Машина імені Кошевого, бомбардир Соколенко та Король Султан!, Збірна 8-го туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

13.02.2020

Машина імені Кошевого, бомбардир Соколенко та Король Султан!

13.02.2020

Машина імені Кошевого, бомбардир Соколенко та Король Султан!

Challenge League

Голкіпер: Євген Тичка, Сокіл

Вибір цього разу був непростим. Хтось, хто пропустив мало, банально не награв на звання кращого, а от Тичка, хоча і пропустив чотири, виглядав, на нашу думку, непогано. Тому, враховуючи величезну кількість сейвів та неймовірну самовіддачу, ми вирішили віддати місце у воротах саме Євгену.

Юнус Аскаров, Galyatasaray

Матч попереднього туру Юнус провів фактично результативніше, ніж чотири попередні гри загалом. Переоцінити його внесок у переможний результат «турків» неможливо, адже на його рахунку не просто три забиті голи і два асисти, а й реальний психологічний поштовх для своєї команди, яка змогла перервати серію з двох поразок поспіль.

Данило Соколенко, Chillout Team

Цікаво подивитися, наскільки конкурентною буде Chillout Team без Соколенко, який продовжує встановлювати бомбардирські рекорди. Данило відзначився п’ять разів у матчі з Аватарами, а його загальна кількість голів в сезоні тепер складає 14 результативних ударів. По 2,8 голи за одну гру. Фантастика!

Сергій Чайковський, Quartesian

Сергій фактично зробив гру своєї команди на початку другої половини матчу проти Тєлєгі. Спочатку він віддав ідеальну передачу на партнера, який реалізував вихід сам на сам, а потім, буквально через дві хвилини, здійснив сольний рейд лівим флангом, після якого ледь не розірвав сітку за спиною голкіпера опонентів.

Роман Кибальник, Файнобуд

Роман проводив всього лише другий матч за «будівельників», але цей матч виявився і для нього, і для команди неймовірно вдалим. По-перше, саме Кибальник зрівняв рахунок у звітному матчі, а по-друге, Роман зміг буквально заштовхати м’яч у ворота своїх опонентів на останніх хвилинах матчу та вирвати перемогу у «соколят» з рахунком 4:3.

 


Prime | Urban Division

Голкіпер: Артем Васильєв, DHL

«Логісти» поступово набирають шалений темп, здобувши вже другу перемогу поспіль. Одним з головних героїв матчу проти Brooklyn, безумовно, був Васильєв. Артем пропустив лише один гол, при цьому відбивши близько десяти ударів у площину власних воріт.

Мустафа Максуді, Ring Ukraine

Максуді провів найрезультативніший свій матч у цьому сезоні. Якщо раніше він забивав один, максимум два голи за гру, то цього разу у воротах «гетмьанів» він розписався одразу три рази. Більше того, саме його результативність дозволила його колективу здобути четверту перемогу поспіль, піднявшись на четверту сходинку в чемпіонаті.

Олександр Дітковський, Легіон

Молодчина! Олександр провів максимально вдало матч проти UpTech Team,  в якому він спочатку зрівняв рахунок у звітній грі, а потім максимально елегантно, максимально технічно, забив переможний гол для своєї команди п’ятою. Браво!

Олександр Бородань, Svarog

У попередніх п’яти зіграних матчах Сашко зробив всього один асист, зате у матчі проти IntensFit він став головним героєм своєї команди. Три голи і два асисти – «скромний» доробок Олександра у переможному матчі, в якому його команда забили 5 голів. Простіше кажучи, Бородань долучився до кожного результативного удару!

Сергій Либа, Topiar

Було б недоречно не включити у список кращих гравців туру футболіста, який став героєм центрального матчу дивізіону. Дійсно, Topiar грав проти РСК Флагман, який був і є найголовнішим переслідувачем цього колективу у турнірній таблиці. Либа, в свою чергу, проводив лише другий матч за цей клуб, але одразу довів, що він гравець максимально важливий. Два голи і два асисти – найкраще підтвердження вище написаних слів.

