VPK Group, який піймав кураж, трилер в бронзову дивізіоні та мужики з телеканалів Футбол!, Огляд туру SFCK., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

11.02.2020

VPK Group, який піймав кураж, трилер в бронзову дивізіоні та мужики з телеканалів Футбол!

11.02.2020

VPK Group, який піймав кураж, трилер в бронзову дивізіоні та мужики з телеканалів Футбол!

CHALLENGE LEAGUE

Galyatasaray – Директ – 7:3

Galyatasaray, якщо ми не помиляємося, здобуває найбільшу перемогу за часів участі в нашому турнірі. Причому не можна сказати що гра про Директу складалася вкрай легко. Навпаки, «турки» двічі виходили вперед, але Осадчук і Дзюбинський двічі зрівнювали рахунок. Тим не менш, хлопці виявилися не готові до бенефісу імені Аскарова. Юнус, починаючи з 17-ї хвилини матчу, прийняв участь у п’яти голах своєї команди, з яких забив тричі, а також двічі відмінно зіграв як асистент. Як наслідок, друга перемога «турків» в сезоні, а нас дивує, що раніше такої результативності Аскаров не демонстрував…

Файнобуд – Сокіл – 4:3

«Будівельники» так розігралися, що навіть можуть претендувати на якійсь комплект медалей чемпіонату. Ми, звичайно, після цілого ряду невдалих матчів, вже встигли поховати надії цієї команди, але зараз відставання від другої сходинки складає лише чотири очки. «Соколята», в свою чергу, можуть поступово думати вже про новий сезон, адже врятувати звітний чемпіонат вже навряд чи вийде. І хоча у звітному матчі інтрига трималася до останнього, адже спочатку Мазур рахунок відкрив, потім, вже у другому таймі, «будівельники» забили 3 голи за шість хвилин  і вигравали 3:1. Але Андрій Гордійчук був проти цього, то ж всього за три хвилини оформив дубль – 3:3. Тим не менш, після передачі від Ананко на останніх хвилинах гри, Роман Кибальник з другої спроби заштовхав м’яч у ворота суперників, здобувши перемогу для своєї команди – 4:3. Сам Рома оформив дебютні голи за свою команду (дубль).

Fc Saints – MFC Flex – 2:4

«Святі», нажаль, для вболівальників цієї команди, продовжили свою невдалу серію без перемог, яка тепер становить три матчі поспіль. У їх опонентів, MFC Flex, ситуація максимально протилежна. Цей колектив виграв третю гру поспіль, причому в кожному з цих матчів не забивав менше трьох голів. Більше того, зусиллями Мельника і Федорченко, «святі» вигравали 2:0 на 32-й хвилині матчу! Тобто до завершення гри залишалося всього лише 8 хвилин. Але два асисти від Орлова, голи Димінського (не той, що з КарпатJ ) і Куценко, а також переможний дубль від Мирошниченко (в якого вже вісім голів в сезоні)  дозволили виграти і піднятися вже на п’яту сходинку в турнірній таблиці!

Avatar – Chillout Team – 1:7

Чим далі в ліс, тим більше вовків. В тому сенсі, що чим більше поспіль матчів програють «аватари», тим гірше стає їх, як психологічна ситуації, так і становище в турнірній таблиці. Поразка від Chillout Team стала вже третьою поспіль для команди Свята Мороза, і що з цим робити нам точно невідомо. Найгірше, що за три матчі Аватари пропустили цілих 16 голів, а це забагато для колективу, який цілком міг претендувати на медалі. Chillout Team, в свою чергу, підтвердив реноме найбільш забивної команди ліги (37 голів), а Данило Соколенко, мабуть, надихнувся рекордами Холанда і відвантажив одразу п’ять голів. Всього на його рахунку вже 14 голів у п’яти матчах!

ФК Тєлєга – Quartesian – 0:2

Якщо ми знову напишемо, що голкіпер Тєлєги, Чернов, тащив майже все, що летіло у його ворота, це буде максимальна правда. Ярослав своєчасно виходив, вдало грав на виході, але проти майстерності Чайковського виявився безсилим. Спочатку Сергій відзначився ідеальною гольовою передачею на Телестакова в дебюті другого тайму, а потім відмінно реалізував вихід сам на сам!

