Бєсєдін у ABM Cloud, голкіпер, який приносить перемогу та повстання Хунти!, Огляд сьомого туру. , STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

05.02.2020

Бєсєдін у ABM Cloud, голкіпер, який приносить перемогу та повстання Хунти!

05.02.2020

Бєсєдін у ABM Cloud, голкіпер, який приносить перемогу та повстання Хунти!

Challenge League

Quartesian – FC Saints – 3:3

Наглядний приклад, як втрати перемогу у матчі продемонстрували гравці Quartesian, які завдяки голам Рудницього і Езендуки (даруйте, якщо є помилка в прізвищі) вигравали 2:0 після першого тайму. Тим не менш, Трофімов вже на 22-й хвилині матчу один гол відіграв, а потім Куріпко зрівняв рахунок. Однак Артем Андрійченко вдруге вивів свою команду вперед і, здавалося, перемога вже в кишені, але хвилина розслабленість коштувала пропущеного голу від Мельника і, як наслідок, перемоги – 3:3.

Avatar – Zeppelin – 2:4

Інтуїція нас не підвела. На жаль. Avatar, який нещодавно закінчив свою переможну серію, розпочав нову, серію з поразок. Це фіаско у грі проти  Zeppelin стала для команди Мороза вже другим поспіль. Причому не дивлячись на той факт, що Маслюківський відкрив рахунок вже на 5-й хвилині матчу, Сигетій і Сарнавський ще у першому таймі дозволили Аватарам вийти вперед – 2:1. Тобто з психологією у команди проблем фактично не було, а от з концентрацією… Робіть висновки самі – Віхляєв – 21 хвилина (2:2), Туманевич – 31 хвилини (2:3) та Лебідь – 40 хвилина (2:4). Кожні десять хвилин Zeppelin забивав по голу, що дозволило здобути перемогу та зберегти першу сходинку в чемпіонаті.

Файнобуд – Директ – 4:1

Нарешті. Ми думали, що перемоги «будівельників» в цьому сезоні вже закінчилися. Тим не менш, Директ, який показав класну боротьбу, програв лише в одному компоненті – реалізації власних моментів. На двох команди здійснили майже 50 ударів, але голів було всього два. В першому таймі відзначився Пулінець і Кравцов, а в другому таймі Жені вдалося оформити дубль. А потім, вже наприкінці матчу, голом відзначилась справжня легенда нашого турніру – Роман Манян. Між цими голами відбувся результативний удар Шевченка, але врятувати матч не вдалося. Файнобуд, до речі, піднявся на шосту позицію і, суто теоретично, ще може поборотися за бронзу.

КМА – Chillout Team – 1:3

Битва за лідерство вдалася. Але лише одній команді вдалося продовжити свою вдалу серію з перемог. Мова йде, звичайно, про Chillout Team. Для цього колективу звітна звитяга стала вже 5-ю поспіль. На 5-й хвилині матчу відбувся черговий гол Миколи Олексіна, але потім все пішло шкереберть. Ілючок, Кавуненко і Корнієнко забили три голи ще в першому таймі, підтвердивши таким чином статус головного фавориту, яким вважається їх команда в цьому сезоні.

Galyatasaray – MFC Flex – 1:3

MFC Flex виграв цей матч, приїхавши на гру без замін. А головним героєм цієї команди, безумовно, став Роман Мамчур, який забив два голи (на початку першого та другого таймів). Що цікаво, «турки» у другому таймі били виключно у площину воріт, хоча й мало (5 ударів). Тим не менш, пробити Каплаушенко вдалося лише раз, коли у першому таймі відзначився Юнус Аскаров.

Prime / Urban Division

Topiar – SoftServe – 1:0

Зовсім не типовий рахунок для футзалу, що лише підтверджує наші очікування з приводу рівної боротьби у звітному протистоянні. Обидві команди приїхала на цю гру з невеликими кадровими проблемами (Тетерук/Солдат – Олег Рибальченко/Терех), але на матчі це не позначилося. Величезна кількість ударів, відмінні швидкості, але погана реалізація… Єдиний гол у цьому матчі записав на свій рахунок Олександр Лизунов, який відзначився голом за 4 хвилини до завершення гри. Topiar залишається першим, але вся боротьба ще попереду!

