Будь ласка, не зупиняйтеся! Найсенсаційніший тур SFCK в сезоні!, Тур дійсно вийшов непередбачуваним, захопливим і максимально емоційним. Гоу, читати!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

22.10.2019

Будь ласка, не зупиняйтеся! Найсенсаційніший тур SFCK в сезоні!

22.10.2019

Будь ласка, не зупиняйтеся! Найсенсаційніший тур SFCK в сезоні!

Якщо ви думаєте, що ми використали цей заголовок лише для того, аби привернути увагу інших підписників, то ні, це не так. 

ALEXX LEAGUE

News One – Old Boys – 3:4

Avatar – КММ – 0:5

Bianconeri – M&B Service – 2:1

ALEXX – Хурма – 3:2

UpTech Team – Binotel – 0:3

Не всі, але деякі результати цього дивізіону нас дууууже здивували. News One, наприклад, за останні вісім турів програвав лише раз перед матчем зі «старими хлопцями», які навпаки, виграли лише один матч з останніх шести, але цього разу саме вони здобули досить гучну перемогу. Хлопці скористалися далеко не оптимальним збором суперника на гру, та здобули дуууже бажану перемогу, зупинивши одного з лідерів дивізіону.

Avatar знову без шансів програв. Цього разу КММ, який продовжує ламати шаблони, забиваючи багато голів в одному матчі. Після семи сухих голів у ворота «старих хлопців», те ж саме відбулося і у грі проти команди Святослава Мороза, яка не може виграти вже шість матчів поспіль.

ALEXX, знову не без допомоги Сергія Ананко, який оформив дубль, розібрався з Хурмою. Причому підопічні Маняна нарешті проявили характер, коли поступаючи з рахунком 1:2, змогли переломити хід гри і забити двічі. Відзначаємо також два асисти від Тараса Пулинця.

Bianconeri здобув стратегічно важливу перемогу над M&B Service. Важливу, в першу чергу, для КММ, який відстаючи на один бал та маючи гру у запасі, може опинитися на першому місці.  Взагалі останній раз підопічні Антона Лошака програвали ще 7 липня, тому Bianconeri значно додали інтриги у боротьбі за чемпіонство. Та й перемога була повністю заслуженою, адже брати Бойчуки (сподіваємося, це так і є насправді) забили по голу, на що суперник відповів одним м’ячем на останніх секундах гри.

Кіряков, Мельник, Волошенко – коли це тріо у гарному настрої та формі, супернику буде непереливки. Так сталося з «айтішниками», які отримали два голи від Кірякова і два асисти від Волошенко. Цікаво, що у першому колі Березинський і компанія виграли з рахунком 5:3.

THIS IS ПИВБАР

Chevrolet – Нікофлекс – 1:2

LuxoftЮрія-Фарм – 2:3

FC Alterra – ABM Cloud – 8:4

Black Alfa – Eurobis – 6:3

Playtika – intercity – 3:2

DTEK – CRO United – 2:2

Битва лідерів цього дивізіону, DTEK і CRO United, закінчилася бойовою нічиєю. В цій ситуації, як то кажуть, усі залишилися на своїх місцях. DTEK – перший, CRO United – другий. Причому, якщо «енергетики» відмінно провели перший тайм, виграючи 2:0, то кінець гри вони просто провалили, адже Вашетін і Кальченко забили два голи за дві хвилини, врятувавши матч для своєї команди.

Playtika створила мабуть, одну з головних сенсацій туру, перегравши intercity, безпрограшна серія якого тривала з 30 червня, тобто 11 матчів! Перемога – більш ніж заслужена. «Айтішники» вигравали 2:0, але завдяки голу та асисту Володимира Христича, «залізничники» рахунок зрівняли. Тим не менш, Комісару став справжнім героєм «айтішників», забив переможний м’яч на останніх секундах.

Black Alfa продовжила свою вдалу серію, яка налічує вже п’ять матчів без поразок. Чому так не можна було грати від початку сезону, питання, звичайно, риторичне. Тим не менш, Eurobis був обіграний впевнено, але з великими труднощами. Колектив Захара Кириченко відкрив рахунок у матчі, а потім зрівняв його, програючи 1:2. Особливо в цьому матчі відзначились Курчий (на рахунку якого дубль) та Паламарчук, який записав в свій актив три гольові передачі. Тим не менш, кеп Black Alfa, Анатолій Педько, зіграв ще більш впевнено, оформивши хет-рик і результативну передачу, що дозволило відсвяткувати чергову перемогу.

