Другий тур SFCK. Суперліга набирає хід, старт групи В та розбірки в нижчих дивізіонах, 29 матчів відбудуться вже у найближчі вихідні!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

18.06.2020

Другий тур SFCK. Суперліга набирає хід, старт групи В та розбірки в нижчих дивізіонах

18.06.2020

Другий тур SFCK. Суперліга набирає хід, старт групи В та розбірки в нижчих дивізіонах

Суперліга

SkyUp – Донбасенерго

Aurora Team – Prime

FC Phenix – SC Advocates

THIS IS ПИВБАР – Бізнесоілгруп

Суперліга – це завжди круто, тим паче, що у цьому сезоні ми перейшли на гру в два тайми по 14 хвилин чистого часу. SkyUp і Бізнесоілгруп продемонстрували з першого матчу, що будуть боротися лише за першу позицію, здобувши стартові перемоги.

В звітному турі ми з нетерпінням чекаємо битви «авіаторів» та «енергетиків». У складі перших є декілька гравців, які ще нещодавно виступали в український Екстралізі, а другі виграють всі турніри під егідою SFCK, в яких брали участь. Це, даруйте за банальність, битва за шість очок.

Aurora Team спробує реабілітуватися за поразку 0:4 в першому турі від «авіаторів», зігравши проти колективу Prime. Взагалі Макс Каплунов і його команда є відмінним прикладом того, як починаючи турнір з найнижчого дивізіону, дорости аж до Суперліги. Звичайно, тут цю команду будуть вважати андердогом, але хто зна, може за карантин Каплунов зробив зі своєї команди справжніх роботів.

THIS IS ПИВБАР нещодавно розійшовся зі своїх вже колишнім тренером Сергієм Богуном, але нового наставника, наскільки нам відомо, поки що не представляв. Подивимося, що зміниться в команді за такий короткий проміжок часу, але навряд чи варто очікувати на якісь кардинальні зміни. Бізнесоілгруп – не найкращий опонент для початку нової історії «рок-н-рольщиків», адже зараз цей колектив в ідеальній формі (перемога над «феніксами» в першому турі – 5:4), підсилився Грінчуком і, схоже, реально хоче боротися за чемпіонство. На боці команди Сергія Шадріна зіграність, класний колектив і, мабуть, бажання довести навіть собі, що вони гідні боротися за перше місце!

FC Phenix – SC Advocates – то взагалі буде заруба неймовірна. «Фенікси», хоча і програли «нафтовикам» з рахунком 4:5 в першому турі, продемонстрували, що досвід і клас з часом нікуди не дівається. Ананченко, як забив пачками раніше, так і продовжує це робити зараз (дубль в першому турі). Що стосується «адвокатів», то від часів, коли цей колектив припинив гру у нашому турнірі (точніше взяв паузу), важко сказати, що змінилося у системі цієї команди). 100% - вона залишається сильним колективом, але наскільки, покаже лише гра.

Група А

Нікофлекс – BigBoard

FC Bilink – Три Медведя

Intercity – Chevrolet

Важко виділити фаворита цієї групи, адже у кожного колективу є свої позитивні сторони і не дуже. Chevrolet, який на минулих вихідних став срібним призером відомого столичного турніру Автоліга, тому перебуває у непоганій фізичній формі. Інше питання, що перехіж з паркету на штучний газон – це завжди якісь незручності. Їх суперники, «залізничники», з великими труднощами переграли колектив Три Медведя, а Євген Федотов у тій грі вкотре довів, що є найважливішою ланкою своєї команди. Тим не менш, у «автомобілістів» є чим відповісти на цю історію: Юрченко став найкращим бомбардиром тієї ж самої Автоліги, перебуваючи просто в ураганній формі!

FC Bilink дуже сподобався по грі з Нікофлексом. Особливо це стосується дуету Крук – Теплий, який фактично зробив гру для своєї команди. По колективу Три Медведя поки що важко робити висновки, але цілком логічно розраховувати на продовження гольової феєрії від Дмитра Килєвого, який в першому турі оформив дубль.

BigBoard вітаємо з поверненням. Дешко, мабуть, знову буде боротися за звання найкращого бомбардиру, а Олег Чучка продовжить робити дива у воротах. Інше питання, що Нікофлекс, хоча і програв в першому турі, зараз у непоганому фізичному тонусі, тож, якщо команда буде виконувати настанови свого тренера цілком можливо зможе взяти три залікових пункти.

Група В

UMG – LP-CRM

Укргазвидобування – Футбол 1/2/3

Central Yard – Chillout Team

Усі команди звітної групи ще не грали у новому сезоні. Але є чуйка, що відбір буде «вогонь»! UMG, наскільки нам відомо, залишив Юрій Гринчук, який тепер виступає за Бізнесоілгруп, але до команди приєднався Максим Ріпа в якості тренера, долучивши до колективу Сидоренко, який цілком можливо може спробувати замінити Гринчука. LP-CRM, який до цього сезону виступав у нижчих дивізіонах нашого турніру і, наскільки ми бачили, продовжує комплектувати команду, буде андердогом гри з UMG.