 


Soccer Shop | Bronze

Голкіпер:  Дмитро Самолюк, News One

Ми вважаємо, що переграти Fans Team Arsenal – вагоме досягнення за для того, аби забронювати собі місце у збірній кращих гравців туру. Причому Самолюк неодноразово рятував свою команду від пропущених голів, тому його місце у когорті кращих навіть не обговорюється.

Василь Джус, Karcher

Василь – дійсно легендарна постать для колективу Karcher. З його емоційністю пов’язана величезна кількість втрачених очок командою (через його вилучення), але коли він у формі, це просто маестро. Проводивши лише другу гру у цьому сезоні, він одразу продемонстрував клас, адже з семи забитих голів у ворота «асистентів», він взяв участь у чотирьох – два голі і два асисти.

Віталій Макарчук, Eclipse

Знову? – запитаєте ви. Звісно – готові ми відповідати на такі питання. Футболіст, якого, здається, неможливо зупинити, людина-гол, яка в матчі проти Denon забила усі 5 голів своєї команди. Більше того, в цьому сезоні на рахунку Макарчука вже 20 голів. Він першій у бронзовій лізі та перший загалом серед усіх дивізіонів!

Сергій Фролов, FBS

Фролов провів, мабуть, один з найкращих матчів у сезоні. Так, два голи в одній грі він забивав, але зараз, у матчі проти прямого конкурента за чемпіонство, його дубль – на вагу золота. Він вів партнерів за собою, не боявся вступати у боротьбу, показуючи на власному прикладі, як потрібно здобувати три очки!

Олександр Саржевський, Denon

Спостерігаючи за грою Олександра в матчі проти Eclipse, ми вкотре змогли пересвідчитися, що він ключовий гравець для свого колективу. І це історія не лише про забити голи і результативні передачі, а й гру у захисті, ментальні якості та інше. До речі, у цій грі він відзначився двома гольовими передачами та забив гол, що у підсумку дозволило його команді вирвати нічию – 5:5.


LEGEA | Silver Division

Голкіпер: Андрій Кравець, Нікофлекс

Молодий і перспективний голкіпер Нікофлексу став одним з двох голкіперів в турі, які пропустили всього по одному голу. Зваживши кількість сейвів і вплив на гру команди, ми прийняли рішення, що саме Кравець повинен опинитися серед кращих! На його рахунку близько десяти сейвів, непогана гра на виходах, а також один пропущених гол. Та й той – автогол.

Андрій Максюта, Нікофлекс

Людина з найбілішими зубами на турнірі показала свій футбольний клас у матчі проти Playtika. Саме Андрій забив перші два м’ячі свого колективу, допомігши максимально полегшити задачу здобуття трьох залікових балів. Для цього йому знадобилося всього лише 16 хвилин. Більше того, для Андрія ці голи – маленький ювілей, адже сумарно за два останні сезони у нього тепер 10 голів.

Євген Дацко, Secur

Можливо, це виглядає дещо комічно, але в останніх чотирьох матчах цієї команди, Дацко просто незамінний. До цього він забив 6 голів в трьох матчах, а зараз відвантажив у ворота «телевізійників» одразу чотири результативні удари. Secur повинен якомога швидше підтягуватися до рівня свого лідера.

Алім Султан, 112 Україна

Алім вже не вперше потрапляє до символічної збірної туру в звітному дивізіоні, тому, можливо, потрібно вже задуматися про те, аби зробити його претендентом на звання кращого гравця сезону. Дійсно, він дуже якісно підсилив «телевізійників», а в цьому сезоні у нього вже 14 очок по системі гол+пас. Більше того, у грі звітного туру він двічі відзначився у воротах Secur, а також записав на свій рахунок два асисти.

Михайло Сидорко, FC Alterra

Ми довго вагалися: Яновський чи Сидорко? Сидорко чи Яновський? Вирішили, що саме Михайло більше заслуговує на місце серед кращих. У період з 27-ї по 35-ти хвилини, він встиг відзначитися двома асистами та забитим голом. Що, власне кажучи, і дозволило його команді перемогти з різницею в три м’ячі – 5:2.