Легіон – Ring Ukraine – 3:4

Легіон вирішив не змінювати своїм традиціям, і після перемоги у попередньому турі, знову програв в один гол. Взагалі матч вийшов бойовим, а обидві команди намагалися кожну свою атаку завершувати небезпечним моментом, в наслідок чого перший тайм закінчився з рахунком 2:2. Власне кажучи, друга половина гри відбувалося за схожим сценарієм, але Ring зміг здобути перемогу, завдяки точному удару Олександра Гавриленка на 40-й хвилині матчу. Таким чином, ця команда перекреслила невдалий старт сезону, здобувши третю перемогу поспіль!

АФК Хунта – Svarog – 7:5

Як ми і прознозували, Хунта видала черговий веселий матч. Ми говорили, що якщо цей колектив дійсно хоче продовжити боротьбу за медалі, то потрібно трішки активізувати свої резерви. Інше питання, що після перших 9 хвилин здавалося, що Svarog просто рознесе своїх опонентів, адже дубль Христіана Уче та гол Іллі Бороданя зробили рахунок 0:3. Але потім за справу взялися Жеребцов і Мазур. Перший оформив хет-трик та відзначився асистом, а другий записав на свій рахунок 2+2. Що тут скажеш, в футзалі дві людини можуть зробити різницю!

DHL – Getman Kyiv – 3:2

Щооооооо? Перехвалили «гетьманів», чи «логісти» нарешті показали, що бити хлопчиками для биття (тут без образ, хлопці) їм набридло? Звичайно, в цьому матчі зіграв фактор Яцишина, який знову провів крутий матч, постійно створюючи небезпеку біля воріт суперника. Команди обмінялися голами на 18-й хвилині матчу (Бессонов – Сурков), а от початок другої половини гри «гетьмани» провалили. Спочатку Яцишин, а потім Соломченко відзначились по голу, і як не старалися підопічні Ігоря Криворучко відігратися, їм вдалося лише скоротити рахунок – 3:2…. Другий матч без перемог для «гетьманів» і перша вікторія DHL в сезоні. Вітаємо!

РСК Флагман – Brooklyn – 3:2

Історичний момент. «Нью-йоркці» програли свій перший матч в сезоні. Причому саме Brooklyn відкрив рахунок, завдяки точному удару Новікова, але вже через три хвилини Сочівець встановив рівновагу на табло. Розв’язка у цій зустрічі відбулася наприкінці гри, адже в останні три хвилини обидві команди забили одразу три голи. Спочатку Сочівець забив свій 10-й гол в сезоні, а потім Харчевський відзначився фактично переможним голом, адже м’яч від Пшеничного вже нічого не вирішував.

Soccer Shop / Bronze Division

Finance Business Service – Fans Team Arsenal – 1:2

Центральний матч Soccer Shop дивізіону вийшов вдалим і повністю виправдав усі очікування. Обидві команди йшли без втрат, тому ціна перемоги зростала у декілька разів. Що стосується складів, то обидві команди знаходилися у рівних умовах: «бізнесмени» не могли розраховувати на Сосницького і Глуцького, а «каноніри» через травму втратили Пашковського, а також на грі були відсутні Путін і Шульга. Гра насправді виявилася досить рівною,

Eclipse – Karcher – 4:3

Як ми і писали в анонсі, це була дійсна гра рівних команд, що, власне кажучи, відобразилося й на табло. Мирослав Курочка знову став героєм для колективу Karcher, оформивши хет-трик, але це, на відміну від минулого туру, його команді не допомогло. Адже на кожного Курочку є свій Макарчук, який також відзначився трьома голами. Інше питання, що ще один гол на свій рахунок записав кеп Eclipse, Дмитро Косенко, що у підсумку (хоча Діма забив в дебюті матчу) допомогло Eclipse здобути третю перемогу поспіль!

Black Alfa – Assistant Group – 0:8

Відверто кажучи, якби «асистенти» грали більш стабільно, вони точно могли б претендувати на місце в першій трійці свого дивізіону. Але поки що цього не має. Наші слова підтверджує гра проти Black Alfa, в якій Кантур і компанія буквально знищили своїх опонентів. Про Сергія ми згадали не випадково, адже саме він став героєм і найрезультативнішим гравцем звітного протистояння. Кантур записав на свій рахунок два голи та результативну передачу. Фактично гру можна було закінчувати вже після першого тайму, який закінчився з рахунком 6:0 на користь асистентів. На жаль, Black Alfa зазнає четвертої поразки поспіль, проводячи один з найгірших сезонів за часів виступів у нашому турнірі.

