​ Символічні збірні 3-го туру, Передноворічна збірна кращих гравців туру SFCK PARIMATCH!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

28.12.2019

​ Символічні збірні 3-го туру

28.12.2019

​ Символічні збірні 3-го туру


CHALLENGE LEAGUE

1) Голкіпер. Олексій Содоль "Avatar"

Голкіпер завжди має бути надійною ланкою в обороні команди. «Avatar» потроху починає входити в сезон і демонструвати стабільнішу гру. В останньому матчі проти «Сокола» колектив Содоля закамбечив. Але відзначимо гру Олексія, який достойно захищав ворота, адже суперники немало пробивали.

2)Микола Кишман "Avatar"

Ще один учасник команди «Avatar» і герой того матчу. Саме завдяки Кишману ми спостерігали таку епічну кінцівку гри. Якщо гравець допомагає команді вирвати перемогу наприкінці матчу, то він однозначно заслуговує уваги. До того ж, Микола солідно виглядав по ходу зустрічі.

3)Артем Осадчук "ФК Директ"

Інколи не варто відзначатися шаленою результативністю і акцентувати на собі увагу глядачів, щоб забезпечити хороший фінал. У випадку з Осадчуком в попередньому турі все було саме так. Вміння віддати передачу або ж пробити по воротах в надії на відскок – дуже крутий скілл. В переможній грі з «Телегою» Артем віддав два асиста і в цілому налагоджував гру своєї команди.

4)Сергій Болюбаш "Quartesian"

Той випадок, коли оперативність вирішує все. Саме так у першому таймі зіграли представники «Quartesian», забивши тричі. Болюбаш відкрив рахунок в матчі, класно пробивши повз голкіпера після скидки партнера. Відзначимо, що такий рішучий початок багато в чому і приніс успіх для переможців, а Сергій був дуже активним.

5)Олександр Лебідь "Zeppelin"

Олександр став кращим гравцем матчу у складі своєї команди і, попри поразку, створював найгостріші моменти. Зокрема, і його гол став прикрасою першого тайму. Сашко на замасі прибрав суперника і потужно вдарив лівою. Голкіпер не врятував. В цілому, впевнений матч Лебедя допомагає йому потрапити в цей рейтинг.

PRIME | URBAN DIVISION

1)Голкіпер. Денис Ніколаєв "Brooklyn"

Ніколаєв став одним з авторів першокласного дебюту в сезоні від «Бруклінців». Денис надійно відстояв у воротах, а суперники йому навіть не змогли забити. Це зробив партнер по команді. Жарти жартами, а цей голкіпер точно заслужив бути у збірній туру ліги Prime.

2)Олександр Пшеничний "Brooklyn"

Для Пшеничного матч став доволі спокійним, як і для нашого попереднього героя. Олександр став гравцем матчу , відзначившись дублем. Серед усіх виконавців цей результат є найпереконливішим. Та й дебютний гол з гострого кута та ще й в один дотик відверто красиво виглядав.

3)Олександр Степаненко "Getman Kyiv"

Крутий матч у виконанні «Гетьманів». Вони наразі очолюють таблицю і справи в команди йдуть добре. Якщо минулого разу в аналогічний список потрапив Костецький, то цього разу місце в збірній заслуговує Степаненко. Олександр провів чудовий матч і став найкращим гравцем. Після такої перемоги (5:4) він точно має бути задоволений і собою, і командою.

4)Дмитро Ільящук "DHL"

Його команда хоч і не змогла перемогти, але була дуже близькою до цього. Сам Дмитро забив ну дуже красивий м’яч, який, до речі, міг стати переможним. Цей удар потрібно бачити. Але, в цілому, Ільящук, як завжди, був активним і намагався організовано діяти з командою.

5)Микола Сєргєєв "Softserve"

В цілком рівному матчі проти РСК «Флагман» Сєргєєв відзначився голом – єдиним для своєї команди. Він був спритнішим на добиванні і не схибив. Можна відзначити ще декілька моментів, коли Микола діяв виважено та зосереджено. Коли йде така безгольова гра, кожен момент – на вагу золота. Сєргєєв свій не змарнував.

