Огляд туру SFCK. Розгром від Intercity, шалений форвард в лізі Challenge та «стабільність» від Avata, Як завжди, про кожен матч минулих вихідних., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

29.10.2019

Огляд туру SFCK. Розгром від Intercity, шалений форвард в лізі Challenge та «стабільність» від Avata

29.10.2019

Огляд туру SFCK. Розгром від Intercity, шалений форвард в лізі Challenge та «стабільність» від Avata

Золотий дивізіон

Developex – Check Point – 1:2

Big Board – Aurora Team – 0:3

Золотий дивізіон підходить до свого логічного завершення. Але чи дійсно логічного? Ми, наприклад, не очікували, що саме Aurora Team і  Check Point розіграють між собою звання чемпіона.

А вийшло саме так! Big Board, який був лідером майже увесь основний етап, під кінець трішки здав і тепер може розраховувати максимум на 2-ге місце. Aurora Team переграла цей колектив переважно через те, що після початку спільної роботи з Євгеном Задорожнім, дуже додала в плані тактики та розуміння гри, а також виїхала за рахунок своїх лідерів. Жихарев, Погосов, Рибальченко – кожен з них відзначився результативними діями у звітному матчі. 

Developex, хоча і програв Check Point, втративши шанси на чемпіонство, ця команда отримала класний досвід у цьому сезоні і, впевнені, вже у наступному чемпіонаті нівелюють свої помилки. Віталія Рахно провів просто відмінний матч, в якому відзначився голом і асистом, а за «айтішників» вже звично забив Ус. Сашко – молодий тренер, у якого ще все попереду, але, мабуть, потрібно обирати між грою на полі і керівництвом командою на боковій лінії.

Срібний дивізіон

Justlictors – Central Yard – 2:3

3-й Тайм – Бізнес Оіл Груп – 4:6

Вітаємо команди Срібного дивізіону з прогнозованим закінченням чемпіонату. Майже прогнозованим. «Барбери» очікувано опинилися на другому місці, але по ходу гри з Justlictors двічі програвали 0:1 і 1:2. Але потім, вже при рахунку 2:2, Васильєв забив свій перший гол у сезоні, здобувши перемогу для Central Yard.

«Нафтовики» зіграли з 3-м Таймом набагато цікавіше, забивши на двох 10 голів. Невтримний Романчук, який забив в цьому матчі три голи, зробив усе можливе, аби його команда перемогла. Тим не менш, будемо відверті, індивідуально у «нафтовиків» склад трішки сильніший. Лошак з Мірошніковим буквально розібрали захист суперника. Антон оформив хет-трик, а Рінат три результативні передачі, що у підсумку дозволило перемогти і закінчити сезон на мажорній ноті.

Ліга THIS IS ПИВБАР

Luxoft – Black Alfa – 5:1

Chevrolet – DTEK – 0:2

Intercity – ABM Cloud – 10:0

CRO United – Plаytika – 7:2

Юрія-Фарм – Нікофлекс – 1:2

Playtika – FC Alterra – 4:7

Як бачите, результативність в цьому дивізіону була, м’яко кажучи, дуже непоганою. Причому за три тури до закінчення сезону, боротьба за чемпіонство стає ще жорсткішою.

DTEK, не без труднощів, здолав Chevrolet, який думками вже готується до Автоліги. Команда Юрія Кулешина, відверто кажучи, провела не найкращий сезон, можливо, через недостатню кількість гравців в обоймі команди. «Енергетики» забили в цьому матчі двічі – причому перший гол на рахунку їх голкіпера – Олександра Дорошенка. Потім відбувся м’яч від Сидоренка на першій хвилині другого тайму, після чого шансів відіграти у «автомобілістів» було небагато. «Енергетики» - перші, маючи три очки переваги перед другим місцем.

На другому місці, власне кажучи, CRO United, який дуже впевнено розібрався з Plаytika. Цікаво, що по статистиці саме команда Богдана Олексюка переважала своїх опонентів, але проблема була в реалізації моментів та грі біля власних воріт. Більше того, «айтішники» провали перший тайм, отримавши чотири голи у власні ворота. Потім ще три голи за сім хвилин другого тайму і 0:7…. Олексюк встиг відзначитися голом і передачею на Скляра, але настрій це хлопцям навряд чи підійняло.

До речі, другу гру минулого вікенду Playtika теж програла. Причому знову ситуація була дуже схожа. Alterra провела, мабуть, кращі 25 хвилин у цьому сезоні, забивши у ворота суперників 6 голів (дубль Пухи і гол + два асисти від Сиворакши). А потім «айтішники» почали приходити швидко до тями. За останні десять хвилин хлопці забили чотири (!) голи (дубль Космакова), але врятувати гру вже не вдалося.

