Людина, яка забила шість у ворота Pokupon Stars, геройство Белозуба та декласування від Нікофлексу!, Огляд другого туру SFCK PARIMATCH!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

18.12.2019

Людина, яка забила шість у ворота Pokupon Stars, геройство Белозуба та декласування від Нікофлексу!

18.12.2019

Людина, яка забила шість у ворота Pokupon Stars, геройство Белозуба та декласування від Нікофлексу!

Ліга Challenge

Zeppelin – ФК Сокіл – 4:4

ФК Saints – Тєлєга ФК – 1:5

Chillout Team – Директ – 7:4

Galyatasaray – Avatar – 0:6

КМА – MFC Flex – 4:3

Quartensian – Файнобуд – 2:0

Щось космічне відбувається в рамках ліги Challenge. Ведемо до того, що на горі турнірної таблиці опинилися команди, які ми зовсім не очікували там побачити. По-перше, мова йде про ФК Тєлєга, яка здобула другу перемогу поспіль, перегравши «святих» з рахунком 5:1, які програли другий матч поспіль. Головним царем цієї гри став Артур Коваль, який оформив гол і три асисти.

КМА теж приємно дивує, адже при всій повазі до цієї команди, не очікували від них дві перемоги на старті. MFC Flex влаштував справжню боротьбу, але хет-трик Олексіна і дві результативні передачі від Воронкіна, зробили свою справу.

Що стосується Quartensian, то тут констатуємо прогрес. Після поразки у першому матчі, цей колектив цілком заслужено переграв ФайноБуд, який поступився, багато в чому тому, що не забивав у порожні ворота…

Особливо відзначимо перемогу Avatar, який переграв Galyatasaray з рахунком 6:0. Здається, це найбільша перемога в історії команди Свята Мороза. Цікаво, що забивали у ворота суперника 5 різних гравців.

Chillout Team підтвердив реноме лідера і найрезультативнішої команди сезону в звітному дивізіоні. Команда виграла перший матч 6:1, а потім переграв Директ – 7:4, а головним героєм став Данило Соколенко, який оформив покер. Тепер у цьому сезоні в нього вже 5 голів. Директ програв другий тур поспіль, пропустивши вже 10 голів.

Zeppelin – ФК Сокіл – мабуть, найбільш драматичний матч. Відверто кажучи, «соколята» віддали перемогу, адже по ходу матчу вигравали 3:0 і 4:2, але Бондаренко і Лебідь, які оформили гол+пас кожен, врятували матч для Zeppelin. Справді рок-н-рольна гра!

PRIME| Urban Division

DHL – Хунта – 3:4

Ring Ukraine – Hooligans – 3:5

Легіон – Intens Fit – 0:1

UpTech Team – FC Getman Kyiv – 1:1

В цьому дивізіоні було декілька цікавих результатів. По-перше, АФК Хунта вирішила не відходити від своєї традиції, вигравши другий матч поспіль з рахунком 4:3. Але  DHL, який, власне кажучи, і програв Хунті, зробив висновки після розгрому від Флагману (3:13). Команда навіть вигравала по ходу матчу 2:1, але нестримний Мазур схилив чаші терезів на користь Хунти, забивши два і зробивши два асисти.

Ring Ukraine програв другий матч поспіль! Що відбувається?! Причому хлопці другий матч поспіль пропустили більше 4 голів. Цього разу одразу 5 від «хуліганів». Хоча, будемо відверті, ми попереджали, що це суперник непростий. Вже на 23-й хвилині матчу «хулігани» вигравали 5:1, але потім трішки розслабилися і ледь не довели справу до гріха.

Легіон, в свою чергу, також продовжує нас неприємно дивувати. Хлопці, скажіть, невже ви втратили той запал, який команда випромінювала у першому своєму сезоні? Що відбувається? Склад – класний, колектив – супер, гра – як у Динамо проти Лугано. Маємо на увазі, в контексті реалізації. Вітаємо Intens Fit з впевненим стартом у новому сезоні, який закінчився перемогою, завдяки голу Олега Германа.

Нарешті перші очки взяв колектив UpTech Team. Нарешті, адже команда потрапила до психологічної ями ще у минулому сезоні. «Гетьмани» в звітному протистоянні стартували максимально впевнено і здавалося, що вони знову одержать перемогу, адже Степаненко відкрив рахунок вже на 8-й хвилині матчу. Але «айтішники» ну дуже хотіли здобути бодай якийсь позитивний результат і свого досягли. Паншин забив після передачі Андрющенко і зафіксував остаточний рахунок – 1:1.

