Несподівані фаворити, матчі лідерів та невизначеність в Лізі Challenge. АНОНС 3-го ТУРУ, PARIMATCH SFCK набирає оберти!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

20.12.2019

Несподівані фаворити, матчі лідерів та невизначеність в Лізі Challenge. АНОНС 3-го ТУРУ

20.12.2019

Несподівані фаворити, матчі лідерів та невизначеність в Лізі Challenge. АНОНС 3-го ТУРУ

Parimatch Superleague

AJAX – GOLAZO

Після двох турів уже можна виокремити фаворитів у Суперлізі. Їх перспективи помітні, перш за все, у результатах. І дуже цікаво, що за стартові два тури Ajax забезпечив собі комфортну перевагу у цьому компоненті. Команда посідає першу сходинку в таблиці. Golazo зіграли лише один матч, в якому розписали бойову нічию з UMG. Можливо, цього замало, щоб об’єктивно оцінювати перспективи команди в новому сезоні. Тому поєдинок з лідером стане крутим викликом, де колектив Олександра Русіна перевірить свою ігрову міць.

GENIUS MARKETING – БІЗНЕС ОІЛ ГРУПП

От хто точно захоче набрати перші очки в сезоні, так це GENIUS MARKETING. Вони у попередньому матчі програли вищезгаданим Голландцям з розгромним рахунком 4:9. Дублі Пухти та Кириленка не змогли зупинити атакувальну силу суперника, яка втілилася аж у 9(!) голів. До слова, Нафтовики налаштовані потужно, адже, попри поразку в стартовому турі, вони в минулому матчі впевнено перемогли VPK GROUP – 7:1. Відзначимо Ріната Мірошнікова, який дуже круто виглядав у попередніх матчах, потрапив у збірну туру та забив у двох матчах п’ять м’ячів.

VPK GROUP – POKUPON STARS

Для VPK Group цей поєдинок – відмінна можливість продемонструвати характер після дебютної поразки в сезоні. Віталій Колесников має додати команді мотивації і рішучості. А ці чесноти їм точно знадобляться, бо попередній матч Зіркових видався неймовірно божевільним. Вони перемогли Aurora Team з рахунком 7:6. Бакум і команда точно задоволені собою і на мажорній ноті підходять до матчу. Головне – не варто недооцінювати суперника, адже, як ми вже говорили, Колесников точно знайде потрібні слова для заохочення свого колективу. Матч обіцяє бути насиченим та цікавим.

Нікофлекс | Gold

Ліга Нікофлекс Gold подарувала нам неймовірний минулий тур. Думаю, видати другий поспіль феєричний вікенд у команд просто не вистачить емоцій. Тим не менш, інтрига буде, майже, в кожному матчі, то ж давайте розберемось, що на нас чекає.

Build life - Авіаліга

Обидва колективи програли свої перші матчі, але при цьому продемонстрували дуже солідний футбол. Авіатори показали як можуть пресингувати і якщо команда зіграє в такому ж стилі, то ой як не солодко буде Build life. В першому матчі команда Задорожного не відчувала інтенсивного пресингу зі сторони Pokupon.ua і вихід із захисту не був такою вже й складною задачею. Тут же буде все інакше. Але, є Солонина, який може запросто обіграти опонента один в один та й командний рух є однією з основних вимог Задорожного. Побачимо як цим скористається Build life. 

Central Yard - Футбол 1\2

Захист – не найсильніша сторона гри у обох команд. Перші матчі це вже довели. Але причини у колективів різні. Футбол 1\2 почав провалюватись в обороні тільки на останніх хвилинах гри з FC Duzain Fasad. Причиною тому була одна заміна, а отже втомленість гравців. При довгій лавці запасних «телевізійники» можуть досить вдало стримувати натиск суперника. А от «барбери» провалювались в грі з «френдами» регулярно. Можливо, причиною були швидкі забиті голи і втрата концентрації. Потенційно матч може стати яскравою гольовою перестрілкою.

Justlictors - FC Duzain Fasad

Команда Руслана Озадовського зіграє свій перший матч в новому сезоні. В якому стані знаходиться колектив, поки що, невідомо. Одне знаємо напевно – фактор Яковенка буде мати величезний вплив на гру. Якщо Владислав в формі, то може самотужки обіграти весь захист суперника. А як ми побачили по першим матчам FC Duzain Fasad - захищається команда дуже посередньо. Зате в атаці колектив Олександра Поліщука потроху гру нащупує. Ще й під’їхало солідне підсилення. Максим Шкафар наколотив немало голів на нашому турнірі в футболці «Hilti». Бомбардир уже встиг зіграти за FC Duzain Fasad в минулому матчі, але забитими м’ячами так і не відзначився. Знаючи вміння Максима грати біля чужих воріт, перші голи не за горами.

