Андрій Павелко в SFCK, гравець, який оформив третій хет-трик поспіль, а також голкіпер-бомбардир!, Збірні сьомого туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

06.02.2020

Андрій Павелко в SFCK, гравець, який оформив третій хет-трик поспіль, а також голкіпер-бомбардир!

06.02.2020

Андрій Павелко в SFCK, гравець, який оформив третій хет-трик поспіль, а також голкіпер-бомбардир!

LEGEA|SILVER DIVISION

Голкіпер: Андрій Павелко, 112 Україна

Ми попереджали «прометеїв», що 112 Україна – непростий суперник. Власне кажучи, за рахунок, в тому числі, відмінної гри Павелка у воротах своєї команди, який пропустив всього лише один гол, «телевізійникам» вдалося здобути таку бажану нічию (1:1). Андрій грав надійно, а головне своєчасно реагував на численні удари суперника.

Іван Подшивалов, ABM Cloud  

7 голів за дві гри. Результат для нашого турніру не космічний, але той, що точно заслуговує на увагу і повагу. Ваня спочатку розібрав на запчастини захист «прометеїв» у попередньому турі, забивши у їх ворота три голи. А зараз буквально познущався з «банкірів», у ворота яких він забив чотири рази, а також відзначився черговим астистом. У підсумку, ABM Cloud переміг з рахунком 10:1.

Михайло Белозуб, КММ

Піймав кураж та допоміг своїй команді не програти в матчі проти Playtika. Митники провели цей матч нижче своїх можливостей, двічі відігрававшись по ходу звітної гри. Цікаво, що саме Михайло оформив асист у цьому матчі, а потім, за три хвилини до завершення гри, зрівняв рахунок у зустрічі.

Валентин Власюк, OneCall

OneCall здобув другу перемогу поспіль і посприяла цьому яскрава гра Власюка. Велентин відзначився двома асистами у першому таймі, а у другій половині гри записав на свій рахунок результативний удар. Швидкий, технічний і реузльтативний – гравець, який робить різницю у складі OneCall.

Євген Дацко, Secur

Хоча Євген потрапляє в збірну кращих гравців туру вже другий раз поспіль, він повністю заслуговує на це місце. Останнім часом, не сумнівайтеся, ми не перебільшуємо, саме Євген грає головну роль у грі Secur, а в звітному матчі проти «бізнесменів» саме він забив обидва голи своєї команди, створюючи найбільше загрози воротам суперника.

 


Soccer Shop | Bronze

Голкіпер: Артем Васильєв, DHL

В позиції голкіпера ліги ми були впевнені одразу, адже DHL здобув першу перемогу у сезоні (3:2), а Васильєв, в свою чергу, здійснив десь 10 відмінних сейвів, які допомогли його команді почуватися впевнено за свої володіння, зосередивши увагу поблизу чужих воріт.

Олександр Лізунов, Topiar

Безумовно, вся команда Topiar заслуговує на бурхливі оплески, адже хлопці здобули чергову перемогу, закріпилися на першій сходинці та продемонстрували змістовну гру. Але Лізунов зробив, мабуть, найголовніше, забивши після передачі Полозка вирішальний гол, який дозволив його команді здобути максимально необхідну перемогу.

Станіслав Харчевський, РСК Флагман

Ми звикли до того, що головним героєм «флагманів» зазвичай стає Сочівець (який зробив дубль), який в цьому сезоні зробив вже майже 2 десятки результативних дій. Тим не менш, у грі проти Brooklyn саме Харчевський заслужив на місце першої скрипки. Станіслав відзначився голом і двома результативними передачами, прийнявши участь у всіх голах своєї команди.

Віктор Мазур, АФК Хунта

Мазур знову ON FIRE! Його команді було максимально важко проти колективу Svarog, адже Хунта програвала з рахунком 0:2 по ходу зустрічі. Мазур забив всього лише один гол у першому таймі, який закінчився з рахунком 3:3, а основну свою потужність залишив на другий тайм, забивши гол і відзначившись двома асистами, що дозволило виграти з рахунком 7:5.

Ілля Бородань, Svarog

Будемо відверті, у футболі не завжди все відбувається так, як повинно бути за логікою речей. Svarog не заслуговував (в якійсь мірі) на поразку в грі проти Хунти, а Бородань зробив усе, аби його клуб здобув позитивний результат. Він двічі відзначився у воротах суперника, зробив асист, але підтримки від команди виявилося недостатньо.

