Сумний ювілей Bianconeri, чи продовжить забивати Макарчук та крута інтрига в Суперлізі!, Анонс восьмого туру., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

07.02.2020

Сумний ювілей Bianconeri, чи продовжить забивати Макарчук та крута інтрига в Суперлізі!

07.02.2020

Сумний ювілей Bianconeri, чи продовжить забивати Макарчук та крута інтрига в Суперлізі!


Сьогодні п'ятниця, а ми по традиції підготували для вас анонс майбутнього туру.

Challenge League

ФК Тєлєга – Quartesian

Avatar – Chillout Team

FC Saints – MFC Flex

Galyatasaray – Директ

  • Quartesian програв всього один матч з останніх 5-х, тому очевидно є фаворитом у грі з Тєлєгой, яка програла останні три матчі, пропустивши в них 17 голів.
  • Avatar, схоже, не зможе перервати свою серію з двох поразок поспіль, адже знову грає проти лідера – команди Chillout Team, яка виграла усі свої 5 матчі, пропустила найменше (12) та забила майже найбільше голів (30).
  • «Святі» намагатимуться перервати серію з двох матчів без перемог. Тим не менш, справедливо буде зазначити, що хлопці грали проти команд з першої четвірки, тому їх результати можна виправдати (2:4 та 3:3). MFC Flex, начебто, набрав класну форму, адже в чотирьох останніх матчах хлопці виграли тричі. Владислав Мирошниченко забив вже шість голів, то ж, скоріш за все, намагатиметься поповнити свій бомбардирський запас.
  • «Турки» виступають в цьому сезоні не дуже вдало, адже виграли всього один матч, натомість програли одразу чотири. Тим не менш, слідкуючи за хлопцями в соціальних мережах, ми розуміємо, що який-неякий, але тренувальний процес у команді є. Директ, в свою чергу, має ідентичні статистичні показники, з тіє різницею, що хлопці забили в два рази більше голів, ніж їх опоненти (16 – 8).

PRIME| Urban Division

РСК Флагман – Topiar – це взагалі супер-гра. Друга команда проти першої. Найкращий напад (у «флагманів» 28 голів) проти майже кращого захисту суперника (15 пропущених). Олександру Лізунову, який наразі є найкращим бомбардиром  Topiar (серед тих гравців, які є в обоймі), доведеться забити більше, ніж феноменальний Андрій Сочівець з «флагманів», який забив 10 голів і зробив 10 асистів.

Brooklyn – DHLПісля відмінного старту сезону, який помістив в себе три перемоги поспіль, «нью-йоркці» загальмували. Першим дзвоником була нічия у позаминулому турі, а потім поразка від Флагману з рахунком 2:3. «Логісти», навпаки, нарешті, за дуже-дуже довгий час змогли перемогти! Враховуючи той факт, що «логісти» на підйомі, команді Олексія Штанько буде непросто.

IntensFit Svarog – Чотири матчі без перемог після вдалого переможного старту у чемпіонаті. ЦЕ історія про IntensFit. У «Сварогів» справи ще гірше (принаймні в контексті набраних балів), адже хлопці мають в своєму активі лише дві нічиї.  Однак зауважте, що хлопці, перебуваючи на останньому місці, забили вже 19 голів, а це 5-й показник в чемпіонаті.

Легіон – UpTech Team – Якщо грає Легіон, то матч точно завершиться з мінімальною різницею у рахунок, адже «легіонери» в цьому сезоні грають виключно так. В позаминулому турі була перемога над Флагманом (3:2), а у минулому – поразка – 3:4. UpTech, незважаючи на більш вище місце в турнірній таблиці, грає дуже нестабільно. У команди не має яскравого лідера. Гравця, який у будь-який момент може повести команду за собою. І це, на наш погляд, велика проблема!

Getman Kyiv Ring Ukraine – і тут інтрига просто колосальна. «Гетьмани» зіграли більше за всіх матчів (7), а зараз перебувають на четвертій позиції. Ring Ukraine відстає від своїх опонентів на два залікових бали, але має дві гри в запасі. Таким чином, ми розуміємо простий факт, що підопічним Ігоря Криворучко програвати в цьому матчі просто заборонено.

