Перший тур SFCK. Зеленський і Циганков в командах Street Football Challenge Kyiv, 19 матчів першого туру повністю виправдали особисто наші очікування., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

16.06.2020

Перший тур SFCK. Зеленський і Циганков в командах Street Football Challenge Kyiv

16.06.2020

Перший тур SFCK. Зеленський і Циганков в командах Street Football Challenge Kyiv

Розпочнемо, по традиції, з результативності. Було видно, що гравці скучили за улюбленою грою, тому іноді зовсім забували про захист власних воріт. Як наслідок, в 19 матчах туру було забито 58 голів у суботу і 67 у неділю (в цей день було зіграно на один матч більше). Загалом результативність туру склала 125 голів, тобто в середньому по 6,5 результативних ударів за матч.

Тепер далі – перший, скажімо так, символічний гол у новому сезоні забив гравець SkyUp – Максим Чеберяк, який просто відмінно розібрався зі своїм опонентом.

Розпочнемо нашу розповідь про тур матчами Суперліги:

SkyUp виявився очевидно сильнішим за колектив Aurora Team, забивши у його ворота чотири сухих м’ячі. По два голи на свій рахунок записали Чеберяк і Ардашніков, яким для цього знадобилося всього лише 21 хвилина. Більше того, колектив Дмитра Влоха лише чотири рази пробив у площину воріт суперника. Після Золотого дивізіону рівень Суперліги Аврора змогла оцінити миттєво.

На звання королів камбеку однозначно напрацювали гравці колективу БізнесОілГруп. Вже на 15-й хвилині матчу Phenix вигравав з рахунком 4:1 і здавалося, що на цьому у грі можна ставити крапку. Але вийшло навпаки. Мірошніков і Коваленко забили в роздягальну, потім, майже одразу, Лебідь рахунок зрівняв, а переможний м’яч був забитий за класикою жанру: на останніх хвилинах, та ще й з пенальті. Роль героя на себе приміряв Михайло Коваленко – 5:4 за нафтовиками!

1:02:02

У відборі групи А відбулися два матчі:

Три Медведя – Intercity – 2:3

FC Bilink – Нікофлекс – 3:2

Як бачите, було зафіксовано два абсолютно ідентичних рахунки, та й в цілому обидві гри були максимально напружені.

У складі команди Три Медведі був один справжній лев – Дмитро Кильовий, який став головною ударною силою свого колективу, відвантаживши «залізничникам» два голи. Але на кожного лева знайдеться свій жеребець, точніше Жеребцов. Саме Віталій, який у попередньому літньому сезоні став одним з найкращих гравців команди (8 голів і 9 аситів) розпочав камбек свого колективу, за рахунку 0:1. Потім команди ще обмінялися голами, а переможний для «залізничників» м’яч записав на свій рахунок Шусть, який героїчно наприкінці третьої десятихвилинки пробіг пів поля і реалізував вихід сам на сам.

Крута заруба вийшла і між командами FC Bilink і Нікофлекс. FC Bilink можемо залюбки привітати з вдалим дебютом у сезоні, адже суперник був непростий. Підопічні Олександра Уса продемонстрували абсолютно рівну гру, але фізично, як нам здається, їх не вистачило. Вирішальним, мабуть, в цій грі став гол Теплого, який обігравшись в стінку з партнером, забив третій гол для своєї команди. Але знову ж таки, згадаємо про характер Нікофлексу, який на останніх хвилинах гри, зусиллями Андрія Максюти один гол відіграв.

Перший матч відбору групи С подарував нам справжній футбольний трилер: FBS – Prometheus. Обидві команди завжди і всюди, у будь-якій лізі претендують лише на найвищі місця, тому й не дивно, що гра вийшла насиченою на події.

«Прометеї» мали всього лише одну заміну, що, звичайно, суттєво позначилося на якості гри команди. До того ж, не можна забувати про феномен Дмитра Стрельченка, який у цьому матчі поклав одразу чотири голи своїм опонентам. «Прометеї» відігралися за рахунку 0:2 і майже знайшли сили зрівняти рахунок, поступаючись 2:4, але переможний гол Сосницького, який скористався помилкою суперника при грі з п’ятим польовим, забивши у порожні ворота, розставив все по своїх місцях – 5:3 на користь FBS.

