Повернення Атаману, новий бомбардир Chillout Team та супербомбардир Гринчук!, Збірна кращих гравців 9-го туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

19.02.2020

Повернення Атаману, новий бомбардир Chillout Team та супербомбардир Гринчук!

19.02.2020

Повернення Атаману, новий бомбардир Chillout Team та супербомбардир Гринчук!

Суперліга | PARIMATCH

Голкіпер: Олександр Очеретяний, Golazo

Враховуючи той факт, що саме Сашко пропустив найменше серед усіх голкіперів в цьому турі, його місце в збірній кращих гравців туру виглядає досить логічно. Однак справа не тільки в кількості, а й в якості. Протягом усієї гри з Developex він жодного разу не дав можливості сумніватися у його здібностях, відбивши вісім ударів суперника в площину.

Юрій Гринчук, UMG

Повернення великого бомбардиру! Нарешті Гринчук забив стільки, скільки ми від нього очікували. Юра забивав м’ячі на будь-який смак, яких у грі проти «маркетологів» назбиралося аж чотири. Більше того, Юрій оформив ще дві гольові передачі, прийнявши участь таким чином у шести з десяти голів своєї команди (10:4).

Денис Кисель, Golazo

Свій другий матч поспіль Кисель проводить на найвищому рівні. Звичайно, такої ж результативності, як у матчі проти Терикону (3 голи) він не повторив, проте зробив два асисти і забив гол у ворота непоступливого Developex, що зробило його одним з найкорисніших гравців своєї команди в цьому сезоні (4:1).

Максим Кошовий, VPK Group

Другий тур поспіль, але абсолютно заслужено! Інше питання, що цього разу він забив набагато менше голів, ніж у матчі проти «маркетологів», але обидва його голи, а також відмінне порозуміння з іншим лідером своєї команди, Цибенко, дозволили VPK Group здобути третю перемогу поспіль – 4:3.

Владислав Поляков, Терикон

В усіх трьох матчах, в яких Поляков брав участь в цьому сезоні, Терикон постійно програвав. Але, порівняно з попередніми іграми, Владислав цього разу був дійсно найкращим у своїй команді. Про це, власне кажучи, говорить статистика: гол+пас, тобто участь у двох з трьох забитих голів своєї команди.

 

НІКОФЛЕКС | GOLD DIVISION

Голкіпер: Максим Каплунов,  «Prime»

Матч «Prime» - «Build Life», як на мене, один з найкращих в сезоні. Небезпечних нагод було не так і багато, але відчувалось наскільки сконцентровані колективи. Напруга була величезна і це відчувалось в кожному ігровому епізоді. В таких іграх помилка коштує перемоги. Капітан «Prime» здійснив кілька разів врятував від пропущених голів, але важливіше те, як він взаємодіяв з партнерами. Максим заряджав і давав впевненість партнерам. Каплунов один із тих стовпів, на яких і тримається команда

Артем Сергієнко,  «Футбол 1\2»

Якщо для «телевізійників» сезон складається не кращим чином, то особисто для Сергієнка він проходить досить вдало. Артем відзначався забитими голами в перших трьох турах, і взагалі виглядав достойно в кожному із матчей. В останньому турі кращий бомбардир «Футбол 1\2» відзначився хет-триком, збільшивши свій показник забитих до 8 м’ячів.

Євген Драговоз,   «Дизайн Фасад»

«Фасадівці» відіграли не кращий свій матч проти «барберів», але скористалися помилками супреника і перемогу здобули. Драговоз забив лише один гол та все ж був найактивнішим у складі колективу Олександра Поліщука. Побачили і його звичні слаломні проходи, і потужні дальні удари. Євген потихеньку вже настріляв 5 голів і 4 результативні передачі.

Олександр Ільченко,  «Авіаліга»

«Авіатори» познущались над, не готовими до матчу, «Justlictors». Між тим, щоб тримати м’яч і награвати комбінації чи забивати голи, колектив вибрав останнє. Ільченко сповна скористався своїми нагодами, і не тільки біля чужих воріт. Олександр відзначився автоголом, але потім виправився і записав на свій рахунок дубль та результативну передачу.