 

PRIME|URBAN DIVISION

РСК Флагман – Topiar – 1:6

Цей матч ми чекали з нетерпінням, адже у ньому брала участь команда з найкращим нападом та захистом у лізі, відповідно. Але вийшло так, що найкращий захист виявився сильнішим, ніж найкращий напад. Сергій Либа, який проводив лише другий матч за Topiar, продемонстрував, що прекрасно адаптувався у колективі. В звітному матчі він записав на свій рахунок 2 голи і 2 асисти, а додавши до цього дубль і гольову від Полозка (якого ми вітаємо з Днем Народження), і отримаєте розгром. РСК Флагман, відверто кажучи, здивував. Topiar продовжує залишатися на першому місці.

Brooklyn – DHL – 1:4

Мабуть, ми все ж таки, перехвалили «нью-йоркців», адже вони не можуть виграти вже третій матч поспіль. Можливо, це пов’язано ще й з тим, що «логісти», як нам здається, поступово виходять з психологічної кризи, яка розпочалася ще бозна коли. Можливо, перемога DHL була б не можливою, якби не феєрична гра Кронглевського, який точно провів свій кращий матч в сезоні. До звітної гри Станіслав мав лише один асист, а у грі проти команда Штанька забив двічі а також відзначився гольовою передачею. Констатуємо другу перемогу «логістів» поспіль.

IntensFit – Svarog – 1:5

IntensFit, нажаль, відзначив сумний ювілей – п’ять поразок поспіль. Команда, яка однозначно має перспективу, цей сезон проводить не найкращим чином. Враховуючи той факт, що хлопці грали проти колективу, який взагалі не мав перемог в своєму активі, то ми вважали їх фаворитами, але вийшло з точністю до навпаки. Годлевський, молодчина, рахунок відкрив, але нестримний Олександр Бородань продемонстрував свій неймовірний клас. Олександр забив у звітному матчі тричі, а також віддав два асисти на Кінга Кінгслі, ставши однозначно головним героєм своє команди!

FC Getman Kyiv – Ring Ukraine – 2:4

От скажіть, шановні «гетьмани», як ми можемо спрогнозувати ваші матчі, якщо ви граєте максимально непередбачувано. До прикладу візьмемо звітний матч. Підопічні Ігоря Криворучко пропустила два голи вже до 7-ї хвилини від Назарова і Максуді, але потім прийшла до тями. Особливо це стосується Кобизського, який зроби гол+пас, збільшивши кількість корисних дій до восьми в сезоні. Однак це був скоріше спалах активності, адже Мустафа Максуді в останні десять хвилин гри продемонстрував, за що ми вважаємо одним з кращих гравців у складі Ring Ukraine. Він забив ще двічі за 7 хвилин, вирвавши перемогу для своєї команди. До речі, четверту поспіль. Ring Ukraine знаходиться на відстані одного очка до третього місця, маючи гру в запасі.

Легіон – UpTech Team – 5:3

Автору цього матеріалу, відверто кажучи, дуже симпатизують обидва колективи. За їх несамовите бажання до саморозвитку, прагнення стати краще і загалі за відношення до справи. Але виступи обох команд в цьому сезоні, м’яко кажучи, незадовільні. Але звітна гра вийшла майже рівною, інтригуючою і цікавою, про що свідчить рахунок 3:3, який був на табло в районі 27-ї хвилини матчу. Але ми вважаємо, що долю звітного протистояння вирішала індивідуальна майстерність Владислава Науменко. Спочатку він відмінно перекинув кіпера «айтішників», а потім віддав ідеальну передачу на Дітковського, який не менш ідеально п’ятою переправив м’яч у ворота.

АФК Хунта – SoftServe – 4:2

На одному Рибальченко, при всій повазі до Влада, далеко не заїхати, адже він, хоч і оформив дубль у звітному матчі, але необхідної підтримки від партнерів не отримав. Хунта, яка трішки загальмувала в середині чемпіонату, зараз знову «на коні». Хлопці виграють другу гру поспіль і, як нам здається, в цьому величезна заслуга  Тараса Тріски, який зробив два асисти, а також, як часто буває, Віктора Мазура, на рахунку якого два забиті голи.

