Огляд четвертого туру SFCK. Камбек від 112 Україна, фіаско Терикона та інші результати туру!, Новорічні свята не завадили командам продемонструвати свої найкращі якості. , STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

15.01.2020

Огляд четвертого туру SFCK. Камбек від 112 Україна, фіаско Терикона та інші результати туру!

15.01.2020

Огляд четвертого туру SFCK. Камбек від 112 Україна, фіаско Терикона та інші результати туру!

Challenge League

ФК Сокіл – FC Saints – 2:3

Galyatasaray – Quartesian – 5:3

MFC Flex – Файнобуд – 3:1

Zeppelin – KMA – 6:3

В цьому дивізіоні відбулося чотири протистояння, до результатів яких у нас є свої питання. Перше – Сокіл, агов! Середина сезону скоро, а ви набрали лише один бал! Що сталося з тією командою, яка боролося майже за чемпіонство у попередньому сезоні? Ви нас розчаровуєте. Приходьте до тями. З іншого боку  вітаємо «святих» з перемогою, яка стала для них першою, а Віталій Трухан записав на свій рахунок гол+пас.

Так само першу звитягу о свого активу записав і Galyatasaray. Ми вважаємо, що ця перемога – наслідок постійної роботи над собою і віри у власні сили. Як би пафосно це не звучало. Ну і, звичайно, колосальна робота Аліма Султана, який у звітному протистоянні записав на свій рахунок два голи і результативну передачу.

Файнобуд, який у грі проти MFC Flex явно перерубував у статусі фаворита – заслужено поступився. По-перше, команда сама створила проблеми на свою голову, коли Сидоренко відзначився автоголом. Потім, звичайно, Тарас Пулинець забив перший гол у сезоні, але кінець зустрічі «будівельники» провалили. Куценко записав в свій актив гол + пас, дозволивши команді здобути першу перемогу у сезоні.

Zeppelin вийшов на перше місце у турнірній таблиці, хоча має на дві гри більше, ніж у їх головних опонентів. Якби КМА знову не приїхали на гру всього лише з однією заміною, все могло відбутися інакше. Тим не менш, хлопцям десь не вистачало фізичних сил, а Віталій Хорункін і Сергій Колодкін, які прийняли участь в п’яти з шести голів своєї команди, зробили гру для Zeppelin.

Prime Division

Intensfit – SoftServe – 1:3

РСК Флагман – Uptech Team – 6:5

Getman Kyiv – Brooklyn – 0:2

Svarog – Topiar – 4:5

Легион – АФК Хунта – 3:4

Хунта продовжує йти без втрат, але цього разу хлопцям довелося добряче потрудитися, аби переграти непоступливий Легион. Ця команда, до речі, зазнала вже третьої поразки поспіль, але звітна гра була, мабуть, найкращою для хлопців у цьому сезоні. Хлопці двічі виходили вперед (Таран в цьому матчі оформив дубль), але завдяки дублю і асисту від Мазура Хунта переломила хід гри і здобула перемогу.

 Topiar зробив ребрендинг, завів сторінку у соціальних мережах, а потім здобув першу перемогу у 2020 році. Дуже сильно цю гру провели Смирнов (2 асисти), Солдат (гол+пас) і Лізунов (дубль), а от Тетерук відзначився зі знаком «мінус», отримавши червону картку. Svarog, що приємно, навіть за рахунку 2:5 боровся до кінця, але зачепитися за очки так і не вдалося.

Brooklyn наразі є командою з найкращим захистом в лізі. Якби таке написали два сезони тому, то на нас дивилися з великим подивом. Але команда Штанька продовжує прогресувати і наразі має дві перемоги з двох можливих. «Гетьмани», в свою чергу, продовжують чергувати перемоги і невдалі матчі, опинившись вже на 4-й позиції.

РСК Флагман, в свою чергу, підтвердив статус найбільш забивної команди ліги, але проти Uptech Team грати було вкрай важко. «Айтішники» дали справжній бій, двічі виходили вперед, але потім знову не змогли уважно відіграти в захисті на останніх секундах. Андрій Сочівець і Андрій Квасов забили на двох п’ять голів і відзначились трьома асистами, а їх команда залишилися на другій сходинці в турнірній таблиці.

Intensfit програв другий матч поспіль, а от SoftServe потихеньку підбирається до вершини турнірної таблиці. Три голи від двох Владиславів (Шевченко і Рибальченко, який оформив дубль) забезпечили «айтішникам» перевагу в три м’ячі, на що Романов відповів єдиним голом на останніх секундах матчу.

Soccer Shop | Bronze

Assistant Group – Fans Team Arsenal – 4:6

Bianconeri – NewsOne – 4:5

АМФК Vega – Eurobis – 3:5

Karcher  - LP CRM – 3:4

Black Alfa – Denon – 3:7

Fans Team Arsenal вкотре влаштував справжнє шоу на своєму матчі, якщо говорити в контексті кількості забитих голів. Тим не менш, «асистенти» дали справній бій, а Семенюк навіть відкрив рахунок у цьому матчі. Інше питання, що Ковальячук, який однозначно проводить кращий сезон в нашому турнірі за «канонірів», та Путін, який також оформив дубль знову зробили гру для свого колективу.

