По-перше, Павло єдиний, кому вдалося відстояти «на нуль» у суботу. По-друге, він здійснив майже з десяток непоганих сейвів. По-третє, в якому стані не були б «прометеї», це завжди потужна і вкрай атакуюча команда. Павло, респектуємо, так тримати!

Роман Помазан, Бізнесоілгруп

Гравець дня – однозначно. Навіть якщо прибрати аргументи про те, що клас «нафтовиків» трішки вищий, ніж у гравців Aurora Team (при всій величезній повазі до цього колективу), але Роман на полі творив справжні дива! Хет-трик, який він оформив  першому таймі, точно допоміг його команді перемогти. Але й голи були шедевральні: перший, коли обіграв одразу трьох захисників і пробив повз голкіпера; третій, коли відмінно реалізував стандарт!

Карен Дешко, BigBoard

Повернення старого знайомого. Ні, звичайно, за футбольними мірками Карен ще зовсім юний, але у колективі BigBoard вже є аксакалом і гравцем, який відіграє роль першої скрипки. У матчі проти «залізничників» «наш пострел везде поспел»: гол, дві результативні передачі і жовта картка. Як наслідок, BigBoard переміг з рахунком 6:2.

Кирило Єсін, Хурма

Хурма це вам не Хурма. Це справжнє джерело талантів. От, наприклад, Єсін. Кирило взяв участь у перших трьох голах своєї команди, оформивши дубль і зробивши асист (тут, звичайно, ще потрібно відзначити класний удар партнера). Хурма перемогла 6:1, а Єсін доклав руку до половини голів своєї команди.

Денис Маранс, UTR

Денис вже декілька турів поспіль доводить, що є справжнім лідером UTR. В першому турі було 1+1 (гол+пас), а в звітний ігровий день він двічі відзначився у воротах Нікосу, фактично самотужки здобувши перемогу для своєї команди! Молодчина!

Роман Помазан, Бізнесоілгруп

Збірна неділі.

Голкіпер: Мирослав Небесник, Футбол 1/2/3

Тут навіть не може бути сумнівів. Міро встигав не тільки рятувати свої ворота (одного разу він так хотів врятувати команду від голу, що посунув ворота з місця), а ще й постійно підключався до атак свого колективу, який, нагадаємо, без замін протистояв міцному UMG. Справжній герой!

Тарас Собченко, Футбол 1/2/3

Собченко, який в цьому сезоні дебютував за «журналістів», таке враження, що грає з цією командою вже багато років. Гол+пас у першому турі, а тепер покер і асист в матчі проти UMG. Якщо Тарас буде постійно брати участь у матчах «журналістів», Золота Бутса SFCK точно дістанеться саме йому!

Андрій Козачук, Central Yard

Козачук, відомий у вузьких колах, як «Кєз», вкрай рідко приїжджав на матчі барберів (сподіваємося, що в цьому сезоні ця тенденція трішки зміниться), але у матчі проти LP-CRM показав, що він досі в повному порядку. Ми прикріпимо посилання на відео з кращими моментами гри барберів, аби ви на власні очі подивилися, які смачнючі передачі він віддавав на своїх партнерів, коли Central Yard забивав перші три голи. Просто Пірло!

Ігор Киричок, Террикон

Капітан так і повинен грати, як зіграв Ігор в матчі проти Хунти! Його команда поступалася 0:2 і саме він розпочав камбек свого колективу, скоротивши розрив у рахунку до мінімуму. Потім було два асисти у другому таймі, які дозволили Террикону відсвяткувати перемогу з рахунком 5:2.


Бонусна збірна!

В цій п’ятірці ми хотіли б відмітити гравців, які також зробили чималий внесок у матчі своїх команд.

Голкіпер: Андрій Кириченко, Developex

Потужний БМК зміг забити у ворота Андрія два м’ячі (2:3), але Андрій діяв вкрай надійно, неодноразово рятуючи свою команду від класних пострілів опонентів.

Дмитро Бондар, Young Boys

Голкіпер, який грав, к польовий гравець. Це вже непогано. Але цікаво інше: в маті проти Full House LTD Дмитро оформив дубль і зробив асист всього лише за декілька хвилин. Оце так технічний воротар!

Ігор Малюк, Три Медведя

Не будемо обігравати прізвище Ігоря, бо ми вже колись це робили. Але в матчі проти Chevrolet Малюк став справжньою проблемою для захисту «автомобілістів», оформивши у звітному матчі дубль за десять хвилин (4:2).

Денис Матвієнко, Full House LTD

Гравець, який буквально тягнув на собі Full House LTD. Половина голів у ворота Young Boys на «совісті» саме Дениса. Він оформив дубль і відзначився асистом, що допомогло здобути вкрай важку перемогу з рахунком 6:5.

Максим Сусловець, UMG

Коли команда програє з рахунком 3:10, а в збірній найкращих гравців туру опиняється гравець цього колективу, з одного боку виглядає дивно. З іншого – Макс повність це місце заслужив. Дві гольові передачі і гросмейстерський удар у фактично порожні ворота з дальньої відстані: все це вкрай непогано демонструє його бажання здобути позитивний результат.

Пресс-служба SFCK