Насвяткувалися, наїлися, тепер час і в футбол пограти! Анонс четвертого туру SFCK!, Усі матчі відбудуться у неділю., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

10.01.2020

Насвяткувалися, наїлися, тепер час і в футбол пограти! Анонс четвертого туру SFCK!

10.01.2020

Насвяткувалися, наїлися, тепер час і в футбол пограти! Анонс четвертого туру SFCK!

Soccer Shop | Bronze Division

Black Alfa – Denon

Karcher – LP CRM

Bianconeri – Newsone

АМФК Vega – Eurobis

Assistat Group – Fans Team Arsenal

5 матчів звітного дивізіону точно не залишать нас з вами без інтриги. В кожній парі є свої фаворити і андердоги, про що ми зараз і поговоримо.

«Асистентам», наприклад, буде вкрай важко протистояти «канонірам», які здобули три перемоги в трьох матчах, забиваючи не менше 5 голів за гру. «Асистенти», в свою чергу, здобули лише один бал в двох матчах, зіграв внічию 2:2 з АМФК  і поступившись 1:5 Eurobis.

Власне кажучи, самі ці дві команди зіграють в звітному турі між собою. З «асистентами» АМФК могло здобувати три очки, адже двічі виходило вперед, пропускаючи потім голи у відповідь. З Newsone команда зіграла уважніше, і завдяки дублю Ананко здобула перемогу – 2:1. 3 асисти в двох матчах на свій рахунок записав Скопич. Eurobis в зимовому сезоні почав (тьфу-тьфу) приємно дивувати своєю дисципліною.  В цій ситуації мова йде про гру в захисті – всього два пропущених голи. Безумовно, не можна пройти мимо 12 забитих голів в двох матчах. Але 5 жовтих карток команда в двох матчах, звичайно, отримала. Гра буде – вогонь!

Newsone, в свою чергу, зіграв один матч проти АМФК, програв його 1:2, але по одному матчу робити висновки по команді недоречно. Колектив бойовий, колектив вже досвідчений, але Bianconeri в цьому сезоні поки «в нулях». Дві поразки, причому такий результат в матчі з «канонірами» ще можна пояснити силою суперника, то фіаско в грі з Denon (3:4) виглядало несподіваним. Фаворита в цій парі ми не знайшли.

Власне кажучи, Denon зіграє проти Black Alfa. Дозволимо собі передбачити, що ця гра буде однією з найбільш жорстких в звітному дивізіоні. І тут не йде мова про неповагу до цих команд, просто вони звикли грати в жорсткий (особливо Denon) та силовий футбол. З огляду на досвід Black Alfa виглядає фаворитом, але команда не зіграла жодного матчу в цьому сезоні, тому робити прогнози з приводу результату важко.

Нарешті поговоримо про пару Karcher – LP CRM. Не судіть по тому, що у LP CRM вже дві поразки у трьох матчах, адже хлопці мінімально поступилися фавориту ліги – «канонірам» (5:6) та дали бій FBS (2:5). Крім того, вони встигли перемогти Denon. Від Karcher, в свою чергу, ми очікували більш впевненого старту, ніж поразка 1:7 від Eurobis. Однак вийшло так, як вийшло, тому сподіваємося, що після новорічних свят хлопці виглядатимуть впевненіше.

Prime | Urban Division

Легіон – АФК Хунта

Svarog – Topiar

Getman Kyiv – Brooklyn

Intensfit – SoftServe

РСК Флагман – Uptech Team

В цьому дивізіоні зараз лідирує команда, яка приємно дивує нас в цьому сезоні. «Гетьмани» Ігоря Криворучко здобули сім очок з 9 можливих, причому переграти вдалося непоступливі Легіон і Topiar. Їх наступний суперник – Brooklyn – зовсім не подарунок. Завдяки дублю Пшеничного ця команда здобула перемогу 4:1 над Intensfit і більше матчів не грала. Невже «гетьмани» дійсно готові до боротьби за медалі? Цей матч може дати відповідь на це питання.

Svarog, маючи відмінний підбір виконавців, зіграв лише один матч, розписавши мирову (3:3) в грі з DHL. Найцікавіше, що ця команда тричі виходила вперед, але вимушена була задовольнитися лише одним заліковим балом. Що стосується колективу Topiar (екс-Old Boys), то цей колектив переміг RING,  а потім дещо несподівано поступився «гетьманам» (4:5). Прогнозуємо, що в цьому матчі знову буде багато голів, але переможця визначити не беремося.