Синхронно програли лідері з когорти «айтішників» - Luxoft і ABM Cloud. Luxoft двічі вигравав у «фармацевтів», але у підсумку поступився через гол… звичайно Ігоря Малюка. ABM Cloud взагалі програв другу гру поспіль, пропустивши у цих матчах 14 голів! Боротися проти чотирьох асистів Сиворакши, трьох голів Хоми і дубля Шендрики виявилися для підопічних Ковальчука завданням не підйомним.

Gold. Фінал Чотирьох

Aurora Team – Developex – 2:2

Check Point – Big Board – 1:1

Зрозуміло, що нічого не зрозуміло. Два нічийних результати залишили шанси для всіх чотирьох команд на чемпіонство. Aurora Team залишається на першому місці, але у грі проти Developex їй двічі доводилось відіграватися. Причому усі голи в цій зустрічі були забиті вже у першому таймі, а Щербатюк зрізав м’яч у власні ворота, що фактично дозволило підопічним Задорожнього уникнути поразки.

Check Point і Big Board зіграли дуже видовищний матч, зробивши більше 40 ударів на двох. Тим не менш, на гол Лущика у першому таймі, Степанюк відповів результативним ударом у таймі другому, а команди розійшлися з миром.

Silver. Фінал Чотирьох

3-й Тайм – Central Yard – 1:3

Бізнес Оіл Груп – Just Lictors – 6:2

Власне кажучи, дива в цьому дивізіоні не сталося. Як ми пророкували ще на початку, «нафтовики» взяли своє чемпіонство. «Барбери» будуть другими, 3-й Тайм, який провів дуже непоганий сезон, але не навчився на рівних грати з лідерами (це можна виправити, але вже в наступному чемпіонаті), а Just Lictors, хоча теоретично ще може стати третім, скоріш за все залишиться четвертим.

Прості висновки: Цисар, який забив два у ворота 3-го Тайму, незамінний гравець для «барберів», а Бізнес Оіл Груп повинен був грати, як мінімум, в Золотому дивізіоні. А краще у Суперлізі.

Errea League

Ciklum – Енергія – 2:8

Prime – VPK Group – 4:5

Fans Team Arsenal – Sky Up Airlines – 3:3

Helen Marlen United – FBS – 3:8

Цей дивізіон, що називається, у своєму репертуарі.   Наприклад, Енергія! Команда, яка не виграла жодного матчу в чемпіонаті (до теперішнього туру), в минулі вихідні зіграла 7:7, а зараз виграла 8:2. Просто фантастика! Жихарев – космонавт. Чотири рази забив у ворота «модників», а зараз 5-ть у ворота «айтішників»!

До речі, «модники», на жаль, припинили свою вдалу серію, яка налічувала чотири матчі без поразок. FBS, до складу якого приєднався Іван Глуцький, виявився на голову сильнішим за своїх опонентів. Ваня, до речі, який святкував свій День Народження саме у вихідні, відзначився дублем і чотирма результативними предачами!

Але найголовніше попереду! VPK Group вигравав 4:0 (!!!) у Prime до 31-ї хвилини матчу. Здавалося, що перемога гарантована, але… підопічні Каплунова забили 4 голи поспіль, потім відбулося по одному вилученню у складі обох команд, а на останніх секундах матчу Хоботнев вирвав перемогу для  VPK Group – 5:4!!!

Fans Team Arsenal і Sky Up Airlines взагалі видали матч туру. «Каноніри» майже увесь перший тайм володіли м’ячем, але отримали два голи у свої ворота. Тим не менш, за дві секунди до перерви Пашковський один м’яч відіграв. Потім, вже у середині другого тайму, Назаров і Заєць перевернули все з ніг на голову, а «каноніри» вийшли вперед. Однак індивідуальна майстерність Апті Накаєва змінила усе. Апті зробив сольний рейд по лівому флангу і за 8 секунд до кінця рахунок зрівняв – 3:3!

Нікофлекс League

Eclipse – EVO – 7:7

RWS Bank – YBC – 1:2

FC Getman Kyiv – Friends Team – 2:4

Особливої уваги, звичайно, заслуговує матч Eclipse – EVO. 14 голів на двох і супер-пупер результативна нічия. Причому головні форварди цих команд – Макарчук і Левицький також зіграли, так би мовити, внічию. Обидва гравців записали в свій актив покер. Цікаво, що EVO виграв 3:1, 4:2, 7:6, але капітан Eclipse, Дмитро Косенко, за декілька секунд до фінальної сирени врятував команду від поразки.

«Друзі», відверто кажучи, грали в пів сили проти «гетьманів», які, в свою чергу, зробили все, аби відібрати у суперника очки. Інше питання, що неозброєним оком видно, що стабільності складу команді Ігоря Криворучко не вистачає. Дубль Тетерука зробив свою справу!

