Анонс першого туру. Коротеньке представлення учасників і дивізіонів!, Ну що ж, друзі, не встигли ми нагородити команди попереднього чемпіонату, як на горизонті замайорів новий чемпіонат., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

06.12.2019

Анонс першого туру. Коротеньке представлення учасників і дивізіонів!

06.12.2019

Анонс першого туру. Коротеньке представлення учасників і дивізіонів!

Ну що ж, друзі, не встигли ми нагородити команди попереднього чемпіонату, як на горизонті замайорів новий чемпіонат. Стартуємо вже завтра. Нагадаємо, що матчі відбудуться на SFCK Arena, за адресою: проспект Степана Бандери, 8!

Pari Match Superleague

Бизнесоилгруп – Ajax

Developex – UMG

Террикон – Aurora Team

Розпочнемо з Суперліги, де боротьба за чемпіонство очікується неабияка серйозна! Розпочнемо з гри  Бизнесоилгруп – Ajax. Чемпіони срібного дивізіону, «нафтовики», зустрінуться з потужними «голландцями», у складі яких очікуємо на забивну гру від Ємельянова і, звичайно, магію Оленковського. Але у суперниках в хлопців – чемпіон лігі Silver, команда, яка забивала більше за всіх у минулому сезоні, а головне володіє двома дуже сильними четвірками.

Developex, який обмежився 4-ю позицію в минулому сезоні, зараз декларує дуже серйозні амбіції на майбутнє, тому UMG, який пройшов серйозну школу Суперліги, буде дуже непросто. Звичайно, зараз команди будуть не в найкращих ігрових кондиціях, адже деякий час не мали офіційних матчів, але для таких колективів це не є великою проблемою.

Террикон, який, відверто кажучи, провалив минулий сезон, закінчивши турнір у нижній частині турнірної таблиці Золотого дивізіону. Aurora Team цей самий дивізіон виграла, але зараз підопічні Євгена Задорожнього грають у двох турнірах – в залі та на траві. Чи зможуть вони однаково непогано це поєднувати – питання, поки що, риторичне!

Нікофлекс League (Gold)

Fc Duzain Fasad – БВС-ТОРГ

Єдиний матч в Лізі Нікофлекс Gold відбудеться у суботу – «FC Duzain-Fasad» зустрінеться з колективом «БВС-Торг». «FC Duzain-Fasad» уже встиг зарекомендувати себе, як доволі міцну і зіграну команду. Олександр Поліщук і компанія влітку виграли SFCK Кубок престижу, а своїм непоганим виступом в Лігі Shebel («FC Duzain-Fasad» півфіналіст Shebel Elite) показали, що готові до більш серйозних викликів і суперників. І зустріч з «БВС-Торг» цілком можна назвати перевіркою на міцність. Підопічні Максима Ріпи зайняли третє місце в «пекельній» лігі Errea, при цьому набрали лише на один пункт менше ніж перша та друга команди. Думаю, бажання перевершити результат минулого сезону у хлопців вдосталь. Ще більш цікавим цей матч, зробить протистояння Євгена Драговоза («FC Duzain-Fasad») та Романа Помазанова («БВС-Торг»). Як на мене, два, беззаперечно, кращі гравці в своїх командах. Ці двоє, навіть, схожі по стилю гри. Кожен любить брати ініціативу на себе, може з легкістю обіграти кількох опонентів і жахнути з будь-якої позиції. Статистика Драговоза в минулому сезоні – 1.1 гол за гру. В Помазанова ще краще – 1.47 гол за гру. Я би ставив – обидва заб’ють.  

LEGEA League (Silver)

Playtika – ABM Cloud

Secur – Нікофлекс

FC Alterra – Young Business Club

One Call – RWS Bank

Binotel – 112 Україна

Київська Митниця – Prometheus

В цьому дивізіоні боротьба за чемпіонство буде також дуже цікавою. Назвати очевидного фаворита, мабуть, важко, але ось вам декілька фактів. Чемпіон лігі ALEXX – Київська Митниця, точно захоче продовжити вдалі виступи у нашому турнірі. Так, суперник у першому турі непростий – Прометей вже давно декларує чемпіонські амбіції, але поки все ніяк, все не виходить. За складом цей колектив – один з найсильніших, як буде насправді, покаже час.

