Випробовування для Developex, Солдат проти Рибальченко та FBS - Fans Team Arsenal!, Анонс 7-го туру., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

31.01.2020

Випробовування для Developex, Солдат проти Рибальченко та FBS - Fans Team Arsenal!

31.01.2020

Випробовування для Developex, Солдат проти Рибальченко та FBS - Fans Team Arsenal!

Challenge League

Galyatasaray – MFC Flex

КМА – Chillout Team

Файнобуд – Директ

Avatar – Zeppelin

Quartesian – ФК Saints

Якщо говорити про звітний дивізіон, то, безумовно, в цьому турі нас очікує безліч цікавих протистоянь. Ми відокремили 5 головних питань, на які дасть відповіді все те, що буде відбуватися на полях SFCK Arena.

  • Хто переможе у битві найгірших захисних ліній – Galyatasaray (22) чи MFC Flex (21)? «Турки» в останньому матчі зазнали гучного фіаско, пропустивши 10 від «святих» (1:10), а от їх опоненти здолали Сокіл (3:1), тим паче пара Мирошниченко (дубль) – Жук (2 асисти) продемонструвала відмінне порозуміння.
  • Хто буде головним переслідувачем Zeppelin у боротьбі за чемпіонство – КМА чи Chillout Team? КМА виграло 4 з 5 своїх матчів (В тому числі останній проти Тєлєги – 4:3), а ось Chillout Team – єдина команда, яка йде зі 100-ми показниками, 4 матчі і 4 перемоги. Більше того, цей колектив володіє найкращою атакою (27 голів) та захистом (11 пропущених), то ж Олексіну і Ко буду дуже і дуже непросто.
  • Файнобуд всьо? Ця команда програла 2 останні матчі, не продемонструвавши і половини того потенціалу, яким, безумовно, володіє ця команда. Директ відстає від своїх опонентів на три очки, але зіграв на один матч менше. Єдиною світлою плямою у грі цієї команди була перемога над Тєлєгою – 7:2. До речі, забиває Директ в середньому майже по 5 за гру. У Файнобуду цей показник дорівнює 1,5.
  • Avatar може розпочати безвиграшну серію? Команда Свята Мороза програла останній матч з рахунком 4:5, а тут ще більш непростий опонент. Враховуючи той факт, що Zeppelin виграв три останніх матчі, забивши у них 18 голів, а також перебуває на першій сходинці в турнірній таблиці, фаворит гри зрозумілий.
  • Quartesian може боротися за медалі? Для цього команді потрібна стабільність і вміння перегравати команди, які знаходяться нижче у турнірній таблиці. Після поразки від Galyatasaray впевненості у цьому нема. Так, безумовно, головним козирем цього колективу є Рудницький, який має 7 очок по системі гол+пас, але лідер «святих», Юрій Бритвін (5 голів і 4 асисти) точно буде не проти свій бомбардирський запас!

 

PRIME | Urban Division

Topiar – SoftServe

РСК Флагман – Brooklyn

Легион – Ring Ukraine

АФК Хунта – Svarog

DHL – Getnman Kyiv

В цій лізі за чемпіонство веде боротьбу одразу 6 команд, що ви можете побачити на зображенні турнірної таблиці нижче:

  • Хто виявиться сильнішим – один з найкращих захистів, яким може похизуватися SoftServe (9 пропущених) чи друга за кількістю забитих голів у ворота суперника (24) атакуюча лінія команди Topiar? Topiar забивав в останніх трьох матчах 15 голів, а от «айтішники», що цікаво, пропустили 7 голів в останніх двох матчах. Ну і звичайно, чекаємо на протистояння Солдата (7 голів) і Рибальченко (6), які є ключовими фігурами у нападі своїх команд).
  • РСК Флагман не такий Флагман, як ми очікували? Після розгромної перемоги в першому турі (13:3), команда двічі виграла з мінімальним рахунком, зіграла внічию, а в минулому турі поступилася Легіону (2:3). Brooklyn, в свою чергу, мав кращий захист в лізі, але в попередній грі пропустив одразу 4, показавши, що бездоганний, як нам здавалося, захист команди, має ще багато проблем.
  • Легіон буде намагатися продовжити вдалу серію, після першої перемоги у сезоні, але зробити це проти Ring Ukraine, який, здається, повертається до свого переможного тонусу (2 перемоги поспіль) буде важко.
  • АФК Хунта, яка почала з трьох перемог поспіль, потрапила в якусь невеличку психологічну яму, спочатку розгромно програвши Topiar (1:6), а потім зіграла внічию з «гетьманами». Причому в обидвох матчах цей колектив пропустив по 6 голів. Svarog, який має два залікові бали, все одно можна назвати найбільш непоступливим колективом – 2 нічиї (3:3/4:4) і 2 поразки (3:5 /4:5), в яких суперникам було дуже непросто. Якщо Хунта хоче боротися за медалі, то треба однозначно вигравати.
  • DHL одноосібно займає останню сходинку в чемпіонаті, а у суперниках «гетьмани», які продовжують ламати усі шаблони та стереотипи, стосовно своїх виступів у нашому турнірі. Криворучко і Ко вперше реально претендують на медалі, займаючи другу позицію у лізі.