 Luxoft вийшов на третє місце, перервавши чотирьох матчеву безпрограшну серію Black Alfa. Самко і Залавський просто красені. Обидва забили по два м’ячі в цьому протистоянні, подарувавши своїй команді надії на медалі чемпіонату. Залавський, до речі, займає четверту позицію в гонці бомбардирів, відстаючи від лідера на 8 голів (18 проти 26).

 Нікофлекс відрізав «фармацевтів» від боротьби за третє позицію, а сам тепер має, хоча і теоретичні, але шанси на бронзу. Причому Максюта вийшов на другу позицію в рейтингу бомбардирів команди, забивши ювілейний десятий матч. Потім ще один забив Гербут, але Люткевич скоротив розрив до мінімуму майже одразу  - 1:2. Тим не менш, «помаранчеві» свою перемогу втримала.

Ну, і нарешті до найнеймовірнішої перемоги туру, а може, й сезону. Рома Ковальчук, ABM Cloud, що з вами сталося? Як так? Ви ж були претендентом на чемпіонство, а зараз 0:10…. Безумовно, після серії невдалих матчів на старті сезону, особисто ми зовсім не вірили в «залізничників», але завдяки нестримному Федотову, на рахунку якого 26 голів в сезоні (кращий показник), хлопці вже четверті. До другого місця – чотири очки.  До речі, Федотов відзначився у цьому матчі сім разів, а також зробив два асисти.

Ліга ERREA

Sky Up Airlines – Prime – 5:3

БВС-ТОРГ – Assistant Group – 5:3

Assistant Group – Helen Marlen United – 5:5

Ciklum – VPK Group – 4:2

Энергия – FBS – 4:8

Комусь залишилося зіграти один матч, комусь два, а хтось має три гри у чемпіонаті. VPK Group поки йде на першому місці, але підопічним Віталія Колеснікова залишилося зіграти лише один матч, а в звітному турі хлопці програли Ciklum. Ну не може Максим Кошевой, який наразі є кращим бомбардиром цього колективу, відпрацьовувати за всіх. Максим забив двічі, але між його голами «айтішники» забили одразу чотири рази. Сергій Смовський, який йде на четвертому місці у рейтингу бомбардирів ліги, забив гол і відзначився гольовою передачею.  Не менш вдало зіграв Заболотний, на рахунку його такий самий доробок у звітному матчі.

Assistant Group зіграв два матчі за дві години і, потрібно сказати, що «асистенти» виглядали дуже достойно. Не дивлячись на те, що команда перебуває на передостанньому місці, хлопці дали бій БВС-ТОРГу, який відстає від першої позиції на один бал. Більше того, Кантур і Грабовенко двічі виводили свою команду вперед у звітній грі, але… Абрамов… Приєднавшись до БВС по ходу сезону (скоріш за все, через дружні відносини  з головним тренером цієї команди, Максимом Ріпою), відзначився хет-риком. Ще один м’яч на рахунку Помазанова, який наразі ділить першу сходинку з Биковим у суперечці бомбардирів, маючи 21 гол.

У другому матчі дня «асистенти» грали проти «модників», які вже привчили нас до результативної гри в останніх турах. Статистика – річ серйозна. В останніх чотирьох матчах за участю цієї команди було забито 44 голи, тобто в середньому по 11 голів за матч. Ця гра виключенням не стала, адже ми побачили 10 результативних ударів. Протистояння нагадувало справжні гойдалки. «Асистенти» вигравали 1:0, потім програвали 1:2 і 3:4. Потім навіть вигравали 5:4, але у підсумку Ященко зрівняв рахунок за хвилини до фінальної сирени.

FBS продовжує радувати результативністю. Команда Сергія Фролова, якого ми ще  раз вітаємо з минулим Днем Народження, не забиває менше п’яти голів в останніх чотирьох матчах (5, 7, 8 і тепер 8). У «енергетиків» не було шансів, адже у першому таймі вони пропустили 4 сухих голи. У другому таймі, завдяки дублю Жихарева ситуація трішки вирівнялася, але FBS на кожен гол суперника відповідав своїм результативним ударом. Цікаво, що у цій грі було зафіксовано одразу три авто голи. Два від Енергії – Сорочинскьий, Самченко та один від FBS – Кревський.  