 

LEGEA|SILVER DIVISION

FC Alterra – RWS Bank – 5:2

Binotel – ABM Cloud  4:4

КММ – One Call – 1:3

112 Україна – Secur – 7:5

Playtika – Нікофлекс – 1:5

  • RWS Bank програв другий матч поспіль, пропустивши у цих матчах 15 голів. Після фіаско від ABM Cloud (1:10), команда потрапила під каток FC Alterra, у складі якої відмінно зіграли Сиворакша (гол + два асисти) і Михайло Сидорко (дубль + асист). Чергова червона картка Андрія Черкашина вже нікого не дивує.
  • КММ вже три матчі без перемог. Що відбувається з підопічними Костянтина Власенко, сказати важко, адже у грі проти One Call саме цей колектив відкрив рахунок. Нагадаємо, що забитим голом відзначився Олег Ковтун. А потім КММ почав пропускати. Спочатку був необов’язковий гол від Рудько, який сильно пробив з дальньої дистанції, потім Мельник накрутив двох захисників КММ і точно пробив у кут воріт, а наприкінці гри Андрій пробіг пів поля і асистував Красовському, який реалізував вихід сам на сам. Для One Call це третя перемога поспіль.
  • Нікофлекс продовжує наздоганяти лідерів чемпіонату, впевнено розібравшись з Playtika. Зазначимо, що початок розгрому суперника поклав Андрій Максюта, який всього за 16 хвилин оформив дубль, довівши, таким чином, кількість голів за свою команду до 10 (але за два останніх сезони). Ще одним приємним фактором для Нікофлексу був перший і дебютний гол за команду від Ільящука, який попередньо встиг відзначитися ще й гольовою передачею. «Айтішники» змогли відповісти лише одним голом, та й то був автол від Сперкача.
  • У грі між 112 Україна і Secur події відбувалися приблизно так, як ми і очікували. За Secur вкотре багато забив Дацко, який записав на свій рахунок одразу чотири голи (тепер у Євгена вже 11 голів в сезоні). Тим не менш, «телевізійники», які вже привчили нас у цьому сезоні до потужних матчів у своєму виконанні, просто-таки грали бо бразильській системі – ми заб’ємо, скільки захочемо, а ви – скільки зможете. Три (!) голи від Скробача, три (!) асисти від Кузнєцова, та 2+2 від Султана Аліма – в цьому увесь 112 Україна звітного сезону.
  • Просто таки неймовірний матч видали Binotel і ABM Cloud. Обидві команди, як прийнято говорити, розпочали без розвідки. Вже на другій хвилині гри Дрьомов вивів «айтішників» вперед – 0:1. Здавалося, що все складається якомога краще, але вийшло навпаки. Рівно чотири хвилини знадобилися гравцям Binotel аби забити одразу три голи (Кіряков і дубль Мельника) – 3:1. Можливо, номінальні господарі навіть змогли б виграти матч, але вони просто провалили кінець першого – початок другого таймів. Розпочав камбек капітан, Ковальчук, який забив наприкінці першого тайму. Потім майже синхронно забили Хиля і, звичайно, Подшивалов, а все йшло до того, що «айтішники» здобудуть чергову перемогу. Але ж ні! Врятував Binotel Антон Корзун, який забив на останніх секундах матчу і, таким чином, не дозволив ABM Cloud, поки що, очолити турнірну таблицю!

 

SOCCER SHOP | BRONZE

Fans Team Arsenal – News One – 2:5

Bianconeri – АМФК VEGA  - 1:2

FBS – Eurobis – 3:2

Denon – Eclipse – 5:5

Karcher – Assistant Group – 7:3

Результати звітного туру у цьому дивізіоні дещо здивували. Але, як це часто буває, зі знаком «плюс». Наприклад, ми зовсім не очікували, що News One візьме і відбере залікові бали у «канонірів». Причому не просто відбере, а обіграє цю команду з різницею у три голи. В цьому матчі було все: 11 фолів, 4 жовті, червона, авто гол і сім голів. Непоганий збірник, правда? Причому перший тайм для «канонірів» складався відносно непогано. Так, вони пропустили вже на першій хвилині, але потім дубль Радіслава Сіворакши, начебто, розставив усе по місцях. Але Володимир Панасюк зміг ще у першій половині гри рахунок зрівняти. Тим не менш, Fans Team Arsenal провалив початок другого тайму. Спочатку була друга жовта для їх кіпера, Воробйова, потім авто гол від Грачова, дубль Поспєлова і ще один гол від Михайла Назаренко. Перше фіаско «канонірів» у сезоні.

АМФК Vega, в свою чергу, здобув другу перемогу поспіль. Bianconeri, як ми і передбачали, знову вішли з поля без набраних балів, а підопічні Сергія Ананко знову перемогли…завдяки голу свого голкіпера, Олександра Цвілія, який забив ударом від власного штрафного майданчику. До цього забив Кравцов, якому Ананко віддав ідеальну передачу на порожні ворота. Потім Bianconeri відіграли один м’яч, завдяки голу від Стефана Дега, а також, зазначаємо, не реалізувала в цьому матчі 10-метровий удар. Як наслідок, АМФК мінімально переграє своїх опонентів, крокуючи догори турнірної таблиці.