Soccer Shop | Bronze Division

Denon – Bianconeri – 4:3

Karcher – Eurobis – 1:7

FBS – Eclipse – 5:2

LP-CRM – Fans Team Arsenal – 5:6

Штоооооооооо – саме так відреагував би Олексій Дурнєв у своїй авторській програмі на YouTube, коли дізнався, як відбувалися події у матчі Denon – Bianconeri. «Італійці» тричі відігравалися, але наприкінці матчу сил у хлопців не вистачило, то ж Denon вирвав максимально важливу перемогу. Вадим Шаманов – справжній шаман своєї команди. Встиг відзначитися асистом, двома голами, а наостанок заробив червону картку.

Karcher почав сезон так, наче й не закінчувався попередній, в якому команда Роми Чернеця також виступила не зовсім вдало. На 17-й хвилині хлопці програвали 0:5 Eurobis без жодної перспективи на позитивний результат. Сам Чернець один гол відіграв у другому таймі, але це команді не допомогло. Зазначимо, що у складі Eurobis дублем відзначився Петро Фабрика.

FBS дебютував у сезоні з впевненої перемоги над Eclipse. Але впевненою її можна назвати лише з точки зору рахунку, адже за грою було багато питань. На 5-й хвилині матчу Макарчук оформив гол+Пас, тому команда Дмитра Косенко вигравала 2:0. Але потім Драпей і Стрельченко перевернули гру. Денис оформив дубль, а Дмитро відзначився голом і двома асистами, що у підсумку допомогло здобути важливу перемогу.

«Каноніри», мабуть, вважають, що футзал повинен бути результативним. В першому матчі цієї команди у сезоні було забито 16 голів, а зараз 11. Трішки менше, але також достатньо. LP-CRM двічі виходив вперед, але потім дует Пашковський-Ковальчук знищили своїх опонентів. Обидва лідера «канонірів» забили по три голи, хоча переможний відбувся лише за три хвилини до фінальної сирени.

Legea | Silver Division

112 Україна – ABM Cloud – 6:7

FC Alterra – Нікофлекс – 0:7

Київська Митниця – Secur – 5:2

Playtika – Young Business Club – 1:2

Prometheus – Binotel – 3:0

В цій лізі є три яскравих фаворити та декілька команд, які точно дадуть вогню в цьому сезоні. ABM Cloud здобув другу перемогу поспіль, програючи Телеканалу 112 Україна з рахунком 0:2 вже на 4-й хвилині матчу. Більше того, «телевізійники» ще двічі виходили вперед, але дублі Ларіна і Подшивалова допомогли здобути перемогу, що називається, на «характері». Такі перемоги реально відкривають шлях до великих звершень. 112 Україна, зазначимо, вдруге програв, але знову з мінімальною різницею у рахунку.

Prometheus – 6 з 6 очок. Причому календар у команди Сашка Титаренко зовсім непростий. Спочатку Київська Митниця, тепер Binotel. Романчук в цьому матчі оформив гол+Пас, а «прометеї» залишилися на першому місці.

Playtika знову програла, але, по-перше, мінімально, а по-друге, продемонструвавши дуже і дуже непогану якість гри. Просто у складі суперника черговий крутий матч видав граючий тренер «бізнесменів», Євген Задорожній, який оформив дубль.

ЛІГА НІКОФЛЕКС

Нікофлекс, схоже, серйозно налаштований не повторювати своїх помилок минулого сезону, демонструючи неймовірно високу якість гри. Цього разу хлопці просто декласували FC Alterra. Особливо вдалося продемонструвати свій клас Валентину Константінову, який забив три і відзначився результативною передачею.

Secur зібрав дуже пристойний склад, але програв Київській Митниці, яка змогла реабілітуватися за поразку в першому турі. Можливо, це сталося через те, що Михайло Белозуб точно прокинувся «з тієї ноги», а тому оформив у цьому протистоянні 4 голи. Відзначимо, що у Митниці була лише одна заміна, а у Secur гру пропускав Євген Дацко, через червону картку, яку він отримав у минулому турі.

Як же гаряче було в матчах ліги Нікофлекс Gold. Що не матч, то маленька (чи велика) драма, неймовірні голи та шалені емоції. Давайте більш детально поговоримо, що ж відбувалося в кожному матчі.

«Evoplay» - «Авиалига»  4:2

Хоч «Evoplay» і здобули перемогу, більше хочеться поговорити про суперника. «Авіатори» дуже сподобались в цьому матчі. Особливо, їх високий пресинг. Команда щільно прижимала опонента на своїй половині поля і раз по раз змушувала помилятись. «Авиалига» не змогла зіграти в такому темпі весь матч, але перший тайм, в плані пресингу, можна назвати зразковим. І на поразку колектив точно не заслуговував. «Авіатори» виглядали не гірше, а то і краще суперника. Однак, три помилки в мікроепізодах призвели до трьох пропущених м’ячів, а четвертий гол був забитий прямим ударом зі штрафного. Тут віддаємо належне «Evoplay». Якраз вміння вижимати максимум з малої кількості моментів і визначає клас команди.     