 

Soccer Shop | Bronze

Black Alfa – Assistant Group

Eclipse – Karcher

АМФК Vega – Denon

FBS – Fans Team Arsenal

News One – LP CRM

В кожному матчі ліги є своя інтриги, пояснюємо:

  • Black Alfa взагалі збирається брати свої перші очки в сезоні? 3 матчі – 3 поразки. Їх суперники, Assistant Group, хоча і має в своєму активі 4 очки, проте зіграли на два матчі більше. Тільки но здалося, що «асистенти» на шляху одужання після перемоги над LP CRM, хлопці зазнали фіаско у грі проти News One. Тим не менш, ми прогнозуємо, що в цьому матчі буде забито багато голів, адже команди в середньому пропускають по 5 і 4 голи, відповідно.
  • Eclipse в останніх двох турах здобув шість очок, забивши у ворота суперника 11 голів. Karcher, що цікаво, перебуває в такій само ситуації. Дві поразки на старті, дві перемоги в двох останніх турах і ті ж самі 11 забитих голів. Гра рівних команд, не інакше.
  • У АМФК вже не буде виправдань в разі невдалого результату, як було у трьох останніх матчах з лідерами чемпіонату. Зараз суперник рівний по класу, хоч і має в своєму розпорядженні тренера-легенду українського футзалу, Ільдара Макаєва. Для наставника АМФК, Сергія Ананко, це відмінна нагода отримати корисні знання від досвідченого спеціаліста, але команда Ананко, мабуть зробить все, аби засмутити суперника, який теж програв два своїх останніх матчі лідерам, проте має на два залікових пункти більше.
  • FBS – Fans Team Arsenal – супер протистояння! Команди, які розташувалися на третьому та другому місці, відповідно. Тим не менш, «бізнесмени» мають гру у запасі, і якщо зможуть перемогти «канонірів», то зрівняються з ними по кількості набраних балів. Тим паче, що Арсенал залишився без Пашковського, який, на жаль, отримав важку травму.
  • News One – команда настрою, від якої можна чекати чого завгодно. В попередньому турі хлопці розгромили «асистентів» з рахунком 6:2, проте це ще нічого не означає. Їх суперники, LP CRM, не дивлячись на той факт, що вже тричі програв у сезоні, займає 4 позицію в лізі, хоча в останніх чотирьох матчах хлопці виграли лише раз при трьох поразках.

 

Legea | Silver Division

112 Україна – Prometheus

Young Business Club – Secur

Playtika – КММ

FC Alterra – One Call

RWS Bank – ABM Cloud

5 команд у боротьбі за медалі. Може 6, але поки саме 5 перших команд реально претендують на три перших місця. 112 Україна, колектив дещо сенсаційний, спробує виправдати цей статус, здолавши «прометеїв», які вже одного разу програли (у попередньому турі з рахунком 1:3). Звичайно, Prometheus має фору перед своїми опонентами, але ABM Cloud, наприклад, за пропущеними матчами, може навіть своїх опонентів обігнати. Остерігатися потрібно Аліма, який останнім часом постійно потрапляє до збірної кращих гравців туру.

Young Business Club, який досить неочікуванно програв телеканалу 112 Україна, зустрінеться з колективом Secur. Підопічні Євгена Дацка здобули першу перемогу саме у минулому турі, а сам Євген відзначився трьома голами і асистом. Він зараз перебуває у відмінній формі, то ж Задорожний і компанія повинні звернути свою увагу саме на цього гравця. Ще одна втрата очок може коштувати боротьби за медалі.

Playtika, від якої ми постійно чекаємо покращення результатів, нажаль, поки перебуває на останньому місці, набравши лише один заліковий бал. Гра проти КММ, який точно хоче закінчити сезон в зоні  медалей, зовсім не виглядає, як матч, в якому вдасться взяти залікові бали. Єдиним мінусом для КММ здається той факт, що хлопці замало забивають – 15 голів, що є 7-м результатом серед усіх команд ліги. Playtika, в  свою чергу, найбільше пропускає – 31 гол, що в середньому складає по 5 м’ячів за одну гру.

ABM Cloud просто необхідно перемагати «банкірів» за для продовження боротьби за чемпіонство. Інше питання. Що у минулому сезоні команда не витримала напруги постійної боротьби за медалі, проваливши кінець чемпіонату. Більше того, головне не задирати носа після перемоги над «прометеями», адже Поліщук, який у минулій грі за «банкірів» забив 4 голи і відзначився 2 асистами, вже чекає можливості поповнити свій бомбардирський запас!

ЛІГП НІКОФЛЕКС

«БВС-ТОРГ» - «Pokupon.ua»

«БВС-ТОРГ» лихоманить не те що від матча до матчу, а від тайма до тайму. Підопічні Ріпи ніяк не можуть знайти баланс в грі. Те ж саме відбувається з Помазановим. Роман може забити 6, як в матчі з «Justlictors», а може взагалі не вийти з тіні, як минулого туру в грі з «Build Life». В такому стані «Pokupon.ua» не переграти. Тим більше «любителі знижок» показали гру дуже високого рівня в останньому матчі. Такої концентрації і запалу і очікує Саківський від своїх підопічних. Мій прогноз – легка перемога «Pokupon.ua».