Головним матчем туру стало протистояння між Sky Up Airlines і Prime. «Авіатори» двічі виходили вперед на початку гри, але підопічні Максима Каплунова не тільки відігравалися, але, завдяки дублю від Кушніра, вийшли вперед  2:3. Тим не менш, другий тайм був за «авіаторами», у складі яких дублем відзначився Лобавнов, а ще один м’яч на свій рахунок записав Апті Накаєв.

На жаль, травму у цьому матчі отримав капітан і організатор Prime, Максим Каплунов, якому ми бажаємо скорішого видужання.

ЛІГА НІКОФЛЕКС

FC Getman Kyiv – EVO – 5:3

Young Business Club  - Friends Team – 1:2

FC Bilux – Eclipse – 4:2

ФК Сталь – АМФК – 2:2

RWS Bank – 112 Україна – 2:2

В цьому дивізіоні було все – і відкриття туру, і камбек туру, і багато чого іншого. «Гетьмани» під кінець сезону почали все менше програвати, здобуваючи перемогу над командами хорошого рівня. Цього разу підопічні Ігоря Криворучко вдруге в сезоні змогли переграти EVO.  У складі команди Єгора Митчинського знову давав вогню Левицький, який відзначився дублем. Тим не менш, Влад зробив це, коли врятувати гру було складно. «Гетьмани» провели ударний перший тайм, забивши у ворота суперника три голи.  Другий тайм завершився з мінімальною перевагою EVO – 2:3, але здобути бодай нічию, це не дозволило. У складі «гетьманів» дуже сподобалася пара Войтюк-Цилицинський, які забили по два голи.

«Друзі» вдруге в сезоні переграли «бізнесменів». В першому колі підопічні Олександра Андрєєва виграли 5:3, а зараз були в кроці від поразки. Все почалося з вилучення Іванова наприкінці першого тайму, який отримав дві жовті картки за хвилину. Забитим голом одразу відзначився Андрощук, але, на щастя, Сьомка, про якого ми в цьому сезоні не згадуємо не дуже часто, маже одразу рахунок зрівняв. Переможний гол, що логічно, забив Володимир Белецький, класним ударом в один дотик у самісіньку дев’ятку воріт суперника.

Сталь знову втратила очки. А на шляху цього колективу став АМФК. Команда Сергія Ананко і Миколи Мацюка вміє робити сенсації, але от стабільності хлопцям не вистачає. Причому саме АМФК двічі виходив вперед, завдяки голам Леоніда Кофанова, який оформив вже третій дубль за чотири матчі в цьому клубі. Відкриття сезону, правда?

«Банкіри» розписали мирову в матчі з командою, яка наразі є єдиним колективом, що переграв Сталь – 112 Україна.  Андрій Бураков, який проводив за «телевізійників» лише 3-й матч, став справжнім жахіттям для оборони «банкірів». Команда Олега Войтенко двічі виходила вперед, завдяки голам Нікітов і Лошака, але саме Бураков відзначився дублем, здобувши нічию для своєї команди. До речі, в кожному з трьох своїх матчів Андрій забивав двічі.

Підопічні Олександра Шимківа, FC Bilux, зробили супер камбек у грі проти Eclipse. Колектив Дмитра Косенко вигравав 2:0, але у другому таймі звітної гри відверто провалився. Особливо важко було стримати Олександра Плоницького, який відзначився хет-триком, який допоміг FC Bilux виграти – 4:2.

ЛІГА ALEXX

Avatar – Хурма – 3:7

Old Boys – Bianconeri – 1:3

M&B Service – News One – 3:2

Up Tech Team – КММ – 2:7

Brooklyn -  ALEXX – 3:1

Avatar – Binotel – 2:10

Залишилося два колективи, які реально будуть боротися за чемпіонство. M&B Service здобув надважливу перемогу над News One, адже тепер підопічні Антон Лошака, як і раніше, випереджають КММ на один бал (хоча опонент має гру у запасі). Гра складалася для обох команд непросто. Як тільки «сервісники» вийшли вперед - 2:1, буквально через 15 секунд їх опоненти рахунок зрівняли, але справжньої чарівною паличкою став Власюк, другий м’яч якого приніс перемогу M&B Service. News One вже точно не буде боротися за чемпіонство, але Володимир Панасюк може посперечатися за звання найкращого снайпера ліги!