SOCCER SHOP | BRONZE

1) Голкіпер. Роман Мороз "Eurobis"

Круті результати команди «Eurobis» - велика заслуга і Мороза також. Погодьтеся, 14 ударів у ствір воріт від «Assistant Group» і лише один пропущений – гідний результат для потрапляння у наш топ. А за два стартові матчі суперники забивали всього двічі у ворота цієї команди. Додамо сюди ще й високу результативність польових гравців.

2)Владислав Паламарчук "Eurobis"

Владислав – один з тих польових виконавців, які роблять різницю і яких ми згадували вище. В попередньому матчі він відзначився дублем і обидва голи вийшли дуже робочими. Працьовитість і самовіддача – немаловажливі риси, які Паламарчук продемонстрував.

3)Сергій Ананко "АМФК Vega"

В Лізі Soccer Shop Сергій Ананко став одним з кращих. Його переможний дубль приніс команді перемогу і дуже важливі три очки. Інколи, дуже важливо для команди, коли індивідуальні дії футболіста стають вирішальними багато в чому. Тому, Ананко і став беззаперечним кандидатом на потрапляння в збірну туру.

4)Дмитро Стрельченко "FBS"

Футболіст, який своїми корисними діями завжди допомагає команді. Цього разу Дмитро відзначився дублем. А його впевнена гра в деяких епізодах додавала інтенсивності і мотивації партнерам по команді. “FBS” у двох стартових турах забив 10 м’ячів, а Стрельченко взяв участь у декількох важливих моментах для свого колективу.

5)В'ячеслав Дегтярьов "Fans Team Arsenal"

Каноніри є беззаперечним лідером в таблиці і видають чудовий старт сезону. Передноворічний відрізок у них дуже результативний: 20 голів. Тричі відзначився і наш герой. А в попередньому турі Дегтярьов зробив дубль. Перший гол В’ячеслав створив самотужки, обігравши на перекатах захист суперника. А другий м’яч футболіст замкнув з передачі партнера.

LEGEA | SILVER DIVISION

1) Голкіпер. Іван Колесник "Нікофлекс"

Суперник бив по воротах 15 разів. Іван Колесник дуже класно читав гру та впевнено грав на виходах. Ну а реакція в цього воротаря також на рівні. Якщо не рахувати пропущеного пенальті, в усіх інших ігрових епізодах він виглядав дуже достойно.

2)Дмитро Скробач "112 Україна"

Гольова перестрілка, яка закінчилася перемогою «112 Україна» (7:5). Тут велика заслуга саме Дмитра Скробача, який забив аж 5 м’ячів. По суті, ця звитяга – результат усіх його старань. Якщо брати в загальному, то його статистика в сезоні теж на рівні – 6 голів у трьох матчах. Повністю заслужене потрапляння у збірну туру Ліги Legea.

3)Віталій Романчук "Prometheus"

Ще один представник групи виконавців, які реалізовують свої моменти і навіть більше. Хет-трик в матчі з «Secur» допоміг команді Романчука стати лідером, посівши заслужену першу сходинку. Сам Віталій класно відклєювався від суперників і знаходив вільні зони, звідки точно й пробивав по воротах.

4)Володимир Риков "YBC"

«YBC» здобуває нервову перемогу, а Риков докладає до неї чимало зусиль. Справді, Володимир був максимально корисним для колективу і став кращим гравцем матчу. В цілому відзначимо хорошу взаємодію з одноклубниками та непогане розуміння власного стилю гри.

5)Андрій Волошенко "Binotel"

Нічийний результат матчу не можна назвати провальним для «Binotel». Навпаки, це краще, ніж поразка. А її допоміг уникнути саме Волошенко. Андрій, відверто кажучи, і вигриз нічийний результат для своїх партнерів по команді, протиснувши і захист суперника, і голкіпера.

НІКОФЛЕКС | GOLD

1) Голкіпер.  Кирило Черепахін “FC Duzain Fasad”.

19 разів гравці «Justlictors» пробивали в ствір воріт Черепахіна. Лише одного разу Кирило не врятував. Та й в пропущеному голі його не звинуватиш – суперник розіграв до вірного і Бочковський відправляв м’яч уже в порожні ворота. Захист не найсильніша ланка «фасадівців», тому у Черепахіна в кожному матчі роботи вистачає. В цьому ж турі він з нею впорався, майже, бездоганно.

