Перший тур зимової першості Parimatch Street Football Challenge Kiev!, Перший тур вийшов цікавим. Причому настільки, що можемо вас запевнити – цей чемпіонат буде неймовірно потужним., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

11.12.2019

Перший тур зимової першості Parimatch Street Football Challenge Kiev!

11.12.2019

Перший тур зимової першості Parimatch Street Football Challenge Kiev!

Перший тур вийшов цікавим. Причому настільки, що можемо вас запевнити – цей чемпіонат буде неймовірно потужним. Про все це, в нашому звіті!

Суперліга

БІзнесОілГруп – Ajax – 3:4

Терикон – Aurora Team – 4:3

DevelopexUMG – 3:1

Нас очікує супер-цікава Суперліга! І це ще навіть не вийшов на старт Pokupon Stars. Наприклад, Developex явно не налаштований закінчувати звітний сезон без медалей. Страшно подумати, але команда, яка колись грала у нижчих дивізіонах, зараз дійсно заслуговує на право бути учасником Суперліги. Власне кажучи, це і підтвердив матч проти UMG. Нестримний Гринчук відкрив рахунок вже на 13-й хвилині матчу, але Митник ще до перерви рахунок зрівняв. У другому таймі свій перший гол в сезоні вже у дебюті забив Зражевський, а фінальну крапку поставив Щербатюк – 3:1! UMG, як відомо, додає по ходу сезону, тому ця команда ще себе проявить.

Приємно, навіть дуже приємно здивував Терикон. Команда Ігоря Киричка, яка провалила минулий сезон, вже у першому турі переграла чемпіона ліги Gold! Такий результат і, головне, гра, заслуговують на позитивні відгуки. Не дивлячись на дуже непростий перший тайм, команді вдалося вирвати перемогу. Киричок відзначився вже на першій хвилині гри, але потім Грушко і Жихарев досить швидко схилили терези на користь Аврори – 1:2. Невідомо, як закінчилася б гра, якби ще в першому таймі Шульга і Киричок не забили ще по голу, а на перерву саме «біло-червоні» пішли у статусі лідера матчу. Найгарячіше почалося наприкінці гри. Спочатку Степаненко рахунок зрівняв за 1 хвилину до кінця гри, але капітан Терикону, Киричок, вирвав перемогу на останніх секундах, ставши головним героєм матчу!

Ajax у супер-матчі переграв чемпіона минулого Срібного дивізіону – БізнесОілГруп. Зазначимо, що «нафтовики» приїхали на гру майже в оптимальному складі. Більше того, просто феноменальну гру провів Рінат Мірошніков, який оформив у підсумку хет-трик, але… «Голандці» дуже непогано підсилися у міжсезоння (як мінімум, Гаделія, Лунін і Джафаров), що і допомогло тричі вигравати у рахунку, а у підсумку здобути архіважливу перемогу. Ви ж розумієте, що ігри зимового чемпіонату складаються з одного кола!

Ліга Нікофлекс

«FC Duzain-Fasad» все ж не зумів вдало стартувати в лігі Нікофлекс Gold. І справа не тільки в результаті, а й в доволі млявій грі. Колективу Олександра Поліщука явно не вистачало динаміки і командного руху, щоб створити вільні зони біля воріт суперника. Як завжди активним був Драговоз, але все на що вистачило Євгена – кілька непоганих ударів із дальньої дистанції та чудовий сольний прохід на останній хвилині матчу, що закінчився передачею на Мітяєва і його промахом по пустим воротам. Це був кращий момент «FC Duzain-Fasad» за всі 40 хвилин гри.  

А от підопічні Максима Ріпи провели солідний матч. Починаючи з середини першого тайму, «БВС-Торг», раз за разом, зламував оборону суперника. Помазанов спочатку змарнував кілька класних нагод, після своїх індивідуальних проривів, а в кінці першого тайму викотив м’яч на Бородулю, якому залишилось лише попасти по пустим воротам. Все той же Помазанов, в дебюті другого тайму, перехопив м’яч біля центральної лінії і відразу ж вивів на побачення з кіпером Курамшина (2-0). Рахунок не найкомфортніший як для футзалу, але по грі було вже зрозуміло, за ким буде перемога. «БВС-Торг» одна з двох команд, якій вдалось зіграти на «0» в минувший вікенд. Як на мене ідеальний старт сезону.