АФК Хунта – SoftServe – Другий центральний матч у звітному дивізіоні. Хунті просто необхідно перемагати, адже її опоненти грають між собою в очній зустрічі. Впевнені, що Хунта розраховує на нічию своїх суперників, але переграти SoftServe буде непросто. Доведено справою, а точніше колективом Topiar, який в попередньому турі ледь-ледь виграв 1:0.

 

Soccer Shop| Bronze Division

News One – Fans Team Arsenal

Bianconerri – АМФК Vega

FBS – Eurobis

Denon – Eclipse

Karcher – Assistant Group

  • News One просто відмінно провів два останніх матча, в який спочатку здолав «асистентів» з рахунком 6:2, а потім знищив LP-CRM з рахунком 11:2. Тим не менш, наразі у них команда, яка має 6 перемог з 6 можливих, та забила більше за усіх в лізі – 31 гол.
  • Bianconeri відсвяткували своєрідний ювілей у попередньому турі, програвши 5-й матч поспіль. АМФК, навпаки, нарешті перервав свою невтішну серію з трьох поразок поспіль, перегравши Denon з рахунком 3:2, а переможний гол забив їх голкіпер, Олександр Цвілій, який провів чи не найкращий матч в сезоні, а можливо і за багато чемпіонатів.
  • FBS – Eurobis – ТОП-матч майбутнього туру. «Бізнесмени» відстають від своїх опонентів на три залікові бали, а Eurobis до сих пір йде без втрат очок та має другу за силою атаку в сезоні (26 голів). «Бізнесмени», в свою чергу,  пропустили найменше в лізі (9), а головне, що обидві команди ведуть боротьбу за перші місця.
  • Karcher і Assistant Group провели зовсім різні матчі з абсолютно різними опонентами. Так, наприклад, Курочка, хоча й забив три голи, все одно не витягнув матч для своєї команди (поразка 3:4). «Асистенти», в свою чергу, потрапили на кризову Black Alfa, у ворота якої відзначилися вісім раз, можливо, здобувши найбільшу перемогу для себе в нашому турнірі.
  • Denon не виграє вже три матчі поспіль, але гра підопічних Ільдара Макаєва покращується з кожним матчем. Інше питання, що грати доведеться проти Eclipse, у складі якого Макарчук забив 9 голів в трьох останніх матчах.

 

LEGEA | Silver Divison

FC Alterra – RWS Bank

Binotel – ABM Cloud

КММ – One Call

112 Україна – Secur

Playtika – Нікофлекс

  • Чи зможе Playtika  здолати Нікофлекс, який у минулому турі знову виграв після двох поразок поспіль? Феноменальна форма Віталія Сперкача, який у попередньому турі оформив покер, може стати великою проблемою для «айтішників», які в цьому сезоні ще не вигравали.
  • 112 Україна вже точно заслуговує на продовження боротьби за медалі. Команда не програє вже чотири матчі поспіль, відібравши залікові бали в минулому турі у «прометеїв» (1:1). Враховуючи той факт, що Secur грає в останній час виключно, завдяки результативності Дацка (5 голів в двох матчах), фаворит нам зрозумілий.
  • -FC Alterra і RWS Bank – команди, які на двох пропустили в минулому турі 17 голів. Очікуємо цікавого протистояння форвардів обох команда – Михайла Сидорко і Ігоря Поліщука, які забили по 5 голів.
  • -КММ потрібно перервати свою серію з двох матчів без перемог, але суперник у вигляді команди One Call навпаки набирає крейсерський темп, адже виграв два останні матчі поспіль, забивши в них 11 голів. Тим не менш, нам здається, що такі гравці, як Гайден і Белозуб можуть зробити необхідну різницю.
  • -Binotel не позаздриш. На разі у хлопців гра проти ABM Cloud, який в двох останніх турах забив 13 голів, 7 з яких на рахунку Подшивалова. Більше того, команда Романа Ковальчука – єдина, хто обіграв «прометеїв», то ж Мельнику і Волошенко (8 голів на двох) доведеться добряче попрацювати.

Нікофлекс | Gold Division

«Prime» - «Evoplay»

Безсумнівно, центральний матч туру в лізі Нікофлекс. Обидві команди борються за чемпіонство. Prime випереджає Evoplay на два пункти. Для підопічних Струка це чудова нагода збільшити перевагу над одним із головних конкурентів. Та завдання із розряду супер тяжких. Evoplay не перемагають вже два матчі поспіль, але на це не слід звертати увагу. Колектив Олександра Зайчука – досвідчені бійці, які знають ціну помилки, особливо в важливих матчах. Не має сумніву, що хлопці будуть налаштовані на цю гру як на фінал. Очікуємо на видовищний та емоційний футбол.