2) Євген Шендрик “Авиалига”.

Не пригадаю, коли бачив, щоб Шендрик грав без запалу. Спортивної агресії у Євгена вистачає і, коли вона направлена в конструктивне русло, через нього можна будувати гру команди. В матчі з «Build life» Шендрик якраз-таки був максимально сконцентрований на грі і менше звичайного сперечався з арбітрами. Як результат – дубль плюс асист на рахунку і звання кращого гравця матчу.   

3) Іван Цисар “Central Yard”.

Переможний гол в матчі з «»Футбол 1\2» забив не Цисар, але вплив Івана на гру «барберів» важко переоцінити. Він саме той капітан, який може добряче «напіхать» своїм партнерам, але і своїм же прикладом показати як боротися до кінця і вести команду за собою. При рахунку 0:2 Цисар забив гол, який повернув «Central Yard» в гру, а потім віддав ще дві результативні передачі.

4) Ренат Мірошніков “Pokupon.ua”.

Ренат забив два голи і віддав результативну передачу – непоганий доробок в матчі з «Friends Team». Але ще більше сподобалось як грає Мірошніков. По-перше, здається, він взагалі не втомлюється – витривалість на фантастичному рівні. По-друге, вражає ефективність його дій – мінімальна кількість втрат, великий обсяг грамотної бігової роботи без м’яча, чіткі позиційні дії в захисті. Ще один універсальний солдат в розпорядженні Євгена Саківського.   

5) Сергій Завірюха “FC Duzain Fasad”.

Коли Завірюха грає, «фасадівці», як мінімум, не програють. В матчі з «Футбол1\2» Сергій відзначився гольовою передачею, а в грі з «Justlictors» гол плюс асист записав на свій рахунок. Завірюха часто брав на себе гру і його активність стала ключовою для першої перемоги «FC Duzain Fasad» в сезоні. 

PARIMATCH | SUPERLEAGUE

1)Владислав Самійленко "Ajax"

Завжди цікаво спостерігати за індивідуальними діями гравців з колективів Суперліги Паріматч. Голкіперам тут завжди є багато роботи. Це ми побачили в попередньому турі, в якому «Golazo» непогано насіли на ворота «Голландців». Але про майстерність Самійленка можна й не згадувати зайвий раз. В більшості епізодів у виконанні Владислава все було надійно.

2)Роман Бакум "Pokupon Stars"

Хоч і якісні плеймейкери часто залишаються в тіні, але це точно не про Бакума. Роман вже вкотре запевнює нас в своїй майстерності. Чого тільки варті три гольові передачі та один гол в матчі проти «VPK Group». Відзначимо, що на старті сезону цей футболіст уже є одним з лідерів турніру за кількістю асистів – їх в нього 4.

3)Назар Казмирук "Ajax"

Назар є одним з кращих виконавців зі складу «Голландців» за компонентом результативності. І дуже круто спостерігати було за його грою проти «Golazo». На рахунку Казмирука хет-трик. Хочеться похвалити гравців лідера Суперліги за таку самовіддачу і добру нахабність, завдяки якій і сам Назар демонструє топові результати.

4)Ренат Мірошніков "Бізнес Оіл Групп"

Про цього гравця прийнято говорити тільки в позитивному напрямку. Ну дуже круті матчі видає Мірошніков. Що не гра, то якийсь феєрверк поєднання результативності та максимальної користі для команди. Ренат поступово стає лідером і важливою ланкою формування гри «Бізнес Оіл Групп». А в минулому матчі він забив 2 м’ячі та оформив 2 асисти. Згадаймо сюди ще й лідерство в гонці бомбардирів!

5)Максим Пухта "Genius Marketing"

Цей футболіст є лідером та провідним виконавцем «Маркетологів». Підтвердити це можна, переглянувши гру команди, яка в основному будується через Максима. А чому б і ні? Пухта володіє шикарним за точністю та потужністю ударом. Було б дивно не використовувати цього. Проте, дубля Максима не вистачило, щоб якось конкурувати із «Нафтовиками».