Нікофлекс чи 112 Україна? FBS чи News One? Терикон чи VPK Group? , Анонс 9-го туру SFCK., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

14.02.2020

Нікофлекс чи 112 Україна? FBS чи News One? Терикон чи VPK Group?

14.02.2020

Нікофлекс чи 112 Україна? FBS чи News One? Терикон чи VPK Group?

 Challenge League

Zeppelin – Galyatasaray

Chillout Team – Тєлєга ФК

Директ – FC Saints

KMA Avatar

ФК Сокіл – Quartesian

Чим ближче до завершення чемпіонату, тим менше команд, які залишаються у гонці за медалі. Зараз у звітному дивізіоні таких команд, на наш погляд, залишається шість - Chillout Team, Zeppelin, Quartesian, КМА, MFC Flex та, можливо, Файнобуд.

Лідер дивізіону, Chillout Team, зустрічається з Тєлєгою і, враховуючи той факт, що їх опоненти посідають лише 9 позицію та програли чотири останні матчі, проблем виникнути не повинно. Тим паче, не забувайте, що Соколенко з Chillout Team забив вже 14 голів.

У Zeppelin завдання більш складне, адже Galyatasaray максимально непередбачуваний колектив, який грає, що називається, від настрою. В минулому турі хлопці забили рекордні для себе сім голів у ворота Директа, вигравши 7:3. Однак ми думаємо, що Лебідь і Покушаєнко, які синхронно забили по 5 голів, зможуть вирішити це питання.

Quartesian, в свою чергу, зустрінеться з останньою командою ліги – ФК Сокіл, яка поки не виграла жодного матчу. Поки, враховуючи останні ігри, ми не бачимо за рахунок чого ситуація може змінитися. Тим паче, що фактично один Рудницький, який в цьому сезоні забив 6 голів і зробив 3 асисти, зробив майже стільки ж результативних дій, як увесь Сокіл в цьому сезоні.

KMA, який приємно дивує нас в цьому сезоні, може продовжити програшну серію Аватарів, які на даний момент програли три матчі поспіль.

Директ пропустив найбільше серед усіх команд ліги, 28 голів, а це сигнал для найкращого бомбардиру «святих», 33-річного Юрія Бритвіна, який наразі є кращим бомбардиром своєї команди – 5 голів і 5 асистів.

 

PRIME |Urban Division

Brooklyn – SoftServe

Svarog – Легіон

IntensFit – FC Getman Kyiv

DHL – Topiar

UpTech Team – Ring Ukraine

Ми дуже сумніваємося, що хтось зможе відібрати чемпіонство у Topiar. Пояснюємо: команда на два очки випереджає основних конкурентів, і вже зіграла з усіма командами першої шістки, вигравши 5 з 6 матчів. У Хунти і РСК Флагман ще очна зустріч між собою, а Флагману грати з «гетьманами» і  Ring Ukraine, який набрав крейсерський хід.

Ring Ukraine, власне кажучи, зіграє проти UpTech Team, який виграв всього один матч в сезоні, але нам здається, що цій команді просто тотально не щастить. Але опонент дуже серйозний. Зараз, на нашу думку, Ring Ukraine демонструє дуже сильну гру, а головним підтвердження цієї тези є їх статистика – 4 перемоги поспіль.

Тим не менш, ми не рекомендуємо розслаблятися і зірковому Topiar, який, за нашою інформацією, хотів бачити у себе в складі легендарного Грінчука з UMG. В суперниках DHL, який, здається, вперше за час участі в нашому турнірі, вперше здобув дві перемоги поспіль. В Минулому турі Станіслав Кронглевський записав на свій рахунок дубль і два асисти. Topiar точно буде непросто, але перемога відкриє шлях до чемпіонства.

«Гетьманам» потрібно вже закінчувати сумну серію з трьох матчів без перемог (нічия і дві поразки), яка, цілком можливо, буде коштувати команді Ігоря Криворучко дуже дорого. А саме програної боротьби за медалі. Єдиним позитивним моментом є ще гірша форма їх опонентів, адже IntensFit програв вже 5 матчів поспіль.

Svarog – Легіон. Запам’ятайте, це буде один з найцікавіших матчів туру. Пояснюємо: хоча команди й не ведуть боротьбу за медалі, але у кожному матчі вони б’ються до останнього. Легіон взагалі з 5 програних матчів, чотири рази поступився з мінімальною різницею у рахунку. Приємно, що обидві команди в попередньому турі синхронно виграли, тому, напевно, будуть перебувати у гарному психологічному стані.

Brooklyn, агов! Там на носі вже були ваші медалі за цей сезон, але зараз вони, схоже, вже недосяжні. Три матчі без перемог відкинули команду Олексія Штанька на сьоме місце. Звичайно, шанси ще є, але для цього бажано обіграти SoftServe, який прямо зараз має 10 залікових балів, але зіграв на один матч більше. «Айтішники», до речі, так само програли два матчі поспіль, але грали хлопці проти команд з першого та другого місця.