Bianconeri знову програли. Вже втретє у цьому сезоні. З чим це пов’язано? Можливо, суто з психологічною точки зору. Цей колектив двічі виходив вперед у грі з NewsOne, але потім, щось йшло не так. Безумовно, ми повинні відмітити величезну індивідуальну майстерність кожного гравця команди «новостійників», адже окрім Дмитра Самолюка усі члени цього колективу відзначилися результативними діями.

АМФК Vega і Eurobis видали, мабуть, найбільш цікавий матч туру в цій лізі. В цілому гра була рівною, якщо говорити про кількість моментів в обох команд. Але реалізація моментів від  гравців Eurobis все ж таки була кращою. Гарною новиною для вболівальників АМФК, безумовно, є космічна ігрова форма Юрія Скопіча, який в цьому матчу забив два голи і відзначився асистом. Тим не менш, Eurobis прямо зараз є реальним претендентом на медалі дивізіону.

Karcher  програв LP CRM з рахунком 3:4, продовжуючи займати останню сходинку в турнірній таблиці. Причому в конкретно взятому матчі гравці Karcher  можуть задати одне питання лише собі: як ми все… втратили? Вигравати на 10-й хвилині гри 2:0, а потім 3:2 на 30-й, але отримати два голи за десять хвилин, які забили Слонь і Порох (який в цьому сезоні продовжує доводити своє величезне значення для команди), що дозволило команді вийти на третє місце.

Black Alfa почала сезон з поразки від Denon, для якого ця звитяга стала вже другою поспіль. Сергій Фарафонов тягнув на собі Black Alfa в звітному матчі, забивши двічі, але нестримні Руденко і Саржевський, які забили по два голи, змогли забезпечити своїй команді перемогу.

Legea | Silver Division

Secur – RWS Bank – 3:4

Prometheus – Нікофлекс – 2:1

Playtika – Binotel – 3:3

One Call112 Україна – 4:6

Просто подивіться на статистику команди 112 Україна після чотирьох матчів – 22 забитих і 20 пропущених голів. Максимально безкомпромісний колектив, який запалює в звітному дивізіоні! Цього разу під роздачу «телевізійників» потрапили гравці One Call, однак є один нюанс! One Call вигравав 3:0 до 30-ї хвилини гри! Тобто за десять хвилин до кінця гри. Але дубль і два асисти від Султана, а також дубль і асист від Сердюкова перевернули буквально все, а 112 Україна забив шість голів за десять хвилин.

Playtika нарешті взяла перші залікові бали, зігравши внічию з Binotel. Інше питання, чи можуть бути задоволені таким результатом підопічні Сергія Цебенко, які вигравали по ходу матчу 3:1 (дубль Комісарука)? Тим не менш, останні п’ять хвилин гри стали жахливими для одних і щасливими для інших. Лідери Binotel, Мельник і Киряков забили двічі за п’ять хвилин, врятувавши цю гру – 3:3.

Secur у супердраматичному матчі програв RWS Bank. По-перше, у цій грі було 9 забитих голів і чотири попередження. Граючий тренер Secur, Євген Дацко, видав, як це часто буває, феєричний матч. Він оформив дубль і відзначився результативною передачею, проте на кожен результативний удар цієї команди «банкіри» відповідали своїм. Особливо хочеться відзначити гарматний постріл Лошака, який забив просто неймовірний гол під поперечку.

Prometheus – Нікофлекс – матч туру вийшов дуже цікавим. Так, безумовно, хотілося б побачити більше голів, але обидві команди були свого роду гросмейстерами, шукаючи слабке місце в обороні суперника. Рахунок відкрив Сперкач, який забив свій другий м’яч в сезоні, але потім за справу взявся лідер «прометеїв», Заславський. Досвідчений виконавець фактично зробив цю гру для свого колективу: спочатку він рахунок зрівняв, а потім, на останній хвилині матчу асистував Романчуку, який приніс перемогу для Prometheus.

Нікофлекс | Gold League

«Evoplay» - «Футбол 1\2»  9:3

Навіть без Сендзюка, Зайчука і з польовим гравцем в воротах «Evoplay» розбив «телевізійників». Хоча перший тайм пройшов в доволі рівній боротьбі. Гравці «Evoplay» володіли незначною перевагою в володінні м’ячем, однак небезпечні моменти регулярно виникали і біля їх воріт. Команди пішли на перерви за нічийного рахунку. По два дуже схожі голи забили суперники – втрати на своїй половині поля як з однієї, так і з іншої сторони призвели до пропущених м’ячів. А от другий тайм вже повністю пройшов під диктовку колективу Олександра Зайчука. Муляр і Сторожук розривали оборону «телевізійників» і забивали на будь-який смак. Загалом, 7 голів на двох забила цей дует і ще двічі відзначився Мороз. 

