Збірні кращих гравців за 8-19 жовтня!, Як завжди, ТОПи для вас., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

17.10.2019

Збірні кращих гравців за 8-19 жовтня!

17.10.2019

Збірні кращих гравців за 8-19 жовтня!

Збірна ліги Challenge 2

Голкіпер: Андрій Бурба "ФК Тєлєга"

Молодчага… Хоча й пропустив чотири м’ячі від Letrado, але якби не старання Бурби все було б набагато гірше. Андрій відбив більше десятка ударів у площину своїх воріт, тому він, не дивлячись на голи, заслужив місце у збірній.

Олександр Горовенко "Letrado"

Горовенко був одним з тих, хто сумлінно і наполегливо створював моменти біля воріт Тєлєги, навіть не дивлячись на масований захист суперника. Як наслідок, саме Олександр став найрезультативнішим гравцем звітного матчу, оформивши дубль.

Микола Генцар "ФК Сокіл"

Генцар став співавтором першої перемоги своєї команди у сезоні, яка у шаленій боротьбі перемогла одного з лідерів дивізіону – Svarog. Микола забив всього один з трьох голів своєї команди, але він грав так натхненно, що змусив своїх партнерів повірити у власні сили і перемогти!

Михайло Бабій "MFC Blue Whales"

Бабій затьмарив своєю класною грою навіть Олега Трускало, який знову забив, хоча лише раз. Бабій, в свою чергу, відзначився дублем і взагалі встигав на кожному клаптику футбольного поля.

Віталій Василиненко "FC Lawgris"

"FC Lawgris" зробив героїчний камбек у грі проти Легіону, програючи по ходу матчу 0:3.  Василиненко, в свою чергу, відзначився чотирма результативними передачами, ставши найкращим гравцем звітного протистояння!

ALEXX

Голкіпер: Максим Перепелиця "Newsone"

Максим реально зробив перемогу для своєї команди, адже Binotel атакував несамовито, постійно і агресивно! На рахунку Перепелиці більше п’ятнадцяти сейвів та вдалих дій у рамці власних воріт, які допомогли здобути надважливу перемогу – 4:2.

Кирило Єсін "Хурма"

Маестро Єсін переграв UpTech Team фактично самотужки, адже забив у ворота команди суперника цілих чотири рази. До речі, впевнена перемога з рахунком 5:1 дозволила команда Кирила перервати серію з п’яти поразок поспіль.

Роман Матюшенко "КММ"

До команди КММ завітав його величність Андреа Пірло. Це, звичайно, жарт, але тільки наполовину, адже Матюшенко роздавав гольові передачі наліво і направо. На рахунку Романа одразу три гольових передачі у грі за «старими хлопцями».

Володимир Панасюк "Newsone"

Дуже сильний матч провів Володимир, якого сміливо можна назвати лідером цього колективу у будь-якому матчі сезону.

Володимир Мельник "Binotel"

Володимир Мельник, як завжди, робив справжні дива на футбольному полі, постійно обігруючи своїх опонентів, створюючи моменти для партнерів, а також перетворюючи власні можливості на забиті голи!

Shebel А LEGUE

Голкіпер: Віктор Медвідь

Здавалося б, якщо твоя команда виграє з рахунком 8:1, то голкіпер твоєї команди перебуває без роботи. Але це ситуація не про Медвідя. Віктор регулярно вступав у гру відбив безліч ударів у площину своїх воріт, класно грав на виходах, а також навіть намагався загострювати ситуацію біля воріт суперника.

Андрій Лисий "Prometheus"

Андрію, ми вимагаємо перевірити тебе на допінг, адже твоя гра залишила у захваті всіх, хто спостерігав за цим матчем. Андрій буквально перевернув невдалий матч проти Denon, в якому його Прометей поступався з рахунком 1:2, а у підсумку переміг 4:3. Лисий оформив хет-трик!

В'ячеслав Барєєв "КнБ Студіо"

Барєєв буквально знищив суперника своїм дриблінгом, влучними ударами і класними передачами. У грі проти «дизайнерів» він записав на свій рахунок три забитих голи та два асисти, що допомогло КнБ Studio перемогти з рахунком 8:1.

Денис Драганчук "Авіаліга"

Драганчук своєю грою затьмарив навіть Шендрика, який зазвичай є лідером «авіаторів». Драганчук забив два м’ячі у ворота LP-CRM, декілька разів руйнував атаки суперника, а також дуже своєчасно вступав у пресинг.

Олександр Луценко "LP-CRM"

Ми не здивовані, що Луценко знову у збірній. Він відмінно провів матч проти «авіаторів», забивши два голи у звітному протистоянні, знову ставши кращим гравцем у складі своєї команди!

Shebel B LEAGUE

Голкіпер: Олександр Абдулаєв "UMG"

Сашко відмінно відіграв проти DHL, з десяток разів рятуючи свою команду від пропущених голів. Саме його заслуга в тому, що UMG пропустив лише один гол у власні ворота. Він надійно грав, як на лінії, так і підстраховуючи своїх захисників.

Юрій Гринчук "UMG"

Людина, без якої, відверто кажучи, важко уявити склад UMG. Юрій, як завжди, брав гру на себе, і це принесло його колективу три залікові бали. На його рахунку два забитих голи, а також жовта картка на останній хвилині гру. Знову ж таки, через неймовірне бажання забити ще.