 


Soccer Shop | Bronze Division

Голкіпер: Олександр Цвілій, АМФК Vega

Ми завжди писали, що Сашко дуже талановитий і сильний голкіпер, а він кожного разу лише підтверджував наші слова. У грі проти Denon (3:2) йому і його команді вдалося перервати серію з трьох поразок поспіль, Цвілій відбив 14 ударів, а головне – забив переможний гол наприкінці звітної зустрічі!

Віталій Макарчук, Eclipse

Віталій робить хет-трик у третьому матчі поспіль. Цей гравець не просто лідер, а справжня легенда команди Eclipse, яка, мабуть, забила більше половини голів свого колективу за всю історію участю команди в нашому турнірі. У грі проти Karcher він знову забив три, а його команда перемогла з рахунком 4:3.

Андрій Поспєлов, NewsOne

Людина, яка буквально знищила захист LP-CRM у першому таймі звітного протистояння! Вже на 4-й хвилині Поспєлов відзначився дублем, а наприкінці тайму, а точніше на останній хвилині, оформив дві гольові передачі. У Потім він забив ще один гол, а його колектив виграв з рахунком 11:2, здобувши, мабуть, рекордну перемогу.

Максим Стеценко, Fans Team Arsenal

«Каноніри» здобули максимально важливу перемогу над FBS (2:1) з усіх точок зору. З турнірної – трішки пригальмувавши конкурента в боротьбі за чемпіонство. З психологічної – додавши собі впевненості на фініші чемпіонату. А Стеценко став головним героєм своєї команди, забивши обидва голи своєї команди!

Мирослав Курочка, Karcher

Роззабивався, Мирослав! Після героїчних здобутків у попередньому турі, Курочка продовжував забивати у ворота суперника. У максимально цікавому двобої проти Eclipse він тричі намагався зрівняти рахунок, зробивши все, аби команда, як мінімум, змогла здобути один бал, але все ж таки, підтримки партнерів трішки не вистачило.  


Challenge League

Голкіпер: Артур Каплаушенко, MFC Flex

Здається, вперше у збірній кращих гравців туру ліги Challenge одразу два гравці з MFC Flex. Тим не менш, ми вважаємо, що Каплаушенко дійсно заслужив на це місце у звітному турі. Він постійно був у грі, постійно намагався читати гру, відбив близько десяти ударів суперника, та й пропустив всього один гол.

Євген Кравцов, Файнобуд

Кравцов дуже органічно вписався в ігровий ансамбль колективу Файнобуд в цьому сезоні. Він грає завжди з величезним бажанням, самовіддачею, а головне – результативно. До речі, саме його дубль допоміг «будівельникам» здобути довгоочікувану перемогу, здолавши ДІрект з рахунком 4:1.  

Дмитро Корнієнко, Chillout Team

Активність Корнієнко у другій половині першого тайму була не аби як доречною для колективу Chillout Team. Його команда поступалася з рахунком 0:1, але саме після передачі Корнієнко Chillout Team вдалося рахунок зрівняти. Більше того, саме Дмитро забив третій, вирішальний гол на останній хвилині першого тайму.

Роман Мамчур, MFC Flex

MFC Flex здобув третю перемогу в чотирьох останніх матчах, а максимально посприяв цьому саме Мамчур. В футзалі часто буває так, що якщо гра пішла від початку матчу, то далі гравця зупинити вже важко. Саме ця історія відбулася з Романом, який забив по голу на початку першого і другого таймів, що дозволило його колективу перемогти 3:1.

Ідо Езендука, Quartesian

Ідо дуже вчасно забив свій перший гол за команди, адже після його феєричної гри у першому таймі, здавалося, що проблем з результатом у матчі проти «святих», його окманда не матиме. Езендука записав на свій рахунок гол+пас, але у другому таймі їх опонент зміг переломити хід гри, яка закінчилася з рахунком 3:3.

 


Нікофлекс | Gold Division

Максим Каплунов, «Prime»

Не дивлячись на три пропущених голи, Максим зробив кілька блискучих сейвів в ключових епізодах матчу. Двічі в другому таймі, за нічийного рахунку, Каплунов рятував свою команду, в, майже, смертельних епізодах. Чого тільки вартий епізод з Яцишиним, коли кіпер «Prime» виграв дуель віч на віч, і відразу ж в божевільному стрибку не дав забити на добиванні. Капітан на місці, коли він потрібен більше всього.  

