Що відбувається у SFCK?, Коли питань більше, ніж відповідей…, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

17.10.2019

Що відбувається у SFCK?

17.10.2019

Що відбувається у SFCK?

Shebel B

MFC Generals – SoftServe – 7:4

АФК Миротворець – Galyatasaray – 2:1

UMG – DHL – 5:2

Тут наче все нормально, але це тільки так виглядає на перший погляд. Насправді фаворити, хоч і здобули перемоги, але з великими труднощами. Наприклад, Миротворець став першою командою в сезоні, яка відчула труднощі з Galyatasaray. До 25-ї хвилини матчу рахунок був рівний, і лише потім Василь Віжунов, точним ударом приніс своїй команді три бали.

Набагато простіше все виглядало для UMG, хоча Бессонов у складі DHL робив усе, аби підопічні Мельниченко не відчували себе розслабленими. Богдан оформив дубль, але тоді, коли рахунок був 0:4. Зазначимо, що UMG просто відмінно провів перший тайм, забивши у ворота своїх опонентів 4 голи. Відзначимо два асисти від Кобзара.

А ось в матчі «генералів» і SoftServe був справжній трилер. На 18-й хвилині матчу, завдяки трьом забитим голам від Бецмановського, «айтішники» вигравали 4:1, але потім з командою почали відбуватися незрозумілі речі… За 15-ть хвилин другого тайму хлопці пропустили 6 голів поспіль, три з яких на рахунку Сергія Василинчика!

Shebel A

Авіаліга – LP-CRM – 4:3

FC Duzain Fasad – КнБ Studio – 1:8

Denon – Prometheus – 2:4

І тут все не зовсім однозначно. Наприклад, Prometheus, поки не створить сам собі проблеми, нормально грати не почне. Програючи Denon 0:1, до справи взявся Андірій Лісий, бомбанув хет-трик за 22 хвилини і приніс команді Сашка Титаренка чергову перемогу. Denon, в свою чергу, стає все більш не зручною командою для фаворитів.

Безумовно, FC Duzain Fasad не приїхав на гру проти КнБ Studio всього лише з однієї заміною, але як же потужно зіграли Барєєв і Корнієнко. Особливо це стосується Сергія, у якого вселився дух Левандовськи, який дозволив йому оформити хет-трик за 6 хвилин. Фанастика!

Не без проблем здобула свою четверту перемогу поспіль Авіаліга. Програючи 0:2 вже на 17-й хвилині матчу (причому пропустивши з пенальті та внаслідок авто голу), хлопці встигли виправити ситуацію ще в першому таймі, завдяки голам Драганчука, який оформив дубль за дві хвилини. А у другому таймі за справу взявся Шендрик. Женя швиденько забив сам, а на останніх хвилинах оформив асист, який допоміг його команді перемогти, завдяки голу Дударя!

Challenge 2

Директ – MFC Blue Whales – 3:5

Svarog – Сокіл – 2:3

IntensFit – Ring Ukraine – 2:7

Легіон – Lawgris – 3:5

ФК Боллівуд – Golden Hurricane – 4:5

Letrado – ФК Тєлєга – 4:0

Декілька гучних сенсацій у лізі Challenge 2 все ж таки відбулися! По-перше, Сокіл не тільки здобув свою першу перемогу в сезоні, а й переграв одного з лідерів сезону – Svarog. Все розпочалося з авто голу від Сіми, а потім булу голи Гордійчука і Поддубного.

Директ знову програв, але цього разу MFC Blue Whales. Один з лідерів цього колективу, Трускало, все ж таки завітав на матч, але забив всього раз. Головним героєм цієї команди став Михайло Бабій, на рахунку якого дубль.

Легіон програв першу гру в сезоні, причому такі поразки викарбовуються у пам’яті надовго. Справа в тому, Легіон, завдяки дублю Панченко і голу Тарана, вигравав з рахунком 3:0 на десятій хвилині матчу… А потім все пішло шкереберть. Початок камбеку поклав Сергій Палеха, а дубль Почтаря та голи Василиненко і Романчука закріпили успіх  «адвокатів».

Знову програла Тєлєга, яка отримала чотири голи від Letrado, у складі якого дублем відзначився Олександр Горовенко.

Програючи 1:3, другу перемогу поспіль здобули «Золоті Урагани», які забили в двох останніх матчах 15 голів! Особливо відзначимо Ахмеда Абаса, на рахунку якого покер.