 

LEGEA SILVER LEAGUE

Secur – Нікофлекс – 0:2

One Call – RWS Bank – 2:1

Binotel – 112 Україна – 4:3

Київська Митниця – Prometheus – 1:2

Playtika – ABM Cloud – 3:4

FC Alterra – Young Business Club – 4:3

Вдалося на славу перше «айтішне» дербі в чемпіонаті. Одразу сім голів глядачі побачили у грі Playtika – ABM Cloud, але більш досвідчений колектив (за мірками нашого турніру)  все ж таки переміг. Гра, чесно кажучи, нагадували справжні гойдалки. Спочатку Цебенко і компанія давали вогню, не дивлячись на те, що пропустили вже на 11-й хвилині матчу. Ще до перерви Василенко і Захаренко змогли відіграти відставання у рахунку і навіть вивести свою команду вперед – 2:1. Але перша половина другого тайму була провалена – Рубан, Приймак і Ковальчук забили тричі за 7 хвилин і гол Комісарука вже не допоміг врятувати матч для Playtika – 3:4.

Гра між Київською Митницею і Prometheus стала однією з найцікавіших в звітному турі. Майже рівна гра, величезна кількість гольових моментів та нестримний Олексій Дикий. Саме універсал Prometheus оформив у звітному матчі два асисти на Романчука і Заславського, а гол від зв’язки Белозуб – Гайден вже не врятував підопічних Власенка від поразки.

Супер-драматичним вийшов матч між Binotel і телеканалом 112 Україна. Коли Binotel почав вигравати 2:0 вже на 23-й хвилині матчу, здавалося, що представників телебачення очікує розгром! Але вийшло майже навпаки. Кузнецов, Скробач і Алім буквально за 6 хвилин переломили хід гри – 2:3. Тепер вже Binotel необхідно було змінювати свою гру, але потрібно віддати хлопцям належне, вони зробили це максимально вдало. Спочатку Ковалик рахунок зрівняв, а потім Мельник забив переможний гол, додавши до свого асисту результативний удар!

One Call aka M&B Service, почав з перемоги. Переграти «банкірів» було непросто, а усі голи були забиті у другому таймі. Особливо старався Власюк. Валентин спочатку відзначився асистом, а вже через хвилину забив і сам. «Банкіри», в свою чергу, відповіли єдиним голом від Коновалова під кінець гри, але на більше сил і часу не вистачило.

Дуже цікаво буде спостерігати у цьому сезоні за FC Alterra, яка зберегла дуже непоганий склад, і у першому матчі сезону переграла бронзового призера ліги Нікофлекс - Young Business Club! Як не намагалися Штрек (гол+пас) і Задорожній (дубль) врятувати долю звітного протистояння, але провалений перший тайм і початок другої половини гри, дався в знаки. Особливо хочеться відзначити дует Сидорко – Сиворакша. Перший записав на свій рахунок дубль і результативну передачу, а Радіслав, в свою чергу, заробив гол і асист. 4:1 – на початку другої половини гри стали фатальними для «бізнесменів», які намагалися, але оговтатися не змогли.

Підопічні Євгена Дацка, Secur, минулий сезон проводили у Золотому дивізіоні, де, чесно кажучи, добряче отримали на горіхи від інших команд, посівши останнє місце. Тим не менш, потенціал колективу нам прекрасно відомий, хоча гра проти Нікофлексу (який після цієї перемоги презентував нову ігрову форму) складалася максимально непросто. Справжнім героєм «помаранчевих» став Зражевський, який відзначився у цьому матчі голом і результативною передачею.  До речі, після видалення Євгена Дацка на 26-й хвилині матчу, саме дальній удар Зражевського приніс Нікофлекс перемогу – 0:2.

Soccer Shop (Bronze League)

LP-CRM – Denon – 4:2

АМФК Vega – Assistant Group – 2:2

Eclipse – Fans Team Arsenal – 7:9

Класна і дуже цікава ліга, як ми і попереджали. АМФК, який тепер називається АМФК Vega, знову зіграв внічию. Звичайно, ми можемо плутати, але здається рахунок 2:2 – один з найулюбленіших для цього колективу. Леонід Кофанов, який наприкінці попереднього сезону трішки знизив свою результативність, вже у першому матчі нового сезону показав все, на що здатний. На його рахунку гол+пас, але підопічні Ананко потрапили на суперника з характером, який двічі рахунок зрівнював. До речі, у «асистентів» теж був свій джокер. Юрій Грабовенко записав на свій рахунок ті ж самі 1+1, тому гра і закінчилася нічиєю – 2:2.

Denon не зміг взяти реванш за поразку у Кубку престижу у LP-CRM, програвши цього разу з рахунком 2:4. Головна проблема Denon – невдалий перший тайм. Принаймні, якщо говорити про гру у захисті. Три пропущені голи (два з яких на рахунку Ігоря Пороха) стали справжнім вироком для команди. Другий тайм хлопці провели набагато кращі, навіть забивши два голи, але гол Погорелов звів усі їх старання нанівець.