Сергій Чеберяк, «Pokupon.ua»

«Чеба» другий тур поспіль потрапляє в збірну. Як на мене, ключовий гравець команди прямо зараз. Сергій відкрив рахунок в матчі і сам же поставив крапку на останній хвилині гри. До цього ще й встиг віддати результативну передачу на Чайку. Знову 2+1 у Чеберяка. Сергій настільки круто повернувся в склад «любителів знижок», що Саківський тепер може спокійно спостерігати за грою своїх підопічних з технічної зони.

Дмитро Соколюк, «Prime»

Головний герой матчу з «Central Yard». Саме дії Соколюка вплинули на кінцевий результат. За рахунку 3:3, Дмитро відзначився результативною передачею на Струка. А потім двома влучними ударами зняв всі питання про переможця матчу. При чому перший гол був просто космос. Цікавий розіграш штрафного удару колективом закінчився, неймовірної сили, ударом Соколюка, з лівої, не гірше Роберто Карлоса.

Роман Снігур, «Build Liffe»

Нескладна, здавалось би, гра проти «футболів» ледь не обернулася втратою балів для підопічних Євгена Задорожного. «Футбол1/2» в другому таймі несподівано знайшли в собі сили і почали відігруватись. За кілька хвилин до фінального свистка «Build Life» потрібен був гол, що збільшить перевагу і вб’є інтригу. Снігур обігрався з Солониною і переграв Кучіна в ближньому бою. Дубль в матчі і переможний м’яч на його рахунку.

Сергій Заверюха, «Дизайн Фасад»

Протистояння «Evoplay» з «Дизайн Фасад» перетворилось на індивідуальну дуель Заверюхи з Сторожуком. По факту, обоє забили по два м’ячі, при чому Сергій кожного разу зрівнював рахунок. Відмітимо перший гол Сергія. Він був забитий після цікавого розіграшу штрафного удару. Заверюха потужно пробив, з не найзручнішої точки, в кут де стояв кіпер. Але в цей час Мітяєв вискочив з-за захисника, прямо перед Зайчуком, який не зміг зреагувати на удар. Дубль Сергія допоміг «фасадівцям» продовжити їх безпрограшну серію. Нагадаємо, що «Дизайн Фасад», програвши в стартовому турі, не зазнає поразок вже 5 матч поспіль.

 


Суперліга Parimatch

Голкіпер: Андрій Кириченко, Developex

Ми притримуємося своєї позиції відносно голкіперів, які могли пропустити два, три і навіть чотири голи, але потрапити у збірну кращих гравців туру. Власне кажучи, така ситуація і у випадку з Кириченко, який пропустив 4 голи, але провів настільки сильний матч, що його партнери точно повинні йому влаштувати добрячий фуршет. Він тягнув усе, що міг, і найменше повинний в тому, що його колектив поступився «зірковим логістам».

Cергій Мельник, Ajax

Виграти матч самотужки? Телефонуйте Сергію Мельнику. Його феєрична гра у другому таймі матчу проти UMG (7:3) звела нанівець усі потуги суперника у першій половині матчу, адже Сергій оформив покер, продемонструвавши увесь свій досвід, майстерність і вміння реалізовувати створені моменти.

Олександр Семенов, Pokupon – Ardi Logistics Stars

Майстер асистів знову у справі. Сем, як його називають у столичному футзалі, відмінно грав у захисті своєї команди, а також не забував створювати небезпеку біля чужих воріт. Як наслідок, він записав на свій рахунок два асисти у грі проти Developex, ставши кращим у цьому компоненті серед гравців звітного матчу.

Дмитро Коростов, UMG

UMG, на жаль, зовсім не тішить результатами у зимовому сезоні, проте індивідуально команда продовжує бути на своєму досить високому рівні. Коростов, наприклад, у грі проти Ajax, особливо у першому таймі, здійснив просто-таки величезний обсяг роботи, забив гол, відзначився асистом. Але у другому таймі його активність (як і усієї команди) згасла майже миттєво.

Ринат Мірошніков, Бізнесоілгруп

Джокер «нафтовиків» був одним з кращих гравців матчу проти Терикону. Мірошніков, як це часто буває, грав максимально швидко, точно і результативно. Його єдиний гол в цій зустрічі виявився переможним, а Бізнесоілгруп, схоже, відчепив Терикон від боротьби за медалі, вигравши 2:0.

 

Пресслужба SFCK