Сергій Степаненко "АФК Миротворець"

Чому саме Степаненко? Все тому, що Сергій встигав буквально усюди. Хтось скаже, що це журналістський штамп, але це, друзі, чиста правда. Його асист у моменті з переможним голом, це лише вершина айсбергу усієї роботи, яку він виконав у грі проти "Galyatasaray».

Сергій Василинчик "MFC Generals"

Без гравців «генералів» важко уявити цей ТОП, адже команда зробила неймовірний камбек, програючи SoftServe з рахунком 1:4. У підсумку хлопці виграли 7:4, а Василинчик у другому таймі відзначився хет-триком!

Ярослав Сеген "Galyatasaray»

Неочікувано, але справедливо. Ярослав дійсно старався, дійсно намагався здобути перші залікові бали для свого колективу з майже однойменною назвою Галатасарай. Сеген навіть відзначився результативним ударом у ворота Миротворцю.

THIS IS ПИВБАР LEAGUE

Голкіпер: Олег Романов "Playtika"

Пропустити чотири і стати кращим голкіпером туру?! Повірте, це цілком реально, особливо, якщо взяти до прикладу гру Романова. Гравці Юрія-Фарм буквально розстрілювали ворота Олега, але він, як нам здалося, відбив близько 20 ударів суперника, пропустивши тільки чотири рази.

Богдан Луговий "Luxoft"

Саме результативні передачі від Лугового допомогли «айтішникам» перервати переможну серію своїх опонентів, яка налічувала чотири матчі поспіль. Луговий оформив два гольових асиста, зробивши величезний внесок у перемогу своєї команди.

Олександр Яновський "FC Alterra"

Сашко виглядав неначе метеор серед усіх гравців на футбольному полю. По-перше, він постійно робив свої швидкісні проходи флангами, по-друге, відзначився результативними діями у матчі проти Eurobis – два голи та результативна передача.

Ігор Малюк "Юрія-Фарм"

Ми продовжуємо захоплюватися грою Малюка, який дійсно є справжнім лідером «фармацевтів». Єдине, чого дійсно не вистачає Ігорю, це роботи на користь власного захисту, але те, що він робить попереду, сповна компенсує цей момент. У грі проти Playtika він забив двічі, а також відзначився асистом.

Карен Дешко "CRO-United"

Перший – контрольний, другий… переможний. Це невеличке резюме по грі Карена Дешко у матчі проти «авомобілістів». Саме Карен відкрив рахунок уже на другій хвилині матчу, а також, саме Дешко забив переможний гол своєї команди за декілька секунд до фінальної сирени.

ERREA LEAGUE

Голкіпер: Олексій Самойленко "VPK Group"

Тут не може бути двох точок зору, адже Самойленко відіграв максимально самовіддано та надійно у матчі проти Fans Team Arsenal з його надпотужною атакуючою лінією, яка до цього в сезоні забила 58 голів. У звітному протистоянні хлопці забили лише раз, і в цьому величезне досягнення саме Самойленко.

Ігор Лагойда "Prime"

Не дивлячись на той факт, що його команда зіграла внічию з БВС-ТОРГ 3:3, Лагойда відзначився дуже результативними діями. Він не тільки забив м’яч у ворота суперника, а й встиг відзначитися гольовою передачею.

Роман Помазанов "БВС-Торг"

Роман-чудотворець. Інакше ми й не можемо його назвати, адже у грі проти колективу PRIME він прийняв участь у всіх голах своєї команди. Причому встиг, що називається, усюди. Забив з гри, з пенальті, а також відзначився результативною передачею.

Анатолій Жихарєв, «Енергія»

Просто ТОП-гравець! Він буквально зруйнував захисні редути «модників», прийнявши участь, зауважте, в шести з семи голів своєї команди! Чотири голи, два асисти і ще безліч корисних дій – все це про Жихарєва!

Сергій Ключук "VPK Group"

Справжній герой своєї команди у матчі проти «канонірів». У ключовому матчі проти цього колективу він відзначився першим і останнім забитими м’ячами, принісши своїй команді надважливу перемогу!

НІКОФЛЕКС LEAGUE

Голкіпер: Єгор Митчинский «EVO»

Капітан і польовий гравець «EVO», Митчинський, фактично добув самотужки для своєї команди перемогу у грі проти YBC, у грі, в якій його команда точно не була фаворитом, але змога перемогти. Єгор зайняв місце у воротах своєї команди, та, окрім безлічі ударів у свої ворота, відбив ще десятиметровий удар.

Антон Нікітов "RwS Bank"

Справжній молодчина і герой матчу проти Bilux. Нікітов провів, мабуть, один з кращих матчів в сезоні, забив гол у ворота суперника та був, мабуть, найпомітнішою фігурою на футбольному полі.

Михайло Кобизський "FC Getman Kyiv"

Кобизський став справжнім відкриттям у складі «гетьманів» в попередньому турі. На рахунку Михайла 2 голи і 2 результативні передачі в звітному матчі, що дозволило підопічним Криворучка здобути найбільш результативну перемогу – 3:7.

Владислав Левицький "EVO"

Владислав повертається у когорту кращих гравців дивізіону. Це й не дивно, адже його команда здобула першу і досить сенсаційну перемогу за довгий час, а сам Левицький брав участь ледь не у всіх атаках своєї команди, хоча й не відзначився забитим голом.

Дмитро Скробач "112 Україна"

Скробач став жахливим сном для захисників АМФК. На рахунку Дмитра два результативних удари та гольова передача на партнера. Таким чином, він прийняв участь у трьох з чотирьох забитих голів своєї команди, а матч у підсумку закінчився внічию – 4:4.