 


Нікофлекс | Gold Division

Голкіпер: Роман Башаєв, «Авіаліга»

«БВС-ТОРГ» дали справжній бій «авіаторам» і навіть створили більше нагод для забитих м’ячів. Роботи у Башаєва вистачало. Роман прекрасно діяв на лінії воріт і два-три рази врятував команду, практично, в безнадійних ситуаціях. Зовсім трішки не вистачило Башаєву, щоб закінчити гру на «0». Але в пропущеному голі вини кіпера немає – Помазанов забивав з кількох метрів. 

Ігор Лагойда, «Prime»

Підопічні Антона Струка провели майже ідеальний матч проти «Evoplay». Лагойда відкрив рахунок вже на першій хвилині, а в другому таймі віддав результативну передачу на Ященка. Саме після другого забитого м’яча команда Олександра Зайчука посипалась. Відмітимо Ігора і за дії в захисті. Самовіддачі Лагойді не бракує. В цьому матчі обіграти Ігора майже не вдавалось.

Андрій Курамшин, «БВС-ТОРГ»

Як на мене, ключовий гравець «БВС-ТОРГ» в матчі з «Авіалігою». Особливо, що стосується дій в захисті. Андрій включив «режим Гатузо» і взявся знищувати своїх опонентів в індивідуальних єдиноборствах. Дивлячись Андрій кидається в боротьбу, залишається зовсім мало бажання опинитись на місці його суперника.

Максим Солоніна, «Build Life»

«Build Life» продовжив свою успішну серію, здобувши третю поспіль перемогу. І знову Солоніна був ключовою фігурою на полі. Максим комфортно почувається в ролі лідера і, як на мене, на відмінно справляється зі своїми задачами. Гол + результативна передача на його рахунку.

Олександр Сіленко, «Футбол  1\2»

«Футболи» створили маленьке диво, вирвавши нічию в матчі з «Pokupon.ua», а Сіленко забив, напевно що, один із найкрасивіших голів сезону. Олександр прийняв м’яч на правому фланзі, підробив собі під ліву і, з відтяжечкою, поцілив прямо в дев’ятку. Мертвий м’яч, без шансів для Старовойтова. Ну і фізичній витривалості Сіленка можна тільки позаздрити. В такому важкому поєдинку Олександр провів матч, майже, без змін.  


Суперліга | Parimatch

Голкіпер: Денис Ковтун, Терикон

Слухайте, ну 13 сейвів, а статистика, як відомо, не бреше, виглядають серйозно для голкіпера, який виступає в Суперлізі. І дійсно, в матчі проти UMG у Ковтуна вистачало роботи, але він за рахунок вдалих дій на лінії власних воріт, та своєчасних виходів у поле, допоміг своїй команді здобути важливу перемогу з рахунком 6:2. Цікаво, що то був перший матч Ковтуна в цьому сезоні.

Максим Кошевой, VPK Group

Це просто звір! Машина, яку неможливо було зупинити у минулому турі. Ми не знаємо, які ще епітети можна підібрати до гри Кошевого, але він видав просто космічну гру. Його команда забила у ворота суперника 9 голів, з яких 7 – заслуга Максима. Кошевой записав на свій рахунок 4 голи і 3 асисти, мабуть, ставши найкращим гравцем туру серед усіх дивізіонів!

Дмитро Заіка, Терикон

Поціновувач розіграшів корзинок з їжею на стадіоні Динамо, абсолютно точно допоміг своїй команді у першому ж матчі в сезоні. Так, Дмитро до цього не грав через травму (якщо ми не помиляємося), але одразу зробив результат. Три голи і результативна передача – голеодора запрошували?

Сергій Мельник, Ajax

Перше місце серед бомбардирів ліги, перше місце серед гравців за системою гол+пас і кращий гравець Ajax в цьому сезоні. У грі проти Developex Мельник зіграв доволі скромно (по його власним міркам), але все одно став найрезультативнішим гравцем матчу – два голи і результативна передача.

Костянтин Лебідь, Бізнесоілгруп

Лебідь в цьому сезоні не відзначається шаленою результативністю, але в грі з Авророю він зіграв саме так, як цього від нього очікували партнери по команді. Спочатку він своєчасно і елегантно віддав передачу під удар Демидову, а потім, наприкінці матчу, здійснив сольний рейд і потужно пробив під поперечину.

 

Пресслужба SFCK