5 ліг - 25 гравців! , ЗУстрічайте, ТОП-25 гравців першого туру Parimatch Street Football Challenge Kiev!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

12.12.2019

5 ліг - 25 гравців!

12.12.2019

5 ліг - 25 гравців!

PARIMATCH SUPERLEAGUE

Голкіпер: Андрій Кириченко, Developex

Награв так награв! Андрій і його Developex дуже яскраво увірвалися у цьогорічний розіграш Суперліги. «Айтішники» перемогли (3:1), а сам Кириченко пропустив один гол, притому, що гравці UMG за усю гру встигли зробити півтора десятки ударів лише у площину воріт. Ми вже не говоримо про те, що ще така ж сама кількість ударів пройшла повз ворота.

Ігор Киричок, Терикон

Так яскраво, як почав цей сезон Терикон і Киричок, годі й мріяти. Старт від «червоних» вийшов максимально потужним, а сам капітан став справжнім героєм своєї команди. У суперниках Терикону був чемпіон Золотого дивізіону минулого сезону, Aurora Team, але Ігор забив три голи у ворота своїх опонентів, останній з яких виявився переможним!

Рінат Мірошніков, Бізнесоілгруп

Якщо в попередньому чемпіонаті кращим гравців «нафтовиків» став Торкін, то цього разу, схоже, у нього з’явився серйозний конкурент. Мірошніков, як ураган, увірвався у звітний сезон, забивши усі три голи своєї команди в матчі проти Ajax. Інше питання, що зараз Мірошніков може задовольнитися лише потраплянням у збірну кращих гравців туру, адже його команда, на жаль, програла, 3:4.

Віталій Ємельянов, Ajax

Досвід є досвід. Майстер є майстер. Всі ці компліменти цілком заслуговує отримати саме Віталій, адже його гра у матчі проти Бізнесоілгруп вийшла максимально корисною і результативною. Саме Ємельянов відзначився двома асистами, що дозволило переграти одного з головних претендентів на чемпіонство.

Єгор Степаненко, Aurora team

Гравець, поки що діючого чемпіону Золотого дивізіону, вкотре продемонстрував свій височенний клас. Він знову був одним з найпомітніших гравців у складі Aurora Team в матчі проти Терикону, встиг забити гол і відзначитися асистом, але результат, навіть нічийний, це його команді здобути не допомогло.

 


Legea League

Голкіпер: Олександр Пасічник, Prometheus

Історія, значить, така. Іноді колективу Prometheus дуже важко даються матчі проти дійсно сильних опонентів. Хлопці нервують, десь помиляються, тому у такі моменти важливо мати надійний тил. І вони можуть за нього спокійними, адже позаду Пасічник, який черговий раз провів максимально сильний матч, зробивши неабиякий внесок у перемогу над Київською Митницею – 2:1!

Роман Зражевський, Нікофлекс

Чесно кажучи, ми поховали кар’єру Романа вже тоді, коли вперше побачили його на полях нашого турніру, але він приємно здивував. З кожним новим сезоном він додає в якості гри, а у першому турі приніс перемогу для Нікофлексу, відзначившись асистом і голом, забитим потужним ударом з-за меж штрафного майданчику.

Михайло Сидорко, FC Alterra

Всього лише 21 хвилина знадобилася Михайлу, аби вписати своє прізвище в історію першого матчу його команди в новому сезоні. Сидорко за цей час встиг відзначитися дублем і результативною передачею, що дозволило переграти бронзового призера розіграшу Ліги Нікофлекс – Young Business Club.

Валентин Власюк, One Call

Коли Власюк ловить кураж, то його зупинити дууууууже важко. У грі проти RWS Bank майже так і сталося. Йому знадобилася лише одна хвилина у другому таймі, аби відзначитися гольовою передачею, а потім й забити самому, що у підсумку призвело до перемоги One Call з рахунком 2:1!

Володимир Мельник, Binotel

Мельник знову On Fire! Ми вже давно звикли, що для колективу Binotel він є одним з найважливіших ланок у грі. Інше питання, що у минулому сезоні він грав нестабільно, чергуючи фантастичні матчі з досить кволими протистоянні у його виконанні. Старт нового сезону – однозначно вийшов! Мельник зробив гол+пас у грі з непоступливим 112 Україна, а Binotel почав з перемоги – 4:3!

 


Soccer Shop Division

Голкіпер: Олександр Цвілій, АМФК VEGA

Ми не здивуємось, якщо Цвілій колись візьме звання кращого голкіпера нашого чемпіонату чи дивізіону. Сашко дійсно знахідка для АМФК, він відмінно грає на лінії, вміє підключатися до атак своєї команди, а також забиває голи. Все це він робив у першому турі, окрім забитих голів, але виглядав дуже надійно.

Віталій Макарчук, Eclipse

Історія кохання Макарчука і Eclipse, мабуть, можна порівняти з ситуацією Мессі у Барселоні. Ми не бачили, як Макарчук виглядає у складі інших команд в нашому турнірі, але у складі Eclipse він грає просто фантастично. Яскравим підтвердженням наших слів є його гра проти Fans Team Arsenal. 5 забитих голів! 5! Він просто монстр, на жаль, тільки колективу його це не допомогло.