News One – LP-CRM – 11:2

Ситуація з командою LP-CRMнас дивує. Міцний, добре підготовлений колектив, виграв всього один матч з 5 останніх, а зараз зазнав (якщо ми не помиляємося) найбільшого фіаско в нашому турнірі. З лідерів цього колективу не було лише Зайчука і Вербенко, але це не виправдовує підопічних Андрія Нікітіна. З іншого боку, низько вклоняємося представникам ЗМІ, які точно провели кращий матч в сезоні. Швидко, агресивно, результативно. Особливо це стосується Павла Покривця, який за 13 хвилин оформив покер. Назаренко і Поспєлов забили по 2 і 3 голи, відповідно, а Дмитро Бутузов взяв на себе роль майстра асистів, зробивши три гольові передачі.

АМФК Vega – Denon – 3:2

Вітаємо команду Миколи Мацюка і Сергія Ананко з довгоочікуваною перемогою! Вони змогли перервати свою серію з трьох поразок поспіль, хоча, як і очікувалося, гра проти Denon вийшла непростою. Нам взагалі подобаються саме дві ці команди тим, що вони постійно працюють над собою. Так стабільності до сих пір не вистачає, але іноді вони видають просто неймовірні матчі. Як от цей. АМФК відмінно провів кінець першого – початок другого таймів, забивши на 20-й (Кравцов) і 24-й (Саша Скопич) хвилинах матчу. Причому Denon здійснив вдвічі більше ударів, але реалізація підопічних Ільдара Макаєва підводила. Олександру Рибакову вдалося забити два голи наприкінці гри, але між ними відбувся гол… голкіпера АМФК, Цвілія, який не тільки «тащив» все, що можна у воротах, а й забив фактично переможний м’яч!

Legea / Silver Division

FC Alterra – One Call – 4:7

One Call розігрався!? Після перемоги у дербі з Binotel (4:3), хлопці ще більш впевнено перемогли міцний FC Alterra. На жаль, для номінальних господарів поля ця поразка стала вже четвертою в сезоні. Напевно, одним з ключових моментів звітного матчу стала результативна гра Олександра Демчана, який оформив дубль буквально за одну хвилину в середині першого тайму – 0:2. Олексій Моргушко підкріпив старання свого партнера, а Сич на 18-й хвилині забив ще один гол. Тим не менш, FC Alterra не виглядала безнадійно. Традиційно активні Шендрик і Яновський відіграли два голи наприкінці першого тайму, заливши надію на позитивний результат. Однак у середині другої половини гра ситуація першого тайму повторилася. Цього разу Власюк і Сич забили по голу за хвилини, вбивши інтригу остаточно – 2:6. В час, що залишився FC Alterra виглядала достойно, але на підсумковий результат це не вплинуло.

RWS Bank – ABM Cloud – 1:10

Поганий збір і дві заміни жодним чином не виправдовують гру «банкірів», які просто таки були розірвані своїми опонентами. Ви вже неодноразово так жартували, але, можливо, лідера «айтішніків», Подшивалова, дійсно потрібно перевірити на допінг, адже після трьох голів «прометеям», він забив 4 «банкірам», а ще й відзначився результативною передачею. Бєсєдіна з Динамо після допінг проби дискваліфікували (майже), але він і не забивав стільки голів J. Враховуючи нічию «прометеїв», «айтішники» стають другим головним претендентом на чемпіонство.

Playtika – КММ – 2:2

Історія про те, що «айтішники» виглядали набагато (ну добре, можливо трішки) сильнішими від гравців митниці. Цей сезон, ніхто і не приховує, для КММ, свого роду, перехідний, тому результат, мабуть, не головне. Однак Playtikaна перемогу заслужила. Скляр відзначився на 2-й хвилині матчу, на що КММ відповів голом від Ковтуна – 1:1. Олег, насправді, ну дуууже хотів проявити себе з кращого боку, але вийшло так, що через три хвилини він зрізав м’яч у власні ворота. Однак героїчний хлопець Белозуб, який, якщо впіймає кураж, стає футбольною машиною, за три хвилини до кінця гри рахунок зрівняв, встановивши, як виявилося, остаточний рахунок – 2:2. Для «айтішників» це другий бал у сезоні, а КММ, набравши один бал в двох останніх матчах, опинився на восьмій сходинці.

