Збірні першого туру SFCK, Прийшов час оголосити найкращих!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

18.06.2020

Збірні першого туру SFCK

18.06.2020

Збірні першого туру SFCK

Суперліга

Голкіпер: Сергій Панченко, Aurora Team

Програти 0:4 і стати кращим голкіпером туру?! Цілком реально, запевняємо вас. Сергій провів суперсильний матч за Аврору, в якому пропустив 4 голи. З іншого боку, якби не феєрична гра Панченка, для Аврори все могло скластися набагато гірше.

Максим Чеберяк, SkyUp

По-перше, нагадаємо, що саме Чеберяк став автором символічного першого голу у новому сезоні SFCK, коли розхитав гравця Aurora Team, після чого відправивши м’яч у ворота. Взагалі ось таким чином, як і у випадку з першим голом, Чеберяк грав увесь матч. Він постійно загострював, постійно тримав у напрузі захист суперника, оформивши у звітному матчі дубль (4:0).

Михайло Коваленко, Бізнес Оіл Груп

Коваленко – однозначно man of the match в протистоянні з «феніксами» - два голи + асист. Враховуючи той факт, що саме Михайло забив «гол в роздягальню» наприкінці першого тайму за рахунку 2:4. А потім, саме Коваленко впевнено реалізував десятиметровий удар і, таким чином, приніс перемогу своїй команді.

Юрій Ананченко, Phenix

До геройств Ананченка у складі «феніксів» ми вже давно звикли. Він – один з найважливіших ударних елементів у складі цієї команди. У грі проти Бізнес Оіл Груп саме від нього відходила основна загроза воротам Пархоменка, якому він, до речі, забив два голи.

Андрій Ардашніков, SkyUp

Андрій повернувся у Київ після майже дворічного перебування у рівненському Кардиналі. Гра в Екстралізі точно не пройшла дарма, адже у нашій Суперлізі Ардашніков є дійсно одним з найбільш яскравих та майстерних гравців. Він оформив гол+пас в матчі з Авророю, разом з Чеберяком розібравши захист суперника.

Група А

Голкіпер: Іван Колесник, Нікофлекс

Ваня, як для першого туру, виглядав, мабуть, найбільш впевнено серед усіх голкіперів звітного туру. Гру проти Bilink він провів зовсім не ідеально, але відбив величезну кількість ударів, дозволивши Нікофлексу протримати інтригу до кінця (2:3).

Олег Крук, FC Bilink

Як для дебютного матчу суперник у FC Bilink був дуже непростий – амбітний і дисциплінований Нікофлекс. Тим важливіше було мати в команді лідера – людину, яка буде вести за собою. На нашу думку, Крук виявився саме таким гравцем. Більше того, його гол і результативна передача дозволили команді здобути перемогу з рахунком 3:2.

Дмитро Килєвой, Три Медведя

Ми вже писали в нашому огляді, що Дмитро був головно ударною силою своєю команди. Можна сказати, «головний ведмідь», який взяв на себе функції вожака колективу. Йому, в цілому, вдалося зробити це непогано, враховуючи два забитих голи, але належної підтримки від партнерів він не отримав.

Євген Шусть, Intercity

Найголовнішим здобутком Євгена у попередньому турі, звичайно, був переможний гол у ворота «Ведмедів». Більше того, враховуючи неймовірну спеку, яка трималась в той день, він пробіг майже все поле наприкінці матчу (незрозуміло, звідки він відкрив третє дихання) і холоднокровно реалізував свій момент.

Віктор Теплий, FC Bilink

Віктор – є одним із найдосвідченіших гравців у складі своєї команди, а також людиною, як нам здається, яка шалено любить гру і завжди ставить перед собою лише максимальні цілі. Можливо, саме ці риси характеру і допомогли йому у важливий для команди момент, знайти потрібний час, аби обігратися в стінку с партнером, а потім реалізувати вихід сам на сам, забивши фактично переможний гол для своєї команди.

Група D

Голкіпер: Денис Ковтун, Террикон

Як білка в колесі – це, якщо коротко характеризувати гру кіпера Террикону в матчі проти «журналістів». Постійно у грі, постійно в контакті з партнерами. Більше того, Денис ще встиг оформити результативну передачу і, не дивлячись на 6 пропущених голів, він ще добрий десяток разів рятував команду від пропущених голів.