 «БВС-Торг» - «Prime» 4:5

Що за матч видали колективи! Це протистояння претендує на звання «класичного» в турнірі. Підопічні Максима Ріпи не помітили суперника в першому таймі. Швалюк забив двічі до перерви і те, що «Prime» не пропустив більше, здавалось, якщо не дивом, то величезним везінням. Помазанов мав кілька 100-відсоткових нагод, але не забив з супервигідних позицій. Ще більше ускладнило ситуацію для команди Струка, вилучення Сюзева – чи не найактивнішого гравця «Prime» в першому таймі. Здавалось, все, гейм овер. «БВС» заб’є ще кілька голів і свого не відпустить. Але що ж робить «Prime»!? Браво Струк чи той, хто подав цю ідею! Лагойда (польовий гравець) займає місце в воротах. Підопічні Струка тримаються в меншості, а коли склади стали рівні ідуть грати 5-го польового і затискають опонента в своїй штрафній. За 13 хвилин команда забиває 5 м’ячів – двічі відзначається Струк і по одному записують на свій рахунок Береза, Клевець і Лисенко. При цьому Лагойда робить дві результативні передачі. Фантастика! Гравці «БВС-Торг» приходять до тями лише за дві хвилини до фінального свистка. Божевілля, але навіть за такий короткий час їм ледь не вдалось відігратися. На 39-й хвилині Швалюк забиває неймовірний гол ударом зі штрафного, а через секунд 40 Помазанов скорочує відставання до мінімуму. Підопічні Ріпи несуться вперед і за кілька секунд до сирени Помазанов отримує шанс зрівняти рахунок, але не переграє Лагойду в ближньому бою. Неймовірна вольова перемога від «Prime» і це за відсутності Максима Каплунова. Струк стримував емоції у післяматчевому інтерв’ю, але заявив, що команда готова боротися за чемпіонство.

«Central Yard» - «Friends Team»  4:3

На 38-й хвилині матчу Олександр Андрєєв розкішним ударом зі штрафного скоротив відставання в рахунку (2:4), а ще через півтори хвилини Пяскорський забив і третій м’яч «френдів». Будь у колективу ще одна хвилина, на куражі могли б і зрівняти. Але це лише догадки. Фактично ж «Friends Team»  ще в першому таймі створили собі проблеми, які так і не змогли вирішити. 14-а хвилина, а рахунок вже 0-3. Спочатку обрізка на власній половині і Бессонов забиває 1-ий, не без допомоги рикошету. Далі Пяскорський зрізав у власні ворота. А кульмінацією стала спроба зіграти 5-го польового - ще одна обрізка і Інжиєвський вибігає на порожню рамку. Решту ігрового часу підопічні Андрєєва намагалися виправити ситуацію і по грі, навіть, переважали опонента. Дуже прикра поразка для «френдів», але слід зробити ремарку про склад, який є в розпорядженні тренера. Не було Гусєва, Сьомки, Кадирова, Белецький взагалі вилетів місяців на 3-4. Сезон, схоже, буде важким для команди.

Колектив Івана Цисара, також, грав не в найсильнішому складі. І якби не помилки суперника, не впевнений, що «барбери» здобули б перемогу. Далі будуть і більш складні опоненти, так що «Central Yard» варто, як мінімум, налагодити гру в захисті.

 

«FC Duzain Fasad»  - «Футбол 1\2» 5:5

«Телевізійники» приїхали на гру лише з однією заміною, але і цього могло вистачити, щоб здобути три пункти. «Футбол 1\2» швидко зуміли забити двічі. Спочатку Гіленко чудовою передачею вивів віч на віч Сіленка (1:0), а через кілька хвилин уже сам Максим реалізував пенальті, подвоївши перевагу. Так само швидко «FC Duzain Fasad» зрівняв рахунок. Спочатку Русін гарматним пострілом зі штрафного вколотив м’яч в дев’ятку, а потім Бойко завершив комбінацію влучним ударом. Таким чином уже на 10 хвилині матчу рахунок був 2:2. «Фасадівці» більше контролювали м’яч, але оголити захист суперника, який окопався біля своєї штрафної, було надто складно. Натомість, «Футбо 1\2» регулярно вискакував в контратаки і вміло використовував помилки опонента. Завдяки чудовій реалізації «телевізійники» забили ще тричі і, здавалось, без проблем втримають переможний рахунок. І ось тут далась взнаки надкоротка лава запасних. Команда Олександра Поліщука пішла грати 5-го, а у суперника уже не вистачало сил перекривати вільні зони, створені за рахунок додаткового гравця. Голи посипались і буквально за 20 секунд до фінального свистка Бойко забив 5-й гол своєї команди і заробив перший пункт для «FC Duzain Fasad» в сезоні.