Young Business Club – Secur – 3:2

Жека! Звертаємося до граючого тренера Secur – Євгена Дацко. Бережи себе, бо ти головна ударна сила своєї команди. Після хет-трику і асисту у попередньому матчі, зараз він відзначився дублем у ворота «бізнесменів». Перемогти його команді це не дозволило, але за кількістю ударів (21-18) його команда виявилося сильнішою. Інше питання, що в деякий епізодах «бізнесмени» зіграли на досвіді, а гол Василя Губаша на 32-й хвилині матчу виявився переможним. Young Business Club залишається третім і продовжує гонку за медалями.

112 Україна – Prometheus – 1:1

Мабуть вже потрібно звикнути до того, що у звітному сезоні «телевізійники» дійсно є топ-командою у своєму дивізіоні. Але все одно їх нічия проти «прометеїв» виглядає для нас скоріш сенсацією, ніж закономірним результатом. Хоча за статистикою вони майже не поступалися своїм більше досвідченим опонентам. Більше того, «прометеї» опинилися у ролі наздоганяючих, адже на 10-й хвилині матчу свій гол забив Дмитро Скробач. Досвідченому Заславському вдалося один гол відіграти лише у четвертій десятихвилинці, але більш ніж на нічию це розраховувати не дозволило. «Прометеї» у другому матчі поспіль втрачають залікові бали.

Нікофлекс / Gold Division

«БВС-ТОРГ» - «Pokupon.ua»,  1:5

Гравці «Pokupon.ua» видали ще один потужний матч. Після поразки від «авіаліги» «любителі знижок» заграли в динамічніший і куди більш змістовніший футбол. Другий матч поспіль команда не залишає жодних шансів супернику. Чеберяк знову робить 2+1 по системі гол+результативний пас. Підопічні Саківського ще в першому таймі забезпечили собі комфортну перевагу, забивши тричі. В другій половині команда грала спокійніше, контролюючи м’яч. Були епізоди, коли «БВС-ТОРГ» тиснули на ворота Старовойтова, але такий тиск не переростав у домінування. Підопічні Ріпи таки забили свій гол-престижу, але не більше. Перемога «Pokupon.ua» вивела колектив на перше місце в турнірній таблиці.  

«Prime» - «Central Yard»,  6:3

Видовищний, напружений, драматичний і багатий на голи видався матч. «Барбери» змогли здивувати, забивши два м’ячі уже до 9-ї хвилини. Команда Івана Цисара грала зібрано, динамічно і, що головне, ефективно. Схоже, що і суперник не очікував такого футболу від «Central Yard». Пропустивши двічі, колектив Максима Каплунова підвищив темп, атаки стали гострішими, а розіграш м’яча швидшим. В середині тайму Струк відіграв один гол. Напруження зростало та до перерви команди більше не забивали. Божевілля почалося ближче до середини другого тайму. На 26-й хвилині Яцишин зрізав м’яч у власні ворота – 2:2. Вже через хвилину у Тараса супер момент біля чужих воріт, але Каплунов якимось дивом рятує «Prime». Спочатку виграє дуель один в один, а потім в стрибку реагує на добивання. В наступній же атаці підопічні Струка виходять вперед. Ненадовго! Інжиєвський зрівнює через хвилину. «Central Yard» знову міг вийти вперед. Все то й же Яцишин робить красивий «черпачок» через Каплунова, але м’яч влучає в хрестовину. А далі був час Соколюка. Дмитро віддав результативну на Струка – 4:3. А потім сам оформив дубль. 

«Футбол 1\2» - «Build Life»,  4:5

«Телевізійники» в четвертій грі поспіль не можуть перемогти, але матчі за їх участю одні з найвидовищніших в лігі. По-перше, в них завжди вистачає голів – мінімум 7 в кожному. По-друге, симпатію викликає бажання, з яким гравці «Футбол 1\2» виходять на поле. Маючи кадрові проблеми, майже, в кожній грі, колектив завжди дає бій супернику. Якби команда стабільно збирала своїх кращих гравців, за медалі «футболи» точно б поборолися. В першій половині матчу з «Build Life» провали в захисті підчищав Кучін. Євген видав 2 блискучі сейви, зреагувавши, що називається, на інстинкті. Та вже в другому і він не зміг врятувати команду. За 3 хвилини підопічні Євгена Задорожного тричі відзначились в його воротах. В кінці матчу «телевізійники» пішли грати 5-го і ледь не врятували гру та сил уже не вистачало. В складі «Build Life» відзначимо Снігура, який забив найважливіші голи. Перед самим свистком на перерву Роман зрівняв рахунок, а на 37-й хвилині забив переможний м’яч.