Укргазвидобування – Футбол 1/2/3 – мабуть, найцікавіший матч групи. Звичайно, цікаво подивитися, в якому складі приїдуть на матч «газовики», адже коли Іванкевич, Кібиш і Кодацький на полі, будь-якому супернику буде непросто. Тим не менш, зазначимо, що за інсайдерською інформацією, «журналісти» на цей сезон налаштовані максимально амбітно.

Central Yard, який колись навіть мав досвід виступів у Суперлізі, звичайно, є більш досвідченим колективом, який може вийти з будь-якої ситуації (що і підтвердив передсезонний турнір, коли команда догравала його майже без замін), але у Chillout Team є один великий козир. Може, навіть не великий, а юний, але дуже забивний. Мова йде про Данила Соколенка, який у минулому сезоні настріляв 21 гол і зробив свою команду чемпіоном ліги Challenge.

Група С

112 Україна – Prometheus

Topiar – Pokupon.ua

FBS – Golazo

Мабуть, одна з найцікавіших груп відбору. Усі команди максимально цікаві та амбітні, то ж заздалегідь віддати комусь перевагу буде максимально важко. Хотілося б, аби Prometheus нарешті подолав реноме команди, яка завжди зупиняється за крок від чемпіонства. Інше питання, що перша гра проти FBS не наштовхує на позитивні думки, та й зі збором на перший тур було важко, адже у «прометеїв» була лише одна заміна і максимально не оптимальний склад.

З телеканалом 112 Україна «прометеї» грали у минулому сезоні, закінчивши матч нічиєю – 1:1. Більше того, «журналісти» відстали від своїх майбутніх опонентів лише на один бал, отримавши лише бронзові медалі. Нам здається, що це протистояння вже можна охарактеризувати, як нове дербі нашого турніру, а хто переможе у першому турі, звичайно, розсудить лише гра.

Topiar і Pokupon.ua в минулому турі не грали, тому, мабуть, скучили за грою. Нагадаємо, що Topiar став чемпіоном ліги Prime, а «любителі знижок» закінчили на третій позиції в Золотому дивізіоні. Звичайно, з токи зору зіграності, колектив Артема Бритченко виглядає більш переконливо, але той склад, який був в Topiar в минулому сезоні (Івченко, Полозок, Скуратов та інші), цілком ймовірно може поборотися за вихід в Золотий дивізіон.

FBS зі своїм чумачечим Дмитром Стрельченко, який у першому турі оформив покер, зіграє проти фіналісту Елітного Кубку передсезонного турніру SFCK – Golazo. Колектив Олександра Русіна має в заявці Дмитра Бровко, Євгена Драговоза та ще декілька гравців топ-класу, але и зможуть вони зібратися на звітний тур (а з цим проблеми бували), ми, звичайно, не знаємо.

Група D

АФК Хунта – АМФК Vega

БМК – Террикон

News One – Developex

Перед тим, як почати бесіду про цю групу, ми спробували з’ясувати саме для себе, хто є фаворитом цього секстету, але однозначної відповіді не має. Дивіться самі – Террикон разом з Киричком (4 голи і 2 асисти) забив аж 9 голів «журналістам» (9:6), але грав без замін, що на довгій дистанції може коштувати залікових балів.

Хунта і БМК продемонстрували приблизно рівну гру. Перші вигравали двічі у цьому матчі, а потім ледь не програли, а підопічні Максима Ріпи, як нам здається, дуже залежать від самого Максима Ріпи (2 голи і асист).

News One з Назаренко і Поспєловим (4 голи і 3 асисти на двох) також не має запасу міцності на лаві для запасних. Тому, якщо ставити ціль виходу у золотий дивізіон, обов’язково потрібно шукати якісь резерви і, звичайно, налагоджувати гру в захисті (9 голів за матч – це забагато).

Developex продемонстрував найбільш впевнену гру, розібравши АМФК з рахунком 5:0, а Ус і Зражевський виглядали, як Мессі і Неймар в кращі часи існування їх дуету. З іншого боку, «айтішники» грали проти АМФК, який фактично зараз вибрався на новий для себе рівень – рівень команд, з якими підопічні Сергія Ананко майже не грали, тому, навіть якщо хлопці у підсумку опиняться в бронзовому дивізіоні, цей відбір для них буде дуже корисним.

Виходячи з цих слів ви можете зробити висновки, хто може бути фаворитом у матчі цієї групи, але кожен колектив здатен на сюрпризи: як на позитивні, так і на негативні.

