Битва аутсайдерів Суперліги, супер матч в Urban дивізіоні та пригоди у лізі Challenge!, Анонс п’ятого туру SFCK. , STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

17.01.2020

Битва аутсайдерів Суперліги, супер матч в Urban дивізіоні та пригоди у лізі Challenge!

17.01.2020

Битва аутсайдерів Суперліги, супер матч в Urban дивізіоні та пригоди у лізі Challenge!

Parimatch | Superleague

VPK Group – Golazo

UMG – Aurora Team

Діючий чемпіон ліги Errea, VPK Group,  поки не дуже вдало виступає в Суперлізі, програвши обидва свої матчі з загальною різницею 1:11. «Голеодори», в свою чергу, зіграли вже три матчі, але змогли набрати лише один бал. Головною ударною силою команди Олександра Русіна наразі є Євген Берсан, в активі якого вже 4 забитих голи.

UMG також поки йде без перемог, зігравши внічию з «голеодрами», 4:4, та програвши колективу Developex – 1:3. У підопічних Сергія Задорожного, команди Aurora team, з цим справи йдуть трішки краще. Після двох поразок на старті цей колектив здобув важку перемогу над «голеодорами» (3:2), завдяки дублю і асисту від Єгора Степаненко. Гринчук – Степаненко – найбільш очікуване протистояння звітного матчу.

Нікофлекс | GOLD

«Build life» - «Evoplay»

Команда Євгена Задорожного зазнала дві поразки в своїх двох матчах, тоді як «Evoplay» здобули дві перемоги і, на даний час, є найрезультативнішими в лігі – 13 забитих м’ячів. Колективи знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці, так що команда Олександра Зайчука виглядає явним фаворитом цього протистояння. Сторожук і Муляр зараз «on fire» - 9 голів і 6 асистів на двох. Ця парочка знищує суперників як Суарес і Старрідж в свій кращий сезон в Ліверпулі. І все ж, не варто зовсім списувати «Build life». Характер в цього колективу є і вже час його демонструвати.

«Justlictors» - «БВС-Торг»

Складно визначити фаворита цієї пари. «Юристи» набирають форму, а збір команди в останній грі з «Central Yard» показав, що колектив Руслана Озадовського хоче боротися за місця в верхній частині турнірної таблиці. Яковенко ще не демонструє звичний для себе рівень, але його повернення вже додає грі колективу нових можливостей. «БВС-Торг» добре стартували в сезоні, але одного тайму в грі з «Prime» вистачило, щоб це враження трохи зіпсувати. У колективу було вдосталь часу (місяць пройшов від останньої гри) зробити вірні висновки з того матчу. Очікування від цього протистояння: багато жорсткої боротьби і, ймовірно, небагато забитих м’ячів.

«Дизайн-Фасад» - «Prime»

«Prime» залишається однією з двох команд, яка все ще має 100% показник перемог. Не віриться, що «фасадівці» зможуть цю статистику зіпсувати. По-перше, «Prime» зараз в прекрасній формі. У Лагойди друга молодість, та і вся команда почувається впевнено, після другої поспіль перемоги. По-друге, колектив Олександра Поліщука хоч і додає з кожною грою в результаті, але по змістовності футболу все ще має проблеми. А проти цього «Prime» без продуманої системи грати буде дуже складно. Залишається сподіватись на індивідуальну майстреність.

«Central Yard» - «Авіаліга»

Центральний матч туру в лігі Нікофлекс – 1 місце проти 3-го. «Авіатори» створили мега сенсацію, обігравши «Pokupon.ua» в минулому турі. Думаю, тепер в можливостях цього колективу ніхто сумніватись не буде. А от «барбери» зіграють вперше з командою, що займає місце в верхній частині турнірної таблиці. Колективу Івана Цисара не бракує характеру і емоцій в грі, але організованості не вистачає. «Central Yard» вигризали перемоги, але це було в матчах з командами точно слабкішими, ніж «Авіаліга». Як на мене, у «авіаторів» більше шансів на перемогу в матчі.

Silver League

Playtika – Prometheus

Нікофлекс – YBC

FC Alterra - КММ

Prometheus уже без втрат вже три тури поспіль, здобувши 12 очок з 12 можливих. Головною перевагою цієї команди перед конкурентами є той факт, що хлопці вже переграли міцні КММ, Binotel та Нікофлекс. В разі перемоги над ABM Cloud – шлях до чемпіонства буде відкритий. Але спочатку Playtika, яка в минулому турі взяла перші очки (3:3 проти Binotel), то ж налаштована й далі триматися позитивного курсу. Інше питання, що зробити це проти головного претендента на чемпіонство буде важко.

