Рішення КДК турніру SFCK, Розглянуто: епізод матчу між командами «Kärcher» та «LP-CRМ», STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

16.01.2020

Рішення КДК турніру SFCK

16.01.2020

Рішення КДК турніру SFCK

Розглянуто: епізод матчу між командами «Kärcher» та «LP-CRМ», що відбувся 12.01.2020, а саме - вилучення офіційного представника команди «LP-CRM» Андрія Нікітіна.

Матеріали: Протокол матчу, Рапорт арбітра, відеозапис матчу

На 33 хвилині матчу між командами «Kärcher» та «LP-CRМ» офіційний представник команди «LP-CRМ» Нікітін Андрій вибіг на ігровий майданчик та вчинив агресивні дії (образи, нецензурна лексика, погрози, застосування фізичної сили) відносно арбітра матчу. 

Кваліфікація: дії Андрія Нікітіна підпадають під п. 12 Правил гри у футзал (Порушення та дисциплінарні санкції), а саме "Агресивна поведінка".

Вирішено: за агресивну поведінку відносно офіційної особи матчу, погрози фізичної розправи та нецензурні вислови, згідно Статті 21 п. 2 Регламенту проведення змагань, дискваліфікувати Нікітіна Андрія на 7 матчів під егідою SFCK з забороною перебування на территорії проведення матчів (майданчик для гри, технічна зона, трибуни, территорія біля ігрового майданчика під куполом або за спеціальною огорожею) в якості офіційного представника, гравця або глядача.


Враховуючи систематичні порушення норм поведінки офіційних представників, застосувати до Нікітіна Андрія умовну дискваліфікацію терміном на 1 рік з моменту проведення останнього з семи матчів дискваліфікації. У випадку повторного порушення норм поведінки або вилучення представника з технічної зони під час умовної дискваліфікації довічно відсторонити Андрія Нікітіна від участі в усіх турнірах під егідою SFCK в якості гравця або офіційного представника.

Пресслужба SFCK