 Дуже симпатичний колектив Bianconeri, який фактично провалив першу частину сезону, але потім, зробивши суттєву реорганізацію колективу, піднявся вже на п’яту сходинку, переграв «старих хлопців». До сих пір, не можемо зрозуміти, як з таким складом (Чиженко, Бендюк, Смоголь) ця команда перебуває в нижній частині турнірної таблиці. Майже той самий колектив брав колись чемпіонство… Тим не менш, Чиженко рахунок відкрив на початку другого тайму, але Пінто Франциско всього за півтори хвилини оформив гол + пас, а потім переможний м’яч забив Ібрахім Мбайе. Легіонери Bianconeri – on fire!

Up Tech Team завершив черговий матч розгромною поразкою. Хоча в цій ситуації можна сказати, що програти такому КММ – не катастрофа. Підопічні Костянтина Власенко ведуть боротьбу за чемпіонство і перебувають в оптимальній формі. Гайден (хет-трик + два асисти) та Белозуб (2+2) буквально розірвали оборону суперника, забивши у ворота суперника сім голів.

Avatar, що називається, в своєму стилі, програв сьомий і восьмий матч поспіль, відповідно. З Хурмою шансів не було, бо там озвірину наївся Єсін, який вкотре продемонстрував свою височенну індивідуальну майстерність, забивши три голи, та відзначившись двома асистами. Він, до речі, забив вже 16 голів в сезоні, а це п’ятий показник в лізі.

А потім була не менш (а може навіть і більш) неприємна поразка від Binotel. Цей колектив, як мінімум, напрацював на бронзові нагороди у цьому сезоні, які, щоправда, доведеться ще відстояти. Самусь і Мельник забили 7 на двох, а Кіряков відзначився трьома асистами.

ALEXX розпочав гру проти Brooklyn просто відмінно, а на шостій хвилині цього протистояння Тарас Пулинець забив свій восьмий м’яч у сезоні, але початок другої половини гри вийшов катастрофічним. Новіков, Штанько а Вереша забили тричі за п’ять хвилин, поховавши надії суперника на позитивний результат.

ЛІГА CHALLENGE 2

Легіон – Тєлєга – 2:2

Letrado – Intens Fit - 1:3

MFC Blue Whales – FC Lawgris – 3:7

ФК Сокіл – Боллівуд – 5:4

Golden Hurricane – MFC Blue Whales – 11:9

Svarog – Директ – 1:4

КМА – Ring Ukraine – 2:3

Браво, Тєлєга! Браво, Нікітін! Браво, Коваль! Цей колектив взяв перші бали у сезоні, зігравши внічию з Легіоном, який добряче забуксував, не виграючи вже три матчі поспіль. За великим рахунком хлопці самі винні, що не змогли дотиснути опонентів, адже вони двічі виходили вперед. Але Коваль спочатку відзначився сам, а потім асистував своєму партнеру по команді – 2:2!

Ring Ukraine здобув шосту перемогу поспіль, цього разу перегравши КМА. Молоді «студенти» двічі відігравалися у цьому матчі, але Євген Ткач став злим генієм для цього колективу. Женя оформив два асиста, а також відзначився забитим голом – 2:3.

«Золоті Урагани» знову зіграли супер результативний матч. Після нещодавньої перемоги над Соколом з рахунком 10:9, цей колектив переграв MFC Blue Whales – 11:9. Цікаво, що найрезультативнішим гравцем цього матчу став Олег Трускало, який забив 6 голів і зробив три асиста.

Цікаво, що за годину до звітного протистояння MFC Blue Whales програв Lawgris – 3:7. Тут сенсації не відбулося, адже саме «адвокати» були фаворитами матчу, що, власне кажучи, вони підтвердили у грі. І це притому, що їм двічі довелося відіграватися за рахунку 0:1 і 1:3, але зусиллями Почтаря (2+2) та Василенко (гол+3 асисти) їм вдалося здобути шосту перемогу у сезоні, набравши 18 балів. Так само, як і у команди Ring Ukraine. Відзначимо, що Трускало забив і тут оформив гол+пас.

Продовжує приємно дивувати Сокіл. Цей колектив, який на старті сезону програв два матчі поспіль, зараз вже йде на четвертій сходинці. Певно хлопці зробили висновки по невдалим матчам і зараз можуть увірватися у боротьбу за медалі. Жертвою «соколят» став Боллівуд, який жодного разу не зміг вийти вперед у цій зустрічі. Два асисти від Горянського та дубль Гордійчука забезпечили Соколу перемогу -  5:4.

 Intens Fit продовжує вигравати. Після трьох поразок поспіль, цей колектив здобуває другу «вікторію» підряд. Цього разу «спортсмени» не помітили Letrado, виграючи на 26-й хвилині матчу 3:0. І це, враховуючи фактично рівну кількість моментів від обох команд. Гол престижу від Марченко-Орлова став невеликою віхою для Letrado, від якого, продовжуємо на цьому акцентувати увагу, ми очікували більшого.

