Фантастичний камбек Denon, перша перемога Футболів і сенсація від UpTech Team!, Огляд 9-го туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

18.02.2020

Фантастичний камбек Denon, перша перемога Футболів і сенсація від UpTech Team!

18.02.2020

Фантастичний камбек Denon, перша перемога Футболів і сенсація від UpTech Team!

Challengе League

Zeppelin – Galyatasaray – 4:2

Zeppelin зустрів величезний супротив від «турків», які після перемоги у попередньому турі, налаштовані були продовжити переможну серію. Особливо це стосується Ігоря Терещенко, який за 14 хвилин оформив дубль, і саме завдяки його зусиллям «турки» пішли на перерву за сприйнятливого рахунку – 2:1. Однак, граючи з однією заміною, гравці Galyatasaray почали поступово втомлюватися, чим і скористався Zeppelin. Спочатку Хорун реалізував пенальті, потім, вже через хвилину, забив Туманевич, а крапку у грі поставив Віхляєв – 4:2. Zeppelin залишається другим.

Директ – ФК Saints – 1:2

Запорукою вдалого матча, безумовно, є швидкі голи у ворота суперників. «Святі» керувалися саме цієї історією, то ж вже на третій хвилині матчу, завдяки голам Трухана і Чухрія, вигравали 2:0.  У подальшому команди демонстрували більш менш рівну гру, але от з реалізацією своїх нечисленних моментів не складалося. Директ зміг відіграти один гол лише на 38-й хвилині (Дзюбинський), але цього було недостатньо для позитивного результату. Директ програє 4-й матч поспіль.

Chillout Team – ФК Тєлєга – 8:2

Соколенко цього разу не став головним героєм своєї команди, яка продовжила переможну серію до семи матчів поспіль. Так, Данило забив два голи, але найрезультативнішим гравцем матчу цього разу став Дмитро Корнієнко, який записав на свій рахунок хет-трик і гольову передачу. Взагалі все було зрозуміло ще після першого тайму, який завершився з рахунком 5:0 на користь Chillout Team. Тєлєга почала забивати вже за рахунку 0:7. Chillout Team впевнено крокує до чемпіонства.

KMA – Avatar – 5:8

Avatar вміє дивувати. Причому в цей раз хлопці здивували зі знаком «+». Обидві команди видали просто-таки чумачєчу битву, в якій було забито одразу 13 голів. Звичайно, КМА підходив до цього матчу в статусі фавориту, адже в разі перемоги команда могла зберегти 4-ту позицію, а їх опоненти мали серію з трьох поразок поспіль. Ситий і Кішман вже на 8-й хвилині матчу відправили КМА в нокдаун двома забитими голами, але (!) в період з 14-ї по 17-ту хвилини, КМА забив тричі – 3:2! І хто знає, як би не забив на останніх секундах Сигетій, як було б далі… Тим не менш, перший тайм закінчився з рахунком 3:3… але потім «Аватари» буквально рознесли своїх опонентів. Сергій Кара оформив дубль у другому таймі, Кішман забив другий гол у грі, а також хет-трик оформив Сигетій. Як наслідок, КМА, хоча і відповів двома голами, поступився 5:8. Аватари, тим часом, опинилися вже на 4-й позиції.

ФК Сокіл – Quartesian – 1:2

У Сокола вже сьома гра без перемог, але цього разу, будемо відверті, команда дуже гідно протистояла одному з фаворитів свого дивізіону. Особливо це стосується Романа Мельнишина, у якого було колосальне бажання проявити себе з кращого боку, але сам він став автором автоголу вже у дебюті гри. Потім десятий бал за системою гол+пас заробив Рудницький, який забив 7-й гол в сезоні, а «соколята», знову ж таки, після передачі Мельнишина, змогли один гол відіграти (Гордійчук).  Quartesian – третій. «ФК Сокіл» - останній.

Soccer Shop | Bronze Division

FBS – News One – 3:2

News One, який напередодні гри з «бізнесменами» мав в своєму активі три перемоги поспіль, серед яких звитяга над «канонірами» (5:2), точно не вважався андердогом звітного протистояння. Більше того, саме «телевізійники» пішли на перерву у рангу лідерів, завдяки голу від Бутузова на останній хвилині першого тайму – 0:1. Однак ключовим епізодом у звітному протистоянні був епізод на початку другого тайму. Стрельченко, Сосницький і Артеменко забили три голи за 5 хвилин, перевернувши хід матчу. Гравці News One навіть не встигли оговтатися, а вже довелося відіграватися. Гол від ветерану нашого турніру, Шосталя, допоміг додати інтриги, але у підсумку перемогли саме «бізнесмени», які наздогнали «канонірів» і Eurobis в турнірній таблиці.

