Навіжений Поліщук, форвард під допінгом і голкіпер-бомбардир, Збірні SFCK. Частина 3, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

25.06.2020

Навіжений Поліщук, форвард під допінгом і голкіпер-бомбардир

25.06.2020

Навіжений Поліщук, форвард під допінгом і голкіпер-бомбардир

Відбір Challenge 1

Голкіпер: Кірцхалія Рудіко, UTR

Хтось може сказати, що 10 сейвів це замало, аби потрапити до збірної найкращих гравців туру, але у нас з цього приводу зовсім інша думка. Рудіко зіграв максимально холоднокровно і надійно, рятуючи свою команду в тих ситуаціях, коли це було необхідно!

Олексій Новіков, Brooklyn

Іноді потрібно увімкнутися в потрібний час, і за декілька хвилин зробити позитивний для твоєї команди результат. Ця історія саме про Новікова, який за чотири хвилини у середині другого тайму оформив дубль, дозволивши зняти усі питання в матчі проти Playtika.

Вадим Сулима, Playtika

«Айтішники» другий тру поспіль зупиняються недалеко від камбеку. Перший раз програли 3:4 (поступаючи 0:4), а зараз 2:4 (з 0:4). Сулима у звітному матчі, на відміну від інших його партнерів по команді, до самісінького кінця вірив у позитивний результат для команди, то ж продовжував боротися н кожному клаптику футбольного поля, забивши свій гол за декілька десятків секунд до фінальної сирени.

Дмитро Тітовський, UTR

UTR після перемоги над Нікосом з рахунком 4:1 гарантує собі місце в лізі Challenge. А от Тітовський, якщо буде грати так протягом всього сезону, може замахнутися на звання кращого по системі гол+пас. Насправді, саме Дмитро розпочав камбек своєї команди, відзначившись голом і результативною передачею.

 В'ячеслав Абінякін, Нікос

А як все добре розпочиналося для «помаранчевих». Абінякін відмінно відгукнувся на передачу Сисоєва з кутового і відкрив рахунок у матчі… Гра В’чеслава після цього епізоду майже не змінилася, адже він продовжував бути активним і створював моменти біля воріт опонентів, але команда суттєво підсіла, що і позначилося на фінальному результаті матчу (1:4).


Відбір Challenge 2

Голкіпер: Максим Коновал, Хурма

Типова для аматорського турніру ситуація, коли голкіпер пропускає п’ять голів. Але стає найкращим у турі. До Макса, враховуючи, що по суті він і не є голкіпером, питань обмаль. Макс відбив більше десятка ударів у площину власних воріт, хоча й не зміг допомогти команді здобути хоча б один бал.

Хрістіан Уче Full House UTD

Хрістіан влаштував справній full house для гравців Хурми, ставши гравцем, який постійно тероризував захист цієї команди. Перга перемога його колективу в сезоні – це величезна заслуга саме Уче, який у звітному матчі оформив дубль і створив безліч проблем захисту опонентів.

Владислав Усик, Full House UTD

Можливо, через своє прізвище, але Владислав у матчі проти Хурми діяв, як відомий український боксер: рішуче, швидко і результативно. Власне кажучи, саме він став найкращим у цій групі за системою гол+пас, оформивши дубль і відзначившись результативною передачею.

Валерій Сковронський, Матадор Русанівка

Матадори повністю провалили свій перший матч на нашому турнірі (1:7), проте Валерій нам запам’ятався, як гравець, який будь-яким чином намагався хоч якось змінити ситуації. Іноді, ледь не самотужки, він проривався до воріт суперника, намагаючись створити небезпеку, за що і був ви нагороджений забитим голом.

Максим Марченко, Young Boys

Якщо використовувати метод порівнянь, то Марченко став справжнім лихом для команди Матадор Русанівка. Він постійно опинявся біля воріт цього колективу, постійно створював проблеми для захисту суперника, та ще й оформив у звітному матчі дубль.


Відбір Challenge 3

Голкіпер: Владислав Таран, Легіон

Влад – справжній герой. За відсутності голкіпера, капітан «легіонерів» самовіддано зайняв місце у воротах своєї команди, зігравши дуже і дуже непогано проти досвідчених гравців Уличной Еды. Ну, а 12 зроблених сейвів від Тарана заслуговують на гучні оплески від журналістів турніру.

Микола Вологдін, Уличная Еда

Досвід є досвід! Саме завдяки цьому компоненту Вологдін продовжує залишатися лідером Уличной Еды. У грі проти Легіону Вологдін і компанія програвали з рахунком 0:2, але саме Микола розпочав камбек своєї команди, а потім забив і переможний м’яч!

Олександр Лонюк, Joker

Joker зазнав другої розгромної поразки поспіль, але це все досвід, який потім допоможе цьому колективу зробити, сподіваємось, правильні висновки у подальших матчах.  Лонюк, на нашу думку, заслужив на місце в збірній найкращих гравців туру, адже саме він забив єдиний гол своєї команди і взагалі намагався зробити все, аби його колектив не програв з рахунком 1:10.

Олександр Супрун, Євротехнобуд

Терміново просимо організаторів перевірити Супруна на допінг. Олександр, який у першому матчі своєї команди майже нічим не запам’ятався, у грі проти колективу Joker був однозначно найкращим на футбольному полі. Більше того, у звітному протистоянні він записав на свій рахунок чотири забитих м’ячі.

Владислав Науменко,  Легіон

Нуменко, за рахунок свого бажання і швидкості, вигадав чимало труднощів для захисників Уличной Еды, які не завжди встигали за швидкісними переміщеннями Владислава на футбольному полі. Одного разу йому все ж таки вдалося поставити захист суперника у скрутне становище, забивши один гол у звітному матчі.


Відбір Challenge 4

Голкіпер: Євген Калініченко, ФК Телега

В кандидатурі Євгена не може бути жодних сумнівів, адже він, по-перше, відстояв на нуль у грі проти «гетьманів», відбивши 18 ударів у площину, а по-друге, став автором вирішального голу, який він забив ударом зі своєї половини поля. Що тут скажеш, просто браво!

Андрій Сурков, Getman Kyiv

На тлі невиразної, як нам здається, гри «гетьманів» у матчі проти Тєлєгі, Сурков виглядав доволі непогано. Так, не безпомилково, але в його діях постійно відслідковувалася націленість на ворота своїх опонентів, та бажання, як мінімум, рахунок зрівняти.

Артем Писарєв, Avatar

Писарєв запам’ятався нам, по-перше, забитим голом у ворота «банкірів», який став єдиним у складі його команди. По-друге, одразу було помітно, що Артем намагається зіграти максимально корисно біля чужих воріт і, в той же час, обережно біля своїх. Якщо обирати найкращого гравця у складі «Аватарів», то це, безумовно, Артем.

Ігор Поліщук, RWS Bank

Цю машину просто не зупинити. Поліщук в цьому сезоні просто якийсь навіжений, звичайно, в хорошому сенсі слова. В першому турі Ігор відзначився у воротах суперника тричі, а у грі з Аватаром оформив покер. 7 голів за два матчі. Просто фантастика!

Ілля Мілокост, RWS Bank

Хоча Ілля й не забив стільки м’ячів, як Поліщук, але його гра запам’яталася холоднокровністю, виваженістю і максимальною концентрацією. Майже в усіх епізодах, в яких Мілокост приймав участь, він діяв з максимальним ККД, а також, не забувайте, відзначився двома забитими голами у воротах своїх опонентів з Аватару.

Пресс-служба SFCK