Андрій Ковальчук, Fans Team Arsenal

Ковальчук, як і його опонент з Eclipse, продемонстрував дуже сильну гру. Не просто сильну, а фантастично результативну і корисну. Саме Ковальчук зрівняв рахунок у матчі першого туру, а далі, як в тумані… Андрій забивав, віддавав, знову забивав… Простіше кажучи, він відзначився 4 рази, а також двічі асистував своїм партнерам, що допомогло одержати перемогу з рахунком 9:7!

Олександр Луценко, LP-CRM

Сашко відмінно відзначив своєї 30-річчя, результативною грою та перемогою улюбленої команди. Луценко, який, як ми звикли бачити, більше забиває, ніж асистує, цього разу, був саме фантазистою та асистентом. Він віддав дві гольові передачі на Пороха, а також встиг реалізувати пенальті, що допомогло знову переграти Denon – 4:2.

Юрій Грабовенко, Assistant Group

Колись гравці «асистентів» ображалися (але по-доброму), що, мовляв, в їх команді, не тільки Грабовенко грає. Ми погоджуємося, але у першому турі в матчі проти АМФК Vega Юра був «впорядкє»! Гольова передача, забитий гол, постійна активність і націленість на ворота суперника. Погодьтеся, ми просто не могли не включити його у збірну кращих гравців туру!?

 


PRIME DIVISION

Голкіпер: Дмитро Фарадж, SoftServe

Фарадж знову увімкнув режим Де Хеа, Нойера, чи Олівера Кана. Власне кажучи, у «айтішному» дербі проти UpTech Team він може й не відбивав космічну кількість ударів від своїх опонентів, але він, по-перше, пропустив найменше серед усіх голкіперів ліги (Чи майже серед усіх), а по-друге, відмінно керував грою своєї команди!

Андрій Сочівець, РСК Флагман

Звідки ви його взяли? Можливо, у нього є професійний контракт? Можливо, він з іншої планети? А може його треба перевірити на допінг? Ця підводка когось змусить посміхнутися, а когось, напевно, ні. Але це точно відображає якість тієї гри, яку продемонстрував Сочівець у грі проти DHL! Андрій забив у ворота цієї команди чотири голи, а також оформив чотири асисти!

Владислав Рибальченко, SoftServe

Якщо Фарадж «робив вітер» у воротах, то Рибальченко зробив неабиякий внесок у якості універсалу. Рибальченко в непростому матчі проти UpTech Team зробив усе для перемоги своєї команди. Якщо бути зовсім точним, то  він встиг відзначитися голом і результативною передачею.

Віктор Мазур, АФК Хунта

Мазур, який очолив Хунту! Як вам заголовок для газети? J Насправді, в якійсь мірі Віктор дійсно очолив похід цієї команди за своєю першою перемогою в сезоні. Ми вже зазначали, що перемогти вдалося дуже непростий колектив – Ring Ukraine, а Мазур записав на свій рахунок два забитих голи!

Олександр Костецький, FC Getman Kyiv

Для редакції нашого турніру завжди приємно, коли у складі збірної кращих гравців туру є «гетьмани». Та робота, яку робить Криворучко зі своєю командою, заслуговує на повагу, а цього разу заслужив на звання одного з кращих – Костецький. Сашко відмінно реалізовував свої моменти, забивши два голи у ворота непоступливого Легіону, які дозволили перемогти з рахунком 3:1.

 


ЛІГА CHALLENGE

Голкіпер: Вячеслав Скоропад

Машина по відбиванню ударів знову в ділі! Слава не тільки класний арбітр, а й відмінний воротар. У грі проти Avatar він продемонстрував усе вищезгадане, а крім цього, встиг ще й відзначитися результативною передачею.

Роман Рубан, ФК Тєлєга

Тєлєга, судячи по першій грі проти MFC Flex, буде дуже грізною силою у цьому сезоні. Особливо, мабуть, це стосується Рубана (не плутати з Ростиславом Рубаном). Роман настільки вдало провів матч першого туру, що оформив хет-трик і допоміг своїй команді перемогти – 5:3.

Віталій Швалюк, Chillout Team

Швалюк дууууже сильно провів перший і дебютний матч для Chillout Team в нашому чемпіонаті. Зазначимо, що йому знадобилося всього лише 15 хвилин за для того, аби оформити дубль, який у підсумку неабияк допоміг його колективу здобути розгромну перемогу – 6:1.

Руслан Катаранчук, Файно Буд

Хто цей бомбардир? Хто цей супер-технічний гравець, який нарешті почав забивати голи не тільки у свої ворота, а й у ворота суперника!?  Насправді, Руслан дійсно зробив неабиякий внесок у перемогу своєї команди, а й дійсно зіграв максимально корисно. Його дубль, який він оформив у цьому матчі, його своєчасні підключення до атак своєї команди, допомогли «будівельникам» здобути перемогу – 3:2!

Анатолій Воронкін, КМА

Воронкін з першого матчу КМА на нашому турнірі почав доводити, що є неабияким важливим елементом у структурі команди. Він намагається бути на всіх матчах команди, постійно викладається на 100% і, власне кажучи, це було підтверджено у матчі першого туру, в якому він оформив дубль у ворота Директ, а його команда перемогла 3:1.