Karcher – АМФК Vega – 0:4

Тільки но ми похвалили Василя Джуса за його 2+2 в попередньому турі, як він не приїхав на наступний тур. Причому його відсутність, навіть не враховуючи наявності Дубушевського і Курочки, все ж таки, давалася взнаки. Однак головною причиною поразки Karcher, на наш погляд, була не слабка робота арбітрів, а феєрична гра тренера АМФК, Сергія Ананко. Сергій записав на свій рахунок гол і два асисти, що, власне кажучи, вирішило долю цього матчу. Звичайно, не забувайте про черговий гол від голкіпера АМФК, Цвілія. Сашко забиває вже третій тур поспіль, власне кажучи, як і його команда виграє третій матч поспіль.

LP-CRM – Eurobis – 1:4

Що відбувається з LP-CRM в цьому сезоні? Особисто ми просто не розуміємо. З чим пов’язані настільки слабкі результати максимально амбітного колективу. Поразку від Eurobis стала вже третьою поспіль. Причому назвати її незаслуженою, язик не повернеться. Eurobis здійснив вдвічі більше ударів, як в площину, так і в напрямку воріт, а головне, що фортуна була на боці саме цієї команди. Краще за все ці слова ілюструє автогол Сергія Слоня, який відбувся в середині першого тайму. Потім кураж піймав Іван Курчій, який забив спочатку другий, а потім і третій свій гол в сезоні. Наприкінці Eurobis забив і четвертий, а найцікавіше, що єдиний гол у складі LP-CRM на свій рахунок записав їх голкіпер, ветеран нашого турніру, Олександр Зайчук.

Bianconeri – Black Alfa – 3:0

В цій дуелі аутсайдерів вирішувалося, яка з команд перебуває у більшій кризі. Виявилося, що Black Alfa. Колектив Анатолія Педько програв п’ятий матч поспіль, в яких забив всього шість голів. Це найгірший результат в турнірі. Bianconeri виграли свій перший матч в сезоні, а величезна заслуга у перемозі цієї команди лежить саме на Сергії Швеці, який наприкінці першого тайму оформив асист і результативний удар.

Assistant Group – Denon – 3:4

Найепічніший камбек у цьому дивізіоні. Дивіться самі: до 23-ї хвилини звітної гри «асистенти вигравали 3:0, завдяки дублю Романа Ковальчука, а все йшло до того, що асистенти легко переграють своїх опонентів. Але потім, як грім серед ясного неба, Denon почав грати у футбол! Ще й як почав! Швидкі атаки, відмінні комбінації ,а головне майже 100%-ва реалізація власних моментів. Як наслідок, завдяки дублю і асисту від Ялового, а також двоз балів по системі гол+пас від Рибакова, Denon зробив неймовірний камбек і переграв своїх опонентів з рахунком 4:3! Браво! Denon набирає 10 балів і виходить на 7-му позицію.

 

Legea | Silver Division

Prometheus – RWS Bank – 5:1

RWS Bank – КММ – 0:5

Бідненькі «банкіри». Хлопці, яким необхідно було зіграти одразу два матчі поспіль, приїхали на першу гру всього лише з однієї заміною. А тут ще й «прометеї» виходили на матч з неймовірною спортивною злістю, адже два попередні матчі поспіль їм виграти не вдалося. Космічний за корисністю матч провів Залавський. Ілля оформив хет-трик і зробив асист всього лише за сім хвилин в період з 18-ї по 25 хвилини матчу, остаточно вбивши інтригу у цьому протистоянні. Це дозволило «прометеям» закінчити тур на першій позиції в турнірній таблиці.

У другому матчі проти кризового КММ (який в останніх чотирьох матчах виграв лише раз) в наявності у «банкірів» було аж дві заміни, але результат виявився майже ідентичним. Навіть трішечки гіршим. Ми трішки помилилися, коли сказали, що Гайден і Белозуб будуть головною ударною силою КММ. Михайло дійсно забив двічі, але також два голи на свій рахунок записав Сергій Тупальский. RWS Bank таким чином програв 4 останні матчі, опустившись на десяту позицію. КММ – сьомий, з теоретичними шансами на бронзу.