У відборі групи D, до речі, відбулися усі три матчі:

АМФК Vega – Developex – 0:5

Террикон – NewsOne – 9:6

АФК Хунта – БМК – 3:3

Як бачите, в середньому за гру в цій групі забивали по 8 голів (як виводити середнє значення), тому подальший розвиток подій в цьому відбірковому дивізіоні точно буде максимально цікавим. Developex не залишив шансів АМФК, а дует Ус – Зражевський записав на свій рахунок по одному голу і по одній результативній передачі. Відчувається. Що хлопці грають один з одним ще за часів школи і юнацтва. АМФК втричі менше здійснив ударів по воротах своїх опонентів, а капітан цього колективу, Коля Мацюк, після гри сказав наступне:

«Поганий збір команди АМФК, а також майстерність та клас команди Developex – це причини поразки. Дуже важко було з одною заміною протистояти Усу та компанії. Були моменти у нас, але не вдалося реалізувати бодай один шанс. І навпаки - безліч моментів суперника, які вдалося зупинити завдяки чудовій грі у воротах Олександра Цвілія. Впевнений, якби збір команди був кращий, якби на полі були присутні Сергій Ананко, Євген Кравцов, та Леонід Кофанов, рахунок міг би бути зовсім інший».

АМФК, звичайно, бажаємо успіхів, а Developex не будемо поспішати нахвалювати.

Террикон, який так само, як і Олексій Дурнєв, ніколи не був в стороні від сучасних трендів, завів собі акаунт в TicTok, регулярно викладаючи туди свої голи. А їх, до речі, у грі з «журналістами» було майже з десяток. Обидва колективи, що цікаво, не зібрали оптимальні склади: Террикон грав без замін, а «журналісти» мали в своєму активі одного запасного гравця. У складі NewsOne в основному забивав Назаренко (3), а його партнер по команді Поспелов зробив аж три результативні передачі. У Терриконі поза конкуренцією був Кірічок. Ігор одразу продемонстрував, хто в домі хазяїн, замахнувшись, можливо на боротьбу за звання кращого снайпера відбору – 4 голи і два асисти. По суті, саме така результативність і дозволила його команді здобути важку, але заслужену перемогу.

Хунта зіграла внічию з БМК. Хто ще не зрозумів, це екс-колектив БВС-ТОРГ. Гра була дууууже цікавою: Хунта двічі виходила вперед, а потім, за дві хвилини о фінальної сирени, Максим Ріпа і зовсім вивів БМК вперед. Здавалося, що сил і часу у Хунти вже не залишилося, але Олександр Пуха був іншої думки. Голкіпер Хунти підключився до атаки свого колективу, виконав передачу з кутового і забіг у штрафний майданчик. Потім отримав передачу від партнера і в один дотик забив у порожні ворота – 3:3.

Відбір групи Е поки не порадував нас високою результативністю, адже в двох матчах було забито всього 4 голи.  

Веселые Ребята – One Call – 2:1

BinotelАгросем – 1:0

Веселые Ребята стартували з перемоги, перегравши, на секундочку, чемпіона ліги Silver. Гра була дуже пристойною з точки зору якості, а переможний м’яч від Веселых Ребят вийшов просто чудовим. Три швидких передачі і замикання від досвідченного Максима Коробки на дальній стійці.

Рекомендуємо до перегляду:



Binotel взагалі забив лише один гол у ворота Агросема, який, як для дебютного протистояння, виглядав дуже і дуже пристойно. І це ще без Корбута і Шкафара, які добре відомі нашому турніру за виступами у колективі Hilti. Не допоміг, Агросему навіть Зеленський. Правда, не Володимир, а Богдан. Долю звітного протистояння вирішив один-єдиний гол від Корзуна, який у дебюті другого тайму буквально розстріляв голкіпера опонентів з лінії штрафного майданчика після відмінної передачі з правого флангу – 1:0!

У відборі до лігиUrban | Challenge в групі 1 також відбулися два матчі:

Нікос – Brooklyn – 6:1

UTR – Playtika – 4:3

Нікос почав свій шлях на нашому турнірі з впевненої перемоги 6:1. Brooklyn, відверто кажучи, трішки здивував. «Нью-Йоркці» провалили початок матчу, програючи вже на 9-й хвилині гри з рахунком 0:2. Гол Євгена Тарасенко начебто й поміг трішки оговтатися, але потім знову був провал. З 27-ї по 35-ту хвилини – 4 пропущених голи. Це фіаско. Нікос, в свою чергу, продемонстрував те, що ми і очікували від цієї команди – агресивний, націлений на ворота суперника футбол і, звичайно, відмінну реалізацію власних моментів.