І все ж таки це відбулося. Eurobis програв свій перший матч в сезоні. Знову забив Бугай, але його голу, так само, як і голу від Фабрики виявилося недостатньо. По-перше, мабуть, найкращий матч у сезоні провів Сергій Фролов. Сергій забив двічі у середині першого та другого таймів, а потім почин свого капітана підтримав Микола Сосницький, який відзначився у своєму четвертому матчі поспіль! FBS, таким чином, наздогнав своїх опонентів у турнірній таблиці, і тепер обидві команди мають по 15 балів.

Denon і Eclipse видали, мабуть, найцікавіший матч, головний трилер, минулого вікенду. Спочатку команди обмінялися ідентичними голами. Рибаков реалізував вихід сам на сам у ворота Eclipse, а головний бомбардир нашого турніру, Макарчук, через деякий час так само відповів у протилежний бік – 1:1. Причому майже одразу після цього Віталій забив ще двічі. Спочатку він реалізував вихід сам на сам лівим флангом, а потім піймав суперника на помилці при розіграші п’ятого – 1:3. Далі – ще цікавіше. Яловой скорочує розрив у рахунку, коли м’яч фактично влучив у нього після прострілу з правого флангу – 2:3. Але Макарчук вирішує, що інтригу потрібно вбивати. Спочатку він забиває головою після передачі Косенко, а потім в черговий раз ловить суперника на помилці при розіграші п’ятого – 2:5. А потім розпочався справжній штурм! Спочатку Рибаков забиває ударом з правого флангу, потім Саржевський, ледь не порвавши сітку воріт суперника, забиває четвертий. А на 37-й хвилині матчу Яковенко вдало підставив ногу у чужому карному майданчику – 5:5. Фантастика!

Повернення великого Джуса відбулося у матчі Karcher – Assistant Group. Василь, який проводив всього лише другий матч за Karcher у звітному сезоні, зробив гру для своєї команди! Він записав на свій рахунок два голи і два асисти. Звичайно, не обійшлося і без двох голів Мирослава Курочки. Інше питання, що «асистенти» зіграли набагато нижче свого рівня, то ж х попередня перемога з рахунком 8:0 над Black Alfa вже не виглядає такою однозначною!

Нікофлекс | Gold Division

«Prime» - «Evoplay»,  6:0

Дуже шкода «Evoplay». На один із найважливіших матчів сезону команда втратила двох ключових гравців – Сендзюка і Сторожука. Як виявилось, грати без них – повна катастрофа. Якщо в захисті колектив ще зміг зіграти достойно півтора тайми, то в атаці створених нагод було обмаль. «Evoplay» не вдавалось зв’язати гру через короткий пас. Найчастіше все зводилось до верхових закидань чи спроб самотужки продертись по флангу. Ні один із варіантів так і не допоміг забити хоча б гол. Колектив же Максима Каплунова скористався слабкістю опонента. Рахунок комфортний, та гра не була дуже легкою для «Prime». Лагойда реалізував 6-метровий вже на першій хвилині. А далі, 25-хвилин жорсткої боротьби і безуспішні спроби збільшити перевагу. Аж на 27-й хвилині Ященко забив другий гол і тут вже «Evoplay» посипались. Цікаво, що всі шість м’ячів було забито різними гравцями.   

«БВС-ТОРГ» - «Авіаліга»,  1:1

Мало, як для футзалу, забили команди та зате матч видався видовищний. Насамперед, дуже багато емоцій та боротьби. Ріпі вдалось зарядити своїх підопічних, так що по самовіддачі «БВС-ТОРГ» провів точно кращу гру в сезоні. На фоні команди виділявся Курамшин, який буквально  вигризав м’яч у опонентів і виграв більшість своїх єдиноборств. У «авіаторів» кращими були Черниш та Башаєв. Капітан «Авіаліги» виконав колосальний об’єм роботи по всьому полю. Він став і автором забитого голу. А Башаєв, мінімум, тричі рятував команду від пропущеного. І все ж не зміг Роман залишити свої ворота сухими. За хвилину до фінального свистка, Помазанов рахунок зрівняв.