Легіон, який розпочав цей сезон з двох поразок, повинен зібратися! Влад Таран та інші хлопці, що ж це відбувається?! Де ваша міць і віра у власні сили? Перед початком сезону ми вважали цей колектив одним з фаворитів змагань, але… З Хунтою, не сумнівайтеся, буде набагато важче, ніж з іншими опонентами, адже ця команда виграла обидва своїх матчі, забиваючи в них не менше 4 голів.

Intensfit, в свою чергу, встиг програти Brooklyn з рахунком 1:4, але також здолав Легіон, завдяки єдиному голу Олега Германа. Результати SoftServe виглядають трохи краще. Команда здолала колег «айтішників» (Uptech Team) з рахунком 3:1, а потім зіграла внічию з Флагманом – командою, яка перед цим забила 13 голів у ворота DHL.

Ну і, Флагман, власне кажучи, спробує продовжити свою безпрограшну серію у грі проти Uptech Team. «Айтішники» поки йдуть без перемог, але останнім часом, на жаль, це нормальна історія для цього колективу. Хоча нічия з «гетьманами» говорить про те, що ця команда почне одужувати.

Після трьох зіграних турів в лігі Нікофлекс Gold, залишилось чотири колективи, зі стовідсотковим показником перемог. Звучить доволі гучно, але слід зробити поправку на те, що «Evoplay» та «Prime» провели по одному матчу, «Pokupon.ua» та «Central Yard» по два. Враховуючи, що очних поєдинків між цими командами в четвертому турі не буде, така статистика може зберегтися.

«Evoplay» - «Футбол 1\2»

«Evoplay» хоч і здобули перемогу в першому матчі, але виглядала команда важкувато. А тут ще й затяжна перерва між іграми - майже місяць минув з останньої гри. В якій формі буде колектив Олександра Зайчука сказати важко. Схоже, знову доведеться покладатися на індивідуальну майстерність гравців. «Телевізійники» ж приємно вражають самовіддачею. Хоча на папері команда і виглядає дещо слабшою, бій вони точно дадуть.

«Pokupon.ua» - «Авиалига»

На мою думку, центральний матч четвертого туру в лігі Нікофлекс. Команди дещо різного рівня за підбором гравців, але… «Авіатори» демонструють саме конструктивний командний футбол, а їх пресинг міг би сподобатись навіть Клоппу. Цікаво подивитись чи зможе колектив Олександра Черниша так само інтенсивно діяти проти таких майстрів як Саківський, Мірошніков, Демчук. Імовірно, для «Pokupon.ua» ця гра може стати найскладнішою в стартових турах.  

«Friends Team» - «Prime»

«Prime» як і «Evoplay» повертається до гри після тривалої перерви. Хоч і був той фантастичний камбек проти «БВС-ТОРГ» і Антон Струк відразу після матчу заявив, що команда буде боротись тільки за чемпіонство, поспішні висновки робити не хочеться. Колектив Максима Каплунова провів два діаметрально протилежні тайми в першому матчі. Зараз же буде нагода показати, в якому з тих таймів був справжній «Prime».

«Justlictors» - «Central Yard»

«Барбери» незмінно перемагають з рахунком 4:3. Саме так закінчувались поєдинки команди в попередніх турах. Колективу Івана Цисара тяжко даються перемоги. «Барбери» все ще в пошуках балансу, який дозволив би їм проводити ігри без «валідолу» на останніх хвилинах. Наскільки важким буде матч проти «Justlictors», багато в чому, залежить від збору на гру команди Руслана Озадовського. Матч з «Duzain Fasad» показав, що малими силами мало що вдається. Якщо «юристи» планують боротися за місця в верхній частині турнірної таблиці, то вже час підтягувати всі наявні резерви. 

Challenge League

MFC Flex – Файнобуд

ФК Сокіл – FC Saints

Zeppelin – KMA

Galyatasaray – Quartesian

Файнобуд, якому навряд чи допоможе один з лідерів цієї команди, Руслан Катаранчук, зіграє проти MFC Flex, який програв обидва своїх матчі. Головною ударною силою MFC Flex є Владислав Мирошниченко, який в цьому сезоні забив вже чотири голи. Тим не менш, саме «будівельники», які виграли дві гри з трьох, будуть фаворитами звітного протистояння.

Сокіл, на відміну від попереднього сезону, цей чемпіонат розпочав невдало – нічия і  поразка. Тим не менш, їх опоненти, FC Saints, програв обидва своїх матчі, так само пропустивши сім голів. Важко сказати, хто надійніше зіграє в обороні, але є відчуття, що Соколята повинні перемогти.