Eclipse і Fans Team Arsenal провели найдивовижніший і найрезультативніший матч туру! Віталій Макарчук вкотре підтвердив, що він, як Мессі в звітному дивізіоні, адже на свій рахунок він записав одразу 5 голів! Більше того, команда Дмитра Косенка вигравала 3:0 і 4:3, але потім все втратила…. Справжнім героєм «канонірів» став Андрій Ковальчук, який у звітній грі відзначився чотирма голами та двома асистами.  Фактично саме гол Андрія на останній хвилині матчу зняв усі питання, щодо переможця гри.

Prime (Urban Division)

АФК Хунта – Ring Ukraine – 4:3

SoftServe – UpTech Team – 3:1

РСК Флагман – DHL – 13:3

Легіон – FC Getman Kyiv – 1:3

Є припущення, що у цьому дивізіоні буде найцікавіша боротьба за медалі. І ми готові пояснити свою думку. Фіаск DHL можна пояснити першим матчем сезону та не дуже вдалим збором команди на гру. Але, звичайно, ми не будемо применшувати заслуг колективу Андрія Квасова, який просто знищив своєї опонентів. Андрій Сочівець взагалі продемонстрував рівень гри Екстра-Ліги, забивши чотири голи та відзначившись чотирма асистами.

SoftServe переміг в «айтішному» дербі, продемонструвавши, що без Рибальченко команді буде важко. В звітному матчі Влад оформив гол і записав на свій рахунок гольову передачу. UpTech Team показав характер, продемонстрував зуби, але поки команда виглядає мляво. Чекаємо на реінкарнацію.

АФК Хунта відзначала дебют у нашому турнірі (маємо на увазі зимовому) гучною перемогою над одним, як нам здається, фаворитів ліги, Ring Ukraine! Віктор Мазур і Віталій Жеребцов продемонстрували, що вдвох можуть гори звернути. Перший – оформив дубль. Другий – гол + асист. Срібний і Протосей встигли забити по голу, але цього виявилося недостатньо. Тим цікавіше!

Приємно здивував FC Getman Kyiv!! Підопічні Ігоря Криворучка здолали молодий, амбіційний і дуже непоступливий Легіон. Причому Науменко забив за «легіонерів» вже на третій хвилині матчу. Однак справжнім джокером «гетьманів» виявився Олександр Костецький, який забив два голи. Більше того, ще один результативний удар на свій рахунок записав Андрій Сурков, який зрівняв рахунок вже за дві хвилини.

Challenge League

MFC Flex – ФК Тєлєга – 3:5

Chillout Team – Quartesian – 6:1

Файна Буд – Avatar – 3:2

КМА – Директ – 3:1

Zeppelin – ФК Saints – 2:1

Давайте розбиратися! ФК Тєлєга сенсаційно, але заслужено стартувала з перемоги. MFC Flex вийшов на цей сезон з новою назвою, новоствореною сторінкою в Instagram і неабиякими амбіціями, але старт не вийшов. Будемо відверті, гравці Тєлєгі повинні виставити добрячу порцію якихось напоїв Роману Рубанику, який в звітному протистоянні оформив хет-трик.

Zeppelin і ФК Saints провели максимально запеклий матч. По-перше, команди зробили приблизно однакову кількість ударів у бік воріт одна-одної, а також заробили на двох 15 фолів. Звичайно, в такій історії все вирішив один гол. Хорун і Маслюківський відзначилися за Zeppelin ще у першому таймі, а ФК Saints відповів лише одним результативним ударом від Олександра Шевченко!

КМА, як це часто буває, мав лише дві заміни, але цього було достатньо, щоб переграти Директ. Що цікаво, саме Директ мав більше гольових можливостей, але реалізація залишала бажати кращого. Багато в чому, завдяки голу і асисту від Макссима Вітюка у першому таймі, КМА вдалося здобути три залікові бали.

Chillout Team буквально розгромив Quartesian, але ці хлопці себе ще точно покажуть. Справа в тому, що у команди Chillout Team було два гравці, які, що називаються, робили вітер. Ілючок і Швалюк забили по два голи, що, власне кажучи, і вирішило долю звітного матчу.

Ну і, нарешті, Файна Буд здолав Avatar, тільки за рахунок неймовірної гри від Руслана Катаранчука. Назвати цього гравця джокером – нічого не сказати. За рахунок своєї неймовірної індивідуальної майстерності він оформив дубль, що і дозволило переграти Avatar з різницею в один гол. Тим не менш, підопічні Максима Ріпи дуже непогано виглядали на фоні своєї опонентів, але проблеми в обороні далися в знаки.

Пресслужба SFCK