Машина з Суперлігі, форвард для Екстра-ліги і «старый конь, который борозды не портит», Збірні SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

24.06.2020

Машина з Суперлігі, форвард для Екстра-ліги і «старый конь, который борозды не портит»

24.06.2020

Машина з Суперлігі, форвард для Екстра-ліги і «старый конь, который борозды не портит»

Суперліга

Голкіпер:  Cергій Афанасьєв FC "Phenix"

Не дивлячись на той факт, що «фенікси» поступилися «адвокатам» з рахунком 1:3, Афанасьєв провів просто топ-матч. Сергій відбив 15 ударів у площину власних воріт, підстраховував партнерів і, звичайно, віддав усі сили для здобуття позитивного результату. Так, не вийшло, але перемоги цієї команди ще попереду!

Сергій Степаненко "Донбасенерго"

Машина! Феррарі! Макларен! Та як завгодно можна називати цю людину, яка видала просто феєричний матч проти «авіаторів»! Чотири забитих голи, один з яких боковими ножицями. Як би можна було дати золотий м’яч за одну гру, Степаненко точно б його заслужив!

Микита Тменов "SkyUp"

Нещодавно Альфонсо Девіс з Баварії став найшвидшим гравцем в історії Бундесліги. Але якби ми  нашому чемпіонаті проводили подібні заміри, то найшвидшим став би саме Тменов. Його швидкісні рейди флангами надовго запам’ятали гравці Донбасенерго, а ще, до того ж, він оформив дубль і відзначився гольовою передачею.

Владислав Яковенко "SC Advocates"

Ми вже почали забувати про нашого бомбардира, який свого часу забивав по три десятки м’ячів за Justlictors. Зараз він грає за «адвокатів» в Суперлізі і по першому матчу можна впевнено сказати, що вже став лідером команди. Два голи з трьох забитих його колективом – яскраво підтверджують наші слова.  

Данило Торкін "Бізнес Оіл Груп"

Хлопче, зупинись, бо нам доведеться викликати агентів, які будуть переглядати тебе в якісь топ-клуби. Торкін – приклад гравця, який постійно продовжує над собою працювати, навіть на аматорському рівні, перетворюючись у футболіста топ-рівня. В грі проти THIS IS ПИВБАР Торкін оформив дубль і зробив асист, а його команда перемогла з рахунком 7:1.

 


Відбір Gold|Silver|Bronze / Група «А»

Голкіпер: Михайло Гевак, Chevrolet

Якщо ви думаєте, що два гравці «автомобілістів» у збірній туру опинилися лише через те, що автор звітного матеріалу колись грав за цю команду, то це лише чутки. Проаналізувавши гру усіх голкіперів і кількість сейвів на одну хвилину матчу, ми визначили, що саме героїчні сейви Гевака дозволили «автомобілістам» виграти у «залізничників»!  

Андрій Максюта "Нікофлекс"

Андрійко – молодець! Прогрес футболіста, який відносно нещодавно був далеко не ключовим гравцем Нікофлексу, очевидний. Він забив у другому матчі поспіль, причому цього разу оформив дубль! Головним козирем Максюти, як нам здається, наразі є відмінна реалізація власних моментів!

Дмитро Аленін "Big Board"

Давайте одразу зазначимо. Наступною фразою ми нікого не хочемо образити, а навпаки, хочемо підкреслити важливість Аленіна для своєї команди. Так от: старый конь, борозды не портит. Це все до того, коли в тебе є настільки досвідчений гравець в команді, як Дмитро, ти можеш бути впевнений в позитивному результаті для своєї команди. Гра проти Нікофлексу складалася дуже непросто, але дебютний і переможний голи Аленіна забезпечили першу перемогу BigBoard у цьому сезоні – 4:3.

Олександр Ільченко "Bilink"

Сашко у матчі проти колективу Три Медведя видав просто блискавичну гру. Він постійно загострював біля воріт суперника, створював моменти для своїх партнерів, а головне зіграв вкрай результативно, адже на його рахунку два забиті м’ячі!

Сергій Юрченко "Chevrolet"

Алло, будь-ласка, покличте скаутів Урагану, ХІТА чи Продексіму. Знайшли для вас непоганого форварда, який забиває по чотири голи за матч! Де він грає? Да він тільки не задіяний: на паркеті, штучному покритті, пляжному футболі. Але цього разу він оформив покер за команду Chevrolet і поховав надії команди Intercity на позитивний результат. Ось для кого карантин точно не пройшов дарма!

 


Відбір Gold|Silver|Bronze / Група «В»

Голкіпер: Мирослав Небесник "Футбол 1/2/3"

Міро – вкрай рідкий гість на матчах «журналістів», але в тій ситуації, коли три голкіпери телеканалів Футбол 1/2/3 по різних причинах не змогли приїхати на гру, він героїчно взяв функції першого номера на себе. Повірте, пропустити всього лише 3 голи від екс-чемпіона Суперліги, Укргазвидобування (нехай команда приїхала не в супер оптимальному складі) це дорогого вартує!

Олександр Луценко "LP-CRM"

Спочатку ми відразу хочемо віддати належне Павлу Мелікаєву, який оформив дубль у складі "LP-CRM", але також зазначимо, що капітан цього колективу Олександр Луценко нам здається більш оптимальною кандидатурою до збірної. Фактично через Сашка будувалася уся гра "LP-CRM", усі атаки, і навіть захист. Додайте сюди ще й один забитий гол і питання, щодо нашого вибору відпадуть остаточно.

Сергій Мельниченко "UMG"

Одна заміна, спека і амбітний опонент. Ситуація, яка точно була не на користь UMG, але хто ж, як не засновник команди та її капітан, врятує свій колективу у скрутний час. Власне кажучи, всі ці епітети Мельниченко заслужив на 100%, до того ж, він оформив дубль у матчі проти "LP-CRM".

Олександр Сіленко "Футбол 1/2/3"

Футбол без Місюри уявити важко. Віталій завжди в обоймі свого колективу, але на матч проти «газовиків» через травму приїхати не зумів. Віддуватися за свого товариша повинен був Сіленко. Сіля, як називають його в команді, з цим завданням впорався на відмінно. Асист зробив, гол забив, а ще й постійно тероризував захист суперника, що в підсумки призвело до дебютної перемоги в сезоні – 5:3.

Євген Ілючок "Chillout"

Ще в огляді туру ми зазначали, що очікували більшого від найкращого бомбардиру команди минулого сезону, Соколенка. Але цього разу у грі проти вкрай досвідчених «барберів», саме Ілючок взяв на себе функції лідера. Саме він розпочав камбек своєї команди за рахунку 0:1, оформивши дубль!

Далі - буде...

Пресс-служба SFCK