«Prime» - «Central Yard»

В матчі зійдеться найкращий та найгірший захист ліги. У «барберів» трьохматчева серія без перемог, за яку команда пропустила 13 м’ячів. Всього ж в ворота «Central Yard» забито 19 голів. «Prime» за чотири зіграні тури пропустили 9. А щодо забитих, тут у команд паритет – по 14 м’ячів. Колектив Максима Каплунова в минулому турі переміг «Авіалігу», чим підтвердив свої амбіції на чемпіонство. Підорін в тому матчі відзначився двічі. Якщо Роман зіграє, як мінімум, не гірше, на захист «барберів» чекають великі непереливки. А команді Івана Цисара дуже в пригоді стало б повернення Яцишина. У Тараса на рахунку 3 голи і асист, що є одним з кращих показників у команді.    

«Футбол 1\2» - «Build Life»

«Телевізійники» все ще без перемог в сезоні і з одним набраним балом. Переграти колектив Євгена Задорожного буде нелегко. По-перше, «Build Life» здобули першу перемогу в минулому турі і команда зараз точно в піднесеному настрої. По-друге, лавка запасних у «футболів» куди коротше, а фізична витривалість найбільша проблема команди. «Футбол 1\2» в кожній з попередніх ігор провалив кінцівку матчу, саме через втому. Щодо персоналій, то в «Build Life» виділимо Солоніну, який провів шикарний матч проти «БВС-ТОРГ», самотужки будуючи чи не кожну атаку команди. В складі суперника відзначимо Артема Сергієнка. Новачок «Футбол 1\2» встиг відзначитись 5-ма голами в трьох матчах.   

«Evoplay» - «Дизайн Фасад»

Безперечно, центральний матч туру в лігі Нікофлекс, який повинен дати відповіді на кілька питань. Чи справді «Дизайн Фасад» готовий боротися за чемпіонство? Команда займає першу сходинку, частково, завдяки сприятливому календарю. Матч з «Evoplay» розпочне серію складних ігор – «Авіаліга», «Pokupon.ua». Дуже вчасно Драговоз знайшов правильний тонус, так що команда Олександра Поліщука повинна дати бій. Чи була поразка «Evoplay» від «Justlictors» випадковістю? Колектив Олександра Зайчука грав не гірше «юристів», тричі вів в рахунку і все ж втратив перемогу. Не покидає враження, що все ж це була випадковість. Побачимо як хлопці відреагують на поразку.   

«Friends Team» - «Justlictors»

Команда Руслана Озадовського просто зобов’язана перемагати в цьому матчі. «Юристи» перші, кому вдалось зупинити «Evoplay» і зараз саме час доказати, що то була не випадковість. Головною ударною силою «Justlictors» буде Яковенко, який додає з кожним матчем – 4 голи на його рахунку в останніх двох іграх. Минулого туру в складі «Friends Team», нарешті, з’явився Кадиров, а також Тимчик, який відразу ж відзначився забитим м‘ячем. Підсилення досить непогане, тільки не зрозуміло чи на постійній основі. Сподіваємось, що так і «френди», нарешті, почнуть набирати бали.

СУПЕРЛІГА | PARIMATCH

UMG – Ajax

Pokupon – Ardi Logistic Stars – Developex

Терикон – Бізнесоілгруп

Суперліга – це завжди Суперліга. UMG вкотре спробує здобути першу перемогу у сезоні, але зробити це буде дуже непросто. Аякс програв перший матч у попередньому турі, що суттєво погіршило шанси цієї команди на боротьбу за чемпіонство, адже тепер потрібно вигравати очну зустріч у «зіркових логістів». З іншого боку, до гри проти Ajax VPK Group теж не перемагав… Натяк відчуваєте?

Найскладніше випробовування очікує Developex – протистояння з Pokupon – Ardi Logistic Stars. «Зіркові логісти» виграли усі свої 4 матчі, забивши у них 26 голів – в середньому по 6,5 результативних ударів за гру. Просто-таки дивовижний сезон, забивши 7 голів, а також записавши на свій рахунок 4 асисти. І це ми не говоримо про Бакума і його 9 асистів. Тим не менш, з тих часів, коли Developex навіть не знав, яке майбутнє буде у цієї команди, багато чого змінилося. «Айтішники» поступово прогресують, а саме матчі з такими опонентами є головною метою виступів команди в Суперлізі.

Терикон – Бізнесоілгруп – матч за медалі. В тому сенсі, що якщо Терикон, який програв два останніх матчі, не візьме три залікові бали, то думки про медалі можна буде залишити на наступний сезон. Бізнесоілгруп, в свою чергу, зараз демонструє саме ту гру, яку ми очікували від цієї команди: результативну, швидку і агресивну. В останніх трьох матчах ця команда забила 21 гол у ворота своїх опонентів, що лише підтверджує височенний клас цього колективу!

Пресслужба SFCK