Ігор Лагойда,  «Prime»

Лагойда вкотре потрапляє до збірної туру. Не перестаю дивуватись витривалості та можливостям цього футболіста. На секундочку, йому 42 роки, а Ігор може дати фору набагато молодшим гравцям. Чудовий приклад того, як потрібно викладатися на полі. Запалу і енергії у Лагойди як у молодого голодного до перемог футболіста. В ворота «Build Life» Ігор забив один м’яч, що став для нього 5-м в сезоні.  

 

LEGEA |SILVER DIVISION

Гокліпер: Андрій Павелко, 112 Україна

Вдруге Андрій опиняється у збірній кращих гравців туру. Цього разу він прийняв дуже активну участь у, можливо, ключовій перемозі в сезоні над колективом Нікофлекс. Він класно грав на випередження, відбив 7 ударів, в площину, пропустив всього один гол, а головне, віддав ідеальну передачу на Александровського через все поле, коли той забив головою.

Михайло Сидорко, FC Alterra

Михайло забиває в четвертому матчі поспіль, в яких на його рахунку 7 голів і три асисти. Але гра проти колективу Playtika вийшла найбільш результативною для Сидорко в цьому сезоні. Михайло оформив дубль та віддав дві гольові передачі, зробивши 4 з 5 голів своєї команди.

Герман Красовський, One Call

Кар’єра Германа у команді One Call йде вгору з кожним наступним матчем. В першому матчі не відзначався, потім забив один гол, а у грі проти Secur він відзначився одразу трьома голами, які допомогли його команді здобути найбільше впевнену перемогу у звітному сезоні, а також здобути третю звитягу поспіль.

Анатолій Таран, Binotel

Здається, гра проти «бізнесменів» стала першою для Анатолія в цьому сезоні, але ж наскільки своєчасно і вдало він приєднався до своєї команди. У грі проти дуже непростого суперника він відзначився одразу трьома забитими голами, що дозволило його команді перемогти – 5:3.

Ілля Заславський, Prometheus

Однозначно кращий гравець матчу Prometheus – RWS Bank. З 5 голів своєї команди Ілля, як це часто буває, зробив одразу чотири. Він оформив хет-трик та відзначився гольовою передачею. Більше того, тепер на його рахунку 10 голів і 9 асистів у звітному сезоні.

 

Soccer Shop | Bronze Division

Голкіпер: Олександр Цвілій, АМФК VEGA

ТРЕТІЙ!!! Третій матч поспіль забиває голкіпер команди АМФК. Але окрім забитих голів він робить просто колосальну роботу у власних воротах, постійно підстраховуючи неідеальний захист АМФК та рятуючи команду ефектними сейвами. У грі минулого туру зіграв «на нуль».

Максим Яловой, Denon

Один з головних творців камбеку Denon, який відбувся у матчі проти Assistant Group. Програючи 0:3, команда Максима продовжила вірити у власні сили, а сам Яловой долучився до камбеку на 100%. Він забив два голи, зробив асист, але головне, що його удар на 33-й хвилині матчу виявився переможним.

Сергій Ананко, АМФК VEGA

Не дивуйтеся, що у збірній кращих гравців туру одразу два представники АМФК. Все логічно. Сергій, як граючий тренер, на власному досвіді продемонстрував, що таке майстерність. На рахунку Сергія два ідеальних асисти і гол в матчі проти Karcher, який його команда закінчила впевненою перемогою з рахунком 4:0.

Сергій Швець, Bianconeri

«Італійці» здобули таку довгоочікувану, таку вистраждану, але перемогу. Першу перемогу у звітному сезоні!  А Сергій Швець, який у трьох попередніх матчах у результативних діях помічений не був, зробив гол+пас всього за дів хвилини. На 18-й хвилині першого тайму він віддав результативний пас на Пінто, а потім забив «у роздягальню», що обумовило подальший розвиток гри і підсумкову перемогу з рахунком 3:0.

Дмитро Стрельченко, FBS

Людина, яка переломила хід дуже непростої гри проти News One. «Бізнесмени» програвали 0:1 після першого тайму, але в дебюті другого тайму Стрельченко буквально за хвилину змінив все. Спочатку він відзначився голом, а вже через 30 секунд зробив результативну передачу на партнера. У підсумку FBS переміг 3:2.