Олександр Ус, Developex

Ус – гравець, без якого важко уявити сучасний Developex. Він, по-перше, завжди може знайти правильну пораду для партнерів, по-друге, дійсно є найдосвідченішим гравцем команди, а також, у підсумку, сильним гравцем. Власне кажучи, гол+пас у матчі проти АМФК (5:0) – яскраве підтвердження всіх вище написаних слів.

Ігор Кірічок, Террикон

Ну просто Божила! Кірічок вкотре довів, що навіть після важких травм можна 1) швидко повернутися на звичний ігровий рівень 2) стати ще сильнішим. Враховуючи той факт, що в грі проти «журналістів» у Террикону не було замін, Ігор взяв усю брудну роботу на себе, оформивши покер, та оформивши дві результативні передачі (9:6).

Михайло Назаренко, NewsOne

Михайло завжди демонстрував на полі фантастичну самовіддачу. До цього його спонукає, в тому числі, капітанська пов’язка на руці. Тому не дивно, що саме він у грі проти Террикону, яка закінчилася поразкою «журналістів» з рахунком 6:9, забив найбільше у складі свого колективу, оформивши хет-трик!

Максим Ріпа, БМК

Легенда – є легенда. Максим вкотре підтвердив, що його присутність потрібна не тільки на позиції тренера, а й безпосередньо в грі. В протистоянні з Хунтою він фактично зробив гру своєї команди, забивши два м’ячі, та оформивши результативну передачу (3:3).

Група Е

Голкіпер: Андрій Павелко, Агросем

Ні, це не президент УАФ захищав ворота «аграріїв» у минулому турі, але зіграв він так, наче за його лінію воріт знаходився кубок Ліги Чемпіонів, який необхідно було оберігати від обстрілів суперника. У підсумку, Bilink лише раз зміг забити у ворота Павелка, якого можна вважати справжнім героєм Агросему.

Олександр Кондратюк – Максим Коробка, Веселые ребята

Ми вважаємо себе турніром аматорським, тому легко може варіювати і змінювати формат збірної кращих гравців туру. Саме тому, ми вирішили позначити Кондратюка і Коробку, як одне ціле. Хлопці дійсно продемонстрували максимальне порозуміння на полі, синхронно оформивши результативні передачі один на одного, а також записали на свій рахунок по одному голу (2:1).

Віталій Кіндерес, One Call

Брав гру на себе, відбирав, створював моменти біля воріт суперника, і навіть забив один гол для своєї команди у грі проти колективу Веселые Ребята. Інше питання, що партнери, мабуть, не змогли, як слід підтримати Кіндереса,тому гру була програна (1:2).

Антон Корзун, Binotel

Автор переможного голу у ворота Агросему і, як нам здається, один з найактивніших гравців Binotel у звітному матчі. Корзун відмінно виглядав біля чужих воріт, і до того ж, не забував відпрацьовувати у захисті на власній половині поля.

 

Збірна відбору Urban | Challenge

Голкіпер: Андрій Кравець, Файно УЕ Буд

Відстояв на нуль, відбивши декілька дуже небезпечних ударів своїх опонентів. Більше того, Андрій, як для першого матчу сезону виглядав дуже впевнено, керував досвідченими гравцями своєї команди та й взагалі претензій до кіпера цього колективу у матчі з Joker (8:0) не має жодних.

Максим Воронков, Хурма

Хурма розцвіла одразу у першому турі, не залишивши шансів Young Boys. Хтозна, як складалася б ситуація у звітному матчі, якби на гру, наприклад, не приїхав Воронков. Максим, який завжди був головною ударною силою Хурми, відзначився трьома голами,  забезпечивши перемоги своєї команди з рахунком 7:3.

Ігор Поліщук, RWS Bank

Цю електричку просто неможливо було зупинити. «Гетьмани» Ігоря Криворучко відчули це на собі, адже Ігор буквально змітав все на своєму шляху, не забувши оформити хет-трик, який приніс його команді впевнену перемогу 5:1.

Микола Кішман, Avatar

Перемоги «Аватарів» поки не є чимось регулярним, але під керівництвом Максима Ріпи команда суттєво додала. Микола Кішман – один з таких гравців, які постійно прогресують і демонструють це на футбольному полі. Тєлєгє Кішман відвантажив три голи, а його колектив знову переміг принципового суперника з рахунком 6:3.

Дмитро Косенко, Eclipse

Капітан є капітан. Дмитро – справжній молодчина, який провів просто крутезний матч проти Royal Credit. Його команда перемогла з рахунком 6:1, а сам Косенко оформив два голі і два асисти. Власне кажучи, як і Макарчук.

 Пресc-служба SFCK