«БВС-ТОРГ» - «Авіаліга»

БВС-ТОРГ пропустили вісім, а забили лише двічі в своїх двох останніх матчах. У команди серйозний спад. Та ще й календар не на їх користь. Після «Pokupon.ua» зустріч з «авіаторами», які свій останній матч також програли. Ще одна поразка і чемпіонство може бути лише ледь видимим міражем на горизонті. Якщо брати до уваги фізичні кондиції, то команда Черниша готова краще. «Авіатори» звикли виконувати багато бігової роботи і в цьому компоненті явно мають перевагу. Але, є ще фактор індивідуальний. І тут у підопічних Максима Ріпи є зброя потужна, але непередбачувана. Помазанов може сам вирішити долю поєдинку. Але чи піде в нього гра!?

«Pokupon.ua» - «Футбол 1\2»

Очікування від «Pokupon.ua», перед початком сезону, були максимально високі. Маючи такий підбір виконавців, колектив відразу розглядався фаворитом на чемпіонство. І по результатам «любителі знижок» стартували досить добре, а от змістовність гри була посередня. Змінилось це тільки після поразки від «Авіаліги». Два останні матчі підопічні Саківського демонструють надпотужну гру. Шанси на те, що «футболи» зможуть відібрати бали, прямо скажемо, мізерні. Та чого не бракує колективу Максима Гіленка, так це бажання і вміння боротися до кінця. З «Build Life» майже вдалось переломити гру. Маю надію, що «телевізійники» зможуть приємно здивувати в цій грі.

«Build Life» - «Friends Team»

«Френди», нарешті, набрали свій перший бал, але більше порадували, у матчі з «Justlictors», дії в захисті. Підопічні Андрєєва змогли зупинити Яковенка, що дуже непросто та й взагалі діяли досить солідно. Колектив показав, що спроможний грати, навіть без лідерів. Зараз завдання буде, також, складним. «Build Life» здобули дві перемоги поспіль. Зупинятися на цьому команда точно не збирається. Солоніна зараз, що називається «on fire». Максим почав частіше виконувати роль плеймейкера і в нього це виходить прекрасно. Солоніна чудово розганяє атаки «Build Life» за рахунок індивідуальної швидкості та вміння обіграти одного-двох опонентів. Побачимо чи вдасться «френдам» зупинити лідера «Buil Life».    

 

Суперліга

Бізнесоілгруп – Aurora Team

Delovex Ajax

Терикон – UMG

VPK Group – Genius Marketing

VPK Group, як мінімум, повинен знаходитись на моральному підйомі, адже в минулому турі хлопці здобули першу перемогу в сезоні, обігравши Ajax з рахунком 5:3. У «маркетологів» ситуація більш скрутна, адже вони жодного матчу до сих пір не виграли. Сильною стороною «маркетологів», безумовно, є Сидоренко, але слабкою – маленька лава запасних. У VPK Group з цим проблем не має, тому поставимо на перемогу цієї команди.

Delovex, після фіаско у матчі з «зірковими логістами» (0:4), в якій відмінно себе проявив Андрій Кириченко, хлопці зіграють проти ще одного претендента на чемпіонство – Ajax. Голландці жахливо провели перший тайм минулого туру проти UMG (1:3), але потім Мельник забив чотири і все стало на свої місця. «Айтішники» знають, кого потрібно остерігатися більше за інших.

Терикон, який з претендента на медалі перетворився на команду з середини турнірної таблиці (через три поразки – 2:9, 2:4 і 0:2) зіграє проти UMG, який взагалі не виграв жодного матчу у цьогорічному розіграші Суперліги. Команда Сергій Мельниченко вже двічі непогано проводила перший тайм, але потім з тріском сипалася. Терикон виглядає фаворитом, але ми залишаємо за собою право на якесь диво від UMG.

Бізнесоілгруп, який теоретично може поборотися за чемпіонство, зіграє з головним переслідувачем у турнірній таблиці. Чудернацька (в хорошому сенсі слова) Aurora team програла перші два матчі, а потім здобула одразу три перемоги поспіль. Тому зараз, в разі перемоги, підопічні Євгена Задорожнього цілком можуть претендувати на медалі першості.

 

Пресслужба SFCK