UTR, який у звітному матчі дебютував у турнірі SFCK, буквально не помітив суперника у першому таймі, який закінчився просто-таки з непристойним рахунком 4:0. Потім колектив Богдана Олексюка, який буквально нещодавно грав у фіналі Кубку Престижу нашого передсезонного турніру, прийшов до тями (мабуть, у перерві була дуууууже чоловіча розмова) і навіть відіграв три голи. На героїчний камбек не вистачило сил і часу.

У групі 2 Хурма грала проти Young Boys, які виявилися не готовими до шаленого напору від команди Максима Коновала. Сам Макс участі у грі не брав, але його тезка, Воронков, зробив все, аби Хурма здобула три залікові бали.Воронков забив перший і останній голи своєї команди, а всього у звітному протистоянні він відзначився хет-триком. Також два м’ячі на свій рахунок записав Віталій Кужелюк. Цікаво, що «юні хлопці» за кількість ударів навіть суттєво переважили своїх опонентів (на 7 більше), але у підсумку поступилися з рахунком 3:7.

Файнобуд у групі 3 побудував непробивну стіну біля власних воріт, забивши 8 сухих голів у ворота колективу Joker, якому не допомогла навіть наявність у складі Циганкова. Правда не Віктора, а Руслана, але цей гравець провів дійсно дуже сильний матч. Сидоренко, Літот, Пушкарьов синхронно відзначилися дублями, а ветерани команди й футболу в цілому J Манян і Россильний забили ще по голу – 8:0!

У другому матчі групи Легіон, який відомий своїм характером, нічого не зміг зробити роти інших «будівельників»  Євротехнобуду. Справжнім злим генієм для легіонерів став Андрій Некрасов, який оформив хет-трик. Та й сил будо більше саме у гравців Євротехнообуду, які наприкінці гри добили Легіон – 8:2. Більше того, я хотів би додати, що «будівельники», є, мабуть, однією з найбільш вікових команд турніру.

У групі 4 результати виглядають наступним чином:

RWS Bank – Getman Kyiv – 5:1

Avatar – ФК Тєлєга – 6:4

Результативний, як бачите, старт від команд групи 4. «Гетьмани», ну що знову сталося? Невже ви не знали, що реактивний Поліщук є одним з найнебезпечніших гравців суперника? В цілому, команда Ігоря Криворучко не виглядала безнадійно, але автор цього матеріалу, який, чесно кажучи, є палким фанатом цього колективу, знову вимушений писати цей текст засмученим. З іншого боку, респектуємо «банкірам», які порівняно з 90% матчів минулого сезону, цього разу виглядала дуже динамічно і збалансовано. Вітаємо з перемогою!

Тєлєга повторила результат матчу минулого сезону, коли хлопці також програли Аваарам з рахунком 4:6.  Якщо минулого разу саме гравці Тєлєги вигравали з рахунком 2:0 і 3:1, то зараз було з точністю до навпаки. Більше того, хлопцям вдалося відновити статус кво, але потім Аватари знову пішли у відрив. Окремі оплески для Миколи КІшмана. Король гри – три забитих м’ячі!

Група 5. Eclipse – Royal Credit – 6:1

Що ми очікували від звітного протистояння? По-перше, цікаво було подивитися на те, як виглядають «банкіри». В цілому, не дивлячись на розгромну поразку, команда перспективна. Але хлопці просто не знали про феномен Макарчука. У звітному матчі Віталій прийняв участь у 4 з 6 голів свого колективу – 2 голи і два асисти. Також відзначимо дубль капітана – Дмитра Косенко. Інше питання, що стабільності у Eclipse раніше не було. Чи зміниться ця тенденція у звітному сезоні?

Група 6. Assistant Group – MFC Flex – 3:2

MFC Flex реально міг перемогти. Команда багато атакувала, першою забила, коли вже на 4-й хвилині матчу відзначився Микита Василенко. Але потім був просто провальним період з 15-ї до 29-ї хвилини матчу, коли Ковальчук, Кантур і Кабиш по разу відзначилися у воротах MFC Flex. 

Таким був звітний тур, який, як відомо, завжди самий непростий. Чекаємо на продовження турніру у наступні вихідні і яскраві емоції для всіх учасників сезону.

Євген Кучін, спеціально для SFCK