«Pokupon.ua» - «Футбол 1\2»,  2:2

Саківський, перед матчем, застерігав своїх підопічних від недооцінки суперника. Забити кілька м’ячів для комфортної переваги, а вже далі награвати нові комбінації. Та все пішло не по плану. «Любителі знижок» контролювали м’яч, але зламати захист «футболів» не виходило. Команда Максима Гіленка дуже щільно розташовувалась біля власних воріт і, майже, не давала вільних зон в радіусі 8-10 метрів. А дальні удари або летіли повз, або без проблем були відбиті Поляковим. «Телевізійники» ще й в атаці регулярно створювали проблеми. Місюра, Гіленко, Сіленко постійно вибігали в контратаки. В одній із таких Сіленко прибрав свого опонента і метрів з 10-ти, з лівої, поклав гол-красень. «Pokupon.ua» швидко відігрались і повернули гру в уже звичне русло – багато контролю, мало небезпеки. В середині другого тайму «любителі знижок» вийшли вперед і тут вже здавалось не відпустять свого. Та на 37-й хвилині Гіленко виконав слаломний прохід від своєї половини поля і метрів з 7-ми, потужно, пробив під поперечку. 2:2 – Браво, мужики!

«Build Life» - «Friends Team»,  6:3

«Френди» першими створили майже 100% нагоду для забитого. Костюченко вискочив на побачення з Шамданом та переграти кіпера не зумів. Такий небезпечний дзвіночок подіяв на підопічних Задорожного і вже через хвилину вони вийшли вперед зусиллями Романа Снігура, а до перерви встигли подвоїти перевагу. Відразу по перерві «Build Life» забили 3-й. Команда контролювала хід гри, але за кільки хвилин ледь не втратила перевагу. На 25-й і на 26-й «Friends» забили двічі і, здавалось, повернули інтригу. Та це був лише епізодичній сплеск. Невдовзі «Build Life» відновили комфортну перевагу і довели справу до логічного, переможного, завершення.

СУПЕРЛІГА | PARIMATCH

VPK Group – Genius Marketing – 9:5

Терикон – UMG – 6:2

Developex – Ajax – 1:5

Бізнесоілгруп – Aurora Team – 3:1

Суперліга виявилася цікавою і результативною. Симпатичний Developex, нажаль, вже п’ятий матч поспіль не може виграти. Вся справа у тому, що цей колектив іноді пропускає зовсім не обов’язкові голи. Наприклад, у грі проти Ajax, Ємельянов забив перший м’яч саме оді, коли голкіпер «айтішників» фактично подарував йому м’яч. Потім відбувся гол Мельника, якого просто забули на дальній стійці, ну а результативний постріл Литвиненко – це взагалі щось неймовірне. Так, безумовно, потім Ус віддав шикарну передачу на Щербатюка, який один гол відіграв, але наприкінці гри все одно сил у захисті не вистачило. Ajax поки перший, але у «зіркових логістів» ще є гра у запасі.

VPK Group відчув смак перемог у минулому турі, то ж вирішив цю приємну традицію продовжити. Тим не менш, для цієї команди все було зовсім неоднозначно. На першій хвилині гри Кошевой просто відмінно реалізував вихід сам на сам, але потім «маркетологи» швидко прийшли до тями і забили двічі. Спочатку відбувся шедевр від Стукальського (постріл у самісіньку дев’ятку), а потім гол від Дацюка – 1:2. Але потім настав час Кошевого. Впродовж гри Максим забив ще тричі, а також оформив три асисти! Не відставав від партнера і Цебенко, який оформив хет-трик і зробив один асист. Саме ці двоє поховали надії «маркетологів» на позитивний результат.

Терикон, до речі, також здобув другу перемогу поспіль. Для UMG, як завжди, особливо в цьому сезоні, розпочалося все дуже непогано. Шульга зрізав м’яч у власні ворота вже на 4-й хвилині, то ж  команда Сергія Мельниченко вигравала 1:0. Але далі – «дєнь сурка». Спочатку Коростов зробив реверанс на адресу суперника, також відзначившись автоголом, а потім Заіка оформив хет-трик і зробив асист, що остаточно поховало шанси UMG на першу перемогу у сезоні.

Aurora Team перервала свою серію з трьох перемог поспіль. Гра проти Бізнесоілгруп вийшла дуже динамічною і цікавою. Рахунок відкрив Демідов після відмінної контратаки своєї команди з переводом вектору атаки з правого флангу на лівий. Потім, звичайно, підопічні Задорожнього відповіли реалізованим виходом сам на сам від Степаненка, але на більше їх не вистачило. Навіть не хлопців, а фізичних сил. Як наслідок, другий м’яч для «нафтовиків» забив Мірошніков, потужним ударом з правого флангу у дальній кут, а потім Лебідь реалізував вихід сам на сам. «Нафтовики» залишаються у гонці за найвищі місця.

Пресслужба SFCK