Нікофлекс, до речі, після поразки від «Прометеїв», залишився на другій позиції, маючи сім балів, але ABM Cloud набрав рівно стільки ж очок, до того ж, має гру у запасі. Тому втрачати очки з YBC не можна, але й в цьому компоненті є нюанс. Команда Євгена Задорожнього поступово набирає хід (дві перемоги поспіль), а сам Женя набрав шість очок по системі гол+Пас.

FC Alterra, до речі, розпочала сезон просто відмінно, обігравши «бізнесменів» - 4:3. Ми одразу ж роздали купу авансів цій команді, але потім відбулася розгромна поразка від Нікофлексу з рахунком 0:7, то ж тепер ми навіть уявити не можемо, як буде складатися матч проти КММ. Костянтин Власенко дуже серйозно працює з митниками на тренуваннях, то ж гравцям FC Alterra буде дуже непросто.

Bronze Division

Karcher – Black Alfa

FBS – Denon

Bianconeri – Eclipse

Assistant Group – LP-CRM

Eurobis – News One

АМФК Vega – Fans Team Arsenal

Одразу шість матчів відбудеться у звітному дивізіоні. Karcher і Black Alfa  дуель головних, даруйте мені хлопці, невдах старту сезону. 0 очок в трьох матчах і 18 пропущених голів на двох. Причому причини таких результатів відкопати важко.

FBS, який обидва своїх матчі виграв з рахунком 5:2 (LP-CRM, Eclipse), зіграє проти Denon. Раніше ми могли впевнено сказати, що Фролов і компанія – беззаперечні фаворити матчу. До того ж, Стрельченко і Драпей встигли забити по три голи, що свідчить про їх непогану форму. Але коли до тренерського містка команди Denon прийшов Ільдар Макаєв, багато чого змінилося. Більше того, сам легенда українського футзалу почав виходити на поле, роблячи так звану різницю. Буду дуууже цікава гра.

Якщо винести за лапки гру проти «канонірів», Bianconeri на рівних боролися проти Denon і NewsOne, але програли в один м’яч. Команда стовідсотково небезнадійна. Команді банально не вистачає фортуни і десь віри у власні сили, проте проти Eclipse також буде непросто. Так ця команда також програла усі свої матчі, але у неї є Макарчук, який прийняв участь у 7 з 9 голів колективу у звітному сезоні. Віталій самотужки може наробити проблем!

Assistant Group ще жодного разу не вигравав, а у звітному матчі проти LP-CRM зіграє без Сергія Лісовенко, який отримав червону картку у попередньому турі. Тим не менш, у LP-CRM також є втрати. Їх тренер, Андрій Нікітін, дискваліфікований до кінця сезону за, м’яко кажучи, не етичну поведінку в попередньому матчі.

Eurobis, мабуть, був би головним фаворитом звітного дивізіону у цьому сезоні, якби не було у суперниках «канонірів». Поки що команда Захара Кіріченко грає настільки впевнено, що ми навіть і не пригадаємо, коли цей колектив був таким сильним. Три перемоги і 17 забитих голів – результат серйозний. Але у суперника зараз один з найбільш непоступливих опонентів в лізі, News One, що і підтверджує статистика цього колективу – 1 перемога, 1 поразка, 6 забитих, 6 пропущених голів.

АМФК Vega – Fans Team Arsenal – 100% центральний матч туру. АМФК видав класну гру проти Eurobis, але з реалізацією та грою біля власних воріт були проблеми. АМФК може стати класною командою, АЛЕ це відбудеться лише тоді, коли хлопці навчаться тримати удар у ситуаціях, коли гра складається не на їх користь. Fans Team Arsenal – супер фаворит. 4 перемоги і 26 забитих голів – коли слова зайві.

Urban Division

Topiar – АФК Хунта

Ring Ukraine – SoftServe

Intens Fit – РСК Флагман

Brooklyn – Легіон

Getman Kyiv – Svarog

DHL – Uptech Team

Декілька цікавих протистоянь очікуємо і у звітному дивізіоні. Наприклад, дуже гарячою буде гра Topiar – АФК Хунта. Перші – амбітні претенденти на медалі, які, щоправда, будуть грати без дискваліфікованого Тетерука. Другі – вже зараз головний претендент на чемпіонство, що не втратив жодного балу.