Ring Ukraine, в свою чергу, продовжує руйнувати наші стереотипи з приводу цієї команди, здобуваючи перемогу за перемогою. У грі проти IntensFit, який, на жаль, програв свій третій матч поспіль, знову давав вогню Мустафа Моксуді, на рахунку якого два голі і два результативні асисти.

ALEXX League

NewsOne – Binotel – 4:2

КММ ДФС – Old Boys – 7:0

UpTech Team – Хурма – 1:5

UpTech Team продовжує хворіти на «нестабільність». На жаль, сумна історія з падінням цієї команди в нижню частину турнірної таблиці продовжується, адже поразка від Хурми виглядає цілком заслужено. Від Хурми, або, точніше буде сказати, від Єсіна. Кирило забив чотири з п’яти голів своєї команди, перервавши серію своєї команди з чотирьох поразок поспіль.

КММ, який ми часто називали командою прагматичною, колективом, який не забиває багато голів у ворота своїх опонентів, цього разу розгромив «старих хлопців». Цікаво, що перший тайм звітного протистояння завершився нульовою нічиєю. Важливо відзначити, що «старих хлопців» було лише шість, але відмінну гру Матюшенко, який відзначився трьома асистами, ми ігнорувати не будемо.

Найцікавішою грою, з точки зору боротьби за медалі, було протистояння між Binotel та News One. Binotel, маючи гру в запасі, та відставання у два бали, почав дуже активно, а Кіряков забив вже на 11-й хвилині матчу.  Але потім за справу серйозно взявся Володимир Панасюк, який не тільки забив двічі, а й встиг відзначитися результативною передачею, схиливши терези на користь своєї команди.

Нікофлекс Ліга

АМФК – 112 Україна

EVO – Young Business Club – 1:0

Eclipse – FC Getman Kyiv – 3:7

FC Bilux – RWS Bank – 0:2

Результати ну дуже цікаві, а парадоксів вистачає. Усі претенденти на бронзові медалі втратили очки. Усі, звичайно, сказано гучно, але тут все може бути.

Young Business Club у максимально не результативному матчі, в якому не було великої кількості ударів по воротах, програв EVO, перервавши серію з п’яти перемог поспіль. Підопічні Митчинського, в свою чергу, нарешті виграли! Останній раз хлопці перемагали в чемпіонаті ще у липні. Єдиний результативний удар в цьому матчі на рахунку Баштового, який Максим забив наприкінці другого тайму.

FC Bilux, як написав після матчу головний тренер цієї команди, Олександр Шимків, цілком заслужено програв «банкірам». Парадокс в тому, що команда Олега Войтенка реально може закінчити сезон на 4-й позиції, адже хлопці, порівняно з АМФК, мають два матчі в запасі. Голи у цьому матчі забивали два Антони – Нікітов і Лошак, які, до речі, відзначилися на початку та в кінці другого тайму. Якщо «банкіри» виграють свої пропущені матчі, то відставатимуть від АМФК всього лише на один бал.

АМФК, до речі, не може виграти чотири матчі поспіль! Тим не менш, з характером у підопічних Сергія Ананко все нормально. Вони програвали 0:1, 1:2 та 2:4, але змогли врятувати матч проти «телевізійників», які видали черговий сильний і дуже результативний матч! Гол Сергія Титаренко, яким він відзначився за 10 секунд до кінця, ударом з центру поля, приніс АМФК нічию – 4:4.

Знову виграли «гетьмани», які цього разу забили цілих сім голів. Друга солідна звитяга підопічних Ігоря Криворучко за останні три тури. Феєричну гру провів Михайло Кобизський, який до цього відзначився всього раз у п’яти зустрічах, а цей раз записав у свій актив 2 голи та 2 асисти. Eclipse, маючи всього одну заміну, виглядав гідно до тих пір, поки вистачало сил.

Ліга ERREA

Helen Marlen United – Енергія – 7:7

БВС-ТОРГ – Prime – 3:3

Fans Team Arsenal – VPK Group – 1:4

З кожним новим туром нам доводиться придумувати все більше і більше епітетів про звітний дивізіон. Кожен наступний тур дарує ще більше інтриги, ніж попередній, і звітні вихідні не стали виключенням.

Helen Marlen United чотири рази виходи вперед в матчі х Енергією, яка за  один матч забила ¼ від усіх своїх голів за 14 попередніх протистоянь. Більше того, підопічні Сергія Балєєва були дуже близькі до своєї першої перемоги в сезоні, адже Бухарєва, який він оформив на останніх хвилинах, дозволив вийти вперед, проте Ященко на останніх секундах врятував «модників» від поразки. Окремих аплодисментів заслуговує гра Жихарева, якій забив у цьому матчі чотири голи, а також відзначився двома асистами!