Zeppelin, в свою чергу, встиг зіграти три матчі, в яких виграв, зіграв внічию та програв. Навіть різниця забитих і пропущених голів у цієї команди ідентична – 8:8.  Проте їх опоненти – КМА, виграли обидва своїх матчі, а Микола Олексін і Анатолій Воронкін забили по три голи. З огляду на це саме КМА будемо вважати фаворитом звітної гри.

Galyatasaray, який забив найменше голів за два матчі (1) та програв обидві гри з різницею 1:9, зустрінеться з Quartesian. Цей колектив розпочав сезон з поразки 1:6, але потім два матчі поспіль виграв, набравши непоганий хід. Можливо, зимова пауза для цієї команди була якраз не на користь. Проте подивимося, як воно буде насправді.

LEGEA | Silver division

Onecall – 112 Україна

Prometheus – Нікофлекс

Playtika – Binotel

Secur – RWS Bank

Чи зможе лідер дивізіону Prometheus, який вже здобув три перемоги поспіль, забивши у ворота суперника 12 голів, та пропустивши у свої ворота лише двічі?! Питання непросте, адже у суперниках Нікофлекс, який також не програв жодного матчу, вигравши два, і зігравши внічию проти ABM Cloud. Друзі, це гра головних претендентів на чемпіонство! Усі слова зайві!

Onecall – 112 Україна – гра сусідів по турнірній таблиці, які набрали по 3 залікові бали. Інше питання, що Onecall зіграв лише дві гри, в той час, як представники 112 телеканалу провели на один матч більше. Тим не менш, гра 112 Україна в цьому сезоні заслуговує на окремі оплески. 16 забитих і 16 пропущених – одна з найбільш видовищних команд прямо зараз. Любомир Кузнецов забив вже 6 голів, що автоматично робить його найбільш небезпечним гравцем у складі суперника.

Playtika і Binotel в трьох матчах продемонстрували абсолютно протилежні результати. Playtika, яка має непоганий підбір виконавців, хорошого тренера, але програла усі три своїх матчі, причому в кожному з цих протистоянь нав’язавши максимальну боротьбу опонентам, тому недивно, що в середньому підопічні Цебенко забивають по три голи за гру. Binotel, в свою чергу, встиг виграти, зіграти внічию і програти, тому команда набрала 4 бали, розташувавшись у середині турнірної таблиці. Інше питання, що декларуючи бажання на медалі, команда поступилася КММ і Prometheus, яких ми також розраховуємо побачити вгорі турнірної таблиці.

Що відбувалося з Secur у другій половині минулого року, мені сказати важко, проте команда закінчила рік трьома поразками поспіль. Дуже сподіваємося, що для підопічних Євгена Дацко ця трагічна серія нарешті закінчиться. Проте «банкіри» - не подарунок. Якщо вони зберуть усю свою банду (Поліщук, Войтенко, Скринник, Лошак), то Secur точно буде непереливки.

Parimatch | Superleague

Genius Marketing – Developex

Pokupon Stars – Терікон

Aurora Team – Golazo

В Суперлізі не зіграють усі лідери, але тур обіцяю бути дуже цікавим. Наприклад, протистояння Pokupon Stars – Терікон. «Зіркові» вкотре заявили на турнір цілу когорту, можна навіть сказати, армію, гравців найвищого ґатунку, аби все ж таки виграти Суперлігу. Терікон, який останні декілька сезонів перебував не на перших ролях, здається, почав одужувати, демонструвати класну гру і навіть претендувати на нагороди. Звичайно, це буде один з найважчих матчі в сезонів, але, якщо умовно, обігравши «зіркових», дорога до медалей відкрита.

Genius Marketing, який, хотілося б сказати, тріумфально повернувся в наш турнір, повернувся зовсім не тріумфально і навіть з присмаком фіаско. 2 поразки і 15 пропущених голів. Забагато для Сидоренко і Ко. Developex, хоча і програв останній матч Терікону, зараз перебуває на найвищому шаблі свого розвитку, як команда, вперше граючи у Суперлізі. Зі складом проблем не має, тренер – ТОП (Саня, занесеш), тому впевнені, що саме «айтішники» будуть фаворитами у звітній грі.

Aurora Team, яка так само, як і Developex, продовжує свій розвиток, як єдиний міцний колектив. Команда виграла Золотий дивізіон, а зараз пробує сили у Суперлізі. Поки що не вдало – дві поразки. Хоча ці поразки були з величезною боротьбою і самовіддачею, тому висновки зробимо пізніше. Що стосується «голеодорів», то ця команда ніколи не дивилася на ім’я суперника, намагаючись нав’язати свою гру. В цьому сезоні виходить з перемінним успіхом. Нічия з UMG – зараховано. А от поразка 2:7 від Ajax показала великі проблеми цієї команди в обороні.

Пресслужба SFCK