«Бізнесмени» створили вдвічі більше нагод у воріт своїх опонентів, але виграли з перевагою всього лише в один м’яч. Нікого вже, мабуть, не дивує, що Іван Штрек прийняв участь в обох голах своєї команди, на що «банкіри» відповіли голом Нікітова.

Ліга Challenge 2

Легіон – Сокіл – 2:3

Ring Ukraine – Директ  - 4:3

Тєлєга – КМА – 2:3

КМА – Intens Fit – 0:4

Svarog – Letrado – 3:1

ФК Боллівуд – Lawgris – 2:3

Головним ньюзмейкером, безумовно, стали гравці Соколу, які здобули другу перемогу поспіль, знову знявши скальп з фаворита матчу. Цього разу пав Легіон, який провалив перший тайм, пропустивши два голи. А також не зміг протидіяти класній грі Горянського, який в цьому матчі відзначився дублем. Між іншим, друга поразка Легіона поспіль.

Ring Ukraine знову переміг, продовжуючи йти на першому місці разом з Lawgris, який також здобув мінімальну перемогу. Ring, до речі, вигравав 3:0 і 4:1, але зупинити Арсена Тотока, лідера атак Директа, виявилося завданням складним. Арсен записав на свій рахунок дубль і гольовий пас.

Lawgris, зусиллями братів Сологубів, які відзначилися по одному разу, зміг здолати Боллівуд. Цікаво, що цей колектив, хоча і програв четвертий матч поспіль, але в останніх трьох протистояннях поступався з мінімальною різницею у рахунку.

Два матчі за вихідні зіграв КМА і назвати їх вдалими, чесно кажучи, ми не можемо. Поразка від Intens Fit була закономірною. Тим паче, що дует Годлевський – Горбачевський буквально змучив оборону представників Могилянки. Перший записав на свій рахунок два асисти, другий – хет-трик!

Потім була гра (без замін) проти Тєлєги. Відверто кажучи, навіть у такому складі представники КМА повинні були вигравати впевнено, але намучились вони з суперником добряче, особливо з їх голкіпером, Черновим, який відбив приблизно 2,5 десятки ударів у площину власних воріт.

Svarog, в свою чергу, реабілітувався за поразку від «соколят», здолавши Letrado. Що тут сказати… Ілля Бородань просто король, адже саме він записав на свій рахунок три забиті м’ячі. Єдиний гол від Letrado на рахунку Смірнова, який реалізував пенальті.

SHEBEL A

Prometheus – Дельта Донбас  4:2

Дельта Донбас – Star cars – 5:0 (ТП)

Авіаліга – Denon – 6:2

На жаль, команді Star cars була зарахована технічна поразка у грі проти Дельта Донбасу. Але головний матч для Толмачова і  компанії, безумовно, був проти Prometheus. Напружений перший тайм голів нам не подарував, зате у другій половині матчу Денисюк швидко вивів Донбас вперед. Тим не менш, під пильним наглядом Олександра Титаренка, Мартищенко, Сиворакша, Хван і Дикий забили 4 голи за 10 хвилин, схиливши терези на свою користь.

Авіаліга, в свою чергу, розбомбила буквально Denon, хоча суперник навіть відкрив рахунок, а до 30-ї хвилини він був рівним – 2:2. Тим не менш, клас Лавриненко і Дударя, які забили по два голи виявився вищим, тому «авіатори» здобули п’яту перемогу поспіль і вийшли на першу сходинку.

SHEBEL В

Без сенсацій! Це, якщо говорити коротко. UMG добряче наколотив голів у ворота SoftServe, який програв вже п’ятий матч поспіль. Знову ж таки констатуємо, що поки хлопцям важко грати на рівні з представниками Суперліги. Здивуєтесь, але кращим бомбардиром «біло-зелених» у цьому матчі став не Гринчук, а Сусловець, на рахунку якого хет-трик і результативна передача – 7:1.

DHL приїхав на гру проти GalyataSaray без замін, отримавши два голи у власні ворота. Представників «турецького гранду» (це, звичайно, жарт) ми вітаємо з першою перемогою у сезоні, а Максима Богомолова зі званням кращого гравця  матчу, адже на його ранку гол і асист.

Дмитро Сурдій і Борис Сорока відзначились «дублем» у складі MFC Generals у грі проти «логістів». Інше питання, що кожен додав до голу у ворота суперника, ще й м’яч у власні ворота… Яблонько і Бакума зупини, коли вони грають поруч, неможливо. Женя зробив хет-трик, а на рахунку Романа два забитих м’ячі – 2:8.

Прес-служба SFCK