Binotel – Young Business Club – 5:3

Якби «бізнесмени» виграли цей матч, то займали б третю позицію в лізі. З прицілом на боротьбу за срібло. Однак команду продовжує лихоманити (перемога-поразка-перемога-поразка – кардіограма останніх чотирьох матчів). Якщо перший тайм, принаймні суто за статистикою, можна було б назвати рівним (хоча закінчився він з рахунком 2:1 на користь Binotel), то у другому таймі номінальні господарі виглядали набагато гостріше. Особливо хочеться відзначити Анатолія Тарана, який оформив в звітному матчі хет-трик, а також Володимира Мельника (1+1). Єдиний гол у складі «бізнесменів» в другому таймі забив Козапойк (Не враховуючи автогол того ж самого Мельника), хоча за кількістю моментів Binotel виглядав сильніше. Причому ця перемога все одно не дала можливості Binotel піднятися вище восьмого місця.

One Call – Secur – 5:0

В одні ворота!? Ми не розібралися питання це чи твердження, але One Call буквально розбив своїх опонентів, причому зробили це фактично дві людини. Андрій Мельник забив два голи і зробив два асисти, а Герман Красовський оформив хет-трик. Взагалі, будемо відверті, ми не очікували, що One Call виграє чотири матчі поспіль і буде займати третю позицію в лізі. Secur, в свою чергу, програв третій матч поспіль, займаючи передостанню сходинку в турнірній таблиці.

Нікофлекс – 112 Україна – 1:5

Після цієї поразки Нікофлекс точно випав з боротьби за чемпіонство. Ми попереджали, що проти Аліма потрібно грати максимально щільно, але він забив два у ворота Нікофлекса ще у перші 14 хвилин. Безумовно, зазначаємо, що між цими голами Левчуку вдалося один м’яч відіграти, але потім розпочалося справжнє фіаско. На початку заключної десятихвилинки Александровський забив крутезний гол головою, після передачі свого голкіпера, а потім був результативний удар Скробача і, на додачу, автогол від Сперкача. Нажаль, Нікофлекс знову пролітає повз фінальну боротьбу за медалі. Дуже шкода, адже команда максимально перспективна.

FC Alterra – Playtika – 6:1

FC Alterra здобула другу перемогу поспіль, причому знову забивши у ворота своїх опонентів 5 голів. Зазначимо, що «айтішники» приїхали на гру без своїх головних лідерів – Комісарука (6), Захаренко (5 асистів) і Цибенко (5 асистів). Це, власне кажучи, відобразилося на грі команди, адже на увесь матч хлопців не вистачило. Так, безумовно, перший тайм вийшов непоганим, адже завдяки голу Поповича, Playtika закінчила його внічию – 1:1. Але потім був справжній жах. Два голи і два асисти від Сидорко, 1+1 від Сиворакши і Яновський, який оформив хет-трик (8 голів в сезоні) перекреслили всі надії «айтішників» - 6:1.

 

PRIME | Urban Division

Brooklyn – Soft Serve – 2:2

Якщо ви хочете побачити гру рівних команд, то рекомендуємо передивитися запис звітного матчу. Звичайно, справедливо буде зазначити, що саме «нью-йоркці» створили більше моментів біля воріт суперника, але реалізація була максимально рівною, що, власне кажучи, відображає результат на табло. Обидві команди по черзі опинялися у ролі наздоганяючих, але перемогти жодному з колективів не вдалося. Як ми і прогнозували, відзначилися головні бомбардири команд: Штанько забив 7-й гол в сезоні, а Рибальченко – восьмий. Головне, що після звітного протистояння у обох команд по 11 очок.

Svarog – Легіон – 5:9

Невже? Ти ба? Як так? Ці питання ми адресуємо «легіонерам», які, здається вперше, виграли в цьому сезоне не з різницею в один гол. Матч вийшов максимально видовищним. «Легіонери» досить швидко забили два голи, але Svarog буквально за три хвилини (Смирнов і Кінгслі) відновили рівновагу на табло. Гра нагадувала гойдалки, а команди грали майже без центру поля. Однак краща реалізація своїх моментів допомогла «легіонерам» зробити вагомий внесок у перемогу ще в першому таймі, коли Науменко, Таран і Міцуля зробили рахунок 5:2. У другому таймі Svarog запам’ятався просто-таки феноменальними діями Кінгслі Кінга, який оформив покер. У двох матчах він забив фантастичні шість голів. «Легіонери» таким чином здобули другу перемогу поспіль, але поки що закріпилися на восьмій позиції.