Binotel явно не продемонстрував увесь свій потенціал в лізі ALEXX, адже посів друге місце. Playtika і ABM Cloud виступали в одному з найсильніших дивізіонів – лізі THIS IS ПИВБАР. Playtika, яка по ходу сезону змінила тренера, опинилася в нижній частині турнірної таблиці, а от ABM Cloud довгу частину сезону претендував на медалі, але потім 5 з 7 останніх матчі і закінчив на 5-й сходинці.

Secur – посів останнє місце в лізі Gold, але потенціал підопічних Євгена Дацко набагато вищий. RWS Bank, 112 Україна, One Call, FC Alterra – команди приблизного одного рівня, але кожна з них може вистрілити у необхідний момент. Нікофлекс #прямозараз – одна з найсильніших команд за потенціалом. Young Business Club – посів третю позицію в лізі Нікофлекс, а Іван Штрек покорив серця багатьох вболівальників цього колективу, забиваючи майже у кожному матчі.

Soccer Shop League (Bronze)

LP-CRM – Denon

АМФК Vega – Assistant Group

Eclipse – Fans Team Arsenal

Це далеко не всі команди, які гратимуть у звітному дивізіоні, але з цієї шістки можна зробити наступні висновки. Цікаво подивитися, яким складом будуть грати «каноніри». Якщо минулорічним, то, відверто кажучи, їм в цьому дивізіоні робити нема чого. Заєць, Назаров, Пашковський – гравців екстра-класу, принаймні для нашого турніру. Eclipse, який вже n-ний сезон поспіль дивує своєю нестабільності, мабуть, буде знову розраховувати на бомбардирські досягнення Макарчука, який забив у попередньому сезоні 29 голів.

Вже у першому туру, у протистоянні LP-CRM – Denon зустрінуться між собою, а це, між іншим, фіналісти лігі Shebel (Prestige). В очному протистоянні LP-CRM виявився сильнішим – 7:3. Час брати реванш.

АМФК Vega – Assistant Group – не менш цікава пара. АМФК отримав титульного спонсора, нову форму та ще більші амбіції. Якщо в цьому сезоні ви не візьмете медалі, доведеться вигадувати якийсь цікавий челендж для вашого капітана. Асистенти, в свою чергу, отримали більш рівний дивізіон, ніж у минулий раз, тому можуть дати вогню!

Prime (Urban division)

АФК Хунта – Ring Ukraine

Soft Serve – Up Tech Team

РСК Флагман – DHL

Легіон – Getman Kyiv

АФК Хунта вривається у SFCK! Такий заголовок міг би розірвати будь-яке газетне видання чи стрічку новин. Тим не менш, колектив амбітний і дуже непередбачуваний, тому буде цікаво поспостерігати за виступами хлопців. Тим паче, що перша гра проти чемпіона ліги Challenge – Ring Ukraine.

Soft Serve – Up Tech Team – ловіть айтішне дербі вже у першому турі. Такі протистояння, як правило, проходять максимально цікаво та динамічно.

РСК Флагман – новачок нашого турніру, то ж, раді вітати і чекаємо на позитивні результати. DHL, в свою чергу, не кращим чином виступив у минулому сезоні, посівши 5 місце з 7 команд ліги Shebel B.

Легіон і Гетьмани! Оце дербі! Оце протистояння! Молоді «легіонери» проти постійно перспективних, але до жаху нестабільних «Гетьманів». Що там зробив у міжсезоння зі своєю командою Ігор Криворучко? На це цікаво буде подивитися!

Challenge League

MFC Flex – ФК Тєлєга

Chillout Team Quartesian

З цього дуету маємо абсолютних новачків - Chillout Team і Quartesian, а також вже майже досвідчених бійців - MFC Flex (екс-Боллівуд) і ФК Тєлєга (легендарний колектив Андрія Нікітіна).

Поки що утримаємося від прогнозів, але бажаємо цим командам максимально вдалого старту.

 

Пресслужба SFCK