Svarog, як зєбра – полоса чорна, полоса біла, полоса чорна, полоса біла. Це, до речі, дуже підходить до останніх матчів цього колективу. Стабільності, простіше кажучи, не вистачає. А тут ще у складі Директа брати Тотоки грати заважають. Арсен і Артем організували усі чотири м’ячі своєї команди . Арсен забив двічі та оформи асист, а Артем записав на свій рахунок гол+пас.

SHEBEL A

Авіаліга – Prometheus – 2:1

LP-CRM – FC Duzain Fasad – 2:5

Denon – Дельта Донбас – 1:4

Star Cars – КнБ Studio – 3:10

КнБ Studio продовжує залишатися найрезультативнішою командою ліги, забивши у ворота «автомобілістів» 10 голів. Хоча, відверто кажучи, з такими прізвищами у складі (Барєєв, Сачок, Сендзюк) ми б залюбки подивилися на цю команду десь у найвищому дивізіоні. До речі, Сендзюк продемонстрував гру ТОП-рівня, забивши у цьому матчі тричі, та оформивши три гольові передачі.

Дельта Донбас прогнозовано переграв  Denon, пропустивши від Макогона вже на шостій хвилині матчу. Але Володько (оформив дубль)  та Боличев (гол + два асисти) за 12 хвилин другого тайму перевернули все з ніг на голову.

Серед лідерів продовжує залишатися FC Duzain Fasad, який забив п’ять м’ячів у ворота LP-CRM. Цікаво, що свою ногу до кожного з голів команди доклав Євген Драговоз, на рахунку якого два голи та три асисти.

А у центральному матчі звітного дивізіону Prometheus зазнав мінімальної поразку від Авіаліги. Цікаво, що команда Олександра Титаренка зробила вдвічі більше (хоча фактично втричі у площину, і в чотири рази більше у бік воріт) ударів у напрямку воріт суперника, але реалізація…  Олександр Черниш забив на 6-й хвилині матчу, і лише на 30-й Хван зміг його зрівняти. Все йшло до нічийного результату, але Черниш відзначився асистом на Кривенко, який приніс перемогу «авіаторам» - 2:1.

SHEBEL В

Galyatasaray – SoftServe – 1:4

DHL – Generals – 1:8

АФК Миротворець – ARDI Logistics – 2:3

Після перемоги у попередньому турі ми з серйозністю віднеслися до Galyatasaray, але в цьому турі «айтішніки» нарешті здобули свою першу перемогу. Сеген відкрив рахунок вже на четвертій хвилині матчу, але потім все пішло за планом команди Бецмановського. Сергій, до речі, відзначився у цьому матчі дублем, а от Рибальченко взагалі записав на свій рахунок хет-трик! Вітаємо, хлопці!

DHL програв п’ятий матч поспіль. На жаль. Перші 12 хвилин буди приблизно рівними, а на гол Василинчик Ільящук відповів своїм точним ударом – 1:1. Але потім для «перевізників» почався справжній жах. Хлопці отримали сім голів у свої ворота, а особливо в цьому компоненті їм «посприяли» Хоменко (гол+3 асисти), Сурдій (дубль + асист) та Василинчик (дубль).

Але центральними матчем туру, безумовно, було протистояння Миротворця та «логістів». Гра виглядала, як справжній трилер. Наприкінці третьої десятихвилинки «логісти» забивають двічі за три хвилини, роблячи вагому заявку на перемогу. Але характер команди Вадима Коробенка дався взнаки, адже вже через п’ять хвилин хлопці відповіли голами Колеснікова і Клименко. Але за півтори хвилини до завершення матчу Василиненко забив вирішальний гол, який приніс «логістам» п’яту перемогу поспіль.

Суперліга, як бонус!

SC AdvocatesУкргазвидобування – 3:8

Обидві команди, відверто кажучи, догравали сезон, а «газовики» чекатимуть на вирішальну гру проти Pokupon Stars, яка розсудить ці колективи у боротьбі за срібло. Проти «адвокатів» гра складалася вдало, адже вже на 19-й хвилині Укргазвидобування вигравав 5:0. Другий тайм вийшов більш рівним і завершився з рахунком 3:3, але у підсумку «газовики» відсвяткували заслужену перемогу. Кібиш, до речі, забив 4 і відзначився двома асистами.  

Прес-служба SFCK