IntensFit – GetmanKyiv – 0:2

Як тільки ми починаємо критикувати команді Ігоря Криворучко, як вона починає вигравати. Доведено фактами. IntensFit, нажаль, вже сьомий матч поспіль не може виграти в цьому сезоні, але, будемо відверті, в звітному матчі суперник дійсно заслужив на перемогу. «Гетьмани» били по воротах «спортсменів» вдвічі більше, але от з реалізацією були великі проблеми. І добре, що суперник цього разу пробачив, але у грі з більш серйозними опонентами (при всій повазі до «спортсменів» в лізі є сильніші команди) це можна вартувати втрачених очок. А так Войтюк і Амплєєв забили по голу в кожному з таймів, забезпечивши своїй команді перемогу і повернення на третє місце в чемпіонаті. Але «гетьмани» зіграли більше за всіх – 9 матчів.

UpTech Team – Ring Ukraine – 6:3

Воу-воу-воу! Полегше!!! Максимально нестабільний UpTech Team переграв команду, яка до цього виграла 4 матчі поспіль. Причому переграв максимально заслужено. Навіть не дивлячись на той факт, що Гавриленко вивів Ring Ukraine вперед на першій хвилині матчу, «айтішники» швидко прийшли до тями, буквально розірвавши своїх опонентів у першому таймі. Андрющенко забив гол і оформив два асисти, ставши, мабуть, головним героєм своєї команди. Перший тайм закінчився з рахунком 4:1 на користь UpTech Team. В другому таймі команди обмінялися двома забитими голами, але перемога була за «айтішниками». Відзначимо крутий трансфер цієї команди – Мішель Савастру, який проводячи другий матч за команду, оформив дубль.

DHL – Topiar – 0:2

Як ми і зазначали в анонсі, «логісти» дійсно дали бій своїм опонентам, адже DHL не хотів переривати серію з двох перемог поспіль. Майбутній чемпіон, а ми готові поставити на це будь-яку суму грошей, Topiar, цього разу, можливо, зіграв не так яскраво, як у попередніх матчах, але головне, що команді вдалося досягти позитивного результату. Вже другий матч поспіль головною скрипкою в цьому оркестрі став Сергій Либа, на рахунку якого гол і результативна передача. Після цієї перемоги Topiar випереджає Хунту на 5 очок, правда у суперника один матч в запасі.

 

Нікофлекс | Gold League

«Prime» - «Build Life»,  3:1

19 забитих голів в останніх 4 матчах – «Prime» в прекрасній формі і це стосується не тільки результативності. Команда стабільно демонструє потужну збалансовану гру, без різких змін ігрової амплітуди. Матч з «Build Life» видався складним. Колектив Євгена Задорожного, безперечно, достойний компліментів, виданих Максимом Каплуновим після фінального свистка. «Build Life» відіграли досить непогано в захисті, продемонстрували доволі швидкий темп в атаці і, навіть, забили першими, але цього було недостатньо. «Prime» все одно був кращим. Підопічні Струка вчасно активізувались і за 8 хвилин, що залишались до фінального свистка, перевернули гру. Реалізація в «Prime» була на дуже високому рівні. Команда витиснула максимум зі своїх нагод. Це і є показник класу.

«Авіаліга» - «Justlictors»,  10:2

«Юристи» приїхали на матч в 5-х. Єдине питання було, скільки зможе забити «Авіаліга»? Хлопці взялися за справу з великим ентузіазмом і суперника не шкодували. Більше ігрового часу отримали запасні гравці, та у них бажання забивати було ще більше. Шуляк відзначився дублем та результативною передачею. В Ільченка майже такий самий результат, лише з поправкою на гол у власні ворота. Лише на останній хвилині «Justlictors» забили м’яч самотужки – відзначився Сидоренко.