 

Soccer Shop | BRONZE

FBS – NEWS ONE

Karcher – АМФК Vega

LP-CRM – Eurobis

Bianconeri – Black Alfa

Assistant Group – Denon

 

Ви знаєте, в кожному матчі буде своя цікава історія. Коротко про головне:

  • Чи зможе АМФК продовжити свою вдалу серію до трьох перемог поспіль? Наша думка – буде максимально важко. Karcher виграв 3 з 4 останніх матчах, в яких Мірослав Курочка забив сім голів і зробив 4 асисти. Але у АМФК свій козир. Воротар – голеодор. Місцевий Рожеріо Сені у вигляді Олександра Цвілія, який не тільки «тащєр від Бога», але й забив у двох матчах поспіль.
  • -Bianconeri – Black Alfa. На двох вони виграли… 0 матчів, забили всього 18 голів в 10 матчах, програли на двох у десяти матчах. Дуель двох останніх команд. Що тут скажеш, хтось може опинитися на одноосібному останньому місці.
  • -Eurobis всьо? Eurobis припиняє боротьбу за чемпіонство? Ви ж розумієте, що ми таким чином провокуємо цю команду на досягнення позитивного результату після поразки від FBS (2:3). Але! Не розслаблятися. Так, статистика LP-CRM не вражає, адже цей колектив пропустив 18 голів в двох останніх матчах, але ніколи не пізно прийти до тями і дати бій фавориту.
  • FBS – NEWS ONE. Центральний матч туру і крапка. FBS прибив в минулому турі головного конкурента в боротьбі за чемпіонство (читай вище), завдяки дублю Сергія Фролова. NEWS ONE, в свою чергу, здобув третю перемогу поспіль, піднявся на четверте місце, а головне обіграв «канонірів», чого не вдавалося в цьому сезоні зробити нікому.
  • Assistant Group – Denon. Ставимо на декілька асистів від Ільдара Макаєва та тотал більше 7. «Асистенти» грають, як зебри – поразка-перемога-поразка-перемога-поразка. Команді, при всьому її потенціалі, не вистачає стабільності. Однак зазначимо, що в цьому сезоні вже 9 гравців цього колективу відзначилися голами, то ж Denon потрібно остерігатися амйже кожного кравця опонентів.

 

Legea | Silver Division

RWS Bank – КММ

Binotel – Young Business Club

Prometheus – RWS Bank

One Call – Secur

Нікофлекс – 112 Україна

FC Alterra – Playtika

На що подивитися і звернути уваги в цьому дивізіоні?

  • Звичайно, центральний матч туру – Нікофлекс – 112 Україна. Ми навіть не знаємо, чого очікувати від цієї гри, але однозначно впевнені, що тренер Ніко, Олександр Ус, зверне увагу своїх підопічних на тріо бомбардирів суперника – Скробача-Султана-Кузнецова, які на трьох забили 29 з 33 голів своєї команди. У обох команд по 13 очок – це ключова гра за медалі.
  • Зверніть уваги на одразу дві гри RWS Bank за один день. Більше того, ми дуже не заздримо команді Олега Войтенка, адже суперники дуже непрості. «Прометеї», які у двох останніх матчах набрали лише один бал (а до цього виграли 5 матчів поспіль), а потім додайте ще й КММ Костянтина Власенка з чумачечим дуетом Белозуб – Гайден, які на двох заробили 17 очок по системі гол+Пас.
  • Також зверніть увагу на кількість голів, які Дацко заб’є за Secur. В останніх 4 матчах Женя забив 11 голів. One Call, в свою чергу, набрав дуже непоганий хід, вигравши три матчі поспіль. Зазначимо, що кращий бомбардир цієї команди, Валентин Власюк, забивав у кожному матчі своєї команди.
  • Binotel, який в останній раз вигравав ще у першому турі, спробує завадити Young Business Club продовжити боротьбу за медалі. «Бізнесмени» зараз у непоганій ситуації: вони мають 12 очок, відстаючи від Нікофлексу і 112 Україна на один бал, АЛЕ! Ці команди зіграють у звітному турі між собою, а у підопічних Євгена Задорожнього ще є матч в запасі. Перемагай і дорога, як мінімум, до бронзи відкрита.
  • FC Alterra і Playtika – це команди, які грають самі і дають грати своїм опонентам. Тому очікуємо цікаве протистояння між колективами, які цей сезон, за великим рахунком, дограють без завдань. Дуже цікаво буде спостерігати за битвою двох кращих форвардів цих команд: Михайла Сидорка (7 голів) і Дмитра Комісарука (шість результативних ударів).