«Pokupon.ua» - «Авиалига»  2:3

Який же крутий матч провели обидві команди. Що динаміка, що якість гри були на дуже достойному рівні. Схожий стиль гри обрали колективи, застосовуючи високий пресинг. А от в атаці «любителі знижок» будували гру за рахунок довгих розіграшів і контролю, тоді як «авіатори» намагались якомога швидше доставляти м’яч до штрафного майданчика опонента. Високий пресинг зіграв злий жарт з «Pokupon.ua» в першому таймі. Доки підопічні Саківського накривали опонентів на чужій половині поля, Лавриненко зробив забігання у вільну зону поблизу штрафного майданчика «любителів знижок». Біндюженко, недовго думаючи, вкинув м’яч на Дмитра і той, в дотик, пробив в дальній кут. В дебюті другого тайму «авіатори» запресингували опонента біля їх воріт і Лавриненко оформив дубль. А Шендрик в середині другої половини забив, як виявилось, переможний гол. Лише розігруючи 5-го польового «Pokupon.ua» зміг взяти гру під контроль. Моментів біля воріт Башаєва, в останні 5 хвилин матчу, вистачало не то, щоб зрівняти рахунок, а й вирвати перемогу в матчі. Але десь не вистачило везіння – двічі стійка рятувала «авіаторів», а в кількох епізодах супер надійно діяв Башаєв. Що ж, «Pokupon.ua» втрачає перші очки, а «Авиалига» піднімається на третю сходинку в турнірній таблиці. 

«Friends Team» - «Prime»  2:5

«Prime» знову забиває 5 м’ячів супернику, однак цього разу перемога була не такою складною як в матчі з «БВС-ТОРГ». Хоча і був відрізок матчу, коли колектив Максима Каплунова міг втратити перевагу. Гравці «Prime» впевнено контролювали хід матчу, забивши три голи до 15-ї хвилини – двічі відзначився Лагойда та одного разу Проценко. Але варто було трішки розслабитись, як «френди» тут же відіграли два м’ячі наприкінці тайму. Підопічні Андрєєва відчули впевненість і другу половину гри почали з атак на ворота Каплунова. Гол назрівав і здавалось от-от «френди» рахунок зрівняють. Але дуже вчасно Проценку вдалось збільшити перевагу своєї команди. Денис протягнув м’яч по бровкі в штрафну, а потім, не придумуючи нічого зайвого, носком пробив поміж ніг Костюченку. Як на мене, це був ключовий епізод другого тайму. Запал гравців «Friends Team» зник одразу ж, а «Prime» спокійно довели справу до переможного кінця, забивши ще один гол за дві хвилини до фінального свистка.

«Justlictors» - «Central Yard»  3:3

Так близько була третя поспіль перемога «барберів». Тричі, по ходу матчу, команда Івана Цисара вела в рахунку. В першому таймі Тарас Яцишин забиває гол красень зі своєї половини поля – Полтавцев занадто далеко вийшов з воріт, а Яцишин філігранним ударом перекинув кіпер. Кілька сантиметрів вище і поперечка врятувала б, а якщо нижче, то Полтавцев відбив би. Та за хвилину до перерви Дідковський зрівнює. В дебюті другого тайму Морозов гарматним пострілом знову виводить «барберів» вперед. Такий рахунок тримався до останніх хвилин матчу, доки не розгорнулась, уже звично для матчів за участю «Central Yard», драма. 37-ма хвилина – Озадовський відновлює паритет. Проходить хвилина і Яцишин оформлює дубль, замкнувши передачу Морозова і ще раз виводить «барберів» вперед. Та й це ще не все. Знову Дідковський, і знову за хвилину до свистка ставить ефектну крапку в матчі. Васильєв не впорався з потужним ударом метрів з 12-ти. «Барбери» вперше, в сезоні, втрачають бали, але попри це команда піднімається на першу строчку і тепер одноосібно очолює турнірну таблицю.

Superleague Parimatch

Genius Marketing – Developex – 2:2

Aurora Team – Golazo – 3:2

Pokupon Ardi Logistics Stars – Терикон – 9:2

Чи зможе Ajax нав’язати боротьбу Pokupon Ardi Logistics Stars в битві за чемпіонство? У минулі вихідні PALS розбив Терикон, який початок звітного сезону провів на відмінно, але «зірковим» поступився по всім параметрам. Фантастичний результат знову продемонстрував Роман Бакум, на рахунку якого 5 гольових передач.

Genius Marketing взяв перші залікові бали у цьому сезоні, хоча міг розраховувати не на нічию, а на перемогу. Вже на 23-й хвилині матчу хлопці вигравали 2:0, але потім, мабуть, просто не розрахували свої сили, адже в цьому матчі «маркетологи» грали без замін. Саме цим і скористався Developex, коли спочатку забив Младенов, а потім, на останніх секундах гри, Листопадський реалізував пенальті – 2:2.

Aurora Team здобула першу перемогу у сезоні в Суперлізі. Гра проти «голеодорів», як і очікувалося, виявилася максимально непростою, проте максимальна концентрація і відмінна гра в останні десять хвилин гри перетворилися на перемогу. Драговоз відкрив рахунок на останній хвилині першого тайму, але потім лише за шість хвилин Степаненко оформив два асисти та забил гол. І хоча Кисель один м’яч відіграв, все одно перемога була за Aurora Team!

Пресслужба SFCK