«Evoplay» - «Дизайн Фасад»,  2:2

«Evoplay» грали без замін, в той час як у «фасадівців» були дві повноцінні четвірки. За таких обставин, здавалось би, нічия непоганий результат. Але виходячи з того як розгортались події матчу, колектив Олександра Зайчука скоріше втратив два бали, ніж заробив один. «Evoplay» більше володіли м’ячем. Авжеж часом ініціатива переходила супернику, адже для 4 польових гравців провести 40 хвилин в одному темпі дуже складно. Команда створювала більше небезпеки біля воріт Черепахіна і робила це доволі регулярно. Навіть на останніх хвилинах матчу, здавалось у «Evoplay» залишилось більше сил, щоб вирвати перемогу. І вони ледь не  зробили це – Черепахін двічі врятував «Дизайн Фасад». Сторожук двічі виводив вперед свою команду, але Заверюха кожного разу зрівнював рахунок. Невдалі результати «Evoplay», в двох останніх матчах, відкинули команду на четверте місце, а «фасадівці» мають на один бал більше і займають третю сходинку. У колективу Олександра Поліщука найкраща серія без поразок в лігі – 5 матчів.   

«Friends Team» - «Justlictors»,  1:1

32 удари повз ворота на двох зробили команди. Гравці іноді промахувались з таких позицій, що навіть зі сторони було за них соромно. Напевно, «найкращий» промах був у Анатолія Хромова. В першому таймі «френди» заробили право на пробиття 10-метрового. З ударом Тимчика Полтавцев впорався, але відбив прямо перед собою, а Хромов, метрів з двох, зарядив м’яч набагато вище воріт. Підопічні Андрєєва пропустили першими і не рахуючи, описаного вище, епізоду, нагод зрівняти рахунок було зовсім обмаль. Команда в основному грала на відбій. Але варто віддати належне роботі в захисті. «Френди» щільно закривали вільні зони, а коли нагоди біля їх воріт і траплялись, то ситуацію рятував Овдієнко. Паша точно був кращим в складі команди. Відігрались «Friends Team» за кілька хвилин до фінального свистка. Знову стандарт та цього разу вже 6-метровий удар і Клименко не схибив. Перший набраний бал для «френдів» в сезоні.

 

Суперліга / Parimatch

Терикон – Бізнесоілгруп – 0:2

Будемо відверті, зустрічалися команди приблизно рівні за класом, але «нафтовики» мали в своєму розпорядженні більш якісну лаву запасних, з шістьма замінами, в той час, як Киричок і компанія могли розраховувати лише на три… Саме тому, як нам здається, Терикону не вистачило свіжості наприкінці першого і на початку другого таймів. Ключовий гол забив Коваленко, який відзначився результативним ударом на останніх секундах першої половини гри, а потім, вже на початку другого тайму свій ювілейний десятий гол в сезоні забив Мірошніков. Звичайно, не Холанд з Борусії, але теж непогано.

Pokupon – Ardi Logistics Stars – Developex – 4:0

Іспит на складено. Так би можливо сказав професор в інституті про гру Developex у матчі проти «зіркових логістів», але ми будемо більш м’які. Так, безумовно, клас «айтішників» суттєво відрізняється від майстерності їх опонентів, але все було не так і погано. По-перше, «айтішники» не могли розраховувати на травмованого Зражевського, який відновлюється після операції (Рома, друже, здоров’я), по-друге, у першому таймі вони пропустили лише один гол. Звичайно, в цьому величезна заслуга Кириченко, який у воротах грав, як білка в колесі, але свій один гол Кутовий все ж таки забив. У другому таймі «зіркові логісти» за рахунок феноменального досвіду дуету Бакум – Кутовий (чотири голи на двох) дотисли своїх опонентів, ставши на крок ближче до чемпіонства.

UMG – Ajax – 3:7

За UMG переживаємо, як за рідну команду, адже цей колектив є одним з найстаріших учасників нашого турніру. Можливо, навіть колись ми почнемо називати команди Сергія Мельниченко, «стара сеньйора» J. Але результати поки що… жахливі. Четверте фіаско у чемпіонаті і найбільша кількість пропущених голі в Суперлізі (27). Причому вже не вперше, хлопці відмінно провели перший тайм, який виграли з рахунком 3:1, аде далі почався жах (нам здається, що такий текст ми вже не вперше пишемо про цю команду). Нестримний Мельник забив одразу чотири голи у звітному протистоянні, причому три останніх голи «голландці» забили на останній хвилині матчу. Ajax продовжує зберігати інтригу у гонці за чемпіонство.

Пресслужба SFCK