БВС-ТОРГ втратив перше місце за підсумками минулого тура, зігравши внічию з Prime. Тим не менш, все могло бути набагато гірше, адже Зарецький і компанія програвали з рахунком 1:3, але Помазанов-чудотворець зробив свою справу. Роман у другому таймі відзначився голом і асистом, що у підсумку дозволило звести матч до нічиєї. Prime, в свою чергу, не зміг втримати переможний результат і залишився на третьому місці у турнірній таблиці.

А ось Fans Team Arsenal вже четвертий. Ця команда поступилася VPK Group у другому очному протистоянні (перше – 2:2). Учасників ЧМ у Австралії у складах обох команд не було, але підопічні Колеснікова виграли за рахунок результативності Ключука, який забив двічі, перший і останній гол у цьому матчі. VPK Group, до речі, вийшов на перше місце.

THIS IS ПИВБАР LEAGUE

Cro United – Chevrolet – 6:4

Нікофлекс – Luxoft – 1:3

FC Alterra – Eurobis – 6:2

Юрія-Фарм – Playtika – 4:0

Cro United – Chevrolet – Гра фантастична. По-перше, відзначимо дві гольові передачі від кіпера Cro, Олега Чучки, який все ближче і ближче до звання кращому голкіперу ліги. По-друге, приємно, що бомбардир «автомобілістів», Юрченко, набирає класну форму, наче й не було тієї важкої травми. По-третє, ми не очікували, що Слава Власенко з Chevrolet відзначиться одразу трьома асистами. І останнє - Cro United одна з найсильніших команд за атакуючим потенціалом в лізі прямо зараз!

Нікофлекс, на жаль, для вболівальників цієї команди, перервав серію з чотирьох перемог поспіль, втративши шанс увійти у ТОП-5 команд ліги. Завадив в цьому, до речі, п’ятий колектив ліги – Luxoft. По кількості ударів «помаранчеві» переграли своїх опонентів, але по реалізації сильнішими виявилися «айтішники». Залавський знову забив двічі, збільшивши кількість своєї голів до 15-ти у сезоні.

FC Alterra і Юрія-Фарм досить впевнено розгромили своїх опонентів. У «фармацевтів» знову відмінно грав Ігор Малюк, на рахунку якого дубль і гольова передача. ЗА FC Alterra аналогічним досягненням відзначився Олександр Яновський!

Суперліга – фінал чотирьох!

Донбасенерго – S.C. Advocates – 2:5

Донбасенерго – Pokupon Stars – 5:3

Коли на 26-й хвилині матчу «адвокати» перегравали Донбасенерго з рахунком 5:0, здавалося, що чемпіонство, яке ми встигли подарувати команді Генадія Хіргія, може вислизнути з їх рук. Дубль Гаврилюка і гол+пас від Антоненка дозволяли «адвокатам» відчувати себе комфортно, а все, що вдалося зробити «енергетикам» - це забити всього два м’ячі.

Тому гра проти Pokupon Stars цілком могла стати ключовою, але цього не відбулося. Заворотний прийняв участь у перших трьох голах у ворота Pokupon Stars (дубль + асист), а потім на гол Кутового своїм дублем відповів Смоловик. Наприкінці гри «зіркові» свої два гола ще забили, але на підсумок матчу це не вплинуло. Донбасенерго – чемпіон!

БОНУС!

По-перше, ми хочемо привітати Террікон з першою та за сукупністю останньою перемогою в цьому сезоні. Secur, який приїхав на звітний матч всього лише з однієї заміною, став жертвою результативності Киричка, який забив тричі, а також віддав дві гольові передачі. Середа, до речі, теж відзначився хет-триком. І це все притому, що Secur вигравав на 13-й хвилині матчу з рахунком 2:1!

Фінал чотирьох Срібної Ліги!

Бізнес Оіл Груп – Central Yard або капітанський конкурс.

Саме так можна назвати гру між цими командами, адже обидва капітани – Цисар і Коваленко, забили в ній по два голи. Інше питання, що підтримка у Михайла виявилася більш ефективною, адже «нафтовики» забили на один м’яч більше. За рахунку 4:1 Яцишин і Цисар змогли два голи відквитати, але це сталося на останніх хвилинах матчу…

4:3 – «Нафтовики» майже чемпіони

Прес-служба SFCK