«Футбол 1\2» - «БВС-ТОРГ»,  6:3

Нарешті «футболи» здобули першу перемогу. В цьому матчів у «телевізійників» було все в повному порядку – збір, самовіддача (з нею і раніше проблем не виникало), реалізація, змістовність гри. Артем Сергієнко, безперечно, був кращим. Кращий бомбардир «Футбол 1\2» відзначився хет-триком. Микола Середич віддав шикарну результативну передачу поміж ніг супернику. Олександр Сіленко додав в свій актив ще один чудовий гол, обігравши чи не всю команду суперника по дорозі до воріт. Пропустили «футболи» тричі, та це вже було на останніх хвилинах, коли «БВС-ТОРГ» почали розігрувати 5-го польового. Але кого це хвилює, коли команда має перевагу в шість м’ячів.

«Дизайн Фасад» - «Central Yard»,  4:2

Скільки ж уже голів в цьому сезоні «барбери» привезли самі собі!? Команда катастрофічно грає в захисті. «Central Yard» точно одні із лідерів по обрізкам. Кожен із 4-х пропущених м’ячів, в цьому матчі, був наслідком помилки когось із гравців. Спочатку Васильєв вийшов з воріт і віддав м’яч просто в ногу Заверюхі, який відкрив рахунок. Потім були дві обрізки від Цисара. А четвертий гол забитий був внаслідок помилки Бессонова. І це все за якісь 9 хвилин першого тайму. Перед самим свистком на перерву Бессонов відіграв один м’яч, а на 24-й хвилині Ільящук забив другий. І часу, і нагод було вдосталь, щоб рахунок зрівняти. Все той же Ільящук міг забивати, але не влучив в ворота. Кононенко мав супер шанс та не влучив по м’ячу. «Барбери» продовжують свою невдалу серію, зазнавши четвертої поразки поспіль, а «Дизайн Фасад», завдяки перемозі, виходить на чисте друге місце в таблиці. 

 

Parimatch |СУПЕРЛІГА

Developex – Golazo – 1:5

В анонсі ми зазначали, що «голеодори» все ж таки набагато досвідченіший колектив, як мінімум, в контексті виступів у Суперлізі. Тим не менш, не дивлячись на інформацію про хворобу капітана цієї команди, Русіна, Олександр був присутній на грі. Більше того, він відзначився двома забитими голами, що принесли величезну користь для його колективу. Але головним героєм матчу став Денис Кисель, який другий тур поспіль забезпечує для своєї команди три очки. У грі з Териконом він відзначився тричі, а у звітній грі записав на свій рахунок два асисти і гол. Єдиною світлою плямою у грі Developex був Митник, який і гол забив, і ідуже намагався змінити гру своєї команди у позитивну сторону. Тим не менш, «голеодори» перемогли і, зовсім непомітно, піднялися на четверту позицію.

Genius Marketing – UMG – 4:10

Як ми і прогнозували, команди продемонстрували максимально відкриту гру, а голів було аж 14. Інше питання, що «маркетологи» знову приїхали всього лише з однією заміною, що суттєво вдарило по шансам цього колективу на позитивний результат. Тим паче, що ми вже неодноразово зазначали, що UMG відмінно проводить перший тайм, а цей матч виключенням не став. Єдиною відмінністю було те, що і другу половину гри підопічні Сергія Мельниченко провели на відмінно! Сам Сергій відзначився двома голами, але більше за всіх, як завжди, забив Гринчук. Юрій оформив покер та додав до нього ще й дві гольові передачі, фактично самотужки перегравши команду суперника.

Терикон – VPK Group – 3:4

VPK Group, який ми з самого початку вважали претендентом на боротьбу за медалі, дуже довго запрягав, а потім, коли час вже минув, виграв три матчі поспіль. Теоретичні шанси на бронзу ще залишаються. Але зробити це буде вкрай непросто. У звітній грі проти Терикону, який випереджав команду Колеснікова-Святокума на три очки, на авансцену знову вийшли ті ж самі гравці, що і раніше – Кошевий і Цебенко. Максим оформив дубль, а Сергій, як це часто буває, записав на свій рахунок два асисти. Заіка з Терикону, який в попередньому турі відзначився хет-триком, цього разу запам’ятався одним асистом та жовтою карткою. Але, мабуть, головною подією гри став автогол від капітана Терикона, Ігоря Киричка, після чого рахунок став 2:4, а часу, щоб відігратися було обмаль.

 

Пресслужба SFCK