Friends team - Pokupon.ua

При всій повазі до колективу Олександра Андрєєва, все ж таки, явним фаворитом матчу виглядає суперник. У «френдів» відсутні кілька ключових гравців плюс є нові обличчя, яким потрібен час, щоб зігратися. Так, команда продемонструвала характер в минулому матчі, але зараз суперник куди грізніший. Любителі знижок ще не в оптимальній формі. Однак, індивідуальна майстерність допомагає компенсувати цей недолік. Pokupon.ua здобули вольову перемогу в останньому матчі, що безперечно додасть колективу впевненості. Думаю, Євген Саківський буде вимагати від своїх гравців більшої концентрації і націленості на ворота суперника аби уникнути «валідолу» якого вистачало в грі з Build life.

LEGEA | Silver Division

112 Україна – PLAYTIKA

Матч, в якому хтось точно візьме перші залікові пункти в сезоні. Що ж, обидві команди програли попередні матчі, і зараз перебувають не в найкращій формі, якщо дивитися на результати. Але є й позитивні моменти. Колективи часто забивали і відставали від своїх опонентів всього на один гол. Тому заруба буде цікава. До того ж, треба вже просуватися вперед по турнірній таблиці. Цей поєдинок – відмінна можливість відірватися на декілька позицій. Тому очевидного фаворита точно немає.

SECUR – PROMETHEUS

Prometheus є одним з лідерів цієї ліги в одному ряду з АВМ Cloud та Нікофлексом. А Secur посідає останнє місце…На перший погляд, все очевидно. Але фавориту не варто розслаблятися, адже саме в таких матчах часто трапляються сенсації. Secur у попередньому турі хоч і програв Київській Митниці, але виглядав не так вже й погано. Проте, колектив Олександра Титаренка має відмінну нагоду зіграти у свій футбол і відірватися від найближчих переслідувачів.

YOUNG BUSINESS CLUB – ONECALL

Чудовий камбек від Євгена Задорожнього дозволив команді набрати 3 очки та почати рухатися вперед за лідируючими командами. Обидва колективи зараз у другій частині турнірки. OneCall в стартовому турі переміг RWS Bank з мінімальною перевагою – 2:1. Побачимо, чи зможе ця команда продовжити почате в матчі з Young Business Club. Але чогось мегарезультативного, вочевидь, від якоїсь з команд чекати не варто.

ABM CLOUD – НІКОФЛЕКС

Що тут сказати, ABM Cloud помітно оживає. Команда рухається в правильному напрямку і є одним з лідерів на старті сезону. Роман Ковальчук точно знайшов рецепт правильного розподілу сил в команді. Будемо сподіватися, що проблема слабкого збору для них залишилася в минулому. Тим більше, що гра проти Нікофлексу – це справжній виклик і, однозначно, матчу туру в цій лізі. Битва за вершину. Нікофлекс ще не пропускав, залишивши свої ворота сухими в обох попередніх матчах. Їхнього опонента така статистика точно не задовольняє. Але недооцінки не має бути. Будемо раді спостерігати за поєдинком лідерів і очікуємо, перш за все, якісного та результативного футболу.

BINOTEL – КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

Київська Митниця прогнозовано важкувато розпочала новий сезон, але вже у другому турі здобула перші очки. Їм протистоятиме Binotel, який попередній матч програв, так і не забивши команді Prometheus. Чекаємо від Binotel конкурентного матчу. Адже Київська Митниця заряджена після попереднього туру, в якому блискуче виступав Михайло Белозуб. На його рахунку 4 голи і, по суті, перемога для своєї команди.

Soccer Shop |Bronze Division

ASSISTANT GROUP – EUROBIS

Асистенти у першому турі розіграли бойову нічию з АМФК Vega – 2:2. Такий розвиток подій точно їх не влаштовує і наступний поєдинок обіцяє бути цікавим за рахунок того, що Eurobis розгромно переміг Karcher. Петро Фабрика у тому матчі оформив дубль, а його партнери довершили перемогу – 7:1. До слова, Асистенти можуть за рахунок перемоги доволі непогано стрибнути вгору в таблиці. Тим більше, що в Бронзовому дивізіоні поки Fans Team Arsenal може похизуватися стовідсотковими результатами у двох стартових матчах.

NEWSONE – АМФК VEGA

Для NewsOne наступний матч буде відкриттям турніру. Вони матимуть нагоду перевірити себе проти АМФК Vega, колективу, який уже має один заліковий бал в скарбничці. Робити прогноз на очевидного фаворита не варто, адже сезон тільки розпочинається і ми зможемо поглянути, на що в зимовій частині будуть здатні хлопці з NewsOne.

LP-CRM – FBS

Попередній тур став для LP-CRM дуже вогняним. Вони зазнали поразки проти Fans Team Arsenal, який і очолив турнірну таблицю – 5:6. Це трішки зламало переможний настрій команди, яка в першому турі взяла три очки в грі проти Denon. Цікаво буде поглянути, що для LP CRM зможе протиставити FBS. Вони в єдиній, поки що, для себе грі в новому сезоні забили аж 5 м’ячів у ворота Eclipse. Хоча й їх малюнок поєдинку складався не найкращим чином.