 «Build life» - «Pokupon.ua»  2:3

Не обійшлося без драми і в останньому матчі туру ліги Нікофлекс Gold. Несподівано важкою виявилася гра для «любителів знижок». Мірошніков хоч і забив відносно швидкий м’яч, в дебютному для себе матчі за «Pokupon.ua», далі події розгорталися за сценарієм опонента. «Build life» грали на рівних з командою Артема Брітченка. Солонина і Кулик регулярно загрожували воротам Старовойтова і лише майстерність останнього дозволила піти на перерву, при мінімальній перевазі «Pokupon.ua». В другому таймі «Build life» ще більше посилив тиск на суперника і таки змусив припуститися кількох грубих помилок в захисті. Вже через 3 хвилини від початку другої половини  Ковальчук рахунок зрівняв, а ще через 6 хвилин Олександр Томарєв вивів команду вперед. «Build life» виглядав настільки потужно, що «любителі знижок» не могли навіть підступитися до воріт Шамдана. Небезпечні моменти почали виникати лише в останній третині другого тайму, коли «Pokupon.ua» кинули в бій 5-го польового, що і дозволило зрівняти рахунок. На 36-й хвилині Саківський знайшов передачею вільного Капустіна і той вколотив м’яч в сітку. Тому ж Саківському судилося стати і героєм матчу. На останніх секундах Капустін подав кутовий, а граючий тренер «Pokupon.ua», одночасно з сереною, забив переможний м’яч.  

 

PARIMATCH |Superleague

Genius Marketing – Ajax – 4:9

 VPK Group – Бізнесоілгруп – 1:7

UMG – Golazo – 4:4

Терикон – Developex – 7:4

Aurora Team – Pokupon Stars – 6:7

Суперліга on Fire! Неймовірні події відбувалися у Суперлізі PARIMATCH нашого чемпіонату. З головних подій відзначимо повернення (офіційне) Genius Marketing, який не врятували два голи і два асисти від Пухти. Мельник у складі «голандців» забив тричі і двічі асистував своїм партнерам, ставши головною запорукою успіхів своєї команди. Ajax наразі головний лідер сезону.

Бізнесоілгруп повністю реабілітувався за поразку в першому турі. Коваленко і Мірошніков на двох забили 4 голи та оформили 3 асисти, і це притому, що VPK Group, завдяки голу від Артема Магаляса, відкрив рахунок вже на другій хвилині матчу.

UMG і Golazo, з приводу перспективи яких ми не дуже впевнено висловлювалися минулого разу, продемонстрували феєричну гру. І ми хотіли б зазначити, що своїми коментарями ми не хотіли нікого образити, а навпаки, таким чином надавши додаткової мотивації. І це, схоже вдалося. Команда Сергія Мельниченко вигравала 1:0 і 3:1, а потім і 4:3, завдяки автоголу від Олександра Русина, але «голеодори» на нічию точно награли. Берсан зрівняв рахунок на останніх секундах матчу, підбивши підсумок цій неймовірній грі – 4:4!

Aurora Team дала справжій бій Pokupon Stars! У «зіркових» була лише одна заміна, але завдяки хет-трику Бакума їм вдалося зробити цю гру. Але головне зовсім не це, а геройський показник Степаненка. На рахунку ЄГОРА ШІСТЬ ЗАБИТИХ ГОЛІВ! У ВОРОТА «ЗІРКОВИХ»! ХТО-НЕБУДЬ, ВИМКНІТЬ НАМ CAPS LOCK!

Терикон, тьфу-тьфу, аби не наврочити, продовжує свою реінкарнаці. Команда Ігоря Киричка в цьому сезоні (принаймні у двох турах) йде без втрат. Developex, який впевнено почав сезон, зіткнувся з дуже сильним і організованим суперником. Листопадський відкрив рахунок вже на 2-й хвилині матчу, але розвинути перевагу не вдалося. А все через те, що ще у першому таймі Терикон забив чотири рази, причому два з них організував номінальний голкіпер Терикону – Євген Гриценко. На початку другого тайму наступила епоха Щербатюка, який двічі асистував Митнику і ще один раз забив сам, а рахунок став рівним – 4:4. Тим не менш, в цьому матчі Терикон проявив те, чого раніше, принаймні у попередньому сезоні було мало – характер. Хлопці забили три голи за шість хвилин і вирвали перемогу!

 Пресслужба SFCK