Група Е

ONE Call – КММ

MFC Alterra – Binotel

Агросем – Веселые Ребята

Найбільш непередбачувана група у відборі. Чому? По-перше, в ній є одразу дві команди-новачки: Агросем і Веселые Ребята. Агросем, завдяки крутезній грі від Андрія Павелка у воротах своєї команди, програв лише 0:1 колективу Binotel, хоча моментів біля воріт суперника створив не дуже багато. Веселые Ребята, завдяки зв’язці Кондратюк-Коробка (2 голи і два асисти на двох) переграли чемпіона Срібного дивізіону минулого сеезону – One Call. В якому стані зараз КММ, сказати важко, адже цей колектив ми не бачили вже майже півроку, тому стан підопічних Костянтина Власенко для нас справжня загадка. MFC Alterra, за підсумками попереднього сезону (4-та позиція в Срібному дивізіоні), показала, що готова до великих звершень, але цьому колективу ще необхідно знайти стабільність: як в грі, так і в зборах на матчі. ONE Call, як нам здалося, грав без якоїсь іскри, яка була, наприклад, у нещодавній чемпіонській грі проти «прометеїв». До того ж, часто буває, що після завоювання золотих медалей, команда трішки пригальмовує. Суто на психологічному рівні. Binotel, у попередньому літньому сезоні зайняв другу позицію в лізі Alexx, то чому б не спробувати зробити щось подібне і в цьому сезоні. Чекаємо другого туру, аби трішки краще розібратися, хто є хто.

Група 1

Playtika – Brooklyn

Никос – UTR

Нікос знищив Brooklyn у першому турі з рахунком 6:1. Цікаво, це був абсолютно закономірний результат, чи «нью-йоркці» просто не готові до нового сезону? У них буде відмінна можливість реабілітуватися за поразку у грі з Playtika, яка хоча і програла UTR з рахунком 3:4, але була в кроці від неймовірного камбеку, адже поступалася після першого тайму з рахунком 0:4. Якщо Олексюк і компанія зіграє так, як у другому таймі першого туру проти колективу Brooklyn, впевнені три залікових бали у них в кишені. UTR – Нікос – 100%, гра за першу позицію в групі.

Група 2

Матадор Русанівка – Young Boys

Хурма – Full House United

Якщо писати щось про цю групу, то потрібно скористатися вмінням імпровізації. Матадор Русанівка і Full House United перший тру пропускали, тому, звичайно, говорити, як ці команди можуть зіграти проти своїх опонентів, вкрай важко.

Хурма, наприклад, завдяки хет-трику Воронкова, здобула впевнену перемогу над Young Boys, але цей колектив не виглядав якось безнадійно. Якщо поліпшити ситуацію з грою у захисті, то цілком можна розраховувати на позитивний результат відбору. Знову ж таки, ми ще на бачили Матадор Русанівка і Full House United у справі…

Група 3

Євротехнобуд – Joker

Файнобуд – Легіон

Легіон, який побудований виключно з молодих і, як наслідок, доволі швидких гравців, неприємно здивував розгромною поразкою від Євротехнобуду, колективу, який є наразі, чи не найбільш віковим у турнірі. Майбутній суперник «будівельників» Joker, отримав вісім «сухих» голів від Файнобуду, тому, мабуть, налаштований реабілітуватися. Інше питання, чи вдасться це хлопцям зробити? Файнобуд, в свою чергу, який зараз складається з двох команд – Уличной Еды і, власне кажучи, Файнобуду, з таким складом повинен не те щоб вигравати відбір, а ставати чемпіоном ліги Urban!

Група 4

Getman Kyiv – ФК Тєлєга

RWS Bank – Avatar

Чи розіб’ють «гетьмани» «тєлєгу»? От у чому полягає питання. Підопічні Андрія Нікітіна продемонстрували дуже непогану гру проти «аватарів», але проблеми біля власних воріт коштували їм, бодай нічийного результату. «Гетьмани», хоча і програли «банкірам» 1:5, все одно є вищою за класом командою, ніж Тєлєга, тому ставимо на перемогу підопічних Ігоря Криворучко.

RWS Bank – Avatar – битва команд, які виграли свої перші матчі в сезоні. Більше того, ми з нетерпінням очікуємо очного протистояння між головними бомбардирами цього квартету, Миколою Кішманом та Ігорем Поліщуком, які в першому турі синхронно оформили хет-трик!

Група 5

ФК Сокіл – Royal Credit

Ну що, «соколята», будемо підійматися до гори? Після максимально провального минулого сезону (останнє місце в останньому за класі дивізіоні), сподіваємось, хлопці зробили відповідні висновки і тепер така сумна ситуація вже не повториться.  Royal Credit, нагадаємо, програв у першому турі з рахунком 1:6, не впоравшись з шаленим дуетом Макарчук – Косенко з Eclipse, які на двох забили 4 голи і зробили 4 асисти.

Група 6

UpTech Team – MFC Flex

MFC Flex цілком міг брати шість очок у протистоянні з Assistant Group, але після голу Василенко на 4-й хвилині матчу, команда розслабилася і отримала 3 у відповідь. Що стосується їх майбутнього суперника, UpTech Team, то цей колектив ну дуже подобається організаторам в контексті серйозного підходу до справу, але у двох останніх сезонах команда посідала 9 та 11, позицію, відповідно.

Пресс-служба SFCK