BIANCONERI – FANS TEAM ARSENAL

Ще один матч цілковитого фаворита й команди, яка ще не знає смаку перемог. Хоча Bianconeri непогано грали в попередньому турі і добряче попсували нерви Denon. Перемогу тоді вирвав Вадим Шаманов, а Італійці залишилися ні з чим. Шалена зустріч за своїм розвитком подій. Сподіваємося, що анонсований матч вийде схожим за інтригою. Але важко віриться, що Fans Team Arsenal, які набрали хороший показник у лізі і дуже багато забивають, так легко віддадуть супернику очки.

PRIME | Urban Division

РСК ФЛАГМАН – SOFTSERVE

В цій лізі на старті сезону дуже неоднозначно розвиваються події. Начебто і є лідер – АФК Хунта, але загалом ще 5 команд перебувають в хорошій, конкурентоспроможній формі. Флагман і SoftServe – відносяться до таких. Обидва колективи мають однакову кількість очок і круті перемоги в попередніх турах. Але у Флагмана ця перемога була надрезультативною – 13:3. Серйозно постраждав від Сочівця та компанії DHL. Тепер у них в суперниках сусід по таблиці. Побачимо, хто кого зможе перетиснути.

DHL – SVAROG

Svarog стартує в сезоні проти DHL. Гравці цієї команди вже зазнали двох поразок і займають останню сходинку в турнірці. Цікаво, чи зможуть вони шокувати колектив, який тільки входить у сезон. Тим більше, що минулого разу Яцишин, Когут та Гребеножко ледь не шокували АФК Хунту, яка наразі перша.

GETMAN KYIV – HOOLIGANS

Гетьмани завдяки перемозі та нічиїй мають 4 очки та посідають друге місце. Доволі непоганий результат. Цього разу їм протистоятимуть Хулігани, які дуже успішно зіграли проти Ring Ukraine. Ці хлопці шукають стабільність і ще не набрали жодного очка. Команда Ігоря Криворучко зіграла свій поєдинок внічию, з доволі мирним рахунком – 1:1. Тому констатуємо той факт, що це буде зустріч поки непереможних колективів, які мають непогані шанси боротися за призові місця.

BROOKLYN – INTENSFIT

Intensfit добре та впевнено стартував. Їх перший у новому сезоні поєдинок видався дещо нудним за мірками футзалу. В матчі з Легіоном був забитий всього один м’яч – він став переможним. Олег Герман виборов для команди 3 очки. Дуже вдалий старт, але побачимо, як буде в матчі з Brooklyn. Все таки, колективи тільки-но розхитуються і ще не показують увесь свій потенціал. А Brooklyn взагалі зіграє вперше в новому сезоні. Тому перемога над Легіоном стане для IntensFit хорошим мотиваційним поштовхом, щоб продовжувати й далі в такому ж дусі.

Challenge League

ФАЙНОБУД – GALYATASARAY

В Лізі Challenge взагалі все непередбачувано й заплутано. Файнобуд спробує набрати очки проти колективу Galyatasaray, який посідає останню сходинку. Але команди мають доволі однаковий потенціал і важко передбачити щось. Все вирішиться на полі. Але Файнобуд мусить бути розлюченим за поразку в попередньому турі і виправити ситуацію.

ФК СОКІЛ – AVATAR

Аватар підходить до цього матчу в піднесеному настрої. Все таки у грі з тим же Галатасараєм вони не пропустили жодного м’яча, а забили, натомість, аж 6. Сокіл свою перемогу втратив у дуже драматичному матчі. Хлопці перемагали по ходу зустрічі, але примудрилися зіграти внічию. У другому таймі їхня гра посипалася. Можливо, обом командам варто дуже гарно переглянути попередні зустрічі один одного. Можна зробити корисні висновки.

ДИРЕКТ – ТЕЛЕГА ФК

Тут можна багато говорити, а можна просто поглянути в таблицю і все зрозуміти. Телега почала стрімко рухатися до вершини: мегакрутий старт і 10 голів у двох турах. Підопічні Андрія Нікітіна демонструють неабиякий прогрес. Погодьтеся, за цим приємно спостерігати. Директ поки не має залікових балів і спробує нав’язати боротьбу супернику. Тим більше, що хлопці вміють дуже добре грати індивідуально, але Телега сильна колективом.

ZEPPELIN – QUARTESIAN

Попередній тур склався для обох команд вдало. Але Zeppelin здобув надихаючу нічию, програючи по ходу поєдинку. Покущенко та Хорун у другому таймі не дали супернику себе переграти. Quartesian відстає від свого майбутнього суперника всього на одне очко. Це має стати для них хорошим приводом для того, щоб обійти Zeppelin. Боротьба тільки розпочинається!