 

Ліга НІКОФЛЕКС | GOLD

«Prime» - «Build Life»

На нас чекає цікаве протистояння. У всякому випадку, такий висновок напрошується по останнім матчам команд. Обидва колективи мають по три перемоги поспіль. «Build Life» займає 6-ту сходинку і має всі шанси поборотись за медалі. Теоретично, і за чемпіонство, але це малоймовірно. Солоніна зараз набрав чудову форму і його вміння повинні стати ключем до  оборони «Prime». Колектив Максима Каплунова одноосібно очолює турнірну таблицю і до очного протистояння з «Pokupon.ua» краще б не втрачати бали. В трьох останніх матчах «Prime» 15 разів відзначались в воротах суперників. Атака команди зараз найпотужніша в лізі. Забиті голи ми точно побачимо.  

«Justlictors» - «Авіаліга»

Від «юристів» можна очікувати, чого завгодно. Команда пропускає шість від одного гравця, перемагає одного із лідерів, а потім грає внічию з останнім місцем ліги. Стабільність – це точно не про колектив Руслана Озадовського. «Авіатори» також зараз не в найкращій формі. Команда не перемагала в двох останніх матчах. Колектив Олександра Черниша явно переживає спад. «Авіаліга» втратила свою звичну динаміку, менше застосовує високий пресинг, а в атаці створювати небезпеку стало складніше. Як на мене, це матч, в якому будь-який результат можливий.

«Футбол 1\2» - «БВС-ТОРГ»

Підопічні Максима Ріпи потужно відіграли матч проти «Авіаліги». Схоже команда починає потроху виходити з кризи. Найкращим підтвердженням цьому стане перемога. В останнє «БВС-ТОРГ» вигравали свій матч, майже місць тому. «Футболи» знаходяться внизу турнірної таблиці. Та показувати свій характер команда вміє. В цьому переконались навіть «Pokupon.ua» тиждень назад. Колектив Максима Гіленка не має в своєму активі жодної перемоги. Та, як на мене, своєю самовіддачею команда  вже давно заслужила на це.

«Дизайн Фасад» - «Central Yard»

Безпрограшна серія «фасадівців» налічує 5 матчів – найкращий показник в лізі. В свою чергу, «барбери» проводять одну з найгірших серій – 3 поразки поспіль. Не дивлячись на ці результати, не думаю що «Дизайн Фасад» буде мати велику перевагу по грі. Із трьох здобутих перемог, колектив Олександра Поліщука лише одного разу виграв з різницею більше, ніж в один м’яч. Колектив же Івана Цисара достойно відіграв свій останній матч проти «Prime». Половину пропущених голів «барбери» привезли собі самі, а в атаці їм дуже не щастило. Як на мене, «Central Yard» має всі шанси перервати безпрограшну серію «фасадівців». 

 

Суперліга | Parimatch

Терикон – VPK Group

Developex Golazo

Genius Marketing UMG

Всього лише три матчі відбудуться у Суперлізі, причому 5 з 6 команд представляють місця з 6-го по 10-е.

Найвища позиція наразі у Терикона, який максимально вдало зіграв у попередньому матчі проти UMG, коли Дмитро Заїка, що проводив перший матч в сезоні, забив три і встиг відзначитися асистом. Зараз суперник, як нам здається, наразі сильніший. VPK Group влаштував справжню гольову розбірку в минулому турі, перегравши «маркетологів» 9:5. Головне, що Максим Кошовий забив тоді 4 і зробив 3 асисти. Намічається добряча заруба бомбардирів!

Developex може перервати свою серію з 5 матчів без перемог, якщо, звичайно, переграє «голеодорів». Нам поступила інформація, що лідер і капітан Golazo, Олександр Русін, наразі перебуває на лікарняному, то ж чи зможе він прийняти участь у грі – питання відкрите. Звичайно, було б непогано побачити у «голеодорів» Берсана і Киселя, які забили в цьому сезоні по чотири голи. Тільки Женя, щоправда, зробив це в одному матчі.  У «айтішників» навряд чи зіграє Зражевський, але всі інші лідери повинні бути у формі. Ця команда точно може здобути очки, але за досвідом «голеодори» виглядають сильніше.

Genius Marketing – UMG – головні розчарування Суперліги в цьому сезоні. Останнє та передостаннє місця, відповідно, нуль перемог на двох і 65 пропущених голів. Причому спостерігати за грою обох команд цікаво. Правда. Хлопці грають без захисту, створюють багато моментів. UMG взагалі, якби матч тривав 20 хвилин, міг би виграти вже три матчі. Сподіваємося, що вони продовжать грати так само натхненно і ми побачимо яскравий футбол у виконанні двох крутих команд, яким поки що не дуже щастить.

 

Пресслужба SFCK