Ring Ukraine, якщо не візьме  бодай один бал у цьому турі, остаточно може попрощатися з надіями на медалі. Як так, команда, яка відмінно провела попередній сезон, зараз знаходиться на передостанньому місці?!  А тут ще й суперник поступово хід набирає. В активі  SoftServe три матчі – жодної поразки та третя сходинка у турнірній таблиці.

Intens Fit програв два останніх матчі, а тут ще й календар трішки підставляє, адже грати доведеться проти одної з найбільш результативних команд ліги – РСК Флагман (20 голів). Андрій Сочівець вже забив 7 голів і оформив 6 асистів, зігравши всього три матчі. Intens Fit,  в свою чергу, забив всього три голи за цей сезон.

Brooklyn, який у попередньому турі став єдиною командою, яка не пропускала голів у власні ворота, зіграє проти Легіону. Хлопці поки з тріском провалюють сезон, програвши усі три матчі, хоча певні позитивні зміни у грі команди відбуваються.

Getman Kyiv хоча і поступився у попередньому турі Brooklyn з рахунком 0:2, все одно перебуває серед лідерів дивізіону. Підопічні Ігоря Криворучка перші три тури йшли без втрат, то ж думки про боротьбу за медалі, безумовно, зберігають. Svarog, хоча і не зміг жодного разу перемогти у двох зіграних матчах (3:3, 4:5), продемонстрував, що налаштований на боротьбу. А от їх опонентам цього компоненту іноді якраз і не вистачає.

Uptech Team був як ніколи близьким до першої перемоги за довгий час у попередньому турі, але не склалося. «Айтішники» на рівних билися з Флагманом, поступившись в один м’яч (5:6). Зараз суперник, як нам здається, трішки простіший. DHL багато пропускає (20 голів) і не виграв жодного матчу у сезоні, тому спрогнозувати, як складатиметься цей матч дуже важко.

Challenge League

КМА – ФК Сокіл

MFC Flex – Chillout Team

ФК Saints – Galyatasaray

Телега – Avatar

ZeppelinФК Директ

Дісталися ми і до ліги Challenge. КМА, наприклад, розпочав сезон максимально вдало (дві перемоги поспіль), але у попередньому турі програв через маленьку, як нам здається, лаву запасних. Їх суперник – Сокіл, взагалі поки дуже і дуже неприємно дивує, набравши в трьох матчах один бал. Причому в кожному матчі Соколята програвали мінімально, то ж констатуємо, що їм просто не вистачає десь фортуни.

MFC Flex, який вперше виграв у попередньому турі, зіграє проти команди зі 100%-ми показниками, Chillout Team, яка не тільки виграла два матчі, а й має одну з найсильніших атакуючих ліній, забивши 13 голів.

ФК Saints перервав свою двоматчеву серію з поразок, нарешті вигравши у минулому турі. Galyatasaray, в свою чергу, на старті сезону програв двічі (1:3 і 0:6), але у минулому турі приємно здивував і переграв Quartensian – 5:3. Що це було? Разова акція, чи «турки» дійсно поступово набирають хід, стаючи неприємним і непередбачуваним суперником для будь-якого опоненту?

Телега, яка після перших двох турів неочікувано опинилася на горі турнірної таблиці, в третьому турі поступилася колективу Директ з рахунком 2:7, а ми зрозуміли, що команді поки що не вистачає стабільності, хоча, безумовно, колосальний прогрес у діях цієї команди видно неозброєним оком. Гра проти Avatar, суперника майже рівного за класом, буде непростою, враховуючи той факт, що Мороз і компанія виграли два матчі поспіль, пропустивши в них всього лише два голи, що дуже нетипово для цього колективу.

Zeppelin – лідер по кількості очок (7), аля ця команда вже встигла зіграти чотири матчі. Суперники дихають в спину, то ж проти Директу необхідно битися лише за перемогу. Інше питання, що прямо зараз Директ є найбезкомпроміснішою командою сезону – 12 забитих і 12 пропущених голів. Колектив, якому може і не вистачає досвіду, але бажання у хлопці, хоч відбавляй.

Пресслужба SFCK