 

Prime |Urban Division

Голкіпер: Ігор Криворучко, FC Getman Kyiv

Повернення головного Атаману «гетьманів»! Ігор провів просто відмінну гру проти IntensFit, залишивши свої ворота на замку, та, безумовно, зробивши величезний внесок у перемогу своєї команди (2:0), яка дозволила їй піднятися на третю позицію в своєму дивізіоні.

Олексій Андрющенко, UpTech Team

UpTech Team і Андрющенко – автори однієї з головних сенсацій звітного туру. Олексій не відзначався результативними діями в двох останніх матчах, але у грі з ще більш грізним суперником він показав увесь свій потенціал. Дві результативні передачі та забитий гол – найкраще підтвердження наших слів. До того ж, «айтішники» переграли Ring Ukraine з рахунком 6:3.

 Артем Міцуля, Легіон

Не включити Артема у збірну кращих гравців – було б справжнім злочином. По-перше, сам він став найрезультативнішим гравцем матчу проти Svarog (9:5), оформивши дубль та зробивши результативну передачу на партнера. А по-друге, Міцуля відзначився вже у 5-му матчі поспіль, в кожному з яких він забивав по два голи!

Микола Сергєєв, SoftServe

Микола грає результативно кожен другий матч. І це не наша фантазія, а дані, які підтверджені статистикою. Цього разу у грі проти Brooklyn він відзначився асистом, але це було не головне. Він провів дуже сильний матч в усіх компонентах – відборі, загостренні, а також організації атак своєї команди. Тому все це разом буквально змусило нас включити Миколу у збірну кращих гравців туру.

Сергій Либа, Topiar

Знову цей хлопець розриває наш хіт-парад кращих гравців туру. Якщо ми не помиляємося, Сергій вже вдруге поспіль представляє Topiar в цій збірній, але не шукайте в цьому зради, адже все абсолютно заслужено. Його команда забила два голи, а Сергій відзначився результативною передачею та голом, тобто зробив максимальний внесок у чергову перемогу свого колективу. Л – логіка.

 


Challenge League

Голкіпер: Дмитро Якименко, ФК Saints

«Святі» здобули вкрай непросту перемогу в матчі з Директ, і хто знає, чи вдалося б їм це зробити, якби не феєрична гра у воротах від Якименко. Дмитро, на наш суб’єктивний погляд, провів найкращий матч в сезоні, відбивши більше десяти ударів у площину власних воріт.

В’ячеслав Сігетій, Avatar

«Аватари» перервали серію з трьох поразок поспіль, а Сегетій став головним героєм звітного протистояння. Зазначимо, що у трьох зіграних матчах до цього він забив лише один гол, а у грі проти КМА відзначився одразу тричі,  зробивши величезний внесок у перемогу своєї команди!

Дмитро Корнієнко, Chillout Team

Ми вже писали в огляді туру, що у матчі минулого туру головною зброєю у складі Chillout Team став не Соколенко, а саме Корнієнко. Дмитро зіграв максимально креативно, результативно і корисно. Головне, що у матчі проти Тєлєгі йому вдалося записати на свій рахунок три голи і результативну передачу.

Ігор Терещенко, Galyatasaray

Дивно, але гравець «турків», які програли у звітному турі Zeppelin, опинився у збірній кращих гравців туру. Причому, як нам здається, максимально заслужено. Терещенко оформив дубль всього за десять хвилин (з 4-ї по 14-ту хвилини), забивши перші голи в звітному сезоні. Ігор дійсно провів крутий матч, тому ми вирішили також включити його у збірну кращих гравців туру.

Данило Чвирук, КМА

Данило, який проводив лише четвертий матч за КМА в цьому сезоні, встиг зарекомендувати себе, як дуже корисного і результативного гравця. Цього разу він двічі відзначився у воротах «аватарів», а майже вся активність його колективу йшла саме через Чвирука. І хоча перемогти його команді не вдалося (5:8), але цей матч він точно може занести собі в актив.

 

Пресслужба SFCK